elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Να το χαίρεσαι, τι λάστιχα φοράει? Dunlop είναι? Μοιάζουν με τα GP αλλα έχουν μεγαλύτερες αυλακώσεις και λίγο περισσότερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Sportsmart i think... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Σωστος ο πρωην ομοσταυλος (sportmax sportsmart) .... αυλακωσεις βαθειες βλεπεις ε? Παρε και μια φωτο 24 ωρες αργοτερα απο την πρωτη μετα απο δεκαωρη ορεινη οδηγηση .....πως εξαφανιζονται οι πουτ@νες για αυλακωσεις :D Τροποποιήθηκε Μάιος 29 , 2014 από τον patapios 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 :crazy: :lol: :lol: :lol: :lol: Χαχα! Ωραίος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2014 Χώσε άλλη μία την φώτο να την δούμε κι εμείς οι μπαναρισμένοι.. Εσύ να μου φέρεις τα αυτοκόλλητα μου και άσε τις φωτογραφίες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Χώσε άλλη μία την φώτο να την δούμε κι εμείς οι μπαναρισμένοι.. Χμμμ τι εννοεις? λογικα θα επρεπε να την βλεπεις. Θα ξαναποσταρω αν την βγαλω πρωινες ωρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Σωστος ο πρωην ομοσταυλος (sportmax sportsmart) .... αυλακωσεις βαθειες βλεπεις ε? Παρε και μια φωτο 24 ωρες αργοτερα απο την πρωτη μετα απο δεκαωρη ορεινη οδηγηση .....πως εξαφανιζονται οι πουτ@νες για αυλακωσεις :D Για να εισαι στο stant, εισαι σπιτι. Αρα εχει κανει και 500χλμ εθνικης και ειναι 48 ωρες μετα :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Χμμμ τι εννοεις? λογικα θα επρεπε να την βλεπεις. Θα ξαναποσταρω αν την βγαλω πρωινες ωρες Δεν μου την δείχνει για κάποιο λόγο,μου δείχνει το κλασσικό εικονίδιο ότι και καλά έχει αφαιρεθεί. Εσύ να μου φέρεις τα αυτοκόλλητα μου και άσε τις φωτογραφίες! Έλα πάρτα και δώσε μου και λεφτά που τα πρόσεχα τόσο καιρό . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Αν μπαινεις απο δουλεια που ενδεχομενως να εχει παιξει block σε proxy κλπ περιμενε να την δεις απο το σπιτι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Σιγά μη σου πληρώσω και την εφορία.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Αν μπαινεις απο δουλεια που ενδεχομενως να εχει παιξει block σε proxy κλπ περιμενε να την δεις απο το σπιτι.. Και σε μένα τα ίδια κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Αντε αλλη μια... κριμα γιατι ειχε μαζεψει καλα likes η πρωτη Τωρα? 24 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Κ@@λα! Το αγαπημένο μου χρώμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 gamay, ωραίο βάψιμο! Τι απαίσιο που είναι με γκρι ψαλίδι το βέρσΟΥς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2014 Αντε αλλη μια... κριμα γιατι ειχε μαζεψει καλα likes η πρωτη Τωρα? Μουνάρα το έκανες,μπράβο! Γιατί δεν βάζεις και κόκκινες ταινίες ζάντας; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2014 Όχι, όχι ταινία στις ζάντες, αυτό που θέλει είναι να βγει το λευκό αυτοκόλλητο Kawa και να μπει μαύρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2014 από την σημερινή βόλτα 20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2014 Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι αρχίζει να κάνει τις εμφανίσεις της η κουκλάρα μου! :shoot: 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2014 από την σημερινή βόλτα σας ειδα στο Ναυπλιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makhs131 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 από την σημερινή βόλτα το busa αν δεν κανω λαθος το βλεπω συχνα στην πλατεια της κυπαρισσιας αραγμενο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 εκει δουλευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 το busa αν δεν κανω λαθος το βλεπω συχνα στην πλατεια της κυπαρισσιας αραγμενο. Μάκη μήπως βόλταρες χθες στη Πάτρα παρέα με άλλες μηχανές? Είδα κάμποσα Ζ, Gsxr, ένα motard κλπ Επίσης πριν κάποιες μέρες πρέπει να είδα το Ζ σου έξω από ένα coffee brands επί της Βενιζέλου στη Πάτρα Το δικό σου ήταν? Σε περιμένουμε και σε κάποια συνάντηση του Πατρινού κλιμακίου του mybike να ξέρεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makhs131 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Μάκη μήπως βόλταρες χθες στη Πάτρα παρέα με άλλες μηχανές? Είδα κάμποσα Ζ, Gsxr, ένα motard κλπ Επίσης πριν κάποιες μέρες πρέπει να είδα το Ζ σου έξω από ένα coffee brands επί της Βενιζέλου στη Πάτρα Το δικό σου ήταν? Σε περιμένουμε και σε κάποια συνάντηση του Πατρινού κλιμακίου του mybike να ξέρεις Ναι ειχαμε γυρισει απο καφε στο αιγιο και ειπανε να αναστατωσουν και την πατρα. Αν το ειδες πρωι στην βενιζελου εγω ημουν.Θα ερθω αλλα οσες φορες εχετε κανονισει το βλεπω κανα 2ωρο μετα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 Ναι ειχαμε γυρισει απο καφε στο αιγιο και ειπανε να αναστατωσουν και την πατρα. Αν το ειδες πρωι στην βενιζελου εγω ημουν.Θα ερθω αλλα οσες φορες εχετε κανονισει το βλεπω κανα 2ωρο μετα οποτε ξανα 'ρθεις ριξε σημα. οσο για τους καφεδες πατρα , ε συνηθως τεταρτες παιζουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makhs131 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2014 μια φωτο απο την χθεσινη "βολτα" 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες