Jump to content
Αήρ

Τι φαί έχετε σήμερα;;;

Recommended Posts

Εγώ πάλι όσο και να μου λένε μακρυά από τα αναψυκτικά δεν τα αποφεύγω. Δεν πίνω και κάθε μέρα αλλά μία κόλα μαζί με μπριζόλες με πατάτες, θα την πιω βρε αδερφέ.

Το γουστάρω, μ'αρέσει...

Μόνο πέρσι που από το Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο που έκανα μία δίαιτα για να χάσω 19 κιλά, δεν έπινα. Αλλά μετά ξανάρχισα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έκοψα τα αναψυκτικά και έχασα σε ένα εξάμηνο ένα εφτάρι κιλά τρώγοντας φούλ ανθυγιεινά (πίτσες πίτες και τα λοιπά)...οπότε...ίσως σε μένα να έτυχε δεν ξέρω. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις όμως.

Είδα και στο supermarket μια καινούρια κοκα κολα zero χωρίς ζάχαρη και χωρίς καφείνη...και ρωτάω εγώ τώρα...τι διαφορά έχει αυτό απο ανθρακούχο νερο ακριβώς? >_>

Και για να μην ξεφεύγουμε απο το original θέμα,σήμερα λέω να φάω μακαρόνια φούρνου και μια χωριάτικη...αλλά η φέτα θα είναι ψημένη στο φούρνο με ντοματούλα και πιπερία :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά έχουμε Σάββατο βράδυ που πάμε βολτουλα με όλη την παρειτσα μια κόκα,κόλα κουτάκι επιβάλλεται. Τις υπόλοιπες μέρες νερό άντε λίγο κρασάκι άντε λίγη μπύρα.

Λοιπόν σημερις ειχαμ φασολάκια με σαρδέλα κονσέρβα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεπόν, σήμερα το μενού έχει.............................

μακαρόνια Νο6 (το αγαπημένο μου) με σάλτσα pesto (ντάξ' ετοιματζίδικη, πού να κάνω τώρα τέτοια πράγματα βρε miles) και τυρί τριμμένο Pecorino. :D

Εντυπώσεις προσεχώς. :rolleyes:

Ήρθα ν' απαντήσω. Τί συνέπεια Θεέ μου...... :D

Λοιπόν, είμαι έτοιμος για την βαρύτατη ετυμηγορία. :P

Κατ' αρχήν η ετοιματζίδικη σαλτσούλα Pesto σε βαζάκι ήτανε καλή. Σάλτσα pesto έχω ξαναδοκιμάσει σε Ιταλικό εστιατόριο, οπότε η γεύση γνώριμη αν και στα εστιατόρια είναι πιο "ανάλαφρη" αφού φαντάζομαι-ελπίζω ότι τη φτιάχνουν εκείνοι και με την αυθεντική συνταγή.

Ωραία γεύση μεν, αλλά σαν τον κιμά στα μακαρόνια δεν υπάρχει για μένα :worthy:

Το δε τυρί Pecorino είναι κι αυτό νόστιμο μεν (δοκίμασα και σκέτο για να καταλάβω γεύση), αλλά και πάλι δεν το συγκρίνω με την Παρμεζάνα. :worthy:

Έχει ωραία γεύση, ελαφριά και ελαφρώς γλυκιά θα έλεγα σε σχέση με τα κεφαλοτύρια και τις κεφαλογραβιέρες που συνήθως χρησιμοποιούμε εμείς εδώ.

Η παρμεζάνα όμως έχει μια απίστευτη και ελαφρώς πικάντικη γεύση που την κάνει να ξεχωρίζει απ' όλα τα άλλα τυριά. Προσωπικά το ξεχωρίζω με τη μία, ενώ τα άλλα τυριά όχι.

Θεωρώ ότι είναι το πλέον ενδεδειγμένο για τα μακαρόνια, αν και η τσουχτερότατη τιμή του στα 18+ ευρώ το κιλό με ανάγκασε (λόγω μεγάλης κατανάλωσης) να το περιορίσω πρόσκαιρα. Όταν βρίσκεις ικανοποιητικότατο τυρί με σχεδόν το 1/3 της τιμής, είναι πρόκληση....

Πιστεύω δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλα τα καλά Ιταλικά εστιατόρια δεν διανοούνται να βάλουν άλλο τυρί απ' την παρμεζάνα στα ζυμαρικά τους. Και δεν είναι ο λόγος ότι είναι Ιταλικό, τόσα υπάρχουν όπως το Pecorino που λέγαμε πιο πάνω.

Υ.Γ.

Το ερώτημα παραμένει και αναζητά απάντηση. B)

Ερώτηξις προς γνώστες:

Στον S που πήγα για το Pecorino, είδα ότι είχε και Ελληνικό Πεκορίνο!!! (δε θυμάμαι περιοχή).

Κολλάει τώρα αυτό? Είναι σαν να λέμε Πανακότα Φαρσάλων. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρυζάκι έχει το μενού για άλλη μια φορά με λαχανικά και φυσικά φεεεεεετα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρυζάκι έχει το μενού για άλλη μια φορά με λαχανικά και φυσικά φεεεεεετα...

Περιμένω πότε θα βελάξεις......... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτεξε, με τα τυριά έχω έναν ιδιαίτερο έρωτα και περισότερο με τη φέτα, αλλά και μισό κεφάλι γραβιέρα να μου δώσεις το καταφέρνω άνετα σε μια μέρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φασολάκια με τυρί!

Δεν μπορώ να διανοηθώ να μην υπάρχει τυρί στο τραπέζι!!! Είναι must!!! Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό... Μόνο τα ψάρια τρώω χωρίς τυρί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, άμα τα ψάρια τα συνοδεύεις με χωριάτικη, είναι και εκεί must το τυρί, Μιχάλη. :D

Σπανακόρυζο έχουμε σήμερις.

Τώρα τελευταία δε γουστάρω πολύ το κρέας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοίτεξε, με τα τυριά έχω έναν ιδιαίτερο έρωτα και περισότερο με τη φέτα, αλλά και μισό κεφάλι γραβιέρα να μου δώσεις το καταφέρνω άνετα σε μια μέρα...

Άμα σε βγάλω το τσίπουρο από το χωριό και άραξουμε μαζί,σε μισή ώρα θα χει τελειώσει! :lol:

Θράψαλα με μπόλικο λεμονάκι,και τηγανιτές πατάτες σήμερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λάϊτ φαγητό σήμερα, λίγο λουκάνικο και πολύ φέτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοκκινιστό μοσχάρι με το αγαπημένο μου ανάμεικτο (ρύζι, αρακάς, καλαμπόκι, πιπεριές). :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοκκινιστό μοσχάρι με το αγαπημένο μου ανάμεικτο (ρύζι, αρακάς, καλαμπόκι, πιπεριές). :D

μου άνοιξες την όρεξη τώρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτος γράφω σήμερα? :_w00t:

Μουσακάς :vv: (απ' την πεθερά). Τον κάνει τέλειο μιλάμε. :vv:

Εντάξει, και φετούλα υπάρχει. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Stomach Wars®

Episode V

Η Μπιφτεκρατορία ΑντεπιτίθεταιTM

Για ακόμη μιά φορά

Παρασκευή έως Δευτέρα

μονοπώλιο μπιφτεκιών

με πουρέ πατάτας.

Όλη τη Τρίτη μάλλον

στη τουαλέτα θα

τη βγάλω πάλι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου αρέσουν πολύ βλέπω τα μπιφτέκια ε; :P

Δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα "αυτό έχουμε, αν θες φάε".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα