Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Εγώ πάλι όσο και να μου λένε μακρυά από τα αναψυκτικά δεν τα αποφεύγω. Δεν πίνω και κάθε μέρα αλλά μία κόλα μαζί με μπριζόλες με πατάτες, θα την πιω βρε αδερφέ. Το γουστάρω, μ'αρέσει... Μόνο πέρσι που από το Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο που έκανα μία δίαιτα για να χάσω 19 κιλά, δεν έπινα. Αλλά μετά ξανάρχισα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Έκοψα τα αναψυκτικά και έχασα σε ένα εξάμηνο ένα εφτάρι κιλά τρώγοντας φούλ ανθυγιεινά (πίτσες πίτες και τα λοιπά)...οπότε...ίσως σε μένα να έτυχε δεν ξέρω. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις όμως. Είδα και στο supermarket μια καινούρια κοκα κολα zero χωρίς ζάχαρη και χωρίς καφείνη...και ρωτάω εγώ τώρα...τι διαφορά έχει αυτό απο ανθρακούχο νερο ακριβώς? >_> Και για να μην ξεφεύγουμε απο το original θέμα,σήμερα λέω να φάω μακαρόνια φούρνου και μια χωριάτικη...αλλά η φέτα θα είναι ψημένη στο φούρνο με ντοματούλα και πιπερία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Παιδιά έχουμε Σάββατο βράδυ που πάμε βολτουλα με όλη την παρειτσα μια κόκα,κόλα κουτάκι επιβάλλεται. Τις υπόλοιπες μέρες νερό άντε λίγο κρασάκι άντε λίγη μπύρα. Λοιπόν σημερις ειχαμ φασολάκια με σαρδέλα κονσέρβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Λεπόν, σήμερα το μενού έχει............................. μακαρόνια Νο6 (το αγαπημένο μου) με σάλτσα pesto (ντάξ' ετοιματζίδικη, πού να κάνω τώρα τέτοια πράγματα βρε miles) και τυρί τριμμένο Pecorino. :D Εντυπώσεις προσεχώς. Ήρθα ν' απαντήσω. Τί συνέπεια Θεέ μου...... :D Λοιπόν, είμαι έτοιμος για την βαρύτατη ετυμηγορία. :P Κατ' αρχήν η ετοιματζίδικη σαλτσούλα Pesto σε βαζάκι ήτανε καλή. Σάλτσα pesto έχω ξαναδοκιμάσει σε Ιταλικό εστιατόριο, οπότε η γεύση γνώριμη αν και στα εστιατόρια είναι πιο "ανάλαφρη" αφού φαντάζομαι-ελπίζω ότι τη φτιάχνουν εκείνοι και με την αυθεντική συνταγή. Ωραία γεύση μεν, αλλά σαν τον κιμά στα μακαρόνια δεν υπάρχει για μένα Το δε τυρί Pecorino είναι κι αυτό νόστιμο μεν (δοκίμασα και σκέτο για να καταλάβω γεύση), αλλά και πάλι δεν το συγκρίνω με την Παρμεζάνα. Έχει ωραία γεύση, ελαφριά και ελαφρώς γλυκιά θα έλεγα σε σχέση με τα κεφαλοτύρια και τις κεφαλογραβιέρες που συνήθως χρησιμοποιούμε εμείς εδώ. Η παρμεζάνα όμως έχει μια απίστευτη και ελαφρώς πικάντικη γεύση που την κάνει να ξεχωρίζει απ' όλα τα άλλα τυριά. Προσωπικά το ξεχωρίζω με τη μία, ενώ τα άλλα τυριά όχι. Θεωρώ ότι είναι το πλέον ενδεδειγμένο για τα μακαρόνια, αν και η τσουχτερότατη τιμή του στα 18+ ευρώ το κιλό με ανάγκασε (λόγω μεγάλης κατανάλωσης) να το περιορίσω πρόσκαιρα. Όταν βρίσκεις ικανοποιητικότατο τυρί με σχεδόν το 1/3 της τιμής, είναι πρόκληση.... Πιστεύω δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλα τα καλά Ιταλικά εστιατόρια δεν διανοούνται να βάλουν άλλο τυρί απ' την παρμεζάνα στα ζυμαρικά τους. Και δεν είναι ο λόγος ότι είναι Ιταλικό, τόσα υπάρχουν όπως το Pecorino που λέγαμε πιο πάνω. Υ.Γ. Το ερώτημα παραμένει και αναζητά απάντηση. B) Ερώτηξις προς γνώστες: Στον S που πήγα για το Pecorino, είδα ότι είχε και Ελληνικό Πεκορίνο!!! (δε θυμάμαι περιοχή). Κολλάει τώρα αυτό? Είναι σαν να λέμε Πανακότα Φαρσάλων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trikiklo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 εγώ πάντως έφαγα φακές σήμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Σις κεμπαπ και ρυζι μπαζματι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Ρυζάκι έχει το μενού για άλλη μια φορά με λαχανικά και φυσικά φεεεεεετα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Ρυζάκι έχει το μενού για άλλη μια φορά με λαχανικά και φυσικά φεεεεεετα... Περιμένω πότε θα βελάξεις......... :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Κοίτεξε, με τα τυριά έχω έναν ιδιαίτερο έρωτα και περισότερο με τη φέτα, αλλά και μισό κεφάλι γραβιέρα να μου δώσεις το καταφέρνω άνετα σε μια μέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 μάλλον μακαρόνια με κιμά σήμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Φασολάκια με τυρί! Δεν μπορώ να διανοηθώ να μην υπάρχει τυρί στο τραπέζι!!! Είναι must!!! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό... Μόνο τα ψάρια τρώω χωρίς τυρί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Ε, άμα τα ψάρια τα συνοδεύεις με χωριάτικη, είναι και εκεί must το τυρί, Μιχάλη. :D Σπανακόρυζο έχουμε σήμερις. Τώρα τελευταία δε γουστάρω πολύ το κρέας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Κοίτεξε, με τα τυριά έχω έναν ιδιαίτερο έρωτα και περισότερο με τη φέτα, αλλά και μισό κεφάλι γραβιέρα να μου δώσεις το καταφέρνω άνετα σε μια μέρα... Άμα σε βγάλω το τσίπουρο από το χωριό και άραξουμε μαζί,σε μισή ώρα θα χει τελειώσει! :lol: Θράψαλα με μπόλικο λεμονάκι,και τηγανιτές πατάτες σήμερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Λάϊτ φαγητό σήμερα, λίγο λουκάνικο και πολύ φέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Κανελλόνια με λιωμένο τυράκι από πάνω. :) :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Τηγανίζω πατάτες και θα ρίξω από πάνω ομελέτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Κοκκινιστό μοσχάρι με το αγαπημένο μου ανάμεικτο (ρύζι, αρακάς, καλαμπόκι, πιπεριές). :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Κοκκινιστό μοσχάρι με το αγαπημένο μου ανάμεικτο (ρύζι, αρακάς, καλαμπόκι, πιπεριές). :D μου άνοιξες την όρεξη τώρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Πρώτος γράφω σήμερα? Μουσακάς :vv: (απ' την πεθερά). Τον κάνει τέλειο μιλάμε. :vv: Εντάξει, και φετούλα υπάρχει. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 μοσχαράκι φρικασέ και σπανακόπιτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Stomach Wars® Episode V Η Μπιφτεκρατορία ΑντεπιτίθεταιTM Για ακόμη μιά φορά Παρασκευή έως Δευτέρα μονοπώλιο μπιφτεκιών με πουρέ πατάτας. Όλη τη Τρίτη μάλλον στη τουαλέτα θα τη βγάλω πάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 σου αρέσουν πολύ βλέπω τα μπιφτέκια ε; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 μοσχαράκι φρικασέ και σπανακόπιτα!!! :_w00t: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 σου αρέσουν πολύ βλέπω τα μπιφτέκια ε; :P Δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα "αυτό έχουμε, αν θες φάε". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 γιατί τόσο μπιφτέκι όμως; ποιος σου κάνει καψόνι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες