Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2016 Το κλασσικό για τον Σταύρο δηλαδή. Παίζει να την ξέρει απ' έξω όλη τη διαδρομή και να μην έχει πάει πουθενά αλλού. ααχαχαχαχχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Το κλασσικό για τον Σταύρο δηλαδή. Παίζει να την ξέρει απ' έξω όλη τη διαδρομή και να μην έχει πάει πουθενά αλλού. ααχαχαχαχχα δεν θα το λεγα..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 41 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 δεν θα το λεγα.....2-3 φορές που έχω πάει βόλτα μαζί του, πάντα εκεί ήταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 Ας σας δειξω κι εγω το κοριτσι μου... 39 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 ετσι βγαινει αυτο η εσυ το εφτιαξες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 ετσι βγαινει αυτο η εσυ το εφτιαξες?Ειναι vinyl wrap με custom σχεδιο. Χαιρομαι παντως για τη ερωτηση, δειχνει οτι πετυχα το στοχο μου που ηταν να κανω τη μηχανη να ειναι ξεχωριστη χωρις ομως να ειναι κραυγαλεα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 καλη φαση!να το χαιρεσαι μαν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2016 digital camo, μάχιμο το MT, nice! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Ειναι vinyl wrap με custom σχεδιο. Χαιρομαι παντως για τη ερωτηση, δειχνει οτι πετυχα το στοχο μου που ηταν να κανω τη μηχανη να ειναι ξεχωριστη χωρις ομως να ειναι κραυγαλεα.Εγώ πάντως μέχρι να διαβάσω την απάντηση σου , σκεφτόμουν να κλείσω επειγόντως ραντεβού στον Οφθαλμίατρο Να το χαίρεσαι το κουκλί σου !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Και από ότι καταλαβαίνω κι εσύ πελάτης του Βασίλη ε pitapola; Ο καλύτερος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Και από ότι καταλαβαίνω κι εσύ πελάτης του Βασίλη ε pitapola; Ο καλύτερος! Ναι, από εδώ μου τον είχαν συστήσει (μήπως ήσουν εσύ κιόλας, δε θυμάμαι). Πολύ καλή δουλειά, πέντε λεπτά του είπα τι είχα στο μυαλό και το ανέλαβε αυτός από εκεί και πέρα. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Για μια φορά στη ζωή μου είπα να πρωτοτυπήσω και να αλλάξω κατηγορία/μοντέλο 31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 @Red1 πόσο πόσο πόσο πόσο πόσο πόσο όμορφο ρε φίλε!! Και πινακίδα στον τροχό βλέπω; Επόμενη αγορά αυτή : https://www.google.gr/search?q=brake+depot+ducati+performance&rlz=1C1ASUM_enGR675GR675&espv=2&biw=1600&bih=794&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwid95KKt_vQAhUJvxQKHcEHB4YQ_AUIBigB#tbm=isch&q=brake+fluid+ducati+performance&imgrc=ulTnXIzmTZuddM%3A Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 @Red1: Επειδή βλέπω και Λιβάδι στη φωτογραφία, μήπως ήσουν σήμερα το μεσημέρι κέντρο Θεσσαλονίκης; Παίζει να σε είδα. Πραγματικά πανέμορφη η ιταλίδα! Να τη χαίρεσαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 ............Ωραιο μηχανακι φιλος.Αυτο το μαυρο αγκωναρι πισω τι ειναι ; Καστανας εισαι ; asap : 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 (τροποποιήθηκε) @Red1 πόσο πόσο πόσο πόσο πόσο πόσο όμορφο ρε φίλε!! Και πινακίδα στον τροχό βλέπω; Επόμενη αγορά αυτή : https://www.google.gr/search?q=brake+depot+ducati+performance&rlz=1C1ASUM_enGR675GR675&espv=2&biw=1600&bih=794&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwid95KKt_vQAhUJvxQKHcEHB4YQ_AUIBigB#tbm=isch&q=brake+fluid+ducati+performance&imgrc=ulTnXIzmTZuddM%3AΕυχαριστώ Gouky.H πινακίδα + λασπωτήρας ειναι ΟΕΜ και ειναι εκει, ναι, μεγάλη εφεύρεση κύριέ μου καθώς γλυτώνεις το λασπόλουτρο (σε σχέση με το προηγούμενό μου). @Red1: Επειδή βλέπω και Λιβάδι στη φωτογραφία, μήπως ήσουν σήμερα το μεσημέρι κέντρο Θεσσαλονίκης; Παίζει να σε είδα. Πραγματικά πανέμορφη η ιταλίδα! Να τη χαίρεσαι.Πέτυχες τον άλλο κάτοχο σήμερα, η φωτό τραβήχτηκε προχθές.Thanks φίλος ;)Ωραιο μηχανακι φιλος.Αυτο το μαυρο αγκωναρι πισω τι ειναι ; Καστανας εισαι ; asap : Ρε φίλε, Ducaudi είχες ποτέ ? Ασε μας... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 από τον Red1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 Καλοριζικος μαν.Θέλω να ευχαριστήσω τον Red1 δημόσια γιατί χάρη σε αυτόν τελικά αποφάσισα να αλλάξω μηχανή. Μετά από μακροσκελείς συζητήσεις με επανατοποθέτησε έντεχνα στην θέση μου. Grazie mille, Signore. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 καληνύχτα σας 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 o Red1 γραφει στο φορουμ;; Που χαθηκες ρε μαν τοσο καιρο;; Καλοριζικη η κουκλα!Καλα χιλιομετρα να χετε, και παντα αγρατζουνιστη!!! Ηταν η πρωην, αλλα ειναι και η νυν!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2016 ΣτελάραααααΚαλορίζικη, καλοτάξιδη!! Και παντα χαμογελαστός και ΌΧΙ εξαφανισμένος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Καλορίζικη ρε χαμένε !!! ( κυριολεκτικά και μεταφορικά ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Ήσουν πετροκέρασα την προηγούμενη κυριακή που γινόταν χαμός από μηχανές? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Ήσουν πετροκέρασα την προηγούμενη κυριακή που γινόταν χαμός από μηχανές? Καταλαβα πως επαιζε και παρεακι απο mybike καπου εκει γυρω γιατι ειχα δει το MT10 του sakis gp800. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες