steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Thaaaaaaaaaaaaaaank you. Αλλα ΝΤΕΝ ΕΚΩ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ. Με φουρνακι μικροκυμματων και 2 ηλεκτρκα ματια μαγειρευω, μια μπριζολα θελω να κανω και το σκεφτομαι, χα χα!!! Τεσπα ωραιος ο yamahakias, στα υπ'οψιν. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 Thaaaaaaaaaaaaaaank you. Αλλα ΝΤΕΝ ΕΚΩ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΡΝΤΙΑ ΜΟΥ. Με φουρνακι μικροκυμματων και 2 ηλεκτρκα ματια μαγειρευω, μια μπριζολα θελω να κανω και το σκεφτομαι, χα χα!!! Τεσπα ωραιος ο yamahakias, στα υπ'οψιν. Οταν κατεβεις πατριδα πες μου και θα σου ετοιμασω ενα τιμητικο για welcome back. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 σπερααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΒΥΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ HONDA Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝ' Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΞΥΝΩ ΜΑΡΣΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΑΛΗ Χαααααμπος ΟΕΟ, Χαααααμπος ΟΕΟ Με ενα τρενο στη ζωη μου ταξιδευω Χαααααμπος ΟΕΟ, Χαααααμπος ΟΕΟ Με μια πιπα μες στη τσαντα ταξιδευωΜιχαλλη κανονισε να το μαθεις καλα το συνθημα. Θελω δυνατη κερκιδα στο stelvio, θα εχουμε καμερες μαζι μας. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2012 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΑΝΕ ΒΥΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ HONDA Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝ' Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΑΣΑ ΠΑΛΙ ΚΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙ ΞΥΝΩ ΜΑΡΣΠΙΕΔΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΑΛΗ Χαααααμπος ΟΕΟ, Χαααααμπος ΟΕΟ Με ενα τρενο στη ζωη μου ταξιδευω Χαααααμπος ΟΕΟ, Χαααααμπος ΟΕΟ Με μια πιπα μες στη τσαντα ταξιδευω Δεν ξέρουνε να ξύνουν τους μαρσπιέδες, δεν ξέρουνε wheelie τι θα πει, δεν ξέρουνε ΣΕ λέω από τρένα γι'αυτό και είναι Ιταλοί! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Καλημέρααα... χικ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Καλημέρααααααααααααα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 καινε τον υμητο Γ@μΩ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 να καούν οι ίδιοι οι πόστηδες 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Και στον Περιφεριακό Θεσσαλονίκης στον κόμβο Νεάπολης φωτιά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Να παω ταξιδακι 160χλμ με το drz και να γυρισω αυριο ή να τη πεσω Αθηνα για τουφα , σουρα ? Κι εκει βεβαια το ιδιο θα κανω με το που ξεκαβαλησω..! Κι οσο για το ταξιδι 160χλμ ναι , ειναι γολγοθας οτι και να κανεις με ψηλοφτερο πανω απο 100χλμ συνεχομενης διαδρομης . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Αμα έχει στρουφές να πας γιόκα μμμμ....αν είναι ίσια ασταναπάσταδιάλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Τουφα τελικα , ας ξεκουραστουμε λιγο...! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Καλησπέρες !!! 43 βαθμούς λένε για τη δευτέρα , θα περάσουμε πολύ άσχημα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Το mybike - εκτός όλων των άλλων - κρατάει καλή παρέα σε όσους για κάποιον λόγο δεν μπορούν να είναι συνέχεια έξω, ή σε διακοπές. Μεγάλη παρηγοριά. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Ελα ρε Μοτολαβερε πιασε μια μπυρα να δροσιστουμε οι εν οικω... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Χρήστο, στα Jumbo έχει κάτι πλαστικές ποτηρούκλες (άσπρες) που έχουν ένα ενδιάμεσο τοίχωμα αεροστεγές με νερό. Το βάζεις στην κατάψυξη, παγώνει αυτό και σου κρατάει ό,τι βάλεις για πολλή-πολλή ώρα παγωμένο ακόμα και με καύσωνα. Είναι κόλαση μιλάμε, ό,τι καλύτερο έχω πάρει τον τελευταίο καιρό. Και πάμφθηνο. Ερε Jumbo που μας χρειάζεται. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Χρήστο, στα Jumbo έχει κάτι πλαστικές ποτηρούκλες (άσπρες) που έχουν ένα ενδιάμεσο τοίχωμα αεροστεγές με νερό. Το βάζεις στην κατάψυξη, παγώνει αυτό και σου κρατάει ό,τι βάλεις για πολλή-πολλή ώρα παγωμένο ακόμα και με καύσωνα. Είναι κόλαση μιλάμε, ό,τι καλύτερο έχω πάρει τον τελευταίο καιρό. Και πάμφθηνο. Ερε Jumbo που μας χρειάζεται. Εχω δυο τετοια κοκκινα, μου τα χε φερει ο μακαριτης ο πατερας μου το 2000 απο την Washigton DC. :cheers: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Α βλέπω όλοι εξοδούχοι είμαστε ! Κωστάκη κλαίει η μπουμπού? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Α βλέπω όλοι εξοδούχοι είμαστε ! Εγώ ήμουνα χτες Κύριε. Και μάλιστα μεταμεσονύκτιες ώρες, 23:30-03:00 !!! Κωστάκη κλαίει η μπουμπού? Έχει ξεραθεί στον ύπνο. Περιμένουμε να ξυπνήσει να την ταϊσουμε, η ώρα της είναι. Νυχτόπαιδο κι αυτό, κάθε βράδυ στις 04:00 έχει πάρτυ. Το μάτι γαρίδα και θέλει και παρέα το σκασμένο. Κι εμείς κουτουλάμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Εγω καταστρωνω προγραμμα γι αυριο. Ο γιος μου φαγωθηκε να παμε μια εκδρομουλα μονο εμεις τ αγορια με το τρενο. Ετσι αυριο θ ανηφορισουμε προς Εδεσσα, να δροσιστουμε στους καταρρακτες! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Καλές δροσιές. Πάρε κανά αφρόλουτρο μαζί να λουστείς κάτω απ' τον καταράκτη. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2012 Δεν ντρέπεσαι μικρομπαμπάς και έξοδο τέτοια ώρα? Και πάλι καλά πάντως που ξυπνάει μιά φορά μόνο, μια χαρά σας βλέπω ! Η βολτούλα ναυάγησε για αύριο ε? Μήπως όμως είναι καλύτερα? Ακούσατε τι λαύρα θα κάνει αύριο? Εγω καταστρωνω προγραμμα γι αυριο. Ο γιος μου φαγωθηκε να παμε μια εκδρομουλα μονο εμεις τ αγορια με το τρενο. Ετσι αυριο θ ανηφορισουμε προς Εδεσσα, να δροσιστουμε στους καταρρακτες! Καλά να περάσετε Χρήστο ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες