Jump to content
ALX™

Let's see your bike!

Recommended Posts

Με τα καινούργια μας μπλιμπλίκια φορεμένα !! Ξεκινάω γράψιμο να πω τι και πως στο δικό μας θέμα 12_zpskvsuivu3.jpg

το μαθηματικό ολο το χαιρεται το στολίδι σου,παρκαρω και γω διπλα σου να κλεβω λιγη δοξα :P 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το μαθηματικό ολο το χαιρεται το στολίδι σου,παρκαρω και γω διπλα σου να κλεβω λιγη δοξα :P 

Γεωλόγος και εγώ και ο κολλητός με το δίδυμο πράσινο !! Λογικά το δίδυμο πετυχαίνεις καλύτερα να μην πω ηλικία , πόσα χρωστάω και πόσο με βλέπει η ΣΘΕ 

Edit : Και του κολλητού πριν το πάρει το είχε μεταπτυχιακός βιολόγος...γιατί στην ΣΘΕ ξέρουμε τι κάνουμε 

Τροποποιήθηκε από τον xStefanosx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου έχει αμορτισέρ μπλε το άλλο για καμία βδομάδα ακόμα θα χει ασημί και μετα χρυσό !! Στο μπλε φωνάζεις ΣΤΕΦΑΝΕΕΕΕ στο χρυσό κώστα ?? (με σαφώς λιγότερο ενθουσιασμό ) !! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα λες για αυτή τη τετάρτη βραδάκι δίπλα στο δικό μου ήσουν :P 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπηκαν και τα προβολακια μας!

20170209_074343_HDR_zps8jvqdlvt.jpg

20170208_113036_HDR_zpsyy3cq8dl.jpg

Τροποποιήθηκε από τον johni41

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αληθεια,προβολακια γιατι?

Δε σε ικανοποιει ο φωτισμος?

Το λεω γιατι ειναι ουκ ολιγες οι περιπτωσεις να φορανε μηχανες προβολακια και να σε ξεγκαβωνουν απο το καθρεπτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αληθεια,προβολακια γιατι?

Δε σε ικανοποιει ο φωτισμος?

Το λεω γιατι ειναι ουκ ολιγες οι περιπτωσεις να φορανε μηχανες προβολακια και να σε ξεγκαβωνουν απο το καθρεπτη.

αυτο με το τυφλωμα μου εχει τυχει και δεν ηθελα να κανω το ιδιο στους αλλους. 

ο εργοστασιακος φωτισμος αν και ειναι ωραιος led  ,λευκος και λιγο μπλεδιζει, φεγγει μια χαρα στην ευθεια αλλα σε μια βραδυνη επιστροφη μου σε δρομο που δεν πολυηξερα χωρις αλλα φωτα και χωρις διαγραμμιση ουτε στα πλαγια ειχα θεμα στις στροφες. δεν φωτιζε επαρκως το εσωτερικο των στροφων και επρεπε να εχω τη μεγαλη σκαλα που ενοχλουσε τους απεναντι. θα ελεγα οτι η δεσμη του led προβολεα που εχουν βαλει εχει μικρο ευρος στα ακρα μαλλον, δεν ξερω αν σου δινω να καταλαβεις τι με ενοχλησε.

για το λογο αυτο και επειδη μου αρεσει και οπτικα το μηχανακι με τα προβολακια ειπα να τα βαλω. σου δειχνω και μια φωτο με το που τα εχω βαλει να "βαρανε" αλλα νομιζω το καλο ρυθμισμα θα το κανω μολις παω σε παρομοιο δρομο βολτα. θελω να ριχνουν κατω και στα πλαγια οσο γινεται. εχω προσπαθησει να κοιτανε εκει που τελειωνει το πολυ φως της μεσαιας σκαλας. (μπακαλιστικα στα λεω)

20170208_192801_HDR_zpsyb77riqn.jpg

Τροποποιήθηκε από τον johni41

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο με το τυφλωμα μου εχει τυχει και δεν ηθελα να κανω το ιδιο στους αλλους. 

ο εργοστασιακος φωτισμος αν και ειναι ωραιος led  ,λευκος και λιγο μπλεδιζει, φεγγει μια χαρα στην ευθεια αλλα σε μια βραδυνη επιστροφη μου σε δρομο που δεν πολυηξερα χωρις αλλα φωτα και χωρις διαγραμμιση ουτε στα πλαγια ειχα θεμα στις στροφες. δεν φωτιζε επαρκως το εσωτερικο των στροφων και επρεπε να εχω τη μεγαλη σκαλα που ενοχλουσε τους απεναντι. θα ελεγα οτι η δεσμη του led προβολεα που εχουν βαλει εχει μικρο ευρος στα ακρα μαλλον, δεν ξερω αν σου δινω να καταλαβεις τι με ενοχλησε.

για το λογο αυτο και επειδη μου αρεσει και οπτικα το μηχανακι με τα προβολακια ειπα να τα βαλω. σου δειχνω και μια φωτο με το που τα εχω βαλει να "βαρανε" αλλα νομιζω το καλο ρυθμισμα θα το κανω μολις παω σε παρομοιο δρομο βολτα. θελω να ριχνουν κατω και στα πλαγια οσο γινεται. εχω προσπαθησει να κοιτανε εκει που τελειωνει το πολυ φως της μεσαιας σκαλας. (μπακαλιστικα στα λεω)

Ναι καταλαβα τι εννοεις και χαιρομαι που το κανεις για πρακτικους λογους και κοιτας να μην ενοχλεις.Καλοφορετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

johni41 Εγώ που έχω παρόμοια με τα δικά σου και τα έχω σε μεγαλύτερο ύψος βλέπω ότι όσο χαμηλά και να τα ρυθμίσεις σε δεξιά στροφή ο απέναντι έχει φύγει στα χωράφια. Δυστυχώς οι περισσότεροι δρόμοι δεν έχουν διαγράμμιση και αυτό το βράδυ είναι απλά ανυπόφορο για αυτό πιο μικρή ταχύτητα και πιο χαλαρά με τα μεσαία φώτα και όπου μπορείς ανάβεις τα μεγάλα γιατί μετά προβολια πρέπει να κάνεις όλο τον κύκλο του προγράμματος. Επίσης επειδή η οδηγοί των αυτοκίνητων δεν ξέρουν ότι όταν είσαι γκαζωμένος τα φώτα σου αναγκαστικά τους κτυπάει στα μάτια ανάβουν και αυτοί τα μεγάλα χωρίς να σκεφτούν τις συνέπιες, εγώ στο τσακ την γλύτωσα προχθές για αυτό πιο χαλαρά και ήρεμα στους επαρχιακούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη μου πεις ότι είναι  Desmosedici και είναι δική σου????????????????????? 

Είναι D16 και ναι είναι δική του. :tongue:

Ωρίωνα, τι είναι το ACIN στο καντράν ρε συ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λογικα από το racing

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:shock::shock::shock::shock: Θέλω βόλτααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :secret::secret::secret::wub::wub::wub:

πλζζζζζζζ.....!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα