Jump to content

Recommended Posts

Να ρίξω λίγο δηλητήριο για μερικά... Χόνδα που μας το παίζουν και γλήγορα με κόφτη στις 7 χιλ. στροφές για να μην χαλάνε και βγουν φήμες ή θα φάω μπαν;;; :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

CBR λέει... 150 άλογα τροχό και κόφτη στις 11 χιλ στροφές... ε πως να πάθει κάτι... Αυτό και χωρίς λάδια... τριβές δεν έχει... Ε τι να πάθει; Έτσι φτιάχνω κι εγώ μηχανάκια.

Ω ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ!!!

Την ίδια ροπή που έχει το καινούργιο CBR, είχαν το GSXR και το ZX10 το 2004...

MORE TORQUE THAN A HONDA ΛΕΜΕ...

stillmoretorquethanahonda.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να ρίξω λίγο δηλητήριο για μερικά... Χόνδα που μας το παίζουν και γλήγορα με κόφτη στις 7 χιλ. στροφές για να μην χαλάνε και βγουν φήμες ή θα φάω μπαν;;; :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

CBR λέει... 150 άλογα τροχό και κόφτη στις 11 χιλ στροφές... ε πως να πάθει κάτι... Αυτό και χωρίς λάδια... τριβές δεν έχει... Ε τι να πάθει; Έτσι φτιάχνω κι εγώ μηχανάκια.με μεγιστη ροπη στις 8.500 τι θες τον παραπανω κοφτη? φτιαξε περιμενουμε ,αλλα ξεκινα απο πλαισιο καλυτερα. :grin:

Ω ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΔΙΔΑΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ!!!αρκετα χρονια σας δειχναμε,καιρος να να μαθετε μονοι σας. :grin:

Την ίδια ροπή που έχει το καινούργιο CBR, είχαν το GSXR και το ZX10 το 2004... ακομα την ιδια εχουν :grin:

MORE TORQUE THAN A HONDA ΛΕΜΕ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωριων?Οτι την εχεις μικρη το καταλαβαμε δεν ηταν αναγκη να μας την βαλεις σε φωτογραφια!! :tooth:

Να ξεκαθαρισω κατι.ΔΕΝ ειμαι Hondaκιας και ποτε δεν υπερασπιστηκα την Honda σε φορουμ!Πρωτα απ' ολα μιλαμε για μοτοσυκλετες και μετα για μαρκες.ΑΛΛΑ

Ειναι μεγαλη κοτσανα να συγκρινουμε μηχανες που στηνονται για χρηση σε πιστες με μοτοσυκλετες που ειναι στημενες για χρηση σε δημοσιους δρομους!

Πιστα με δημοσιο δρομο ειναι δυο διαφορετικοι κοσμοι οσον αφορα το στησιμο μιας μοτοσυκλετας.

Ετσι λοιπον ολες οι μοτοσυκλετες παραγωγης ειναι στημενες για τους δρομους που περασουν το μεγαλυτερο μερος της ζωης τους.Δηλ. τους δημοσιους δρομους.

Αν η Ducati ή αλλες εταιριες στηνουν τα SS τους ετσι ωστε να αποδιδουν καλυτερα σε περιβαλον πιστας,μπραβο τους και πολυ καλα κανουν αλλα αυτο ισως θα το εκτιμησουν και θα αξιοποιησουν οσοι ασχολουνται σοβαρα με αγωνες ταχυτητας.

Για το υπολοιπο 90% που θα οδηγησει το SS του στο επαρχιακο δικτυο και θα μπει πεντε/δεκα φορες(και πολλες ειπα) σε καποια πιστα,καλο ειναι να μην εχει το ακραιο στησιμο που εχει μια μοτοσυκλετα σεταρισμενη για πιστα.Ειδικα οταν μιλαμε για το ελληνικο επαρχιακο δικτυο... :pray:

Αμα ενα ευρωπαϊκο SS ειναι μερικα δεκατα γρηγοροτερο απο ενα ιαπωνεζικο στα μεγαρα στις Σερρες ή στην Ιmola, who gives a shit!!!

Δηλ. αμα βγουμε βολτα ενα R1,CBR,GSXR και 1098,1000rr,RSV4 αυτοι με τα ευρωπαϊκα θα περασουν καλυτερα απο αυτους με τα ιαπωνεζικα επειδη τα ευρωπαϊκα ειναι 2 δεκατα γρηγοροτερα στα μεγαρα?

Ενταξη αυτοι με τα ευρωπαϊκα θα περασουν λιγο καλυτερα αφου θα κανουν οικονομια στις βενζινες γυρνωντας με το φορτηγο της οδικης σπιτια τους!! :P

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωριων?Οτι την εχεις μικρη το καταλαβαμε δεν ηταν αναγκη να μας την βαλεις σε φωτογραφια!! :tooth:

Να ξεκαθαρισω κατι.ΔΕΝ ειμαι Hondaκιας και ποτε δεν υπερασπιστηκα την Honda σε φορουμ!Πρωτα απ' ολα μιλαμε για μοτοσυκλετες και μετα για μαρκες.ΑΛΛΑ

Ειναι μεγαλη κοτσανα να συγκρινουμε μηχανες που στηνονται για χρηση σε πιστες με μοτοσυκλετες που ειναι στημενες για χρηση σε δημοσιους δρομους!

Πιστα με δημοσιο δρομο ειναι δυο διαφορετικοι κοσμοι οσον αφορα το στησιμο μιας μοτοσυκλετας.

Ετσι λοιπον ολες οι μοτοσυκλετες παραγωγης ειναι στημενες για τους δρομους που περασουν το μεγαλυτερο μερος της ζωης τους.Δηλ. τους δημοσιους δρομους.

Αν η Ducati ή αλλες εταιριες στηνουν τα SS τους ετσι ωστε να αποδιδουν καλυτερα σε περιβαλον πιστας,μπραβο τους και πολυ καλα κανουν αλλα αυτο ισως θα το εκτιμησουν και θα αξιοποιησουν οσοι ασχολουνται σοβαρα με αγωνες ταχυτητας.

Για το υπολοιπο 90% που θα οδηγησει το SS του στο επαρχιακο δικτυο και θα μπει πεντε/δεκα φορες(και πολλες ειπα) σε καποια πιστα,καλο ειναι να μην εχει το ακραιο στησιμο που εχει μια μοτοσυκλετα σεταρισμενη για πιστα.Ειδικα οταν μιλαμε για το ελληνικο επαρχιακο δικτυο... :pray:

Αμα ενα ευρωπαϊκο SS ειναι μερικα δεκατα γρηγοροτερο απο ενα ιαπωνεζικο στα μεγαρα στις Σερρες ή στην Ιmola who gives a shit !!!

Δηλ. αμα βγουμε βολτα ενα R1,CBR,GSXR και 1098,1000rr,RSV4 αυτοι με τα ευρωπαϊκα θα περασουν καλυτερα απο αυτους με τα ιαπωνεζικα επειδη τα ευρωπαϊκα ειναι 2 δεκατα γρηγοροτερα στα μεγαρα?

Ενταξη αυτοι με τα ευρωπαϊκα θα περασουν λιγο καλυτερα αφου θα κανουν οικονομια στις βενζινες γυρνωντας με το φορτηγο της οδικης σπιτια τους!! :P

Στο φιναλε δεν εισαι χοντακιας..απλα μιλας σαν χοντακιας .Who gives a shit στην κατηγορια των σουπερ σπορτ, για κατι δεκατακια, οταν εχεις ΧΟΝΔΑ , who gives a shit ,στα στρητ για κατι στριψηματακια ,κατι αλογακια και για βαφτισια << καινουργιο μοντελο >> σε μηχανακια φτιαγμενα απο τα ραφακια οταν εχεις ΧΟΝΔΑ , who gives a shit στα ον-οφ για 30-40 παραπανω κιλακια και 20-30 παρακατω αλογακια,οταν εχεις ΧΟΝΔΑ , who gives a shit στα γυμνα, οταν εχεις ΧΟΝΔΑ ,who gives a shit στα ντυμενα οταν εχεις ΧΟΝΔΑ και γενικως , who gives a shit για ΧΟΝΔΑ .Εμεις να ειμαστε καλα,να περναμε καλα και να γελαμε με τους χονδαιους... :P ...αα! και οποιος την εχει μικρη την κρυβει δεν την δειχνει. εκτος αν εχει ΧΟΝΔΑ

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή εγώ την ξεκίνησα την διαμάχη...

Κατ'αρχήν το μηνύμα μου αφορούσε αρκετά μοντέλα της Honda.Αναφέρθηκα στην έλλειψη μεγάλου on-off,αναφέρθηκα στο γεγονός πως η εταιρία που εφύηρε τον όρο "παπί" έχει μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα,αναφέρθηκα έμμεσα στο γεγονός πως λείπει η φαντασία απ΄τα μοντέλα της.Σε όλα αυτά δεν είδα αντίλογο,στο CBR κολλήσαμε.Δεν με πειράζει!

Για το CBR λοιπόν,με ενοχλεί μια μηχανή που αποκαλείται race replica να μην είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι.Δεδομένης της εμπειρίας της Honda στους αγώνες,του τεράστιου R&D της και φυσικά των δειγμάτων που μας έχει δώσει στο παρελθόν στις ναυαρχίδες της γκάμας της,απλά περίμενα περισσότερα.Ενδεχομένως μια μηχανή που θα χρησιμοποιεί την εμπειρία των MotoGP.Ξέρετε,κορυφαία ηλεκτρονικά,κινητήρας V4,κορυφαία περιφερειακά...μηχανές σαν την Panigale,την RSV4,την BMW έχουν μεταφέρει προς το εκεί το παιχνίδι,και θεωρώ πως η Honda μπορεί και πρέπει να συμμετάσχει.Το CBR βαδίζει στον δρόμο που βάδιζε η κατηγορία των superbike κάποια χρόνια πριν.Επειδή πιστεύω οτι με την απάντηση που έχουν δώσει οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές στην κατηγορία,οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει,δεν βλέπω το λόγο γιατι η Honda να μένει στάσιμη.Τον τρόπο τον έχει!

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως συγκρίνετε 2 ΟΕΜ μηχανάκια μεταξύ τους από τη στιγμή που το ένα κοστίζει περίπου 25% πάνω από το άλλο;

Πάρε ένα "κακοφτιαγμένο" CBR και σκάστου πάνω 5 χιλιάρικα.

Τώρα σύγκρινε και -άν έχεις τις μπάλες να σταθείς δίπλα σε επαγγελματίες οδηγούς που κάνουν παπάδες με αυτό το "χάλια" μηχανάκι στα κατά τόπους πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο- πες μας ότι δε σου άρεσε ή ότι το μηχανάκι "δε κάνει" γι αυτή τη χρήση.

Βαρέθηκα να ακούω μαλακίες εδώ μέσα.

@Αρίων: Ο Caracal ή όπως αλλιώς λέγεται εδώ μέσα μπορεί να σου λύσει και να σου δέσει το μηχανάκι μέχρι να ρίξεις την πρώτη σου κλανιά μετά από 4 πιάτα φασολάδα με τσίλι οπότε μη του χώνεσαι γτ όταν θα ακούσεις το καντήλι θα είναι πλήρες και δικαιολογημένο πέρα από διασκεδαστικό.

Τροποποιήθηκε από τον Semiaz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως συγκρίνετε 2 ΟΕΜ μηχανάκια μεταξύ τους από τη στιγμή που το ένα κοστίζει περίπου 25% πάνω από το άλλο;

Πάρε ένα "κακοφτιαγμένο" CBR και σκάστου πάνω 5 χιλιάρικα.

Τώρα σύγκρινε και -άν έχεις τις μπάλες να σταθείς δίπλα σε επαγγελματίες οδηγούς που κάνουν παπάδες με αυτό το "χάλια" μηχανάκι στα κατά τόπους πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο- πες μας ότι δε σου άρεσε ή ότι το μηχανάκι "δε κάνει" γι αυτή τη χρήση.

Βαρέθηκα να ακούω μαλακίες εδώ μέσα.

@Αρίων: Ο Caracal ή όπως αλλιώς λέγεται εδώ μέσα μπορεί να σου λύσει και να σου δέσει το μηχανάκι μέχρι να ρίξεις την πρώτη σου κλανιά μετά από 4 πιάτα φασολάδα με τσίλι οπότε μη του χώνεσαι γτ όταν θα ακούσεις το καντήλι θα είναι πλήρες και δικαιολογημένο πέρα από διασκεδαστικό.

Απο ατομα που τα μυαλα τους φτιαχνουν τετοια ποστ γινωνται τα φορουμ μπουρδελα.Αν εσενα σ,αρεσουν οι κλανιες του Caraκαλου να καθεσαι να τις μυριζεις.Στην υγεια σου

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι για να στηριξω τα παραπανω,ενα στοκ 1000rr 2013,δεν ειναι σε θεση να ακολουθησει σε οποιαδηποτε πιστα που δεν περιλαμβανει πολλες παρατεταμενες ,το εκ δεξιων εικονιζομενο τουφεκι

983580_10201032960206824_1424185888_n.jpg

Ναι ,αλλα το δεξι ομως ειναι το 600RR

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο ατομα που τα μυαλα τους φτιαχνουν τετοια ποστ γινωνται τα φορουμ μπουρδελα.Αν εσενα σ,αρεσουν οι κλανιες του Caraκαλου να καθεσαι να τις μυριζεις.Στην υγεια σου

ωπα ρε φιλε ηρεμησε λιγο,δηλαδη αυτο που εκανες εσυ τι ειναι?

προσπαθησες να ξεφτιλισεις δημοσιως 1 ανθρωπο,μονο κ μονο για να υποστηριξεις τα λεγομενα σου,ενω θα μπορουσες με 1 πμ.να του την πεις χωρις να παρει κανεις χαμπαρι. οποτε οπως ειπες κι εσυ Απο ατομα που τα μυαλα τους φτιαχνουν τετοια ποστ γινωνται τα φορουμ μπουρδελα.

το ποστ σου που κραζεις τον caracal ειναι το χειροτερο σκουπιδι που εχω δει ποτε σε φορουμ.

απορω πως δεν εχει μπει κανα συντονιστης να σβησει αυτο το ποστ!

ασε που μυριζομαι :lock:

Τροποποιήθηκε από τον mob
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με μέγιστη ροπή στις 8500, τι τον θέλω τον κόφτη παραπάνω;;;

Ε μα αυτό λέμε ρε φίλε. Με 0 ροπή, κόφτη νωρίς και 0 τριβές στο σύνολο, ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ;;;

Έτσι ξέρω κι εγώ λέμε... Από πλαίσιο γιατί να ξεκινήσω; Υστερώ κάπου; Τις πλαισιάρες τις Suzuki θα κάνει πολύ καιρό να της φτιάξει η Πόρδα.

Χάρην σε αυτή την πλαισιάρα και σε αυτή την ψαλιδάρα, κοπανάει στα αυτιά το GSR ότι Hornet έχει βγάλει η Πόρδα. :P

Όσο για το τελευταίο που έχουν την ίδια ροπή... Ε ναι... αλλά με 15 άλογα λιγότερα για το Honda...

2012-japanese-superbike-shootout-hp-dyno-1.jpg?g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο φιναλε δεν εισαι χοντακιας..απλα μιλας σαν χοντακιας .Who gives a shit στην κατηγορια των σουπερ σπορτ, για κατι δεκατακια, οταν εχεις ΧΟΝΔΑ , who gives a shit ,στα στρητ για κατι στριψηματακια ,κατι αλογακια και για βαφτισια << καινουργιο μοντελο >> σε μηχανακια φτιαγμενα απο τα ραφακια οταν εχεις ΧΟΝΔΑ , who gives a shit στα ον-οφ για 30-40 παραπανω κιλακια και 20-30 παρακατω αλογακια,οταν εχεις ΧΟΝΔΑ , who gives a shit στα γυμνα, οταν εχεις ΧΟΝΔΑ ,who gives a shit στα ντυμενα οταν εχεις ΧΟΝΔΑ και γενικως , who gives a shit για ΧΟΝΔΑ .Εμεις να ειμαστε καλα,να περναμε καλα και να γελαμε με τους χονδαιους... :P ...αα! και οποιος την εχει μικρη την κρυβει δεν την δειχνει. εκτος αν εχει ΧΟΝΔΑ

Καλα ειναι τωρα αυτα επιχειρηματα και βαση για συζητηση?

Ανοιξες ενα σακουλι καραμελες και ο μπουμπουνας τις εφαγες ολες με την μια!!

Αν θες απλα να κανεις πλακα με τους Hondakιδες Οκ ,go on....

Αλλα εγω πιστευω οτι εκτος απο μικροτσουτσουνος εισαι και κουλαδι γιατι αμα ειχες ιδεα,εστω και λιγη, απο μοτοσυκλετες δεν εγραφες αυτα που γραφεις!

Μια υστατη προσπαθεια για ανταλλαγη αποψεων:Πες βρε Ωριωνα τα Showa φορανε τα Ducati σε τι ειναι καλυτερα απο αυτα που φορανε τα Honda?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με μέγιστη ροπή στις 8500, τι τον θέλω τον κόφτη παραπάνω;;;

Ε μα αυτό λέμε ρε φίλε. Με 0 ροπή, κόφτη νωρίς και 0 τριβές στο σύνολο, ΤΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ;;; :grin: ελα ντε μεχρι τις 11500 εχει 0 τριβες,απο κει και περα εχει πολλες,γιαυτο δεν παει...

Έτσι ξέρω κι εγώ λέμε... Από πλαίσιο γιατί να ξεκινήσω; Υστερώ κάπου; Τις πλαισιάρες τις Suzuki θα κάνει πολύ καιρό να της φτιάξει η Πόρδα.

Χάρην σε αυτή την πλαισιάρα και σε αυτή την ψαλιδάρα, κοπανάει στα αυτιά το GSR ότι Hornet έχει βγάλει η Πόρδα. :P

Όσο για το τελευταίο που έχουν την ίδια ροπή... Ε ναι... αλλά με 15 άλογα λιγότερα για το Honda...gsxr k4=11.4 kg. gsxr k12=11.9 kg.περιπου η ιδια ροπη ,μονο σε αλογα ανεβηκε. :grin:

2012-japanese-superbike-shootout-hp-dyno-1.jpg?g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

παρατηρησε τωρα το γραφημα κ δες

το r1 απο τα 145 πεφτει στα 95 αλογα

το zxr απο τα 160 πεφτει πιο κατω απο το cbr (δεν μπορω να δω ποσο :grin: )

το gsxr απο τα156 στα 141-142

το cbr απο τα 143 στα 140

οποτε γιατι να εχει το cbr παραπανω τον κοφτη για να εχει τριβες? :grin: :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ...

Πέφτει λέει.

χααχχαχααχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

Καλό φίλος, καλό.

Ναι, να έχει παραπάνω, να έχει τριβές ο κινητήρας να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος της άσπαστης Χόνδα.

Που δεν είναι άσπαστη... 2 Honda έχω σπάσει αλλά λέμε τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ...

Πέφτει λέει.

χααχχαχααχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

Καλό φίλος, καλό.ειδες εχω χιουμορ. :grin:

Ναι, να έχει παραπάνω, να έχει τριβές ο κινητήρας να δούμε τι απίδια πιάνει ο σάκος της άσπαστης Χόνδα.τι τριβες ρε μεγαλε μας λες ολη την ωρα?τι φταιμε εμεις που το gsxr εχει 100 στροφες παραπανω και κρεμαει 15 αλογα. :grin:

Που δεν είναι άσπαστη... 2 Honda έχω σπάσει αλλά λέμε τώρα.χ :shit:με. χαβαλε κανουμε. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι τοσο κομπλεξ για τη Honda ρε παιδια?ειναι καμια εταιρία τελεια?και η Honda ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ οι εταιριες εχει βγαλει και αυτη εκπληκτικα μοντελα αλλα και αλλα οχι τοσο καλα..η ΚΤΜ δεν εχει βγαλει μαπες?η bmw ? η ducati ?ή οι αλλες γιαπονεζικες και ευρωπαικες εταιριες? το παιδι ανοιξε ενα thread το οποιο μιλαει για την φιλοσοφια και μερικα απο τα πιο επιτυχημένα μοντελα μια εταιρια-θρυλος στην ιστορια των δυο τροχων.

Εσεις πηγατε την κουβεντα αλλου κραζετε μηχανακια..τα οποια ειναι εντελως ασχετα με το αρχικο θεμα...αν ειναι δυνατον να διαπληκτίζεστε για μηχανες που το πιθανοτερο δεν εχετε οδηγησει ...και να λετε ο ενας τον αλλο..αορατο τρολλ?

τελος παντων δεν εχει νοημα να το συνεχισω..

Υ.Γ.

Δεν ειμαι Hondakias αλλα ομολογω οτι μ αρεσουν πολλα μοντελα της οπως και της Ducati της BMW της KTM.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι τοσο κομπλεξ για τη Honda ρε παιδια?ειναι καμια εταιρία τελεια?

Επειδή προφανώς καβαλάνε έναν κουβά (επιεικώς) και είναι Έλληνες.

Oπότε, ξέρεις... «όσα δεν φτάνει η αλεπού...», «ψόφος στην κατσίκα του γείτονα.. » κλπ.

Όταν (και ααααααν με τέτοια μυαλά) πάρουν χόντα, θα γίνουν άνθρωποι. Μέχρι τότε, σκατά στη χόντα κατευθείαν από το κεφάλι τους. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητοι μετοχοι εργοστασιου και απογονοι του θεανθρωπου Σοιχιρο.

• FlyingInADream ........ΒλακείαΆνευΩρίων

• Semiaz .............. Honda VFR A8 ABS

<< μέχρι να ρίξεις την πρώτη σου κλανιά μετά από 4 πιάτα φασολάδα με τσίλι οπότε μη του χώνεσαι γτ όταν θα ακούσεις το καντήλι θα είναι πλήρες και δικαιολογημένο >>

• Mob ............Honda VFR 400

<< προσπαθησες να ξεφτιλισεις δημοσιως 1 ανθρωπο,μονο κ μονο για να υποστηριξεις τα λεγομενα σου>>

• Sieche .......... Honda VFR 800

Αλλα εγω πιστευω οτι εκτος απο μικροτσουτσουνος εισαι και κουλαδι γιατι αμα ειχες ιδεα,εστω και λιγη, απο μοτοσυκλετες δεν εγραφες αυτα που γραφεις!........

Αφου βγαλατε τα εσωψυχα σας δικαιολογωντας ,την χοντεικη μικροψυχια σας ,αφου σκουξατε εκπληκτοι,για το πως τολμησα και δεν μιλησα καλα στον δασκαλο Caraκαλο ο οποιος ξεκινησε να αναφερεται πλαγιως (με την γνωστη σε τεσσερα forums πονηρη τσαχπινια του)σε εμενα με το προσωνυμιο << ΒλακείαΆνευΩρίων >> και αφου πρωτα αφησα αερια 4 φασολαδων εμπρος στην δεξιοτητα του να μου λυσει και δεσει το μηχανακι ο Καρακαλος,εφτασα στον φιλο και συντροχο Sieche, τον οποιο δεν γνωριζω και ποτε δεν εχω δει, αλλα αυτος περιεργως εχει δε την '' Λουλου μου'' και οχι μονο την ειδε ,αλλα του επεσε και λιγη .Απο την αλλη ο φιλος Sieche ,διαθετων προφανως κληρονομικο χαρισμα,ειδε οραμα στα Μεγαρα ,πως ειμαι κουλος ,ενω ο φιλος αυτος ζει μονιμως στην Γερμανια απο πολλα ετη σαν Gastarbeiter.Και εκλεισε με επικο επιλογο μετα ολα τα μπινελικια που μου εριξε ,αιτουμενος << Μια υστατη προσπαθεια για ανταλλαγη αποψεων:Πες βρε Ωριωνα τα Showa φορανε τα Ducati σε τι ειναι καλυτερα απο αυτα που φορανε τα Honda? >>.Θα σου απαντησω ευθεως φιλε Sieche και θα σε παρακαλεσω να μην το εκλαβεις σαν αλαζονεια.

Πανε σκαστα αμα τα εχεις να δεις την διαφορα. Περιγραφες/ανταλαγες αποψεων και του κωλου ποστ με Ιαπωνισμενα ατομα που δεν σεβωνται πρωτα τον εαυτο τους και μετα τον συνομιλητη τους δεν ξανακανω.

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος είναι ο ιπτάμενος versys πάλι;

Καλα ρε Μανωλη , εσυ που ζεις ? :tooth: :tooth: :tooth:

Δεν ξερεις το Ιπταμενο Versys των φορουμς? :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή προφανώς καβαλάνε έναν κουβά (επιεικώς) και είναι Έλληνες.

Oπότε, ξέρεις... «όσα δεν φτάνει η αλεπού...», «ψόφος στην κατσίκα του γείτονα.. » κλπ.

Όταν (και ααααααν με τέτοια μυαλά) πάρουν χόντα, θα γίνουν άνθρωποι. Μέχρι τότε, σκατά στη χόντα κατευθείαν από το κεφάλι τους. :mB_kalo_e:

Ακριβώς για αυτό...

Γιατί οι Χονταίοι είναι τόσο χοντροκέφαλοι όλοι τους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν και αλλού μηχανάκια και μάλιστα πολλές φορές (τις περισσότερες τουλάχιστον) που είναι και καλύτερα από τα Χόνδα.

Ε οφθαλμός αντί οφθαλμού κλπ κλπ.

Όσο οι Χονταίοι είναι τόσο στενόμυαλοι και κομπλεξικοί με την Χόντα τους, άλλο τόσο θα είμαστε και εμείς.

Εγώ προσωπικά την Χόντα την γουστάρω σε γενικές γραμμές, τους Χονταίους κολλημένους δεν γουστάρω που πήραν χόντα και νομίζουν ότι πήραν και γω δεν ξέρω τι, άσπαστα και άλλες τέτοιες μπούρδες...

Και τα δικά μας δεν χαλάνε αλλά δεν κάνουμε έτσι...

Παντού υπάρχουν μελανά σημεία...

Αλλά όοοοοοοοοοχι για τα Χόντα... Αυτά φτιάχνονται από άθραυστα υλικά... Ε μέχρι τότε σκατά στους Χονταίους και στην Χόντα λοιπόν. :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Και πρώτα από όλα στον αχέναχόντα. χααχαχαχχαχαχαχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχα :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως παιδιά όταν τελικά βγει η ετυμηγορία ποιο από τα προαναφερθέντα μηχανάκια (CBR, Panigale, YZF, GSXR, Z κτλ) βγει το πιο μάπα και απαράδεκτο προσφέρομαι να το αγοράσω από όποιον θέλει να το ξεφορτωθεί το παλιόπραμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαζει καλα scooter μεχρι 300 κυβικα τουλαχιστον η Honda. Ισως τα καλυτερα σε αυτη την κατηγορια .

Σε γενικες γραμμες η Honda εχει χασει το παιχνιδι του ανταγωνισμου οπως και η Suzuki κατα την γνωμη μου. Η kawasaki παντα στην μετριοτητα κλασικα . Μονο η YAMAHA απο Ιαπωνια μερια κανει συνεχως βηματα προοδου .Θα κλαινε ολοι οι ανταγωνιστες της σε λιγο καιρο που θα αρχισει να βαζει το τρικυλινδρο μοτερ της σε διαφορα μηχανακια .

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...