Jump to content
Bobakias

Ζωντανη Συζητηση Ιουλιου 2012

Recommended Posts

Η μεγαλη μερα αργει ακομα...

13+Σ

Αν και οταν τελιωσει η επομενη Κυριακη(ΣΚ εμπλοκη) τα πραγματα θα ειναι πολυυυ χαλαρα..!

Αλλα μεχρι να φυγει το ΣΚ αιμα δακρυα & ιδρωτας καργα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η μεγαλη μερα αργει ακομα...

13+Σ

Αν και οταν τελιωσει η επομενη Κυριακη(ΣΚ εμπλοκη) τα πραγματα θα ειναι πολυυυ χαλαρα..!

Αλλα μεχρι να φυγει το ΣΚ αιμα δακρυα & ιδρωτας καργα !

:sopase: .....κουράγιο.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη μέρα μετά από μια βδομάδα διακοπών.....

Περαστικά.. θα είναι μια μέρα δύσκολη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτη μέρα μετά από μια βδομάδα διακοπών.....

Καλωσ'τονε...... :_thumbsup:

Εμεις Δευτερα,πρωτη μερα εβδομαδας,και δεν προβλεπονται κλασσικες διακοπες........ :help:

Αυριο θα παιξει το εργο ΟΑΕΕ+δοση φορου........ :drunk: ...ομως..... Παρασκευη φορτωνω αντισκοινο,τσιπουρο,κονσερβες,και παω να κανω μπανιο στον Αλιακμονα-river party-Nεστοριο Καστοριας.... :yes:

Κατασκηνωση κούτρα στο βουνο,τσιπουρο απο το σπιτι,κονσερβες απο lidl, μονα γ@μησιατικα οι βενζινες, τζαμπα θα την βγαλουμε..... :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλωσ'τονε...... :_thumbsup:

Εμεις Δευτερα,πρωτη μερα εβδομαδας,και δεν προβλεπονται κλασσικες διακοπες........ :help:

Αυριο θα παιξει το εργο ΟΑΕΕ+δοση φορου........ :drunk: ...ομως..... Παρασκευη φορτωνω αντισκοινο,τσιπουρο,κονσερβες,και παω να κανω μπανιο στον Αλιακμονα-river party-Nεστοριο Καστοριας.... :yes:

Κατασκηνωση κούτρα στο βουνο,τσιπουρο απο το σπιτι,κονσερβες απο lidl, μονα γ@μησιατικα οι βενζινες, τζαμπα θα την βγαλουμε..... :tooth:

Σωστοοοοοςςςς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι

προσοχη στα 'χωνια΄

Μπα....με πειραζουν τα ''γεμιστα''...... :P Περιοριζομαι στην παθητικη χρηση,αφου το βουνο και το φεστιβαλ,ευωδιαζει 24ωρες την ημερα...... :tooth:

Αγνο παρθενο τσιπουρο,και καμια μπυρα για σβησιμο,αρκουν για την ηλικια και το μυαλο μου.... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γαμώ την εφορία μου γαμώ! γαμώ και μαλάκα το μάστορα! γαμώ και το μαλάκα με το ατύχημα! γαμώ και τους γιατρούς! γαμώ τα νοσοκομεία και γαμώ το κέρατό μου γαμώ με τη γαμωκρίση!!! ααααααααρρρρρρργκκκκκχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα....με πειραζουν τα ''γεμιστα''...... :P Περιοριζομαι στην παθητικη χρηση,αφου το βουνο και το φεστιβαλ,ευωδιαζει 24ωρες την ημερα...... :tooth:

Αγνο παρθενο τσιπουρο,και καμια μπυρα για σβησιμο,αρκουν για την ηλικια και το μυαλο μου.... :winking:

αλλα χωνια ελεγα :P

αυτα που τα γεμιζουν μπυρα και την κατεβαζεις μονορουφι

καλη διασκεδαση και παλι ενεργητικη και παθητικη :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γαμώ την εφορία μου γαμώ! γαμώ και μαλάκα το μάστορα! γαμώ και το μαλάκα με το ατύχημα! γαμώ και τους γιατρούς! γαμώ τα νοσοκομεία και γαμώ το κέρατό μου γαμώ με τη γαμωκρίση!!! ααααααααρρρρρρργκκκκκχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ψψψψψψτ, κατούρα και λίγο..., ναι!? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεραα..!

5 χρονια με το drzού στα χερια μου σα σημερα!!!

Να τα 40ρήσεις και μετά να αναλάβει ο γιόκας σου για άλλα τόσα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τα 40ρήσεις και μετά να αναλάβει ο γιόκας σου για άλλα τόσα!!!

καλημέρααααα

Είναι γιαπωνέζικο σιγά μην αντέξει τόσα χρόνια! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...