Jump to content
ALX™

Let's see your bike!

Recommended Posts

Κ@υλα ειναι ρε μην ακους κανεναν!! Καλοριζικο, καλοσουζο και να το χαρεις στο επακρο!!

Να σου δωσει οτι δεν σου δωσε το Κ, και να δεις απο την σελα της καθε γωνια της γης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κ@υλα ειναι ρε μην ακους κανεναν!! Καλοριζικο, καλοσουζο και να το χαρεις στο επακρο!!

Να σου δωσει οτι δεν σου δωσε το Κ, και να δεις απο την σελα της καθε γωνια της γης!

Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη , να σαι καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο Λεω και αγρατζουνιστο!! :cheers:

Σπανιο και υπεροχο!! Ελπιζω το γκαζι του σε συνδιασμο με το βαρος του να μην σε ξενερωσει μετα τον Τιγρη, γιατι ειναι καταπληκτικη μοτοσικλετα!!

Οργωσε την Ελλαδα τωρα το καλοκαιρι!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου άρεσε περισσότερο σε άσπρο ρε φίλε αν κι εγώ ήμουν στην δική σου λογική πριν το πάρω. Κακόγουστος κι έτς. Να σαι καλά για τις ευχές.

Δεν ειχα σκοπο να σε πω κακογουστο :sad: Επρεπε να βαλω τα :peep:   :laugh: για να μην παρεξηγηθω. My bad...

@efkola Καλοριζικο το "πλοιο"  :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παίδες!Είναι πολύ διαφορετικό,αισθητά πιο ''στιβαρό'' από το tiger και καλύτερο σε όλα, εξ όσων έχω προλάβει να δω τα λίγα 24ωρα που το έχω!

Μειονέκτημα ότι ''ανάβει'' για πλάκα μέσα στην πόλη και το βεντιλατέρ κάνει υπερωρίες.Εχουμε κάνει ήδη 2 μπάνια μαζί και ευελπιστώ να το ταξιδέψω αυτό ή το επόμενο ΣΚ,αν καταφέρω να φύγω.

Γιαννάκη,εσύ πρώτα θ'αλλάξεις μηχανή και μετά το συζητάμε..χαχα!Σύντομα ελπίζω ρεε:_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20160618_161552_2.jpg

αυτό απο το ματάκο το πήρες ???

καλοριζικο , καυλοτάξιδο και παντα ορθιο

το παληκάρι που το είχε , αγοράζω και τις παντόφλες του !!!! (για τόσο μερακλή μιλάμε..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα!Ευχαριστώ πολύ αλλά ποιος είναι ο ματάκος;;Μάλλον το μπέρδεψες με άλλο :)

εχει ενα ολόιδιο στην θεσσαλονίκη στην yamaha ματάκος με 10000χλμ , που όταν το είδα νόμιζα οτι είναι εντελώς καινουριο και φουλ έξτρα (ακράπα , τριβαλιτσα γνησια , προβολακια κτλ )

ο τύπος που το ειχε πήρε το καινουριο vmax 

και βεβαιως ένα καλοτάξιδο κ σια οε , στην άλλη την άσπρη την κ@υλα από την ιταλία......

Τροποποιήθηκε από τον sakis gp800

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γειες στα μηχανηματα σας......παντα ορθιοι με πολλα και καλα χιλιομετρα.

661d10b2-ad72-4193-8ae9-54937e7226a4_zps

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα Χριστε και Παναγια! Βρεθηκε ανθρωπος με GP, που δεν βρισκεται μεσα σε πολη!!  :pray: :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

661d10b2-ad72-4193-8ae9-54937e7226a4_zps

που ειναι αυτο τζορτζ?

τα σ21 τι λενε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που ειναι αυτο τζορτζ?

Στην Εδεσσα, Χιλια Πευκα λεγεται η περιοχη......

Τα bridgi γ@μ@νε..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παίδες!Είναι πολύ διαφορετικό,αισθητά πιο ''στιβαρό'' από το tiger και καλύτερο σε όλα, εξ όσων έχω προλάβει να δω τα λίγα 24ωρα που το έχω!

Μειονέκτημα ότι ''ανάβει'' για πλάκα μέσα στην πόλη και το βεντιλατέρ κάνει υπερωρίες.Εχουμε κάνει ήδη 2 μπάνια μαζί και ευελπιστώ να το ταξιδέψω αυτό ή το επόμενο ΣΚ,αν καταφέρω να φύγω.

Γιαννάκη,εσύ πρώτα θ'αλλάξεις μηχανή και μετά το συζητάμε..χαχα!Σύντομα ελπίζω ρεε:_devil:

Ώστε γι αυτό δεν στέλνεις άλλο ΠΜ εσύ μωρή κουφάλα εεεεε !!! Μπράβο ρε φίλε !!! Πήρες αυτό που ήταν σε ένα νησί εεεεε (δεν θυμάμαι σε ποιό (?) ) . 

Και ο τίγρης ανάβε ρε συ για πλάκα το βεντιλατέρ του και δεν σταματούσε μετά παρά μόνο για λίγο και βλέπεις διαφορά στο άναμα του Τενερέ?? 

Καλοτάξιδο ρε εργαλείο αδερφέ !!! Άντε και στα δικά μας τώρα !! Κλείνω 2 μήνες με το ίδιο μηχανάκι και αρχίζει και με ποιάνει φαγούρα σε λέωωωω !! :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσένα @GeorStrat σου έχω πεί πολλές φορές.... Το Triumph σου είναι από τα πιο ωραία τσι Ελλάδος!

Καλορίζικοι οι χιλιομετροφάγοι @efkola, @Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα