Jump to content
gkourmoul1

Νέο «Battlax S20» από τη Bridgestone

Recommended Posts

Γιώργη θα μείνεις ευχαριστημένος.

Είμαι κατά 99% βέβαιος.

(Αφήνω το 1% γιατί είσαι μουρλοκομείο :tooth:)

Για πιέσεις βάλε ό,τι δίνει η ΚΤΜ για το μηχανάκι σου.

Αν βολτάρεις εντός πόλης, παίξε 10% κάτω.

Αν βγεις για στροφιλίκι χωρίς όμως διαδρομές με 200άρες+ παίξε 5 με 7% κάτω.

Αν βγεις για ταξίδι στην εθνική παίξε με τις μαμά.

Γενικά με τις μαμά πιέσεις παίξε αν σκέφτεσαι να βγεις εθνική για μεγάλη διαδρομή (100+χλμ) & μεσαίες+ ταχύτητες (150+χλμ/ώρα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το σκεφτηκα με τις μαμα, αλλα δεν ξερω τι λενε απο σκελετο αυτα, μην ειναι σαν τα dunlop που θελουν πολυ κατω, οι μαμα ειναι με rosso ΙΙ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC02893.jpg

DSC02894.jpg

Κανενα λαστιχο δεν μπορει να του αντισταθει! Οσο γερο κ να ναι αυτος θα βρει τον τροπο να το ξεφτυλισει...Ο beta tester ετοιμαζεται για πιο σκληρα! :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λαστιχο μπηκε 1η Οκτωμβριου 2014. Το λαστιχο των ανωθεν φωτογραφιων μετραει 15300χλμ και κατι ψιλα με νορμαλ οδηγηση (ο,τι σημαινει η εννοια "νορμαλ οδηγηση")

Αυριο παμε στα Τ30 της ιδιας εταιρειας!

Σπυρο.... :respekt: :respekt: το σχολιο

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το σκεφτηκα με τις μαμα, αλλα δεν ξερω τι λενε απο σκελετο αυτα, μην ειναι σαν τα dunlop που θελουν πολυ κατω, οι μαμα ειναι με rosso ΙΙ

Cool ! Τις πιέσεις δεν τις διαμορφώνουν τα λάστιχα. Οτι λάστιχο βάλεις, θα πρέπει να δουλεύει καλά στις πιέσεις που προτείνει ο κατασκευαστής της μοτας. Αν δεν δουλεύει, τότε είναι ΄΄ακατάλληλο΄΄ με την έννοια οτι υπάρχει κάτι καλύτερο.

Τα s20 evo ψηνόμουν να τα βάλω με 300€ που τα βρήκα αλλά μετά βρήκα Metzeler M3 στα 250€ περασμένα οπότε μάλλον θα πάω στη σίγουρη λύση του Μ3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα s20 evo ψηνόμουν να τα βάλω με 300€ που τα βρήκα αλλά μετά βρήκα Metzeler M3 στα 250€ περασμένα οπότε μάλλον θα πάω στη σίγουρη λύση του Μ3

παντως ξερω ανθρωπο που ειχε και τα δυο λαστιχα στο μηχανακι του και δεν θα πηγαινε με τιποτα να γλυτωσει τα 50 ευρω της διαφορας, βεβαια αν εσυ τα εχεις δουλεψει και τα εχεις εμπιστευτει, παω πασο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Μ3 τα έχω βάλει σε Fazer 1000 3 φορές αν θυμάμαι καλά και σε όλες τις συνθήκες (πίστα, δρόμο) πλύν του βρεγμένου. Στο συγκεκριμένο μηχανάκι, ΄΄κάθονται΄΄ πολύ καλά. Σε 600ρι fazer που τα είχε επάνω όταν το αγόρασα, δεν μου άρεσαν (αν και είχα μικρότερη εμπειρία γενικώς τότε). Απο την άλλη, δε ξέρω πόσο καλά είναι τα S2. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν μπορείς να ξέρεις, θα πεί κανείς αλλά... γνώριμο εγγυημένο αποτέλεσμα Μ3, σε συνδιασμό με 1/6 της τιμής πιο οικονομικά, μου ακούγεται καλή φάση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Μ3 τα έχω βάλει σε Fazer 1000 3 φορές αν θυμάμαι καλά και σε όλες τις συνθήκες (πίστα, δρόμο) πλύν του βρεγμένου. Στο συγκεκριμένο μηχανάκι, ΄΄κάθονται΄΄ πολύ καλά. Σε 600ρι fazer που τα είχε επάνω όταν το αγόρασα, δεν μου άρεσαν (αν και είχα μικρότερη εμπειρία γενικώς τότε). Απο την άλλη, δε ξέρω πόσο καλά είναι τα S2. Αν δεν δοκιμάσεις, δεν μπορείς να ξέρεις, θα πεί κανείς αλλά... γνώριμο εγγυημένο αποτέλεσμα Μ3, σε συνδιασμό με 1/6 της τιμής πιο οικονομικά, μου ακούγεται καλή φάση.

Μη σκέφτεσαι το 50άρικο....

Το Μ3 είναι σαφέστατα υποδεέστερο και με περίεργη συμπεριφορά στο μεταίχμιο αλλαγής γόμας στο πίσω ελαστικό.

Το Μ3 είναι υποδεέστερο ακόμα και από το παλιό BT014.

Αν έβαζα σε κατάταξη τις συμπεριφορές τους θα έλεγα: Μ3<ΒΤ014<<ΒΤ016~ΒΤ016Pro<S20~S20Evo

Μόνο αν είχες βρει τα Μ3 στα μισά λεφτά θα το συζητούσα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρων! και να μου τα χαριζαν, δεν τα ξαναβαζα τα Μ3 .-

Τροποποιήθηκε από τον Αλομπαρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λαστιχο μπηκε 1η Οκτωμβριου 2014. Το λαστιχο των ανωθεν φωτογραφιων μετραει 15300χλμ και κατι ψιλα με νορμαλ οδηγηση (ο,τι σημαινει η εννοια "νορμαλ οδηγηση")

Αυριο παμε στα Τ30 της ιδιας εταιρειας!

Σπυρο.... :respekt: :respekt: το σχολιο

15300km με S20??

Τροποποιήθηκε από τον Semiaz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

15300km με S20??

πες τα, γιατι εγω ειμαι ο κακος και ο λαστιχοφαγος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει εγω καταφερα με το δικο μου που ειναι 70 τροχο,να το φαω σε 12000.οχι λινα αλλα δεν ειχε αλλο πελμα.

Οποτε φανταζομαι 1000αρα μηχανη και ειδικα εφοσον παει παρατεταμενη εθνικη,να το φαει στις 15000χλμ.

Ειναι μαλακο λαστιχο και τρωγεται.

Για αυτο εβγαλαν το evo που βελτιωθηκε λιγο σε αυτο το θεμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις;

Οτι δεν ειμαι ο μονος που του φαινονται πολλα αυτα τα χιλιομετρα, γι αυτο το λαστιχο.

Τροποποιήθηκε από τον Αλομπαρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι όντως πολλα τα 15000 για τα s20 αλλά γενικά η φθορά απο μηχανή σε μηχανή και απο οδηγό σε οδηγό διαφέρει παντα. Αυτά που βλέπω στην φωτο πάντως έχουν ακόμα πέλμα στο πλάι. Ίσως να μην ξαναβαλεις τα ίδια και να πας σε πιο σκληρό τουριστικό .

Tiger 1050 και S20 8-9 000 χλμ . Με το ζόρι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εννοεις;

Ο Δημήτρης εννοεί πως το πίσω λάστιχό του θα το έτρωγε πολύ γρηγορότερα (γιατί κάνει μλκιες, όπως πχ εγώ :tooth:)

Πχ τα λινά θα εμφανίζονταν στην δικιά μου στα 5KKm (βία 5.5) κ αρκετά προσεκτική οδήγηση.....

Υ.Γ.: μόλις είδα πως απάντησε. Κλασική περίπτωση. Ανοίγεις απάντηση, δουλεύεις //, έρχεται ο Μήτσος κι απαντάει :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Δημήτρης εννοεί πως το πίσω λάστιχό του θα το έτρωγε πολύ γρηγορότερα (γιατί κάνει μλκιες, όπως πχ εγώ :tooth:) Δεν κανω μαλακιες :rtfm: :rtfm: , ειμαι συνετος οδηγος. :blush2:

Πχ τα λινά θα εμφανίζονταν στην δικιά μου στα 5KKm (βία 5.5) κ αρκετά προσεκτική οδήγηση.....

Υ.Γ.: μόλις είδα πως απάντησε. Κλασική περίπτωση. Ανοίγεις απάντηση, δουλεύεις //, έρχεται ο Μήτσος κι απαντάει :lol:

:afro: :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγιόπαιδο.......

Χαχαχαχαχαχα.

Χάρισέ μου το περτικαλί σου λοιπόν (να μην υπολειτουργεί το κακόμοιρο) κ σου κάνω δώρο ένα nc750 με ή χωρίς dct.

Ό,τι γουστάρεις

:tooth: :lol:

@ΚώσταςΤ: Κωστάκη εύγε. Αφού το κατάφερες να φτάσεις τόσα χλμ, σου βγάζω το καπέλο. Ο τουρισμός τελικά κάνει καλό και στην ψυχή κ στα λάστιχα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ζαμε! :rtfm: :rtfm: :rtfm:

για καμια βολτα ομως, αν βρεθω προς τα κατω, κατι μπορει να γινει :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:afro: :afro:

Καταλαβα φιλε Δημητρη. Ασε τον Ιωαννη να λεει. Επειδη κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια ο παλιο ZZRοκαγκουρας..ουουουουου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ΚώσταςΤ: Κωστάκη εύγε. Αφού το κατάφερες να φτάσεις τόσα χλμ, σου βγάζω το καπέλο. Ο τουρισμός τελικά κάνει καλό και στην ψυχή κ στα λάστιχα :_thumbsup:

Ειναι η ηλικα φιλε. Εκλεισα και τα 41 πριν μια εβδομαδα και καταλαβαινεις...με το λαουουου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοντευει η ωρα να αλλαξω λαστιχακια .Παλι σε διλημμα .Ωραιο το ΒΤ23 (τουρινγκ) αλλα αλλο πραγμα το S20(σπορ). Θα χρειαστω ομως δυο λαστιχα το χρονο και δεν ειναι εποχες για τετοια. Ψαχνω για σπορ λαστιχο αλλα να μου βγαλει 10-12 χιλιαδες. Καθε βοηθεια δεκτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω εκανα συνδιασμο Τ30 / S20 δεν το εχω βολταρει ακομα κανονικα

να δω εντυπωσεις!!!

Το Σ/Κ εχει 800+ χιλιομετρα στο 8ωρο θα επανελθω !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπηκαν Τ30 μπρος πισω. Ιδωμεν. Συμφωνω παντος με του Γιαννη (ksino) που λεει για ποιους λογους οχι διαφορετικο λαστιχο στη μηχανη. Ωστοσο δωσε εντυπωσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα