Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Λεπτομέρειες για το κουστούμι...? Κάθεται καλά? μετατροπές για να κάτσει? πόσο? Αν βλέπω καλά έχεις πάνω τον καταλύτη... θέμα θερμοκρασίας εκεί στα πλαστικά? Μεταχειρισμένο το πήρα επομένως μπήκε εύκολα και κάθεται καλά. Τώρα σε καινούργιο νομίζω ότι πρέπει να ανοίξεις τρύπες κλπ ... σε καινούργιο όταν έψαχνα είχε περίπου 350-400 ευρώ άβαφο. Δυστυχώς έχω ακόμα τον καταλύτη. Έχει από μέσα αλουμινοταινία για να μην καίγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Στον Ναο απόψε... δεν βαζεις 2-3 φωτο ακομα απο το κουκλι να γουσταρουμε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2014 Κότορ - Μαυροβούνιο 04/08/2014 Το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Έτοιμο πλυμένο, μαζί με το έτερο τερατάκι της Γιαμάπα του κολλητού. :) 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Πάρε την ασχήμια απο μπροστά να δούμε την κ@υλα απο πίσω 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Alex τρελο τουμπανακι εφτιαξες εσυ Απο Σεπτεμβρη μακαρι να ταιριαξει να παμε παρεουλα σε κανα πιστακι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 εννοείται πως θα πάμε να καραγουστάρουμε άσχημα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Για το shumi δε λεω γιατι κατι καπονορτ κοιταει... Γερασε μαλλον.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Και με το Καπο πάλι θα σε φεύγω στην πίστα ρε μλκ Πέτρο. Χαχαχαχαχ Δεν το βλέπω να φεύγει ρε. Αφού το δίνω ακριβά. Μαζί θα πάμε Σεπτέμβριο Οκτώβριο. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 χθεσινη 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 Βολτουλες ε?χαχαχα αυτα ειναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Πλυσιματακι κατα τις 2:30 σε γνωστο καγκουροπληντυριο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2014 2:30 το βραδυ...? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 φωτο σε βολτα στην λιμνη τριχωνιδα... βολτα προς πισινομαγαζο για μπανακι με το ετερον ημιση :) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Φίλε κι εγώ Γκαβασάκι έχω, θες να γίνουμε φίλοι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Mindblown η φωτογραφία.. Μέχρι να καταλάβω πως υπάρχει κι άλλη μηχανή από πίσω στραβώθηκα.. EDIT! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Μου χρειάζεται ύπνος.. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2014 από τον LaCatascopa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Τι μάρκα είναι τα σαμάρια; Πόσα λίτρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Από τη χθεσινή βόλτα: 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Αμα αξιωθω να το πλυνω λιγακι θα βαλω φωτο............ catascopa.....το ξανακαβαλησες το μοτορι? Παντα ορθιος μεγαλε..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Αμα αξιωθω να το πλυνω λιγακι θα βαλω φωτο............ catascopa.....το ξανακαβαλησες το μοτορι? Παντα ορθιος μεγαλε..... Να ΄σαι καλά ρε φίλε.. Έχω ξεκινήσει εδώ και κάνα μήνα σιγούλια σιγούλια.. Ακόμα noobας είμαι.. Υ.Γ. Κι εμένα άπλυτη είναι, αλλά ξεγελάει.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Τι μάρκα είναι τα σαμάρια; Πόσα λίτρα; Είναι τα Blaze Panniers της SW Motech. Με βάσεις ειδικά για το μηχανάκι, 28-42 λίτρα και οι 2 μαζί 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Να ΄σαι καλά ρε φίλε.. Έχω ξεκινήσει εδώ και κάνα μήνα σιγούλια σιγούλια.. Ακόμα noobας είμαι.. Υ.Γ. Κι εμένα άπλυτη είναι, αλλά ξεγελάει.. Καλη επανοδο....... Μια χαρα καθαρη φαινεται...... Αναπληρωσε τον χαμενο χρονο σε βολτες ....να ξαναπαρεις τον αερα και την αυτοπεπειθηση που σου χρειαζεται με μεγαλυτερη προσοχη και σεβασμο πλεον. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες