Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2017 Lady Moto καφές για να οργανωθούμε λίγο για την πίστα! ;) 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 (τροποποιήθηκε) Με τα καινούργια μας μπλιμπλίκια φορεμένα !! Ξεκινάω γράψιμο να πω τι και πως στο δικό μας θέμα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 από τον xStefanosx 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 \Μ..νι της λάσπης P.S. συγνώμη για τον τίτλο 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 ιδου η γρια οταν ηταν ακομη τιμονατη πλεον της εχω βαλει τα κλιπ ον τηςΗonda Cb1 του1989 και ιδου το cbr 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Με τα καινούργια μας μπλιμπλίκια φορεμένα !! Ξεκινάω γράψιμο να πω τι και πως στο δικό μας θέμα το μαθηματικό ολο το χαιρεται το στολίδι σου,παρκαρω και γω διπλα σου να κλεβω λιγη δοξα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 (τροποποιήθηκε) το μαθηματικό ολο το χαιρεται το στολίδι σου,παρκαρω και γω διπλα σου να κλεβω λιγη δοξα :P Γεωλόγος και εγώ και ο κολλητός με το δίδυμο πράσινο !! Λογικά το δίδυμο πετυχαίνεις καλύτερα να μην πω ηλικία , πόσα χρωστάω και πόσο με βλέπει η ΣΘΕ Edit : Και του κολλητού πριν το πάρει το είχε μεταπτυχιακός βιολόγος...γιατί στην ΣΘΕ ξέρουμε τι κάνουμε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 από τον xStefanosx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 δεν ξερω ποιο απο τα δυο βλεπω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Το δικό μου έχει αμορτισέρ μπλε το άλλο για καμία βδομάδα ακόμα θα χει ασημί και μετα χρυσό !! Στο μπλε φωνάζεις ΣΤΕΦΑΝΕΕΕΕ στο χρυσό κώστα ?? (με σαφώς λιγότερο ενθουσιασμό ) !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatisx 735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Μετά το απαραίτητο πλύσιμο... 36 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 Μετά το απαραίτητο πλύσιμο...Μας αρρώστησες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonstantinosGL 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 το μαθηματικό ολο το χαιρεται το στολίδι σου,παρκαρω και γω διπλα σου να κλεβω λιγη δοξα :P αμα λες για αυτή τη τετάρτη βραδάκι δίπλα στο δικό μου ήσουν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2017 αμα λες για αυτή τη τετάρτη βραδάκι δίπλα στο δικό μου ήσουν :P ναι για αυτο λεω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2017 Η πρώτη φωτογραφία με τον νέο ορθοστάτη 21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) μπηκαν και τα προβολακια μας! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 από τον johni41 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Αληθεια,προβολακια γιατι?Δε σε ικανοποιει ο φωτισμος?Το λεω γιατι ειναι ουκ ολιγες οι περιπτωσεις να φορανε μηχανες προβολακια και να σε ξεγκαβωνουν απο το καθρεπτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 39 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johni41 209 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Αληθεια,προβολακια γιατι?Δε σε ικανοποιει ο φωτισμος?Το λεω γιατι ειναι ουκ ολιγες οι περιπτωσεις να φορανε μηχανες προβολακια και να σε ξεγκαβωνουν απο το καθρεπτη. αυτο με το τυφλωμα μου εχει τυχει και δεν ηθελα να κανω το ιδιο στους αλλους. ο εργοστασιακος φωτισμος αν και ειναι ωραιος led ,λευκος και λιγο μπλεδιζει, φεγγει μια χαρα στην ευθεια αλλα σε μια βραδυνη επιστροφη μου σε δρομο που δεν πολυηξερα χωρις αλλα φωτα και χωρις διαγραμμιση ουτε στα πλαγια ειχα θεμα στις στροφες. δεν φωτιζε επαρκως το εσωτερικο των στροφων και επρεπε να εχω τη μεγαλη σκαλα που ενοχλουσε τους απεναντι. θα ελεγα οτι η δεσμη του led προβολεα που εχουν βαλει εχει μικρο ευρος στα ακρα μαλλον, δεν ξερω αν σου δινω να καταλαβεις τι με ενοχλησε.για το λογο αυτο και επειδη μου αρεσει και οπτικα το μηχανακι με τα προβολακια ειπα να τα βαλω. σου δειχνω και μια φωτο με το που τα εχω βαλει να "βαρανε" αλλα νομιζω το καλο ρυθμισμα θα το κανω μολις παω σε παρομοιο δρομο βολτα. θελω να ριχνουν κατω και στα πλαγια οσο γινεται. εχω προσπαθησει να κοιτανε εκει που τελειωνει το πολυ φως της μεσαιας σκαλας. (μπακαλιστικα στα λεω) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 από τον johni41 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aimikass 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 Μη μου πεις ότι είναι Desmosedici και είναι δική σου????????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 αυτο με το τυφλωμα μου εχει τυχει και δεν ηθελα να κανω το ιδιο στους αλλους. ο εργοστασιακος φωτισμος αν και ειναι ωραιος led ,λευκος και λιγο μπλεδιζει, φεγγει μια χαρα στην ευθεια αλλα σε μια βραδυνη επιστροφη μου σε δρομο που δεν πολυηξερα χωρις αλλα φωτα και χωρις διαγραμμιση ουτε στα πλαγια ειχα θεμα στις στροφες. δεν φωτιζε επαρκως το εσωτερικο των στροφων και επρεπε να εχω τη μεγαλη σκαλα που ενοχλουσε τους απεναντι. θα ελεγα οτι η δεσμη του led προβολεα που εχουν βαλει εχει μικρο ευρος στα ακρα μαλλον, δεν ξερω αν σου δινω να καταλαβεις τι με ενοχλησε.για το λογο αυτο και επειδη μου αρεσει και οπτικα το μηχανακι με τα προβολακια ειπα να τα βαλω. σου δειχνω και μια φωτο με το που τα εχω βαλει να "βαρανε" αλλα νομιζω το καλο ρυθμισμα θα το κανω μολις παω σε παρομοιο δρομο βολτα. θελω να ριχνουν κατω και στα πλαγια οσο γινεται. εχω προσπαθησει να κοιτανε εκει που τελειωνει το πολυ φως της μεσαιας σκαλας. (μπακαλιστικα στα λεω) Ναι καταλαβα τι εννοεις και χαιρομαι που το κανεις για πρακτικους λογους και κοιτας να μην ενοχλεις.Καλοφορετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2017 johni41 Εγώ που έχω παρόμοια με τα δικά σου και τα έχω σε μεγαλύτερο ύψος βλέπω ότι όσο χαμηλά και να τα ρυθμίσεις σε δεξιά στροφή ο απέναντι έχει φύγει στα χωράφια. Δυστυχώς οι περισσότεροι δρόμοι δεν έχουν διαγράμμιση και αυτό το βράδυ είναι απλά ανυπόφορο για αυτό πιο μικρή ταχύτητα και πιο χαλαρά με τα μεσαία φώτα και όπου μπορείς ανάβεις τα μεγάλα γιατί μετά προβολια πρέπει να κάνεις όλο τον κύκλο του προγράμματος. Επίσης επειδή η οδηγοί των αυτοκίνητων δεν ξέρουν ότι όταν είσαι γκαζωμένος τα φώτα σου αναγκαστικά τους κτυπάει στα μάτια ανάβουν και αυτοί τα μεγάλα χωρίς να σκεφτούν τις συνέπιες, εγώ στο τσακ την γλύτωσα προχθές για αυτό πιο χαλαρά και ήρεμα στους επαρχιακούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Μη μου πεις ότι είναι Desmosedici και είναι δική σου????????????????????? Είναι D16 και ναι είναι δική του. Ωρίωνα, τι είναι το ACIN στο καντράν ρε συ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Είναι D16 και ναι είναι δική του. Ωρίωνα, τι είναι το ACIN στο καντράν ρε συ;λογικα από το racing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 ACIN ειναι ενδειξη οτι ειναι ενεργοποιημενη η αγωνιστικη γκαζιερα.Ζεσταινοντας το κτηνος .. 33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2017 Είναι D16 και ναι είναι δική του. Ωρίωνα, τι είναι το ACIN στο καντράν ρε συ; Θέλω βόλτααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πλζζζζζζζ.....!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες