doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 καλορίζικος και καλοτάξιδος ρε σάββα τώρα το πήρα χαμπάρι!! ειδοποία ρε συ περίμενα ανάλογο thread, το sh πήγε αντικατάσταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Σαββα καλοταξιδο το εργαλειο, αν και εναν παραξενο λογο δεν φαινετε η φωτο που εβαλες ολοκληρο το μοτο, να φανταστω ειναι κοκκινο;Αν με το SH εκανες 500ρες βολτες να φανταστω οτι θα κοντραρεις στα ισια τον Βασιλη με το NC; Καλοριζικο και απροβληματιστο σαν HONDA που ειναι και παλι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 καλορίζικος και καλοτάξιδος ρε σάββα τώρα το πήρα χαμπάρι!! ειδοποία ρε συ περίμενα ανάλογο thread, το sh πήγε αντικατάσταση? Ευχαριστώ σύντροχε, μπα εγώ δεν είμαι της τυμπανοκρουσίας και εδώ που τόβαλα είναι ως ένα ελάχιστο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ αλλιώς θα τη βλέπατε μόνο από φωτό βίντεο εκεί που ανήκει δηλαδή ΣΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Σάββα θα έρθεις αύριο Καλάβρυτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Ξέχασα το SHάκι μου το πολυαγαπημένο παρόλο ότι δόθηκε υψηλότερη τιμή από εκεί που αγόρασα το νέο και από όσους ρώτησα για τον νέο δόθηκε σε κατώτερη τιμή σε ΑΔΕΡΦΟ ΣΥΝΤΡΟΧΟ που θα το αγαπάει όπως και εγώ και θα το βλέπω συνέχεια αφού δεν μπορώ να το κρατήσω και να το συντηρώ και αυτό δυστυχώς.Δόθηκε δε τούμπανο όπως το είχα φτιάξει και δεν έχει καμία σχέση με κανένα κυκλοφορούν εκεί έξω, απλά ΚΕΝΤΑΕΙ ! Κράτησα μόνο την μπαγκαζιέρα του για να μπει στον νέο. Σαββα καλοταξιδο το εργαλειο, αν και εναν παραξενο λογο δεν φαινετε η φωτο που εβαλες ολοκληρο το μοτο, να φανταστω ειναι κοκκινο;Αν με το SH εκανες 500ρες βολτες να φανταστω οτι θα κοντραρεις στα ισια τον Βασιλη με το NC; Καλοριζικο και απροβληματιστο σαν HONDA που ειναι και παλι!Ευχαριστώ σύντροχε, δεν ξέρω εγώ το βλέπω ολόκληρο, όχι είναι μαύρο ματ.Με το SHάκι έφτασα μέχρι και 2.000 χλμ βολτίτσες οι 500άρες ήτανε για καφέ.Όχι τον Μπίλυ δεν τον πιάνει κανένας ούτε στο χλμ ούτε στο είδος δρόμου ούτε στο στρίψιμο, 20-25 χρόνια πριν και χωρίς λάμες και βίδες ίσως να πηγαίναμε παρέα, τώρα θα του είμαι βαρίδι και λόγος αργοπορείας PAPOUDI TEAM πλέον....Υ.Γ. Σε 1.000άρα σαβουρδιάστηκα το χάραμα.... Σάββα θα έρθεις αύριο Καλάβρυτα;Όχι σύντροχε έχω επισκέψεις από τον Βορρά. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Ούπς..... τώρα είδα το θέμα!!Σειρούλα μου καλορίζικο,καλές βόλτες και πάντα όρθιος! Πέτυχες και την καλύτερη εποχή για βόλτες,άντε να σε δούμε και δω κάτω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Δεν μασάει ο Σάββας από γλυστερές ανηφόρες. Του έκανε δώρο με την παραγγελία ο κουμπάρος του Soichiro σύστημα αντισπίν λέμε. Όσο αφορά βόλτα δεν μας αιφνιδιάζεις. Σε περιμένουμε με το κλειδί στο χέρι και πίσω από την πόρτα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 ...... τώρα θα του είμαι βαρίδι και λόγος αργοπορείας PAPOUDI TEAM πλέον.... Μετα τα 50 ο μοτοσυκλετιστης δεν γερναει.............ωριμαζει ! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 τελικά ρε παιδιά ξέρει κανείς με σιγουριά να μας πει τι παίζει με συναγερμό.....ο ένας μου είπε ότι θέλει πολύ προσεκτική δουλειά αλλά θα μου τον βάλει (τον συναγερμό εεε)ο άλλος δεν βάζει να πάω αλλού τον βάλω ((τον συναγερμό εεε)ο άλλος αμα θες στον βάζω αλλά δεν σου εγγυώμαι τίποτα, γνώμη του να μην βάλω!! όσο για την βόλτα................στην επόμενη μπορεί να και να μαι μαζί σας!! Στείλε πμ για λεπτομέρειες ή πάρε τηλέφωνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Ούπς..... Αυτό είναι....επιτέλους Σαββα......Με υγειά!!!!!! Και οι παππούδες έχουν ψυχή......Καλές βόλτες ωραίο και το Ματ ο άλλος αμα θες στον βάζω αλλά δεν σου εγγυώμαι τίποτα, γνώμη του να μην βάλω!! όσο για την βόλτα................στην επόμενη μπορεί να και να μαι μαζί σας!! Το παρήγγειλεs ? Απο που? dct? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Σας ευχαριστώ όλους και όλες και πάλι παιδιά και παιδούλες.Αλεξία μην ακούς κουταμάρες αυτά που σούπανε απλά είναι κουταμάρες, άμα σου κάνει χτύπα την αλύπητα και θα χαρούμε νάχουμε και συντρόχισα μαζί μας.Τώρα όσο αφορά τον Τσιπρίνο και την ανάκαμψη ας γελάσω Τζαπάνικα καθαρόαιμα :ハハ ..άλλωστε ο αντίστοιχός του είπε σαφέστατα ότι λεφτά υπάρχουνε και για όσους κοιτάνε υπό κάλυψη τους λέω πως ούτε μαζί τα βγάλαμε ούτε μαζί θα τα φάμε ως εκ τούτου τον μπούλο και σε όποιον αρέσει. Ξέρουν αυτοί που απευθύνομαι και τέλος δεν θα χαλαστώ για βλακείες γνωστά αυτά και η κακομοιριά........Όσο αφορά βόλτα όσοι ενδιαφέρεστε συντονιστείτε εκεί που ξέρετε γιατί θα πέσει αιφνιδίως αλλά προειδοποιώ ότι το επόμενο Σάββατο (όχι αύριο) κάτι ψήνεται της τάξεως των 502 χλμ.......για αρχή και για χαλαρουίτα στρώσιμο και έπεται συνέχεια....Υ.Γ. Τα ΜΕ ΑΡΣΚΕΙ ετελείωσαν μετά τον ανεφοδιασμό θα συνεχίσουμε... Πολύ σωστά τα λες!! Όχι άλλες κακομοιριές.Είχε καταντήσει κουραστικό να βλέπουμε κάποιους να κλαψομουνιάζουν, όποτε σύντροχος έπαιρνε νέα ωραία μότο, για την άδικη μοίρα και την κακό τους ριζικό.Καλά χιλιόμετρα και πάλι! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Φίλε και γειτονάκι Σάββα, καλορίζικο εύχομαι με όμορφα χιλιόμετρα Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το θέμα γιατί... Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2016 από τον Moustardas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lixouri 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Θανάση ,όχι ακόμα προς το τέλος του μήνα.......dct? χμμμμμμ δεν έχω καταλήξει ακόμα..........αν και υπάρχουν κάποια dct ............. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
akis12 293 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Manual υπάρχουν αλλά υπάρχουν και κάποια dct Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mi-tech 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σάββα, καλοτάξιδοι νάστε και οι δύο με πολλά, καλά και απροβλιμάτιστα χιλιόμετρα.Για πέστε τρόπους στρωσίματος για τα καινούρια. πχ εγώ οδηγώ κυρίως στο D, με max όριο στροφών τις 3000 για τα πρώτα 1000χλμ. Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2016 από τον mi-tech Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 τώρα είδα το θέμα!!Σειρούλα μου καλορίζικο,καλές βόλτες και πάντα όρθιος! Πέτυχες και την καλύτερη εποχή για βόλτες,άντε να σε δούμε και δω κάτω! Αδερφέ μου σε υπερευχαριστώ και σίγουρα στο χρωστάω τώρα όμως μπορώ διότι : Προς το παρόν στρώνω, λεπτομέρειες θα κανονιστούν μέσω ασφαλούς διαύλου επικοινωνίας, επί του παρόντος σιγή ασυρμάτου, αναφερθεί λήψη με τον κωδικό : ΒΟΛΤΟΡΕΜΑΛΙ των 3,2/100. Δεν μασάει ο Σάββας από γλυστερές ανηφόρες. Του έκανε δώρο με την παραγγελία ο κουμπάρος του Soichiro σύστημα αντισπίν λέμε. Όσο αφορά βόλτα δεν μας αιφνιδιάζεις. Σε περιμένουμε με το κλειδί στο χέρι και πίσω από την πόρτα.Άκη έχεις που μου......τοιμάσου και σιδέρωσε πισινό.... Μετα τα 50 ο μοτοσυκλετιστης δεν γερναει.............ωριμαζει ! Μην παρα ωριμάσω και σαπίσω φοβάμαι γιαυτό τώρα ΓΡΗΓΟΡΑ όσα φάμε όσα πιούμε και όσα αρπάξει ο κώλος μας.... Αυτό είναι....επιτέλους Σαββα......Με υγειά!!!!!! Και οι παππούδες έχουν ψυχή......Καλές βόλτες ωραίο και το ΜατΤο παρήγγειλεs ? Απο που? dct?Ευχαριστώ σύντροχε Θανάση ! Νάσαι καλά όντως Πολύ σωστά τα λες!! Όχι άλλες κακομοιριές.Είχε καταντήσει κουραστικό να βλέπουμε κάποιους να κλαψομουνιάζουν, όποτε σύντροχος έπαιρνε νέα ωραία μότο, για την άδικη μοίρα και την κακό τους ριζικό.Καλά χιλιόμετρα και πάλι!Νάσαι καλά και χαμογελάτε συνέχεια.....τους κάνει να ανησυχούν.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Σάββα, καλοτάξιδοι νάστε και οι δύο με πολλά, καλά και απροβλιμάτιστα χιλιόμετρα.Για πέστε τρόπους στρωσίματος για τα καινούρια. πχ εγώ οδηγώ κυρίως στο D, με max όριο στροφών τις 3000 για τα πρώτα 1000χλμ.στο s1 καλλίτερα για να κάνει αλλαγές......Το γράφει και στο βιβλιο του νομίζω (??????) δε θυμάμαι το γράφει μου το είπαν??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Για το στρώσιμο δεν γράφει τίποτα ιδιαίτερο. Απλά το πας κανονικά χωρίς να το ζορίζεις ώστε να στρώσουν όλα (αναρτήσεις, φρένα, κλπ και πολύ λιγότερο ο κινητήρας), κυρίως ο αναβάτης... :D Ρίξτε μια ματιά στο βιβλιαράκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Φίλε και γειτονάκι Σάββα, καλορίζικο εύχομαι με όμορφα χιλιόμετρα Παρακολουθώ με ενδιαφέρον το θέμα γιατί...Ευχαριστώ σύντροχε, χαθήκαμε ρε μαμότω αλλά που θα πάει θα ξαναβρεθούμε, νάσαι πάντα καλά.Άσε μη το σκέφτεσαι καθόλου και μην ακούς κανέναν από τουε γνωστούς ύποπτους που ακόμα μετράνε ποιος κατουράει μακρύτερα δώσε την Μέρκελ και χτύπα το Τζαπάνι να σωθείς, στρώνω μέχρι και 130 και πόλη και μέχρι Σούνιο και βλέπω κατανάλωση 3,2/100, άντε γεια ούτε το PCX (αν έπιανε 130 ) τόσο...προχώρα .. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gthanasis 256 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 3.2 .... Κλέβει το βενζινάδικο και το κράτος το εργαλείο .....Πρόσεχε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Ευχαριστώ σύντροχε, χαθήκαμε ρε μαμότω αλλά που θα πάει θα ξαναβρεθούμε, νάσαι πάντα καλά.Άσε μη το σκέφτεσαι καθόλου και μην ακούς κανέναν από τουε γνωστούς ύποπτους που ακόμα μετράνε ποιος κατουράει μακρύτερα δώσε την Μέρκελ και χτύπα το Τζαπάνι να σωθείς, στρώνω μέχρι και 130 και πόλη και μέχρι Σούνιο και βλέπω κατανάλωση 3,2/100, άντε γεια ούτε το PCX (αν έπιανε 130 ) τόσο...προχώρα ..Στο ειχα πει οτι ειδικα σε αυτες τις ταχυτητες θα καις ακομα πιο λιγο συγκριτικα και με το SH.Παει ξεκουραστα με 3500 στροφες! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Σάββα, καλοτάξιδοι νάστε και οι δύο με πολλά, καλά και απροβλιμάτιστα χιλιόμετρα.Για πέστε τρόπους στρωσίματος για τα καινούρια. πχ εγώ οδηγώ κυρίως στο D, με max όριο στροφών τις 3000 για τα πρώτα 1000χλμ.Άντε καλορίζικο και σε σένα και πάντα όρθιος σύντροχε.Σήμερα προσωπικά στα πρώτα 120 χλμ κατευθείαν πόλη για δουλειά και μετά Σουνιάδα φυλαγμένα στην αρχή γιατί κυρίως λάστιχα φρένα θέλουν πάτημα και αφού πάτησαν στην επιστροφή μέχρι και 120-130 κανονικότατα.Η Χόντα εδώ και δεκαετίες λέει : όχι απότομα ανοίγματα γκαζιού για τα πρώτα 500 χλμ και απολύτως τίποτα άλλο. Προσωπικά αυτό τηρώ και μετά τα 500 ανοίγω σταδιακά μέχρι τα 1.000 και μετά......κανονικότατα.Ούτε για S1 λέει ούτε τίποτα αυτά είναι μυθοπλασίες των μαστόρων.Για την ιστορία λέω ότι ανάθεμα αν άνοιξα παραπάνω από το 1/4 του γκαζιού το άφηνα και πήγαινε όπως ήθελε αυτό και αφού ήθελε και 130 δεν του χάλασα το χατήρι. Μια χαρά το εργαλείο λέμε ! 3.2 .... Κλέβει το βενζινάδικο και το κράτος το εργαλείο .....Πρόσεχε Ήμαρτον δεν θα το ξαναπώ...ΟΥΠΣ το ξανάκανα θα μας πάρουν πρέφα και θα βάλουν ειδικό φόρο ΜΟΝΟ για NC... άντε και στα PCX.. Στο ειχα πει οτι ειδικα σε αυτες τις ταχυτητες θα καις ακομα πιο λιγο συγκριτικα και με το SH.Παει ξεκουραστα με 3500 στροφες! Άσε Βασίλη το εργαλείο κεντάει λέμε...α πα πα πα πα μην πω για στρίψιμο το λίγο πούστριψα δηλαδή, τι είναι τούτο ρε ?Με την επιστροφή από το Σούνιο νόμιζα ότι το καβαλάω δεκαετίες....εντάξει ΧΑΛΑΛΙ λέμε μην πω για το πως κάνει διήθηση.....καλά πάω να αλλάξω το χεσμένο σώβρακο τώρα και τα λέμε... και δεν είναι πλασέμπο εντάξει ήξερα και άλλα τούτο δω όμως το περίμενα ψοφίμι αλλά ...τα υπόλοιπα τάξερα αλλά δεν πίστευα ότι τα κάνει τόσο καλά και σκέφτομαι άμα στρώσει και μπει και το S1, 2, 3 τι θα κάνει δηλαδή ? Εντάξει πιστεύω ότι θάχουμε πολύυυυυυυυ μακρά συμβίωση όπως ήθελα με την εν λόγο Κυρία. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Σάββα, αυτό το μηχανάκι είναι γάμος... Όχι αστεία! :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 Άσε Βασίλη το εργαλείο κεντάει λέμε...α πα πα πα πα μην πω για στρίψιμο το λίγο πούστριψα δηλαδή, τι είναι τούτο ρε ?Με την επιστροφή από το Σούνιο νόμιζα ότι το καβαλάω δεκαετίες....εντάξει ΧΑΛΑΛΙ λέμε μην πω για το πως κάνει διήθηση.....καλά πάω να αλλάξω το χεσμένο σώβρακο τώρα και τα λέμε... και δεν είναι πλασέμπο εντάξει ήξερα και άλλα τούτο δω όμως το περίμενα ψοφίμι αλλά ...τα υπόλοιπα τάξερα αλλά δεν πίστευα ότι τα κάνει τόσο καλά και σκέφτομαι άμα στρώσει και μπει και το S1, 2, 3 τι θα κάνει δηλαδή ? Εντάξει πιστεύω ότι θάχουμε πολύυυυυυυυ μακρά συμβίωση όπως ήθελα με την εν λόγο Κυρία.Σαββα εχω καβαλησει πολλα μηχανακια,στημενα ή μη.Πριν το παρω σκεφτομουν οτι απλα θα επαιρνα ενα μηχανακι τυπου Τρανσαλπ για 2ο και ολα καλα.Το NC το βαζω μεταξυ των κορυφαιων ψηλων Street στον τροπο που στριβει και δινει εμπιστοσυνη. Για αυτο που κατασκευαστηκε ιδιαιτερα για δρομους Ελλαδας ειναι ιδανικο και με πολλες δυνατοτητες.Νομιζω στην πραξη εχει αποδειχθει...Οσον αφορα το μοτερ τα εχουμε ξαναπει,δεν εχει την πολυστροφια και τα αλογα αλλα εχει τη ροπη που το βοηθα να ξεπεταγεται με μια και δυο σχεσεις πανω.Ετσι δινεται η αισθηση σε εσενα αλλα και σε αυτους που σε κυνηγουν οτι ειναι 15-20 αλογα πανω.Η λεξη κλειδι ειναι ''εκμεταλλευσιμοτητα''. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giovan 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Όσο αφορά βόλτα όσοι ενδιαφέρεστε συντονιστείτε εκεί που ξέρετε γιατί θα πέσει αιφνιδίως αλλά προειδοποιώ ότι το επόμενο Σάββατο (όχι αύριο) κάτι ψήνεται της τάξεως των 502 χλμ.......για αρχή και για χαλαρουίτα στρώσιμο και έπεται συνέχεια....Υ.Γ. Τα ΜΕ ΑΡΣΚΕΙ ετελείωσαν μετά τον ανεφοδιασμό θα συνεχίσουμε...Αν κατάλαβα καλά, θα έρθετε Θεσσαλονίκη; Θα χαρώ να σας γνωρίσω!!! Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2016 από τον Giovan 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες