Jump to content
babis5570

Εμπειρίες από την συμβίωσή με την HONDA NC700X

Recommended Posts

Βασίλη, με την ευκαιρία σου χρωστάς εντυπώσεις από Βόρειο Ακρωτήρι. :thumbsup:

Φιλε επειδη ειναι πολλες οι φωτο  εχω ανεβασει θεμα στο NC club και βαριεμαι να τις ανεβαζω παλι και εδω!:laugh:

Επισης να ενημερωσω και οποιον ενδιαφερεται,περναω σιγα σιγα ολα τα ταξιδιωτικα μου εκει να ειναι και καπως συμμαζεμενα γιατι εδω ειναι λιγο μπαχαλο σε ενα θεμα ολα μαζι.Οποιος θελει μπορει να μπαινει να παιρνει και καμια ιδεα για δικα του.:biggrin:

εδω ειναι το link http://ncclub.gr/index.php/topic,119.0.html NORDKAPP-NORWAY 2016

Τροποποιήθηκε από τον billy84

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φιλε επειδη ειναι πολλες οι φωτο  εχω ανεβασει θεμα στο NC club και βαριεμαι να τις ανεβαζω παλι και εδω!:laugh:

Επισης να ενημερωσω και οποιον ενδιαφερεται,περναω σιγα σιγα ολα τα ταξιδιωτικα μου εκει να ειναι και καπως συμμαζεμενα γιατι εδω ειναι λιγο μπαχαλο σε ενα θεμα ολα μαζι.Οποιος θελει μπορει να μπαινει να παιρνει και καμια ιδεα για δικα του.:biggrin:

εδω ειναι το link http://ncclub.gr/index.php/topic,119.0.html NORDKAPP-NORWAY 2016

η φοτο γιατι ειναι τοσο τεραστιες? πολυ ταλαιπωρια...

το πιο γρηγορο β.ακρωτηρι...:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η φοτο γιατι ειναι τοσο τεραστιες? πολυ ταλαιπωρια...

το πιο γρηγορο β.ακρωτηρι...:cheers:

δεν εχω ιδεα!:laugh: μπορεις να κανεις ζουμ out νομιζω!

να εισαι καλα φιλε!:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία, έφτιαξα καφεδάκι, και κάθομαι να διαβάσω  :yes:

Σχετικά με τις φώτο, καλύτερος χώρος φιλοξενίας, για μένα είναι το https://www.flickr.com/ , ειναι και το http://imgur.com/ , αλλά έχεις περιορισμένο αριθμό φώτο. Ενω στο flickr έχεις τεράστιο χώρο, και κρατάει την αρχική ανάλυση της φωτογραφίας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να επισημάνω οτι ετοιμάζεται Πανελλαδική NC συνάντηση για 15/16 Οκτώβρη στη λίμνη Πλαστηρα. Περισσότερα και συμμετοχές στο φόρουμ μας!!!

http://ncclub.gr/index.php/topic,221.0.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Metzeler M7 από μένα για περισσότερο πόλη και λιγότερο εκτός.

Αρκετά μαλακά ζεσταίνονται σχετικά  γρήγορα , Τωρα για την αντοχή τους δεν γνωρίζω μιας και έχω περιπου 4 μηνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ  φοράω τα PIRELLI scorpion  trial  δεν έχω νοιώσει γλίστρημα ,παρα μόνο σε γυαλι  δρομο ,και όταν ειναι τελείως κρύο,  η PIRELLI  τα δινει ως  sport touring λάστιχο ,αλλα αυτά που λέει ο bill  πιο πάνω ,  λογικά θα ειναι για πιο sport  οδηγήσει !!

Τροποποιήθηκε από τον nikos.t

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλει μια προσοχή με τα ταμπελάκια... Μην δίνετε τόση βάση. Σημασία έχει πως συμπεριφέρονται στην Ελληνική άσφαλτο που είναι απαράδεκτη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μηχανακι λετε να ειναι εκει μπροστα απο Ducati streetfighter 848,Yamaha R1 2007,Suzuki GSXR1000 K8,Aprillia RSV,CBR1000 08 με την πιο γρηγορη παρεα του Αγίου?

Τελικα ειναι καλό ρε παιδια?Να το παρουμε?Στριβει?:tooth:

Πάντα ορθιοι!

Τροποποιήθηκε από τον billy84

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λές ?:tongue::tooth:

Και δεν δίνω σε κανέναν. να πάρετε δικά σας:popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι μηχανακι λετε να ειναι εκει μπροστα απο Ducati streetfighter 848,Yamaha R1 2007,Suzuki GSXR1000 K8,Aprillia RSV,CBR1000 08 με την πιο γρηγορη παρεα του Αγίου?

Τελικα ειναι καλό ρε παιδια?Να το παρουμε?Στριβει?:tooth:

Πάντα ορθιοι!

ολα τα καλα παιδια μαζεμενα :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

River West υπόγειο πάρκιγκ κατά τις 20:00, εχθές 8 Νοέμβρη,  μαύρο μάνιουαλ NC 700(750?) με κάγκελα και προβολάκια, ήταν κάποιος από 'δω μέσα?

Αν ναι του χρωστάω χάρη γιατί άρεσε πολύ στην κυρά όταν παρκάραμε δίπλα και ενέκρινε το μηχανάκι αν ποτέ βρεθούν $$ να αγορασθεί - της τράβηξε το ενδιαφέρον και της άρεσε πριν καν της το θέσω υπ'όψη και τη ρωτήσω :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά, μιας και από ότι φαίνεται οι Ncάκηδες θα πληρώσουμε τέλη για το 2017 με βάση την εκπομπή ρύπων, μπορεί κάποιος να μας πει πόσες εκπομπές έχει το ΝC700, 750 (2014) και 750 (2016), με DCT ή χωρίς?

Απλά για να μπορέσουμε να κλάψουμε όλοι μαζί...

Υ.Γ. Ρωτάω γιατί δεν έχω άμεση πρόσβαση στην άδειά μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα μόλις διάβασα ότι όσα είναι καινούργια μετά το 2010, θα πάνε με βάση τους ρύπους.

Να και ένα (τυχαίο) link: http://news24world.com/τέλη-κυκλοφορίας-2017-αναλυτικοί-πίνακε/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην άδεια για το NC700XD του '12 γράφει 0.

Τέλος τα τέλη για το NC! :D

Λογικά θα πάει με τα κυβικά... Τέσπα... Θα μάθουμε όταν ανοίξει η εφαρμογή στο Taxisnet...

Τροποποιήθηκε από τον Ste7ios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για του '16 βρήκα ότι έχει 81 g/km, άρα μάλλον για μηδενικά πάει.. Μακάρι για αυτούς που το έχουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω γουστάρω να το δω και να μη το πιστέψω λέμε ! 

Ξέρω ότι του 16 είναι euro 4 αλλά πόσα gr έχει δεν τόχω, για να το λέει ο σύντροχος παραπάνω τόχει ψάξει.

Θα δείξει όμως όταν ανοίξει η εφαρμογή...καλά λέει ο Στέλιος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως έχει 81 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο όπως φαίνεται  ΕΔΩ. 

Βάση Νόμου θάπρεπε νάχει και μηδενικά τέλη όντως μιας και είναι EURO 4 με εκπομπές κάτω των 100 γραμμαρίων διοξειδίου και δεν θυμάμαι καν τι πλήρωσα όταν το πήρα γιατί η συμφωνία ήταν για την τιμή με πινακίδες και τα πάντα όλα.

Αρχίστε να μελετάτε τι πρέπει να κάνουμε για να βρούμε το δίκιο μας όταν μας βγει 100% το 55άρι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα, Εδώ και 2 μήνες εμφανίστηκε ένδειξη στο dct : αναβόσβηνε η "-" και κόλλησαν οι ταχύτητες. Το πάω στο συνεργείο, μου λένε "μπορεί να ήταν τυχαίο, θα στο κάνουμε reset, το παρακολουθείς και εδώ είμαστε...". Τελικά μου το ξανάκανε, το ξαναπήγα και αφού το έβαλαν στο διαγνωστικό μου λένε: ή είναι ένα μοτεράκι που αλλάζει τις ταχύτητες, ή είναι ένα αξονάκι στο κιβώτιο, ή είναι εγκέφαλος! Εγκεφαλικό εγώ. Αλλάζουν το μοτεράκι, μου το ξανακάνει. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται και το αξονάκι από τον Σαρακάκη και παρακαλάω να είναι αυτό. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο? Please response...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα, Εδώ και 2 μήνες εμφανίστηκε ένδειξη στο dct : αναβόσβηνε η "-" και κόλλησαν οι ταχύτητες. Το πάω στο συνεργείο, μου λένε "μπορεί να ήταν τυχαίο, θα στο κάνουμε reset, το παρακολουθείς και εδώ είμαστε...". Τελικά μου το ξανάκανε, το ξαναπήγα και αφού το έβαλαν στο διαγνωστικό μου λένε: ή είναι ένα μοτεράκι που αλλάζει τις ταχύτητες, ή είναι ένα αξονάκι στο κιβώτιο, ή είναι εγκέφαλος! Εγκεφαλικό εγώ. Αλλάζουν το μοτεράκι, μου το ξανακάνει. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται και το αξονάκι από τον Σαρακάκη και παρακαλάω να είναι αυτό. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι ανάλογο? Please response...

Εδώ είσαι ο πρώτος που ακούω.

Έχει συμβεί σε κανά δύο στο εξωτερικό και είναι το αξονάκι που λες.

Εκτιμώ ότι είναι της πρώτης γενιάς το 700άρι ε ? Για δώσε πληροφορίες για μοντέλο. έτος -χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοντέλο 09/2012. Το πήρα μεταχ/νο πριν 5 μήνες, έχει 50.000 km...

ΟΚ καλά το φαντάστηκα. Αυτό το αξονάκι είναι πιθανότατα, δεν χρειάζεται να σκας θα το αλλάξουν και θάσαι μια χαρά εκτιμώ.

Όπως σου είπα έχει παρουσιαστεί έξω σε κανά δύο περιπτώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα