Gollas 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 που ν αυτο θειο?Καστορια?Ναι, τώρα στο ξεπάγωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 Ναι, τώρα στο ξεπάγωμα...καλα καταλαβα.απο τη βαρκα βασικα.εχετε απο τις ποιο ωραιες πολεις στην Ελλαδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Συμφωνώ. Η Καστοριά είναι από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας. Τα νερά της λίμνης είναι χάλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lospsi 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Με το GSXS 1000 μου.....εε, με το GSXR 1000 K7 μου ήθελα να πω. Άγιοι Απόστολοι Αττικής. 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Ωραίο ωραίο! Τιμοναρα και ζελατίνα! Πολύ θα ήθελα να το κάνω μία βόλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 (τροποποιήθηκε) Loσpsi η τιμοναρα μοντα η καποιο κιτακι..?Υ.γ.Σοβαρη μετατροπή...... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lospsi 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Αν και υπάρχουν και έτοιμα κιτάκια, εγώ έκανα custom μετατροπή. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
endopandou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Αν και υπάρχουν και έτοιμα κιτάκια, εγώ έκανα custom μετατροπή.To απόλυτο στήσιμο-μηχανάκι για γρήγορο δρόμο, πραγματικά ότι καλύτερο. Ψάχνομαι καιρό να βάλω καρατιμόνα σε cbr 08 όμως χρειάζεται κιτ τιμονόπλακα με καβαλέτα γιατί δεν είναι φλατ όπως του gixxer να τρυπηθούν. Το χειρότερο είναι που θέλει μια ψιλομετατροπή στη ζελατίνα για να μη βρίσκει το τιμόνι αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι. Θα δούμε...Καλόβολτη η κούκλα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bihlas87 732 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Ωραίο, ούτε χαμηλό, ούτε ψηλό, streetfighter φάση, γύρω στους 75 πόντους πλάτος έχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 ΠΑροτι εχει ποσταρει καλη φωτο δεν βλεπω καλα μαλλον ΔΕΝ εχει τρυπησει τιμονοπλακα αλλα εχει φτιαξει πλακακι και πανω σε αυτό εχει μονταρει και το επιασε στην κεντρικη βιδα του σταυρου-τιμονοπλακα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lospsi 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 To απόλυτο στήσιμο-μηχανάκι για γρήγορο δρόμο, πραγματικά ότι καλύτερο. Ψάχνομαι καιρό να βάλω καρατιμόνα σε cbr 08 όμως χρειάζεται κιτ τιμονόπλακα με καβαλέτα γιατί δεν είναι φλατ όπως του gixxer να τρυπηθούν. Το χειρότερο είναι που θέλει μια ψιλομετατροπή στη ζελατίνα για να μη βρίσκει το τιμόνι αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι. Θα δούμε...Καλόβολτη η κούκλα σου! Δες εδώ!!!https://www.topyokes.uk/έχει και για cbr 1000 2008 απλά δεν ξέρω γιατί δεν την βγάζει. Κοίταζα και γω. Ουσιαστικά μπορείς να το κάνεις και εσύ, αρκεί να λάβεις υπόψην σου κάποια μικρά κολπάκια...Θα γράψω ένα πόστ με το πως και τι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Αν θέλετε να έχετε εφιάλτες το βράδυ... απολαύστε ελεύθερα. =) 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Αν θέλετε να έχετε εφιάλτες το βράδυ... απολαύστε ελεύθερα. =) Κρυμμένο περιεχόμενο Ωραια φωτο αλλα πολυ σκουπιδι, δηλαδη καδοι δεν υπαρχουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Είναι γεμάτο από αυτά! Και όχι δεν υπάρχει κάδος αλλά το κυριότερο, δεν υπάρχει μυαλό και παιδεία!!!Και παραδίπλα είναι μια λιμνούλα με διάφορα πτηνά... Γαμάτα εε; η νοοτροποία του Έλληνα είναι κατηγορήσει να κατηγορεί τους πάντες, το κράτος, τους εξωγήινους, τον "Θεό" αλλά αυτός έχει πάντα δίκαιο.Οπότε να φανταστώ και εδώ οι κακοί είναι αυτοί που δεν έβαλαν κάδους...Εδώ που τα λέμε, και κάδος να υπήρχε έτσι θα ήταν πάλι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Ωραια φωτο αλλα πολυ σκουπιδι, δηλαδη καδοι δεν υπαρχουν?Για μια στιγμη νομιζα οτι ελεγες για το gsxr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Για μια στιγμη νομιζα οτι ελεγες για το gsxr.Μπορεί να αναφέρεται στο μηχανάκι.... και εγώ να κατάλαβα λάθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 ΔΕΝ αναφερομαι στην μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 (τροποποιήθηκε) Είναι γεμάτο από αυτά! Και όχι δεν υπάρχει κάδος αλλά το κυριότερο, δεν υπάρχει μυαλό και παιδεία!!!Και παραδίπλα είναι μια λιμνούλα με διάφορα πτηνά... Γαμάτα εε; η νοοτροποία του Έλληνα είναι κατηγορήσει να κατηγορεί τους πάντες, το κράτος, τους εξωγήινους, τον "Θεό" αλλά αυτός έχει πάντα δίκαιο.Οπότε να φανταστώ και εδώ οι κακοί είναι αυτοί που δεν έβαλαν κάδους...Εδώ που τα λέμε, και κάδος να υπήρχε έτσι θα ήταν πάλι.Ο δρόμος είναι περίπου 20 χλμ έξω από Λάρισα... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 από τον mythic37 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Λίγο πριν τα Βούναινα δεν είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Λίγο πριν τα Βούναινα δεν είναι;Ακριβώς μετά το Μαυροβούνι, η λιμνούλα που λέει είναι ο "ταμιευτήρας Μαυροβουνίου" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Αν θέλετε να έχετε εφιάλτες το βράδυ... απολαύστε ελεύθερα. =) Κρυμμένο περιεχόμενο Ηρώ το εργαλείο πρέπει να περάσει κτεο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Ηρώ το εργαλείο πρέπει να περάσει κτεο! Спокойны ночи, господин. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Спокойны ночи, господин.Καλημέρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 (τροποποιήθηκε) Να κ το δικο μου μικρο! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 από τον venzinas 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Να κ το δικο μου μικρο!Το Πριν:Στην φωτο δεν φαινεται αλλα ηταν βαμενο ολο βαμενο με σπρει! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες