bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Ας μαζευτούμε εδώ οι σκωτσέζοι των δρόμων, ο χειρότερος εφιάλτης των βενζινάδων, οι κυνηγοί των βαμπίρ - πετρελαιάδων, οι πρωταθλητές της οικονομίας, όσοι ακούμε τον στίχο "Your life no more worth to me than a gallon of gasoline" και ανατριχιάζουμε :).... δηλαδή όσοι έχουμε μετρήσει κατανάλωση κάτω από 2 λίτρα ανά 100 χλμ. Να λέμε και ποιο μηχανάκι έχουμε, έτσι για να δούμε ποια είναι τα οικονομικότερα οχήματα της αγοράς. Κάτι μου λέει ότι θα είμαστε πολύ λίγοι... (Για να βγάλουμε άκρη, καλό είναι να τα λέμε σε λίτρα/100 χλμ και όχι "έβαλα 5 ευρώ και άναψε λαμπάκι μετά από 120χλμ") Ξεκινάω εγώ: Suzuki 125 "bebiRayne" μακ-address '09 (με ψεκασμό, χωρίς συνεπιβάτη, με μπαγκαζιέρα, απλή αμόλυβδη, 80 χαω max): Εντός πόλης: 1,87λτ/100χλμ. Εκτός πόλης: 1,58λτ/100χλμ. Αυτονομία εντός: 230χλμ. Αυτονομία εκτός: 272χλμ. ***Ο νικητής παίρνει τον τίτλο του Δρ. Van Helsing των δρόμων*** 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Δεν νομίζω να έχει πολλή συμμετοχή το θέμα που άνοιξες.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Keeway flash 50cc κατανάλωση: 1,9λ/100χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Πόσο θέλω να γράψω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hasodikis 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Βρε παιδιά το θέμα είναι λίγο αδόκιμο. και εξηγούμαι... Αντικειμενικά για να κάψεις κάτω από 2 λίτρα πρέπει να έχεις τάφο μηχανάκι και να πηγαίνεις πιο αργά από πομπή κηδείας. Επίσης μπορεί να σου συμβεί με αυτά τα ποδήλατα που είχανε στο σκελετό ένα πολύ μικρό κινητήρα. Τέλος θα σου συμβεί αν βάλεις ρόδες στο αλυσοπρίονο που αγόρασε προχθές ο πεθερός μου από το praktiker (ακόμα και για αυτό βέβαια αμφιβάλω). Καταλαβαίνετε ελπίζω τον προβληματισμό μου..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Εμένα στο ρελαντί παίζει να καίει περισσότερο από 2 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Εμένα στο ρελαντί παίζει να καίει περισσότερο από 2 +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγώ με το πεζό 2 καίω πάνω από 2.... Θέλω 3 γυρόπιτες ανά χιλιόμετρο. Δεν συμφέρω.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2012 από τον gkourmoul1 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Εγώ με το πεζό 2 καίω πάνω από 2.... Θέλω 3 γυρόπιτες ανά χιλιόμετρο. Δεν συμφέρω.... μου τελειώσαν και τα like!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Κανονικά θα έπρεπε να γράψουν αρκετοί. Δίνω παράδειγμα και θα καταλάβετε.... Θες να κάνεις την επιστροφή στο σπίτι σου μετά από βόλτα, υποθέτω 200km απόσταση. Ξεκινάς και μετά από καμιά 70αριά χιλιόμετρα έχεις κάψει πχ 3.5lt βενζίνη. Εκεί ακριβώς λοιπόν ακούς το μοτέρ να σβήνει: ουουουουουουυυυυυ Ή μπορεί πχ να ακούσεις το διαφορικό να κόβει στραγάλια. Ή έβγαλε ένα check engine και δε το διακινδυνεύεις. Τι κάνεις? Τηλέφωνο στην οδική και κάνεις τα άλλα 130km με κατανάλωση 0lt!!! Συνολικά λοιπόν έχουμε μετακίνηση της μηχανής (και δικής μας) 200km με μόλις 3.5lt βενζίνη. Δηλαδή, μόλις 1.75lt/100km!!!! Για μια τεράστια μοτοσυκλέτα πολλών κιλών και cc. ΤςΤςΤς.... PCX και μ@λ@κίες Υ.Γ.: Οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα, μοτοσυκλέτες ή καταστάσεις είναι εντελώς....τυχαία. :lol: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηοnda innova i 2010 1,85 lt / 100 km Αυτονομία 200χλμ. Τεπόζιτο = 3. 7 λιτρα. Βρε παιδιά το θέμα είναι λίγο αδόκιμο. και εξηγούμαι... Αντικειμενικά για να κάψεις κάτω από 2 λίτρα πρέπει να έχεις τάφο μηχανάκι και να πηγαίνεις πιο αργά από πομπή κηδείας. Επίσης μπορεί να σου συμβεί με αυτά τα ποδήλατα που είχανε στο σκελετό ένα πολύ μικρό κινητήρα. Τέλος θα σου συμβεί αν βάλεις ρόδες στο αλυσοπρίονο που αγόρασε προχθές ο πεθερός μου από το praktiker (ακόμα και για αυτό βέβαια αμφιβάλω). Καταλαβαίνετε ελπίζω τον προβληματισμό μου..... Αντικεμενικά και τα 3 που λες είναι άκυρα.. Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί. υγ. Πολυ σπάμ, παίδες.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 7 , 2012 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 Τοσο θα καιει οταν θα δουλευει η δικη μου με πυρηνικο αντιδραστηρα :)))))) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2012 τοσο καιω στο ζεσταμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Στα 100χλμ/ώρα με τι ταχύτητες? Εγώ προσωπικά αν πηγαίνω με 80χλμ/ώρα καίω 4,7λίτρα(1 ντεπόζιτο)/100χλμ! Αν ανοίξω παραπάνω και πηγαίνω με 100-120χλμ/ώρα τότε κλάφτα! Τώρα κάνε την μετατροπή των λίτρων σε ευρώ!Δεν νομίζω να είμαι κάτω από 2 ευρώ με την καμία!Χαχαχαχαχα :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bokarinho 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ας μαζευτούμε εδώ οι σκωτσέζοι των δρόμων, ο χειρότερος εφιάλτης των βενζινάδων, οι κυνηγοί των βαμπίρ - πετρελαιάδων, οι πρωταθλητές της οικονομίας, όσοι ακούμε τον στίχο "Your life no more worth to me than a gallon of gasoline" και ανατριχιάζουμε :).... δηλαδή όσοι έχουμε μετρήσει κατανάλωση κάτω από 2 λίτρα ανά 100 χλμ. Να λέμε και ποιο μηχανάκι έχουμε, έτσι για να δούμε ποια είναι τα οικονομικότερα οχήματα της αγοράς. Κάτι μου λέει ότι θα είμαστε πολύ λίγοι... (Για να βγάλουμε άκρη, καλό είναι να τα λέμε σε λίτρα/100 χλμ και όχι "έβαλα 5 ευρώ και άναψε λαμπάκι μετά από 120χλμ") Ξεκινάω εγώ: Suzuki 125 "bebiRayne" μακ-address '09 (με ψεκασμό, χωρίς συνεπιβάτη, με μπαγκαζιέρα, απλή αμόλυβδη, 80 χαω max): Εντός πόλης: 1,87λτ/100χλμ. Εκτός πόλης: 1,58λτ/100χλμ. Αυτονομία εντός: 230χλμ. Αυτονομία εκτός: 272χλμ. ***Ο νικητής παίρνει τον τίτλο του Δρ. Van Helsing των δρόμων*** Μου φαίνεται ότι το έχεις παρακάνει λιγάκι ως πολύ.... Δηλαδή εγώ με το Wave 110i που είναι οικονομικότερο στην οδήγηση πόσα βγάζω 300++; Ας μην το παρακάνουμε / χέζουμε, το ίνοβα με ψεκασμό βγάζει με τις παραμέτρους που λες γύρω στα 200 εκτός πόλης και εσύ βγάζεις 272; Να στο θέσω διαφορετικά, σε βάζω και στοίχημα ότι με οικονομική οδήγηση δεν βγάζεις πάνω από 200 χιλιόμετρα, για κανένα λόγο. ****Μόλις είδα ότι έχεις 1 λίτρο και, σε χωρητικότητα ρεζερβουάρ, μπορεί να είναι αληθινά αυτά που λες, αν και πάλι δύσκολο. Στα 100χλμ/ώρα με τι ταχύτητες? Εγώ προσωπικά αν πηγαίνω με 80χλμ/ώρα καίω 4,7λίτρα(1 ντεπόζιτο)/100χλμ! Αν ανοίξω παραπάνω και πηγαίνω με 100-120χλμ/ώρα τότε κλάφτα! Τώρα κάνε την μετατροπή των λίτρων σε ευρώ!Δεν νομίζω να είμαι κάτω από 2 ευρώ με την καμία!Χαχαχαχαχα :crazy: Κάτσε ρε φίλε εσύ έχεις το dynamic που είναι και 2χρονο, + το λάδι, αυτό γδύνει. Δεν είσαι στον ανταγωνισμό ούτε για πλάκα. Αυτό το μηχανάκι + το Ζ αξίζανε τότε που η βενζίνη είχε τα μισά λεφτά. Τώρα καλύτερα να παίρνεις το αυτοκίνητο παρά το παπάκι που έχεις για να κάνεις την δουλειά σου. *Για καμιά κόντρα καλά είναι... @@ριες. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 8 , 2012 από τον bokarinho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 Κάτσε ρε φίλε εσύ έχεις το dynamic που είναι και 2χρονο, + το λάδι, αυτό γδύνει. Δεν είσαι στον ανταγωνισμό ούτε για πλάκα. Αυτό το μηχανάκι + το Ζ αξίζανε τότε που η βενζίνη είχε τα μισά λεφτά. Τώρα καλύτερα να παίρνεις το αυτοκίνητο παρά το παπάκι που έχεις για να κάνεις την δουλειά σου. *Για καμιά κόντρα καλά είναι... @@ριες. Για 2χρονο δεν καίει πολύ αν το πηγαίνεις σωστά!Λες σε τέτοιους καιρούς να έχω να δίνω 5 εύρα σε κάθε άνοιγμα γκαζιού? Μια χαρά πάει, ναι καίει αλλά δεν του φαίνεται για 2χρονο, ειδικά αν το πηγαίνεις νορμαλ όπως είπα, μέχρι 80χλμ/ώρα ή τέλοσπάντων συνετά!Σε μαμά πάντα κατάσταση! Δόξα τω θεό, ακόμα και τώρα το κινώ χωρίς να με προβληματίζουν τα λεφτά!Κόντρες δεν έβαλα ποτέ μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2012 ****Μόλις είδα ότι έχεις 1 λίτρο και, σε χωρητικότητα ρεζερβουάρ, μπορεί να είναι αληθινά αυτά που λες, αν και πάλι δύσκολο. 1 λίτρο ? Κάποιο λάθος κάνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 λοιπον παλια με fx 73 wosner και 33 fcr εκεγα λιγα μετα με το z και 39 καρμ και τερμα θυριδομα και συνεχια τσιτα εκεγα πολλα! μονο αυτο εχω να πω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 Με το crypton x μου στα 63mm χαλαρη διαδρομή με 70-80 4η στις 6.000 στροφές με ένα τεπόζιτο βγάζω 120 χλμ περίπου! Δηλαδή 3,2l/120χλμ ----->2.6l/100χλμ .....Τώρα άμα πάω τάπα δεν θέλω να πω πόσο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2012 κάτω απο 2 λίτρα τα 100χλμ? :lipssealed: :lipssealed: :lipssealed: βάλε 5+λ/χλμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2012 Ας μαζευτούμε εδώ οι σκωτσέζοι των δρόμων, ο χειρότερος εφιάλτης των βενζινάδων, οι κυνηγοί των βαμπίρ - πετρελαιάδων, οι πρωταθλητές της οικονομίας, όσοι ακούμε τον στίχο "Your life no more worth to me than a gallon of gasoline" και ανατριχιάζουμε :).... δηλαδή όσοι έχουμε μετρήσει κατανάλωση κάτω από 2 λίτρα ανά 100 χλμ. Να λέμε και ποιο μηχανάκι έχουμε, έτσι για να δούμε ποια είναι τα οικονομικότερα οχήματα της αγοράς. Κάτι μου λέει ότι θα είμαστε πολύ λίγοι... (Για να βγάλουμε άκρη, καλό είναι να τα λέμε σε λίτρα/100 χλμ και όχι "έβαλα 5 ευρώ και άναψε λαμπάκι μετά από 120χλμ") Ξεκινάω εγώ: Suzuki 125 "bebiRayne" μακ-address '09 (με ψεκασμό, χωρίς συνεπιβάτη, με μπαγκαζιέρα, απλή αμόλυβδη, 80 χαω max): Εντός πόλης: 1,87λτ/100χλμ. Εκτός πόλης: 1,58λτ/100χλμ. πως γίνεται τόσο λιγο? μακ-address? τι εννοείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Suzuki 125 "bebiRayne" μακ-address '09 (με ψεκασμό, χωρίς συνεπιβάτη, με μπαγκαζιέρα, απλή αμόλυβδη, 80 χαω max): Εντός πόλης: 1,87λτ/100χλμ. Εκτός πόλης: 1,58λτ/100χλμ. Αυτονομία εντός: 230χλμ. Αυτονομία εκτός: 272χλμ. Ωραίο θέμα! Λέω και γω: Yamaha Crypton R T115 '07 (καρμπυρατέρ (μαμά=17), μισά μισά με συνεπιβάτη, με μπαγκαζιέρα, απλή αμόλυβδη, 65 χαω max*) *κοντές σχέσεις (το κρύπτον είναι τρακτέρ) Εντός πόλης: 2 λτ/100χλμ. Εκτός πόλης: ----- (δεν το έχω δει ακόμα) Αυτονομία εντός: 220χλμ. Αυτονομία εκτός: --- χλμ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bebis 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Νέα μέτρηση, μετά από αλλαγή αλυσογράναζων και ελαστικών: 1,62 λτ/100χλμ εντός πόλης & αυτονομία εντός: 265 χλμ. Επίσης μετά την αλλαγή σταμάτησε και ένα ενοχλητικό βουητό που ακουγόταν μετά τα 60 χ.α.ω. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα αλυσογράναζα για την αυξημένη κατανάλωση ή τα παλιά λάστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadSnow 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2015 Παιδια εχω δίχρονο οποτε καταλαβαίνετε..ειμαι ΗΔΗ εκτός!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες