πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος strokt up έγραψε: Σε αυτό το ύψος είναι το τιμόνι απο το εργοστάσιο; περιπου,ερχεται με τιμονι πεταλουδα απο το εργοστασιο πριν 11 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Το καλό με αυτούς τους αποστάτες είναι ότι ρυθμίζεις πολλές γωνίες κλίσης. αυτο ακριβως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2020 Καλησπερα φρεντςςς.....ορισττττε 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2020 Την 31/1/2020 at 9:34 ΠΜ, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: περιπου,ερχεται με τιμονι πεταλουδα απο το εργοστασιο αυτο ακριβως Τους βρίσκουμε πουθενά Ελλάδα με νορμάλ κόστος έστω μεταχειρισμενους τους αποστάτες αυτούς ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2020 Την 22/6/2020 at 9:21 ΜΜ, το μέλος strokt up έγραψε: Τους βρίσκουμε πουθενά Ελλάδα με νορμάλ κόστος έστω μεταχειρισμενους τους αποστάτες αυτούς ; λιγο δυσκολο,δεν ειχα βρει τιποτα σε νορμαλ τιμη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2020 Σημερινό test drive. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 αλλαγη κατηγοριας στο πιο αθλητικο 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 Κουκλι! Μεγεια μεγεια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 πριν 2 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Κουκλι! Μεγεια μεγεια ευχαριστω αδερφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 πριν 27 λεπτά, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: αλλαγη κατηγοριας στο πιο α θ λήτικο Fixed 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 πριν 54 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Fixed με πιανεις...οι σαγιοναρες περιμενουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 πριν 59 λεπτά, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: με πιανεις...οι σαγιοναρες περιμενουν Θα ρθω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2020 πριν 9 ώρες, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: αλλαγη κατηγοριας στο πιο αλητικο Fixed. Καλοτάξιδο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2020 on the road... 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: on the road... Kabuto aeroblade III ε; Για πες εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος klab έγραψε: Kabuto aeroblade III ε; Για πες εντυπώσεις. το εχω 2,5 χρονια και με εχει εντυπωσιασει το βαρος του που ειναι παναλαφρο.. στο καπο ηταν μια χαρα,τωρα στο ντορσο δεν εχω βγει σε φουλ ανοικτο δρομο να σε πω... παντως οταν το φοραω μου ερχεται αμεσως η αισθηση σαν εφαρμογη του παλιου μου xr 1000 shoei επειδη ειμαι ευχαριστημενος θα το δωσω στη γυναικα αυτο και θα παρω την επομενη γενια aeroblade προσεχως επισης οι αερισμοι του ειναι πολυ καλοι... τιμιο κρανος για τα λεφτα του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση, τα έχω σε εκτίμηση αλλά είναι σχεδόν άγνωστα στον τόπο μας. Μια φορά έπιασα ένα στα χέρια μου και μόνο έτσι μου φάνηκε πολύ καλής ποιότητας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος klab έγραψε: Ευχαριστώ για την απάντηση, τα έχω σε εκτίμηση αλλά είναι σχεδόν άγνωστα στον τόπο μας. Μια φορά έπιασα ένα στα χέρια μου και μόνο έτσι μου φάνηκε πολύ καλής ποιότητας. η προωθητικη ενεργεια που εκανε επιασε παντως,τα πηρε κοσμος... παντως οι φθηνες σειρες δεν μου αρεσαν,αντιθετως το aeroblade ειναι πολυ καλο και ερχεται με d-ring Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 https://pasteboard.co/JIAPIij.jpg Και μια πάνω στο θηρίο,ούτε για πλάκα δεν φτάνω https://pasteboard.co/JIASq11.jpg 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2021 2φορες το χρονο το πλενω, και τις 2 βρεχει μετα 3 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2021 πριν 17 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: 2φορες το χρονο το πλενω, και τις 2 βρεχει μετα Ε πλένε περισσότερο, έχουμε θέμα ανομβρίας σε κάποιες περιοχές! 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες