Jump to content
gkourmoul1

Πόσο πληρώνετε ασφάλεια?

Recommended Posts

Μεγάλο ρόλο στην τιμή του ασφαλίστρου παίζει και η έδρα.Όσο πιο επαρχιακά τόσο πιο χαμηλή η τιμή.

Θεσσαλονίκη-Crossrunner-Bonus 3 150 Euro το χρόνο.Με οδική (αχρείαστη να ναι ) 210 :ranting:

Και φυσικά, όσο πιο κέντρο είσαι μέσα σε μια πόλη, τόσο πιο υψηλή η τιμή....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα σε υιοθετήσω εγώ και θα δηλώνεις κατοικία το σπίτι μου.

Ε αν πληρώνεις και τα κοινόχρηστα τον χειμώνα καλό θα κάνεις :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σε υιοθετήσω εγώ και θα δηλώνεις κατοικία το σπίτι μου.

Ε αν πληρώνεις και τα κοινόχρηστα τον χειμώνα καλό θα κάνεις :mB_kalo_e:

51 είμαι αλλά μικροδείχνω :baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

96 @ anytime με οδική / 6μηνο

CCM 400cc του 04

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda CBF 600 220€/ χρόνο Interamerican με οδική

Keeway Flash 50cc 50€/ χρόνο evima

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, κανείς σας δεν κάνει ασφάλεια κλοπής ? Ετσι πως έχουν καταντήσει τα πράματα πια είναι must...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, κανείς σας δεν κάνει ασφάλεια κλοπής ? Ετσι πως έχουν καταντήσει τα πράματα πια είναι must...

Είχα σκοπό να βάλω(καινούργιο μηχανάκι γαρ),αλλά με το επασφάλιστρο της Interamerican σε νέο οδηγό έφευγε ΤΡΑΓΙΚΑ το ποσό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

160/6μηνο στο ληστη (650cc) με οδικη και κλοπη στην Chartis (Ισχυει το -25% από την αξία της μηχανης)

60/6μηνο στον κινέζο παπιο (125cc) τα βασικά μόνο.

Για πείτε ρε "επαρχιωτες" γιατι με ενδιαφερει κ εμενα. Είναι νόμιμο (ισχυουν οι καλυψεις?) ή νομότυπο...?

Τόπος κατοικιας μπορει να δηλωθεί το χωριο μ στη μεση του πουθενα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

160/6μηνο στο ληστη (650cc) με οδικη και κλοπη στην Chartis (Ισχυει το -25% από την αξία της μηχανης)

60/6μηνο στον κινέζο παπιο (125cc) τα βασικά μόνο.

Για πείτε ρε "επαρχιωτες" γιατι με ενδιαφερει κ εμενα. Είναι νόμιμο (ισχυουν οι καλυψεις?) ή νομότυπο...?

Τόπος κατοικιας μπορει να δηλωθεί το χωριο μ στη μεση του πουθενα...

Ναι οι καλύψεις ισχύουν παντού, άσχετα με τον τόπο κατοικίας. Για να δηλώσεις κατοικία στο χωριό σου όμως πρέπει να υπάρχει κρατικό έγγραφο που το πιστοποιεί. Και εξηγούμαι: Λογαριασμοί νερού, ΔΕΗ, τηλεφώνου (αν είσαι στον ΟΤΕ που είναι κρατικός), εκκαθαριστικό της εφορίας στην οποία υπάγεται το χωριό (πρέπει να φαίνεται ότι εργάζεσαι στην περιοχή νομίζω) ή μια βεβαίωση του Δήμου στον οποίο ανήκει το χωριό ότι πλέον είσαι μόνιμος κάτοικος (αυτό είναι και το πιο εύκολο - ανέξοδο, ειδικά αν υπάρχει γνωστός μέσα στο δημαρχείο που θα βοηθήσει στην έκδοση της βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας). Αυτά. Νομίζω δεν ξεχνάω κάποιο άλλο χαρτί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανάκριβα σε σχέση με anytime στην οποία μάλιστα δεν ισχύει το -25%...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανάκριβα σε σχέση με anytime στην οποία μάλιστα δεν ισχύει το -25%...

Για πες... Ξερω οτι στην Interamerican παιζει -1000€ από την τρέχουσα αξία αντι για το 25%...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για πες... Ξερω οτι στην Interamerican παιζει -1000€ από την τρέχουσα αξία αντι για το 25%...

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. πριν την anytime ήμουν στην Ιντεραμέρικαν (και η anytime ιντεραμέρικαν είναι στην ουσία) και πλήρωνα περισσότερα. Πήγα στην Anytime και πληρώνω 260 (λιγότερα... βασικά και από τόσα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς) για ετήσιο συμβόλαιο! Με κλοπές, οδικές κλπ όλα μέσα. 4000 Ευρώ την έχω ασφαλισμένη (τόσο πάει στην αγορά τώρα το gsr) και τόσα θα πάρω σε περίπτωση κλοπής. (φτου φτου έξω από εδώ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. πριν την anytime ήμουν στην Ιντεραμέρικαν (και η anytime ιντεραμέρικαν είναι στην ουσία) και πλήρωνα περισσότερα. Πήγα στην Anytime και πληρώνω 260 (λιγότερα... βασικά και από τόσα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς) για ετήσιο συμβόλαιο! Με κλοπές, οδικές κλπ όλα μέσα. 4000 Ευρώ την έχω ασφαλισμένη (τόσο πάει στην αγορά τώρα το gsr) και τόσα θα πάρω σε περίπτωση κλοπής. (φτου φτου έξω από εδώ)

Με τη μονη διαφορα οτι απο τη Chartis τα παιρνεις σε 30 ημερες ενω στην Interamerican σε 90 ημερες.

Επι του θεματος τωρα:

Varadero 1000cc 2002μοντ με δηλωθεισα αξια στα 3500€ πληρωνω ασφαλεια 290€/ετος στην Interamerican με καλυψη ολικης κλοπης και οδικη που παει πακετο (αν και τους ειπα δεν τη χρειαζομαι, επειδη εχω Honda, μηπως μου κανουν εκπτωση αλλα εις ματην)

Εδρα επαρχια και οχι οτι και οτι, απομακρυσμενη και δυσπροσιτη περιοχη, ετσι!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

195 εξαμηνο στην anytime φουλ πακετο με κλοπη

110 τον χρονο για το παπι στην interlife

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

120 ευρά τον χρόνο για το SUZUKI FREEWIND 650cc μοντέλο 2002 και με δυνατότητα ασφαλίστρων ανά 3μηνο στην Ιντερσαλόνικα

Τροποποιήθηκε από τον Γιάννης Τρίπολη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

crypton 105cc 40ε το εξάμηνο! intersalonika

Τροποποιήθηκε από τον kosmas2111

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι οι καλύψεις ισχύουν παντού, άσχετα με τον τόπο κατοικίας. Για να δηλώσεις κατοικία στο χωριό σου όμως πρέπει να υπάρχει κρατικό έγγραφο που το πιστοποιεί. Και εξηγούμαι: Λογαριασμοί νερού, ΔΕΗ, τηλεφώνου (αν είσαι στον ΟΤΕ που είναι κρατικός), εκκαθαριστικό της εφορίας στην οποία υπάγεται το χωριό (πρέπει να φαίνεται ότι εργάζεσαι στην περιοχή νομίζω) ή μια βεβαίωση του Δήμου στον οποίο ανήκει το χωριό ότι πλέον είσαι μόνιμος κάτοικος (αυτό είναι και το πιο εύκολο - ανέξοδο, ειδικά αν υπάρχει γνωστός μέσα στο δημαρχείο που θα βοηθήσει στην έκδοση της βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας). Αυτά. Νομίζω δεν ξεχνάω κάποιο άλλο χαρτί.

Για παράδειγμα, εγώ υπηρετώ στην παραμεθόριο και η μηχανή μου είναι Σαλόνικα. Με βεβαίωση της μονάδας μου ότι υπηρετώ εκεί, θεωρούμαι κάτοικος παραμεθορίου και τα ασφάλιστρα είναι φθηνότερα.

"Et in Arcadia ego"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

900cc > 65euro/εξάμηνο > intersalonika

Ασφαλίζει και εκτος θεσσαλονικη η intersalonika, πολυ καλη τιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα