davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 16 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2015 Με πρόλαβε ο funky. Όταν είδα και στην υπογραφή σου το peugeot λέω "δεν μπορεί!".Κάάάάποτε πάρκαρε ένα μαύρο CBF 250 πίσω σου στα ΑΠ αν θυμάσαι. Να τον χαίρεσαι τον yamahaρο.Δεν πάρκαρε απλά, είχε μείνει απο ανορθωτή κιόλας.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoloul 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Λίμνη Κερκίνης... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 από τον nikoloul 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 2.50 μπορει να ειναι, αλλα εχει χαμηλο προφιλ ομως. καλο το χαμηλο προφιλ, ειναι ομορφο, αλλαζει ευκολα κατευθυνση αλλα δε κανει για καθημερινο παπι στους δρομους που εχουμε. Για αλλα πηγαινα σε αυτες τις παπαριες κατέληξαΔεν είχα σκοπό να αλλάξω το μαμά προφίλ αλλά δεν είχε αλλά ο λαστιχας τότε οπότε έβαλα αυτα.Μέσα σε αυτόν τον μήνα θα βάλω αλλα. Δεν υποφέρεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 Ομορφιές... Και φαντάζομαι η γύρα της λίμνης θα ήταν φοβερή με την μηχανή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 μου έχεις λέιψει ρε μπουρδέλο!!! σε κάνα μήνα πάλι θα το καβαλήσω επιτέλους 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 μου έχεις λέιψει ρε μπουρδέλο!!! σε κάνα μήνα πάλι θα το καβαλήσω επιτέλους 30 χρονια πριν φωτογραφια...που το κοιτας και λες '' γιατι ρε γμτ δεν εισαι σαν την κατεμαρα του νικολακηςς'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2015 χαχαχαχαχαχα μόλις το είχα πάρει ήτανε και το κατουράγε το duke σου :Pακόμα θυμάμαι που ήρθα το πρωί στο Περίπτερο σαν κλαμμένο μνί γιατί νόμιζα οτι δεν έχει καθόλου λάδια μέσα, δεν ήξερα πως τα βλέπεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 λιμνη πλαστηρα το προηγουμενο σαββατο με τον @Κουρσάρος 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Θα μου πείτε τώρα που είναι ο Ναός,αλλά δεν έχει σημασία.:P Λήμνος,Αμμοθίνες 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Ναμωληηηηηηηη!! Miss U! <3 :P2 κρανη βλεπω... Παιζει γκομενακι και δε λες τπτ? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Λήμνος,Αμμοθίνες γιατί δε το έβαλες μέσα ρε γατούλη;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 1η του βολτα: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 γιατί δε το έβαλες μέσα ρε γατούλη;;Γιατί άντε να το βγάλω μετά... Πάντως,ήταν ωραία εκεί! Γ@μήθηκαν τα πόδια μου απ'την καυτή άμμο βέβαια,αλλά μ'άρεσε! (Δεν είχα ξαναπάει,να φανταστείς...) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 μεταξύ μας ούτε εγώ έχω πάει.Αλλά εσύ βρε ρεζίλι,μένεις μόνιμα εκεί!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snow 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με το που το ειχα παρει...λαστιχα και σερρες! και η πρωτη αγαπη...μετα απο πτωση μπηκε κινεζια καγκκκουρικη! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 από τον snow 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagelismar 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ορίστε και το μωρό μου μετά απο πολυ ψαξιμο και αφου το βρηκα σε μεγαλη ευκαιρία. Η πρώτη μου μηχανή!!! (ΤΟ Vstrom δεν το πιάνω σαν μηχανη :P) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 από τον bagelismar 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 (τροποποιήθηκε) κλεβεις ιδεες βλεπω ,με την πετρουλα στο ποδαρακι !!χεχε πλακα σου κανω ,μ αρεσει παντως που σε ολες τις φοτο ειναι πεντακαθαρο και το τραβας παντα απο διαφορετικη πλευρα !! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 από τον basilis_xxx 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 κλεβεις ιδεες βλεπω ,με την πετρουλα στο ποδαρακι !!χεχε πλακα σου κανω ,μ αρεσει παντως που σε ολες τις φοτο ειναι πεντακαθαρο και το τραβας παντα απο διαφορετικη πλευρα !!Πιο πολύ με ξύλινο τάκο μοιάζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Ορίστε και το μωρό μου μετά απο πολυ ψαξιμο και αφου το βρηκα σε μεγαλη ευκαιρία. Η πρώτη μου μηχανή!!! (ΤΟ Vstrom δεν το πιάνω σαν μηχανη :P)καλορίζικο και καλόστριφτο! Καλωσήρθες στο Gsxr club :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagelismar 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Ακόμα μια σε καλύτερο τοπίο αυτη τη φορά 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 κλεβεις ιδεες βλεπω ,με την πετρουλα στο ποδαρακι !!χεχε πλακα σου κανω ,μ αρεσει παντως που σε ολες τις φοτο ειναι πεντακαθαρο και το τραβας παντα απο διαφορετικη πλευρα !!εχεις τα δικαιωματα για το ξυλο στο σταντ? φενεται λιγακι ασχημο, αλλα ειναι πιο ορθιο το μηχανακι ετσι. γενικα πειραματιζομαι γιαυτο ειναι ολες διαφορετικες Ορίστε και το μωρό μου μετά απο πολυ ψαξιμο και αφου το βρηκα σε μεγαλη ευκαιρία. Η πρώτη μου μηχανή!!! (ΤΟ Vstrom δεν το πιάνω σαν μηχανη :P)καλοταξιδο! να το χερεσαι! πρεπει να εχει ξεκουμπωθει το πισω φαναρι, τσεκαρε το μην σου φυγει, γιατι ειναι πολυ ακριβο. τις δαγκανες εσυ τις αλλαξες η ο προηγουμενος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Όχι διπλό σταν στην άμμο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες