r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Κ@υλα ειναι ρε μην ακους κανεναν!! Καλοριζικο, καλοσουζο και να το χαρεις στο επακρο!!Να σου δωσει οτι δεν σου δωσε το Κ, και να δεις απο την σελα της καθε γωνια της γης! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Κ@υλα ειναι ρε μην ακους κανεναν!! Καλοριζικο, καλοσουζο και να το χαρεις στο επακρο!!Να σου δωσει οτι δεν σου δωσε το Κ, και να δεις απο την σελα της καθε γωνια της γης!Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη , να σαι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Το πήρες;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Λεμε καλοριζικο;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Λέτε,λέτε :) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Καλοριζικο Λεω και αγρατζουνιστο!! Σπανιο και υπεροχο!! Ελπιζω το γκαζι του σε συνδιασμο με το βαρος του να μην σε ξενερωσει μετα τον Τιγρη, γιατι ειναι καταπληκτικη μοτοσικλετα!!Οργωσε την Ελλαδα τωρα το καλοκαιρι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Μου άρεσε περισσότερο σε άσπρο ρε φίλε αν κι εγώ ήμουν στην δική σου λογική πριν το πάρω. Κακόγουστος κι έτς. Να σαι καλά για τις ευχές.Δεν ειχα σκοπο να σε πω κακογουστο Επρεπε να βαλω τα για να μην παρεξηγηθω. My bad... @efkola Καλοριζικο το "πλοιο" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Καλορίζικο μωρή τρέλα!!!! Πότε θα πάμε βόλτα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Ευχαριστώ παίδες!Είναι πολύ διαφορετικό,αισθητά πιο ''στιβαρό'' από το tiger και καλύτερο σε όλα, εξ όσων έχω προλάβει να δω τα λίγα 24ωρα που το έχω!Μειονέκτημα ότι ''ανάβει'' για πλάκα μέσα στην πόλη και το βεντιλατέρ κάνει υπερωρίες.Εχουμε κάνει ήδη 2 μπάνια μαζί και ευελπιστώ να το ταξιδέψω αυτό ή το επόμενο ΣΚ,αν καταφέρω να φύγω.Γιαννάκη,εσύ πρώτα θ'αλλάξεις μηχανή και μετά το συζητάμε..χαχα!Σύντομα ελπίζω ρεε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 αυτό απο το ματάκο το πήρες ???καλοριζικο , καυλοτάξιδο και παντα ορθιοτο παληκάρι που το είχε , αγοράζω και τις παντόφλες του !!!! (για τόσο μερακλή μιλάμε..) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Χαχα!Ευχαριστώ πολύ αλλά ποιος είναι ο ματάκος;;Μάλλον το μπέρδεψες με άλλο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Καλορίζικο και στους δύο! Καλά χιλιόμετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis gp800 806 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χαχα!Ευχαριστώ πολύ αλλά ποιος είναι ο ματάκος;;Μάλλον το μπέρδεψες με άλλο :)εχει ενα ολόιδιο στην θεσσαλονίκη στην yamaha ματάκος με 10000χλμ , που όταν το είδα νόμιζα οτι είναι εντελώς καινουριο και φουλ έξτρα (ακράπα , τριβαλιτσα γνησια , προβολακια κτλ )ο τύπος που το ειχε πήρε το καινουριο vmax και βεβαιως ένα καλοτάξιδο κ σια οε , στην άλλη την άσπρη την κ@υλα από την ιταλία...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 21 , 2016 από τον sakis gp800 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Επίσης Σάκη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Καλορίζικα τα θηρία παιδιά!Σε λευκό ο καινούργιος ntoukos τα σπάει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Με γειες στα μηχανηματα σας......παντα ορθιοι με πολλα και καλα χιλιομετρα. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Ελα Χριστε και Παναγια! Βρεθηκε ανθρωπος με GP, που δεν βρισκεται μεσα σε πολη!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2016 Καλορίζικες οι κούκλες σας !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Με γειες στα μηχανηματα σας......παντα ορθιοι με πολλα και καλα χιλιομετρα. που ειναι αυτο τζορτζ?τα σ21 τι λενε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 που ειναι αυτο τζορτζ?Στην Εδεσσα, Χιλια Πευκα λεγεται η περιοχη...... Τα bridgi γ@μ@νε.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Ευχαριστώ παίδες!Είναι πολύ διαφορετικό,αισθητά πιο ''στιβαρό'' από το tiger και καλύτερο σε όλα, εξ όσων έχω προλάβει να δω τα λίγα 24ωρα που το έχω!Μειονέκτημα ότι ''ανάβει'' για πλάκα μέσα στην πόλη και το βεντιλατέρ κάνει υπερωρίες.Εχουμε κάνει ήδη 2 μπάνια μαζί και ευελπιστώ να το ταξιδέψω αυτό ή το επόμενο ΣΚ,αν καταφέρω να φύγω.Γιαννάκη,εσύ πρώτα θ'αλλάξεις μηχανή και μετά το συζητάμε..χαχα!Σύντομα ελπίζω ρεεΏστε γι αυτό δεν στέλνεις άλλο ΠΜ εσύ μωρή κουφάλα εεεεε !!! Μπράβο ρε φίλε !!! Πήρες αυτό που ήταν σε ένα νησί εεεεε (δεν θυμάμαι σε ποιό (?) ) . Και ο τίγρης ανάβε ρε συ για πλάκα το βεντιλατέρ του και δεν σταματούσε μετά παρά μόνο για λίγο και βλέπεις διαφορά στο άναμα του Τενερέ?? Καλοτάξιδο ρε εργαλείο αδερφέ !!! Άντε και στα δικά μας τώρα !! Κλείνω 2 μήνες με το ίδιο μηχανάκι και αρχίζει και με ποιάνει φαγούρα σε λέωωωω !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Με γειες στα μηχανηματα σας......παντα ορθιοι με πολλα και καλα χιλιομετρα.εσένα @GeorStrat σου έχω πεί πολλές φορές.... Το Triumph σου είναι από τα πιο ωραία τσι Ελλάδος!Καλορίζικοι οι χιλιομετροφάγοι @efkola, @Gouky7 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
llabros 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Απο εκδρομούλα το 3ήμερο με Banditοπαρεα!! To δικό μου ειναι το μαυρο με την μαυρη εξάτμιση! 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 εσένα @GeorStrat σου έχω πεί πολλές φορές.... Το Triumph σου είναι από τα πιο ωραία τσι Ελλάδος! Να΄σαι καλα φιλε μου......(Λεωνιδα??)Αν και νομιζω οτι δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο σε σχεση με ολα τα αλλα......η διαφορα του ειναι στην ολοσωμη που αφαιρει ολον αυτον τον ογκο κατω απο τη σελα,η σπαστη βαση πινακιδας και το εσωτερικο φτερο του πισω τροχου.Να'το και το Gran turismo STR...... 27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες