gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Μεγάλο ρόλο στην τιμή του ασφαλίστρου παίζει και η έδρα.Όσο πιο επαρχιακά τόσο πιο χαμηλή η τιμή. Θεσσαλονίκη-Crossrunner-Bonus 3 150 Euro το χρόνο.Με οδική (αχρείαστη να ναι ) 210 Και φυσικά, όσο πιο κέντρο είσαι μέσα σε μια πόλη, τόσο πιο υψηλή η τιμή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Πως μπορώ να την δηλώσω σε επαρχία ? Νόμιμα,έτσι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Θα σε υιοθετήσω εγώ και θα δηλώνεις κατοικία το σπίτι μου. Ε αν πληρώνεις και τα κοινόχρηστα τον χειμώνα καλό θα κάνεις 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Θα σε υιοθετήσω εγώ και θα δηλώνεις κατοικία το σπίτι μου. Ε αν πληρώνεις και τα κοινόχρηστα τον χειμώνα καλό θα κάνεις 51 είμαι αλλά μικροδείχνω 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Και εγώ 41, θα τα βρούμε, για 10 χρονάκια δεν τρέχει τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) 96 @ anytime με οδική / 6μηνο CCM 400cc του 04 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2012 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Honda CBF 600 220€/ χρόνο Interamerican με οδική Keeway Flash 50cc 50€/ χρόνο evima Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Ρε παιδιά, κανείς σας δεν κάνει ασφάλεια κλοπής ? Ετσι πως έχουν καταντήσει τα πράματα πια είναι must... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Ρε παιδιά, κανείς σας δεν κάνει ασφάλεια κλοπής ? Ετσι πως έχουν καταντήσει τα πράματα πια είναι must... Είχα σκοπό να βάλω(καινούργιο μηχανάκι γαρ),αλλά με το επασφάλιστρο της Interamerican σε νέο οδηγό έφευγε ΤΡΑΓΙΚΑ το ποσό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 160/6μηνο στο ληστη (650cc) με οδικη και κλοπη στην Chartis (Ισχυει το -25% από την αξία της μηχανης) 60/6μηνο στον κινέζο παπιο (125cc) τα βασικά μόνο. Για πείτε ρε "επαρχιωτες" γιατι με ενδιαφερει κ εμενα. Είναι νόμιμο (ισχυουν οι καλυψεις?) ή νομότυπο...? Τόπος κατοικιας μπορει να δηλωθεί το χωριο μ στη μεση του πουθενα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 CBF600, 120€/6μηνο με ένα σκασμό καλύψεις καθώς οδική και κλοπή στην Chartis. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 160/6μηνο στο ληστη (650cc) με οδικη και κλοπη στην Chartis (Ισχυει το -25% από την αξία της μηχανης) 60/6μηνο στον κινέζο παπιο (125cc) τα βασικά μόνο. Για πείτε ρε "επαρχιωτες" γιατι με ενδιαφερει κ εμενα. Είναι νόμιμο (ισχυουν οι καλυψεις?) ή νομότυπο...? Τόπος κατοικιας μπορει να δηλωθεί το χωριο μ στη μεση του πουθενα... Ναι οι καλύψεις ισχύουν παντού, άσχετα με τον τόπο κατοικίας. Για να δηλώσεις κατοικία στο χωριό σου όμως πρέπει να υπάρχει κρατικό έγγραφο που το πιστοποιεί. Και εξηγούμαι: Λογαριασμοί νερού, ΔΕΗ, τηλεφώνου (αν είσαι στον ΟΤΕ που είναι κρατικός), εκκαθαριστικό της εφορίας στην οποία υπάγεται το χωριό (πρέπει να φαίνεται ότι εργάζεσαι στην περιοχή νομίζω) ή μια βεβαίωση του Δήμου στον οποίο ανήκει το χωριό ότι πλέον είσαι μόνιμος κάτοικος (αυτό είναι και το πιο εύκολο - ανέξοδο, ειδικά αν υπάρχει γνωστός μέσα στο δημαρχείο που θα βοηθήσει στην έκδοση της βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας). Αυτά. Νομίζω δεν ξεχνάω κάποιο άλλο χαρτί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 160/6μηνο στο ληστη (650cc) με οδικη και κλοπη στην Chartis (Ισχυει το -25% από την αξία της μηχανης) Πανάκριβα σε σχέση με anytime στην οποία μάλιστα δεν ισχύει το -25%... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Πανάκριβα σε σχέση με anytime στην οποία μάλιστα δεν ισχύει το -25%... Για πες... Ξερω οτι στην Interamerican παιζει -1000€ από την τρέχουσα αξία αντι για το 25%... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Για πες... Ξερω οτι στην Interamerican παιζει -1000€ από την τρέχουσα αξία αντι για το 25%... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. πριν την anytime ήμουν στην Ιντεραμέρικαν (και η anytime ιντεραμέρικαν είναι στην ουσία) και πλήρωνα περισσότερα. Πήγα στην Anytime και πληρώνω 260 (λιγότερα... βασικά και από τόσα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς) για ετήσιο συμβόλαιο! Με κλοπές, οδικές κλπ όλα μέσα. 4000 Ευρώ την έχω ασφαλισμένη (τόσο πάει στην αγορά τώρα το gsr) και τόσα θα πάρω σε περίπτωση κλοπής. (φτου φτου έξω από εδώ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. πριν την anytime ήμουν στην Ιντεραμέρικαν (και η anytime ιντεραμέρικαν είναι στην ουσία) και πλήρωνα περισσότερα. Πήγα στην Anytime και πληρώνω 260 (λιγότερα... βασικά και από τόσα αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς) για ετήσιο συμβόλαιο! Με κλοπές, οδικές κλπ όλα μέσα. 4000 Ευρώ την έχω ασφαλισμένη (τόσο πάει στην αγορά τώρα το gsr) και τόσα θα πάρω σε περίπτωση κλοπής. (φτου φτου έξω από εδώ) Με τη μονη διαφορα οτι απο τη Chartis τα παιρνεις σε 30 ημερες ενω στην Interamerican σε 90 ημερες. Επι του θεματος τωρα: Varadero 1000cc 2002μοντ με δηλωθεισα αξια στα 3500€ πληρωνω ασφαλεια 290€/ετος στην Interamerican με καλυψη ολικης κλοπης και οδικη που παει πακετο (αν και τους ειπα δεν τη χρειαζομαι, επειδη εχω Honda, μηπως μου κανουν εκπτωση αλλα εις ματην) Εδρα επαρχια και οχι οτι και οτι, απομακρυσμενη και δυσπροσιτη περιοχη, ετσι!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 VTR 1000f....185 το χρόνο με οδική (ποτέ δεν ξέρεις) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xenos3 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 fz6, 120e/6μηνο μόνο με οδική (anytime) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 195 εξαμηνο στην anytime φουλ πακετο με κλοπη 110 τον χρονο για το παπι στην interlife Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) 120 ευρά τον χρόνο για το SUZUKI FREEWIND 650cc μοντέλο 2002 και με δυνατότητα ασφαλίστρων ανά 3μηνο στην Ιντερσαλόνικα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2012 από τον Γιάννης Τρίπολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 900cc > 65euro/εξάμηνο > intersalonika 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) crypton 105cc 40ε το εξάμηνο! intersalonika Τροποποιήθηκε Αύγουστος 1 , 2012 από τον kosmas2111 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Ναι οι καλύψεις ισχύουν παντού, άσχετα με τον τόπο κατοικίας. Για να δηλώσεις κατοικία στο χωριό σου όμως πρέπει να υπάρχει κρατικό έγγραφο που το πιστοποιεί. Και εξηγούμαι: Λογαριασμοί νερού, ΔΕΗ, τηλεφώνου (αν είσαι στον ΟΤΕ που είναι κρατικός), εκκαθαριστικό της εφορίας στην οποία υπάγεται το χωριό (πρέπει να φαίνεται ότι εργάζεσαι στην περιοχή νομίζω) ή μια βεβαίωση του Δήμου στον οποίο ανήκει το χωριό ότι πλέον είσαι μόνιμος κάτοικος (αυτό είναι και το πιο εύκολο - ανέξοδο, ειδικά αν υπάρχει γνωστός μέσα στο δημαρχείο που θα βοηθήσει στην έκδοση της βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας). Αυτά. Νομίζω δεν ξεχνάω κάποιο άλλο χαρτί. Για παράδειγμα, εγώ υπηρετώ στην παραμεθόριο και η μηχανή μου είναι Σαλόνικα. Με βεβαίωση της μονάδας μου ότι υπηρετώ εκεί, θεωρούμαι κάτοικος παραμεθορίου και τα ασφάλιστρα είναι φθηνότερα. "Et in Arcadia ego" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 900cc > 65euro/εξάμηνο > intersalonika Ασφαλίζει και εκτος θεσσαλονικη η intersalonika, πολυ καλη τιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 180Ε / εξαμηνο MINETTA (κατω απο 23) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες