Jump to content
Bobakias

Ζωντανη Συζητηση Ιουλιου 2012

Recommended Posts

Εμ, με σκουτεράδες σαν κι εσένα πώς ν' αλλάξουν τα πράγματα στα φόρα!!! :tease:

Τρομάζω ωρέ εγώ από σεντόνια? Στο πιτς φυτίλι το διάβασα και σου απάντησα κιόλας.

Είσαι καινούργιος ακόμα, δεν ξέρεις τί εστί μοτοσεντονούλης. :mB_kalo_e::tooth:

Τι είπες ωρέ μοτοαχρηστούλη ?

Είπες κακή κουβέντα για τα σκούτερ?

Λέγε ρε να τόχω υπόψη και να σε γράψω στην μπλάκ λίστ μαζί με την οχιά ! :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο ηλιος λουζει τα μαλλια σου

τ αστερια ολα στην ματια σου

δεν ειμαι καλος στη ποιηση

γουσταρω τα βυζια σου

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είπες ωρέ μοτοαχρηστούλη ?

Είπες κακή κουβέντα για τα σκούτερ?

Λέγε ρε να τόχω υπόψη και να σε γράψω στην μπλάκ λίστ μαζί με την οχιά ! :tooth:

Μπαρμπασάββα, τη θυμάσαι μια παλιά διαφήμιση που έλεγε: "τσίμπησε το μελανούρι"......... :sopase::tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαρμπασάββα, τη θυμάσαι μια παλιά διαφήμιση που έλεγε: "τσίμπησε το μελανούρι"......... :sopase::tooth:

Σαφή απάντηση δεν πήρα - δήλωση μετάνοιας κ.λ.π. και αρχίζει η μαύρη λίστα μετά την οχίτσα να παίρνει και άλλα ονόματα και θα αρχίσουν οι τεχνικές επεμβάσεις υπό τύπου καταδρομικών ενεργειών κατεβάσματος ιπποδυνάμεων στα χρέπια σας σε επίπεδο 50αριού δίχρονου ! :tooth:

Βρε καλημέρα είπα?

Δεν είπα.

Καλημέρα σας λοιπόν σε όλες και όλους ! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφή απάντηση δεν πήρα - δήλωση μετάνοιας κ.λ.π. και αρχίζει η μαύρη λίστα μετά την οχίτσα να παίρνει και άλλα ονόματα και θα αρχίσουν οι τεχνικές επεμβάσεις υπό τύπου καταδρομικών ενεργειών κατεβάσματος ιπποδυνάμεων στα χρέπια σας σε επίπεδο 50αριού δίχρονου ! :tooth:

Βρε καλημέρα είπα?

Δεν είπα.

Καλημέρα σας λοιπόν σε όλες και όλους ! :_hi:

Εγώ μωρή τρελοπαντιέρα :P έχω γίνει απ' τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των σκούτερ...... για άλλους λόγους βέβαια απ' τους δικούς σου, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Άμα θες άνθρωπο να σου κρατάει-ενημερώνει τη black list, βάλε με στο Α2. :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα Γιωργάκη και υπόλοιποι. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μωρή τρελοπαντιέρα :P έχω γίνει απ' τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των σκούτερ...... για άλλους λόγους βέβαια απ' τους δικούς σου, αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Άμα θες άνθρωπο να σου κρατάει-ενημερώνει τη black list, βάλε με στο Α2. :tooth:

Καλά καλά δεν σε βάζω, πάρε και ένα τραγουδάκι πρωί πρωί σε πρωτότυπη version :

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα,και ημαρτον πια με τα σκουτερ και τον θειο Σαββα..... :lac:

Θα του δωσω το blacbird σε καμια εκδρομη,θα σας τραβηξει τιποτα πιπες,σε ευθειες-στροφες κλπ,και θα σας πω εγω μετα ποσα απιδια πιανει ο σακκος..... :spiteful:

Σαββα δεξου σε παρακαλω, και να τους προσπερνας με παντιλικι,αφου τους πηγαινεις κωλοφεραντζα πρωτα..... :pimp:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα του δωσω το blacbird σε καμια εκδρομη,θα σας τραβηξει τιποτα πιπες,σε ευθειες-στροφες κλπ,και θα σας πω εγω μετα ποσα απιδια πιανει ο σακκος..... :spiteful:

Σαββα δεξου σε παρακαλω, και να τους προσπερνας με παντιλικι,αφου τους πηγαινεις κωλοφεραντζα πρωτα..... :pimp:

Δλδ Βλακμπερντ???? Κριση αυτογνωσιας????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το έχει σε μαύρο ρε.....μπλουμπερντ είναι το μπλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα του δωσω το blacbird

Δλδ Βλακμπερντ???? Κριση αυτογνωσιας????

Εδω ψηλα,στο γαλατικο χωριο μου,λεμε ............''Της κοντης ψ@λης, τις φταινε οι τριχες '' :kiss:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο χωριο μου λενε "Σωπα γιατι εχεις λερωμενη την φωλια σου με την εμετικη φωτο νεκροταφειου που εκανες quote στο υπεροχο μου βιντεακι με τα πολλα μαζεμενα Super Tenere"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ φίλε μου αλλά είναι καλύτερα να νιώθουν τα χνώτα του βρωμοσκούτερ σε άμεση επαφή μαζί τους στις στροφούλες ! :tooth:

Αλλά για νάμαι δίκαιος είναι γιατί εγώ έχω λάστιχα φρέσκα, 2 ετών και 21.000 χλμ μόνο ενώ τα άλλα έχουν βγάλει τα λινά ! :rotfl:

Έχω κάτι σχετικά καλό να πάρω άμα θέλω, γριούλα αλλά ψυχωμένη μα δεν θάχει πλάκα μετά,ενώ τώρα το διασκεδάζουμε αρκετά.

Και αν μείνω πίσω αυτοί περιμένουν για ανασυγκρότηση και όταν φτάνω επιτέλους με το αριστερό χέρι το τσιγαράκι μου και με το δεξί γκάζι φρένο, αλλάζεται αυτό?

Άστους να λένε λοιπόν, άστους να πούν, αυτοί δεν ξέρουν ν' αγαπούν ! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο χωριο μου λενε "Σωπα γιατι εχεις λερωμενη την φωλια σου με την εμετικη φωτο νεκροταφειου που εκανες quote στο υπεροχο μου βιντεακι με τα πολλα μαζεμενα Super Tenere"

Ααααα ναι,κριμα που ξεχασα να βαλω και την λεζαντα ρε γμτ....... :_innocent:

''Ἄμωμοι ἐν ὁδῷ, ἀλληλούϊα..............

Εὐλογητὸς εἶ, Κύριε, δίδαξόν με τὰ δικαιώματά σου.

Τῶν Ἁγίων ὁ χορός, εὗρε πηγὴν τῆς ζωῆς καὶ θύραν Παραδείσου, εὕρω κἀγώ, τὴν ὁδὸν διὰ τῆς μετανοίας, τὸ ἀπολωλὸς πρόβατον ἐγώ εἰμι· ἀνακάλεσαί με, Σωτήρ, καὶ σῶσόν με..........''

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι γ@μιεται ο αερας σημερα που θα μπουμε στο παπορι γαμω τη καταδικη μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...