Jump to content
Tsi0u

Με γράψανε +30 μέρες χωρίς δίπλωμα

Recommended Posts

Οντως εχει γινει το απο πανω?

σε παρκινγκ και να κανεις δεν νομιζω να μπορουν να σε γραψουν,δεν ειναι δημοσιος δρομος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1000 φορες τα ειπαμε...

Σε τετοιες περιπτωσεις, μετριοφροσυνη-μετριοφροσυνη-μετριοφροσυνη, και ισως γλυτωσεις το παραλογο χρηματικο προστιμο και την αμεση αφαιρεση διπλωματος (μακραν ο πιο "κακογραμμενος" νόμος)

Αντ' αυτου πας και μιλας τους Διας σαν να μιλας σε φιλαρακια σου στο σχολειο, και τους κανεις και σπασιμο....γιατι?

Και μετα...αντε τρεχα να συμαζεψεις τα ασυμμαζευτα...

Εχεις δικιο..εμενα με το αμαξι μεσταματησαν στην νεα εθνικη οδο πατρων πυργου με 210 χλμ(με επερνε να παω τοσα) και με σταματησαν.Μου ειπαν γιατι πηγαινες με τοσα?κανονικα ειναι 500 ευρω προστιμο και αφαιρεση διπλωματος..του λεω εγω οτι παρασυρθηκα και ηθελα να δω ποσα πιανει το αμαξι.την αληθεια δλδ..40 ευρω με εγραψε και μεσα σε 10 μερες 20 ευρω..πιστευω οτι επαιξε ρολο οτι ο δρομος ειναι πραγματικα για πολλα χιλιομετρα και οτι του ειπα την αληθεια....ΔΕΝ θελει ουτε τσαμπουκα ουτε μαγκιες.μετανοηση πρεπει να διχνουμε.
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

alexderbi δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο πατέρας σου αλλα μάλλον φαντάζομαι..περαστικά σου λοιπόν

Καταρχήν την οικογένεια μου δεν θα την πιάνεις στο στόμα σου,το κατάλαβες???Και ο πατέρας μου δεν έχει σχέση με την αστυνομία και δεν σε νοιάζει πιστεύω...Εγώ αυτά που εκφράζω είναι η άποψη της πλειοψηφίας από ότι κατάλαβα αλλά εσύ μόνο με μένα βρήκες να είσαι ειρωνικός,φαίνεται δεν σου αρέσει ένας 19χρονος να σου λέει την αλήθεια.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως εχει γινει το απο πανω?

σε παρκινγκ και να κανεις δεν νομιζω να μπορουν να σε γραψουν,δεν ειναι δημοσιος δρομος.

Έχει γίνει όντως (με αυτοκίνητο φυσικά). Στο τέλος δεν τον έγραψαν αλλά μετά από πολύ μπούρου μπούρου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

alexderbi φάε φασολάδα κι έλα με την όπισθεν

Σήμερα μετά από πολύ τρέξιμο πλήρωσα την κλήση και μου είπε θα μου δώσει το δίπλωμα στις 20 του μηνός για να πάω διακοπές λέει.

Στην απόδειξη όμως έγραψαν λάθος νούμερο πινακίδας και αντί για 5 στο τέλος έβαλαν 7.Να πάρω τηλέφωνο να τους ενημερώσω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σούζα-Αλητεία-402μ ευθεία.. :lipssealed::mB_kalo_e:

Λοιπόν θα μπορούσες να κάνεις και ένσταση, αλλά τέσπα..

Να ξέρετε οτι αν σας γράψουν 3 φορές συνολικά για επίδειξη ικανοτήτων, αφαιρείται το δίπλωμα αν θυμάμαι καλά, και πας για επανεξετάσεις ικανότητας οδήγησης :rtfm:

Υ.Γ. Τελικά εκεί το έκαναν σύστημα να την στήνουν μου φένεται.. Σαββατόβραδα ειδικά, προσοχή παίδες!

Υ.Γ.2 Τελικά μπορούν να σε γράψουν οι ΔΙΑΣ? Ή Ζητάδες ήταν?

Τροποποιήθηκε από τον kost4s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω τους ειπες που δεν σε ξεσκισαν κανονικα αλλα αποφασισαν να δειξουν φιλοτιμο?κ που θα σου επιστρεψουν το διπλωμα νωριτερα απο το υποχρεωτικο?

εγω στη θεση σου θα αισθανομουν μεγαλη υποχρεωση απεναντι τους..

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ δεν είπα.Ίσως να έλεγα στο παιδί που με έγραψε αλλά δεν τον βρήκα εκεί.

Σε καμία περίπτωση δεν νιώθω υποχρεωμένος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Tsi0u τη γλύτωσες φτηνά αν θες τη γνώμη μου.

Το ξέρω ότι δεν καταλαβαίνεις αλλά δεν τρέχει τίποτα είναι θέμα ηλικίας....στο κάτω κάτω θα ήταν βαρετή η ζωή αν δεν περνούσαμε όλοι τη φάση "σας γράφω στα @@ μου" :lol:

Τροποποιήθηκε από τον wolf31
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αστο φιλε μου..λυπαμαι την οικογενεια σου που μεγαλωσε εναν ΜΑΛΑΚΑ!

Τι εγινε ρε παιδες ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πιστεύω ότι το θέμα "ολοκλήρωσε το σκοπό του"..

αν μπορεί κάποιος παρακαλώ,

ας περιορίσει τους εκνευρισμούς,

τις παρεξηγήσεις

και τις ανούσιες έχθρες,

με ένα κλασικό

locks%203.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το άν είναι κρίμα αυτός που είναι μπάτσος η αυτός που έχει πατέρα μπάτσο ή εσύ είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Το ότι δεν παρέλαβες την κλήση και καλά ελληνάρας τύπου δεν μασάω δικαιωμά σου, το ότι είπες κλαμμένο παραμυθάκι και όχι την αλήθεια του στύλ ναι ρε γουστάρησα κ έκανα μια σούζα, αν υπάρχει κατανόηση οκ αλλιώς γράψτε με πίστεψέ με θα ήταν ποιο αντρικό και δεν θα σε γράφανε στα σίγουρα. Στο λέω απο προσωπική εμπειρία πολλές φορές. το μόνο λάθος κατ΄εμέ στην υπόθεση ότι δεν σε γράψανε για επείδειξη γιατί με κάτι ΄τιμονια΄και εφετζηδες σαν και εσένα τσακίζονται και οι υπόλοιποι που πάνε στις δουλείες του η μια χαλαρά βολτούλα και μας βρίζει ο κόσμος μέρα νύχτα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για να χαλαρώσουμε λίγο.... ...είχαν σταματήσει ένα φίλο που έκανε παντιλίκια σε ένα πάρκινγκ στη μέση του πουθενά και ακολουθεί ο διάλογος: -Κλήση για "επίδειξη ικανοτήτων" -Μα δεν υπάρχει κανένας εδώ, σε ποιον έκανα επίδειξη? -Εμείς δε σου φτάνουμε? -Εσείς τώρα ήρθατε, δεν προλάβατε να δείτε τπτ. :lipssealed::mB_kalo_e::rotfl::tooth:

Εκει ειναι που ξεχωριζει αλλωστε ο μπατσος ο σωστος απο τον μπατσο που ψαχνεται να δημιουργησει προβλημα, σε περιπτωση που δεν εχει δημιουργη8ει ζητημα.Κ ασε να λενε μετα ορισμενοι οτι αν μας γραψουν μας κακοφαινεται κ πως κανουν το καθηκον τους ...ναι μας κακοφαινεται οταν δεν υπαρχει λογος πραγματικος .

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ξέρετε οτι αν σας γράψουν 3 φορές συνολικά για επίδειξη ικανοτήτων, αφαιρείται το δίπλωμα αν θυμάμαι καλά, και πας για επανεξετάσεις ικανότητας οδήγησης :rtfm:

πώς γίνεται να σε γράφουν τρείς φορές για επίδειξη ικανοτήτων και μετά να σε στέλνουν για επανεξέταση ικανότητας? :P

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα... σωστό κι αυτό! Είδες τι νόμους έχουμε? Αντί να σου δίνουν και κανά μπονους επειδή είσαι τιμόνι στο παίρνουν κι όλας.. χαχα

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν καθάριζε καμμιά μανούλα με το μωρό θα λέγαμε οι άχρηστοι οι ΄΄μπατσοι΄΄ που δεν γράφουν και δεν ασχολούνται... Ας κάνουμε και καμμιά αυτογνωσία κάπιοια στιγμή. Έκανες την μαγκιά σου, σε πέτυχαν , την έφαγες, καλά να πάθεις δεν ειναι ανάγκη να κλαψουρίζεις και να το παίζεις σκληρός μόνο στις σούζες με τη μηχανή

Τροποποιήθηκε από τον NIK_PAP_01

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το άν είναι κρίμα αυτός που είναι μπάτσος η αυτός που έχει πατέρα μπάτσο ή εσύ είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Το ότι δεν παρέλαβες την κλήση και καλά ελληνάρας τύπου δεν μασάω δικαιωμά σου, το ότι είπες κλαμμένο παραμυθάκι και όχι την αλήθεια του στύλ ναι ρε γουστάρησα κ έκανα μια σούζα, αν υπάρχει κατανόηση οκ αλλιώς γράψτε με πίστεψέ με θα ήταν ποιο αντρικό και δεν θα σε γράφανε στα σίγουρα. Στο λέω απο προσωπική εμπειρία πολλές φορές. το μόνο λάθος κατ΄εμέ στην υπόθεση ότι δεν σε γράψανε για επείδειξη γιατί με κάτι ΄τιμονια΄και εφετζηδες σαν και εσένα τσακίζονται και οι υπόλοιποι που πάνε στις δουλείες του η μια χαλαρά βολτούλα και μας βρίζει ο κόσμος μέρα νύχτα.

Αν καθάριζε καμμιά μανούλα με το μωρό θα λέγαμε οι άχρηστοι οι ΄΄μπατσοι΄΄ που δεν γράφουν και δεν ασχολούνται... Ας κάνουμε και καμμιά αυτογνωσία κάπιοια στιγμή. Έκανες την μαγκιά σου, σε πέτυχαν , την έφαγες, καλά να πάθεις δεν ειναι ανάγκη να κλαψουρίζεις και να το παίζεις σκληρός μόνο στις σούζες με τη μηχανή

Τί φλασιά έφαγες βρε συ 8,5 μήνες μετά? :crazy::afro: Και μάλιστα στις 04:00 τη νύχτα! :0 :online2long:

Που είναι το φτυάρι;

Άλλη κουκουβάγια από δω. :P

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε;

Σβήστηκε το χθεσινό με τα μπινελίκια και τα τρολλαρίσματα και είπαμε να πιάσουμε ότι είχαμε διαθέσιμο στο backup ;

• Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί φλασιά έφαγες βρε συ 8,5 μήνες μετά? :crazy: :afro: Και μάλιστα στις 04:00 τη νύχτα! :0 :online2long:

το παθαίνω και εγώ όταν γυρίζω δαυλός στο σπίτι και ανοίγω το pc......

xaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά τους είπα οτι βιαζόμουνα και άφησα το συμπλεκτη απότομα και σηκώθηκε..fail

Αυτο δεν μπορώ να το ισχυριστω?Δεν ξέρω γιατί δεν υπέγραψα έτσι δεν κάνουν στις ταινίες ? :wallbash:

Δεν ξέρω ψάχνανε ένα βιβλίο με νόμους..Ούτε αυτοί ξέρανε.Και το 700αρι για να με ψαρώσουν πιστεύω το είπαν.Και με ψάρωσαν.Δεν την είδα καθόλου την κλήση τι έγραφε..Απλά ήθελαν να γράψουν και με γράψανε.Μου είπε και το κορυφαίο με είδες και έκανες σούζα?Και του λέω για μαλάκα με έχεις η για χαζό?Δεν σε είπα έτσι μου είπε.Βασικά δεν τους άφηνα να φύγουν παίζει να ήμασταν κανά 15λεπτο.Και στο τέλος του πήρα πινακίδες μπας και τον ψαρώσω λίγο αλλα @@

αχαχαχαχαχαχαχαχχχαχααααα εχεις γ@μηθει να βλεπεις ταινιες :tooth: :tooth: (τι κ@λοπαιδακι εισαι εσυ??)

Ελα πες την αληθεια μετά το καρατε κιντ αρχιζεις τα "χα" "χου" μεσα στο σπιτι με την σταση του πελεκανου να ειναι η κορυφωση της επιδειξης των ικανοτητων σου εεεε???? :tooth: :tooth:

Οτι και να σου λενε οι αλλοι εγω βλεπω εναν υγιη νεο ...........

Προσεχε μονο μην το παρακανεις....δεν χρειαζεται σε ολα να φτανουμε κοντα στο οριο ποσο μαλλον σε μερικα αλλα να το ξεπερναμε κιολας! (γενικά μιλαω) :winking:

Για να χαλαρώσουμε λίγο....

...είχαν σταματήσει ένα φίλο που έκανε παντιλίκια σε ένα πάρκινγκ στη μέση του πουθενά και ακολουθεί ο διάλογος:

-Κλήση για "επίδειξη ικανοτήτων"

-Μα δεν υπάρχει κανένας εδώ, σε ποιον έκανα επίδειξη?

-Εμείς δε σου φτάνουμε?

-Εσείς τώρα ήρθατε, δεν προλάβατε να δείτε τπτ. :lipssealed::mB_kalo_e::rotfl:

...θα μπορουσε να ειναι και ανεκδοτο! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα!Ρε γμτ δεν το ειχα παρει χαμπαρι το τοπικ πιο πριν.Επικες ατακες εδω μεσα.Αν και ενταξει οι σουζες καλυτερα να γινονται στα βουνα ή σε αλανες.

Υ.Γ:Ψοφαω για χιουμορ Tsiou

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!

Οι μισοι εδω μεσα που γραφουν ειναι κουλοι και γατζοι,δεν ξερουν να κανουν μια σουζα και τουσ λυπαμαι!

Αν δεν εχεις νιωσει πως ειναι στην μια ροδα γινε κομμοτης!

Εχω δει αστυνομικουσ στην μια ροδα 100 φορεσ ;)

Οι νομοι στην Ελλαδα ειναι για τον Κ.Πουτσο που αν δεν τον ξερεις ψαξε και μαθε γι αυτον!

Τροποποιήθηκε από τον manos mpekas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...