Jump to content
bebis

Πόσοι καίτε κάτω από 2λτ/100χλμ;;;

Recommended Posts

Ας μαζευτούμε εδώ οι σκωτσέζοι των δρόμων, ο χειρότερος εφιάλτης των βενζινάδων, οι κυνηγοί των βαμπίρ - πετρελαιάδων, οι πρωταθλητές της οικονομίας, όσοι ακούμε τον στίχο "Your life no more worth to me than a gallon of gasoline" και ανατριχιάζουμε :).... δηλαδή όσοι έχουμε μετρήσει κατανάλωση κάτω από 2 λίτρα ανά 100 χλμ.

Να λέμε και ποιο μηχανάκι έχουμε, έτσι για να δούμε ποια είναι τα οικονομικότερα οχήματα της αγοράς.

Κάτι μου λέει ότι θα είμαστε πολύ λίγοι...

(Για να βγάλουμε άκρη, καλό είναι να τα λέμε σε λίτρα/100 χλμ και όχι "έβαλα 5 ευρώ και άναψε λαμπάκι μετά από 120χλμ")

Ξεκινάω εγώ:

Suzuki 125 "bebiRayne" μακ-address '09

(με ψεκασμό, χωρίς συνεπιβάτη, με μπαγκαζιέρα, απλή αμόλυβδη, 80 χαω max):

Εντός πόλης: 1,87λτ/100χλμ.

Εκτός πόλης: 1,58λτ/100χλμ.

Αυτονομία εντός: 230χλμ.

Αυτονομία εκτός: 272χλμ.

***Ο νικητής παίρνει τον τίτλο του Δρ. Van Helsing των δρόμων***

dracula-58-peter-cushing-van-helsing.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βρε παιδιά το θέμα είναι λίγο αδόκιμο. και εξηγούμαι...

Αντικειμενικά για να κάψεις κάτω από 2 λίτρα πρέπει να έχεις τάφο μηχανάκι και να πηγαίνεις πιο αργά από πομπή κηδείας.

Επίσης μπορεί να σου συμβεί με αυτά τα ποδήλατα που είχανε στο σκελετό ένα πολύ μικρό κινητήρα.

Τέλος θα σου συμβεί αν βάλεις ρόδες στο αλυσοπρίονο που αγόρασε προχθές ο πεθερός μου από το praktiker (ακόμα και για αυτό βέβαια αμφιβάλω).

Καταλαβαίνετε ελπίζω τον προβληματισμό μου.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα στο ρελαντί παίζει να καίει περισσότερο από 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ με το πεζό 2 καίω πάνω από 2....

Θέλω 3 γυρόπιτες ανά χιλιόμετρο. Δεν συμφέρω....

Τροποποιήθηκε από τον gkourmoul1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ με το πεζό 2 καίω πάνω από 2....

Θέλω 3 γυρόπιτες ανά χιλιόμετρο. Δεν συμφέρω....

:tooth: μου τελειώσαν και τα like!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανονικά θα έπρεπε να γράψουν αρκετοί.

Δίνω παράδειγμα και θα καταλάβετε....

Θες να κάνεις την επιστροφή στο σπίτι σου μετά από βόλτα, υποθέτω 200km απόσταση.

Ξεκινάς και μετά από καμιά 70αριά χιλιόμετρα έχεις κάψει πχ 3.5lt βενζίνη.

Εκεί ακριβώς λοιπόν ακούς το μοτέρ να σβήνει: ουουουουουουυυυυυ

Ή μπορεί πχ να ακούσεις το διαφορικό να κόβει στραγάλια.

Ή έβγαλε ένα check engine και δε το διακινδυνεύεις.

Τι κάνεις?

Τηλέφωνο στην οδική και κάνεις τα άλλα 130km με κατανάλωση 0lt!!!

Συνολικά λοιπόν έχουμε μετακίνηση της μηχανής (και δικής μας) 200km με μόλις 3.5lt βενζίνη.

Δηλαδή, μόλις 1.75lt/100km!!!!

Για μια τεράστια μοτοσυκλέτα πολλών κιλών και cc.

ΤςΤςΤς....

PCX και μ@λ@κίες :grin::tooth::rotfl:

Υ.Γ.: Οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα, μοτοσυκλέτες ή καταστάσεις είναι εντελώς....τυχαία. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηοnda innova i 2010

1,85 lt / 100 km

Αυτονομία 200χλμ.

Τεπόζιτο = 3. 7 λιτρα.

Βρε παιδιά το θέμα είναι λίγο αδόκιμο. και εξηγούμαι...

Αντικειμενικά για να κάψεις κάτω από 2 λίτρα πρέπει να έχεις τάφο μηχανάκι και να πηγαίνεις πιο αργά από πομπή κηδείας.

Επίσης μπορεί να σου συμβεί με αυτά τα ποδήλατα που είχανε στο σκελετό ένα πολύ μικρό κινητήρα.

Τέλος θα σου συμβεί αν βάλεις ρόδες στο αλυσοπρίονο που αγόρασε προχθές ο πεθερός μου από το praktiker (ακόμα και για αυτό βέβαια αμφιβάλω).

Καταλαβαίνετε ελπίζω τον προβληματισμό μου.....

Αντικεμενικά και τα 3 που λες είναι άκυρα..

Ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί.

υγ. Πολυ σπάμ, παίδες.... :online2long:

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 100χλμ/ώρα με τι ταχύτητες?

Εγώ προσωπικά αν πηγαίνω με 80χλμ/ώρα καίω 4,7λίτρα(1 ντεπόζιτο)/100χλμ!

Αν ανοίξω παραπάνω και πηγαίνω με 100-120χλμ/ώρα τότε κλάφτα!

Τώρα κάνε την μετατροπή των λίτρων σε ευρώ!Δεν νομίζω να είμαι κάτω από 2 ευρώ με την καμία!Χαχαχαχαχα :crazy: :crazy: :crazy::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας μαζευτούμε εδώ οι σκωτσέζοι των δρόμων, ο χειρότερος εφιάλτης των βενζινάδων, οι κυνηγοί των βαμπίρ - πετρελαιάδων, οι πρωταθλητές της οικονομίας, όσοι ακούμε τον στίχο "Your life no more worth to me than a gallon of gasoline" και ανατριχιάζουμε :).... δηλαδή όσοι έχουμε μετρήσει κατανάλωση κάτω από 2 λίτρα ανά 100 χλμ.

Να λέμε και ποιο μηχανάκι έχουμε, έτσι για να δούμε ποια είναι τα οικονομικότερα οχήματα της αγοράς.

(Για να βγάλουμε άκρη, καλό είναι να τα λέμε σε λίτρα/100 χλμ και όχι "έβαλα 5 ευρώ και άναψε λαμπάκι μετά από 120χλμ")

Ξεκινάω εγώ:

***Ο νικητής παίρνει τον τίτλο του Δρ. Van Helsing των δρόμων***

dracula-58-peter-cushing-van-helsing.jpg

Μου φαίνεται ότι το έχεις παρακάνει λιγάκι ως πολύ....

Δηλαδή εγώ με το Wave 110i που είναι οικονομικότερο στην οδήγηση πόσα βγάζω 300++;

Ας μην το παρακάνουμε / χέζουμε, το ίνοβα με ψεκασμό βγάζει με τις παραμέτρους που λες γύρω στα 200 εκτός πόλης και εσύ βγάζεις 272;

Να στο θέσω διαφορετικά, σε βάζω και στοίχημα ότι με οικονομική οδήγηση δεν βγάζεις πάνω από 200 χιλιόμετρα, για κανένα λόγο.

****Μόλις είδα ότι έχεις 1 λίτρο και, σε χωρητικότητα ρεζερβουάρ, μπορεί να είναι αληθινά αυτά που λες, αν και πάλι δύσκολο.

Στα 100χλμ/ώρα με τι ταχύτητες?

Εγώ προσωπικά αν πηγαίνω με 80χλμ/ώρα καίω 4,7λίτρα(1 ντεπόζιτο)/100χλμ!

Αν ανοίξω παραπάνω και πηγαίνω με 100-120χλμ/ώρα τότε κλάφτα!

Τώρα κάνε την μετατροπή των λίτρων σε ευρώ!Δεν νομίζω να είμαι κάτω από 2 ευρώ με την καμία!Χαχαχαχαχα :crazy: :crazy: :crazy::tooth:

Κάτσε ρε φίλε εσύ έχεις το dynamic που είναι και 2χρονο, + το λάδι, αυτό γδύνει. Δεν είσαι στον ανταγωνισμό ούτε για πλάκα. Αυτό το μηχανάκι + το Ζ αξίζανε τότε που η βενζίνη είχε τα μισά λεφτά. Τώρα καλύτερα να παίρνεις το αυτοκίνητο παρά το παπάκι που έχεις για να κάνεις την δουλειά σου.

*Για καμιά κόντρα καλά είναι... @@ριες.

Τροποποιήθηκε από τον bokarinho

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτσε ρε φίλε εσύ έχεις το dynamic που είναι και 2χρονο, + το λάδι, αυτό γδύνει. Δεν είσαι στον ανταγωνισμό ούτε για πλάκα. Αυτό το μηχανάκι + το Ζ αξίζανε τότε που η βενζίνη είχε τα μισά λεφτά. Τώρα καλύτερα να παίρνεις το αυτοκίνητο παρά το παπάκι που έχεις για να κάνεις την δουλειά σου.

*Για καμιά κόντρα καλά είναι... @@ριες.

Για 2χρονο δεν καίει πολύ αν το πηγαίνεις σωστά!Λες σε τέτοιους καιρούς να έχω να δίνω 5 εύρα σε κάθε άνοιγμα γκαζιού?

Μια χαρά πάει, ναι καίει αλλά δεν του φαίνεται για 2χρονο, ειδικά αν το πηγαίνεις νορμαλ όπως είπα, μέχρι 80χλμ/ώρα ή τέλοσπάντων συνετά!Σε μαμά πάντα κατάσταση!

Δόξα τω θεό, ακόμα και τώρα το κινώ χωρίς να με προβληματίζουν τα λεφτά!Κόντρες δεν έβαλα ποτέ μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

****Μόλις είδα ότι έχεις 1 λίτρο και, σε χωρητικότητα ρεζερβουάρ, μπορεί να είναι αληθινά αυτά που λες, αν και πάλι δύσκολο.

1 λίτρο ?

Κάποιο λάθος κάνεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον παλια με fx 73 wosner και 33 fcr εκεγα λιγα μετα με το z και 39 καρμ και τερμα θυριδομα και συνεχια τσιτα εκεγα πολλα! μονο αυτο εχω να πω :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το crypton x μου στα 63mm χαλαρη διαδρομή με 70-80 4η στις 6.000 στροφές με ένα τεπόζιτο βγάζω 120 χλμ περίπου! Δηλαδή 3,2l/120χλμ ----->2.6l/100χλμ .....Τώρα άμα πάω τάπα δεν θέλω να πω πόσο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκινάω εγώ:

πως γίνεται τόσο λιγο?

μακ-address? τι εννοείς?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο θέμα! :_thumbsup: Λέω και γω:

Yamaha Crypton R T115 '07

(καρμπυρατέρ (μαμά=17), μισά μισά με συνεπιβάτη, με μπαγκαζιέρα, απλή αμόλυβδη, 65 χαω max*)

*κοντές σχέσεις (το κρύπτον είναι τρακτέρ)

Εντός πόλης: 2 λτ/100χλμ.

Εκτός πόλης: ----- (δεν το έχω δει ακόμα)

Αυτονομία εντός: 220χλμ.

Αυτονομία εκτός: --- χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νέα μέτρηση, μετά από αλλαγή αλυσογράναζων και ελαστικών: 1,62 λτ/100χλμ εντός πόλης & αυτονομία εντός: 265 χλμ.

Επίσης μετά την αλλαγή σταμάτησε και ένα ενοχλητικό βουητό που ακουγόταν μετά τα 60 χ.α.ω. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα αλυσογράναζα για την αυξημένη κατανάλωση ή τα παλιά λάστιχα. :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα