Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Ωραία νούμερα :lol: Εγώ με s20/bt16 αποκλείεται να βγάλω πάνω από 5Κ πίσω (κ με τα 3/4 των χλμ εκτός πόλης). Στα 10 με 11 δύο πίσω κ ένα εμπρός. συ σ' αλητης και τρεχεις :P 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Ωραία νούμερα :lol: Εγώ με s20/bt16 αποκλείεται να βγάλω πάνω από 5Κ πίσω (κ με τα 3/4 των χλμ εκτός πόλης). Στα 10 με 11 δύο πίσω κ ένα εμπρός. Λογικο μου ακουγεται. Προφανως και το zzr 1400 εχει ΠΟΛΥ δυναμη ,και εσυ σαν οδηγος το πιεζεις .Ειδικα σε ανοιχτα κομματια με 200 αρες και βαλε . Εγω δεν θα το σκεφτομουν ΚΑΝ να βαλω brigestone S20 η κατι παρομοιο σε γρηγορη μηχανη ''χαμηλων'' πτησεων sport touring Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Λογικο μου ακουγεται. Προφανως και το zzr 1400 εχει ΠΟΛΥ δυναμη ,και εσυ σαν οδηγος το πιεζεις .Ειδικα σε ανοιχτα κομματια με 200 αρες και βαλε . Εγω δεν θα το σκεφτομουν ΚΑΝ να βαλω brigestone S20 η κατι παρομοιο σε γρηγορη μηχανη ''χαμηλων'' πτησεων sport touring Hypersport είναι. Όχι Sport touring Μπάμπη! Έχει μια βάση λογικής η σκέψη σου ως προς τα sport touring ελαστικά. Αλλά θέλω να έχω την καλύτερη δυνατή πρόσφυση, ακόμα κι αν το κόστος σε ελαστικά είναι αυξημένο λόγο γρήγορης φθοράς. Το μόνο που πάντα κάνω είναι ήπια οδήγηση τα πρώτα 2-3km για να ζεσταθούν τα λάστιχα, ιδιαίτερα το εμπρός. Ποτέ δεν ανεβαίνω στο μηχανάκι, μετά από στάση 2 ωρών (πχ) να το αρχίσω στα χαστούκια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 τα s20 δεν γράφουν hypersport πάνω τους;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 τα s20 δεν γράφουν hypersport πάνω τους;; Για το μηχανάκι μιλάω Μάκη!! :D Τα S20/BT-016 γράφουν Hypersport, ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Ναι ρε συ το ξέρω οτι η 14 είναι εδάφους-εδάφους πύραυλος(με πληρώνεις μετά ). Δεν θα έπρεπε να σε βγάζουν μια 8.000; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. 8000km Το πίσω λάστιχο!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: Υ.Γ.: Στείλε iban!! :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 ε καλά είσαι....εδω εγώ που δεν είμαι και στριφτερό αγόρι δύσκολα βγάζω 10κ με ότι έχω δοκιμάσει ως τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος απο το λαστιχο. Στην επομενη αλλαγη θα δοκιμασω μαλλον τα πιρελλι εκτος κι αν με προλαβει αλλαγη μηχανης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος απο το λαστιχο. Στην επομενη αλλαγη θα δοκιμασω μαλλον τα πιρελλι εκτος κι αν με προλαβει αλλαγη μηχανης Johnnn!!!!! Δώσε μας feedback. Τι σε προβλημάτισε στο λάστιχο? Θα έχει ενδιαφέρον γιατί το μπροστινό σύστημα στην K1300 δεν είναι τηλεσκοπικό πιρούνι. Οπότε το feedback σου έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον! Και δώσε και λεπτομέρειες για τις τελευταίες 7 λέξεις σου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Τιποτα δεν με προβληματισε στο λαστιχο απλα θα ηθελα να δοκιμασω και κατι αλλο. Δεν μιλω,δεν λαλω για τις τελευταιες λεξεις γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 συ σ' αλητης και τρεχεις :P αααχαχαχα...σε πηρανε πρεφααα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2014 Δε με ξέρουν Κωστάκη. Γιαυτό τα λένε αυτά οι αλήτες..... Θα τον δω κάποια στιγμή τον Άγγελο. Δε θα τον δω? Που λέει τέτοια πράγματα για μένα..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Κανά νέο από όσους έχουν βάλει τα νέα S20 Evo ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Ο v2power τα εχει τα εβαλε και πιστα και λεει τα καλυτερα γενικα οποιος τα εχει βαλει δεν εχει καποιο παραπονο. εγω μετραω 3 πισινα και 2 μπροστινα(απλα s20 γιατι δε βγαζει το evo στη διασταση μου για πισω) δε τα αλλαζω με τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Αυτά θα βάλω και εγώ γιατί με pr3 δεν έμεινα ευχαριστημένος πλην οτι εβγαλαν πολλα χιλιομετρα και ηταν πολυ καλα στην βροχη απλά ρωτάω για το πόσα χιλιόμετρα θα βγάλουν περιπου στα κιλά μου ( σχετικά ήπια χρήση ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Χιλιομετρα μετρια θα βγαλουν. Ειδικα εαν το στιβεις. Φαντασου με το δικο μου που ειναι ελαφρυ με μετρια ιπποδυναμη και καταφερα πισινο σε 12000χλμ. Αλλα πραγματικα ειναι τοσο καλα στα παντα που δε με ενδιαφερει. Καλα στο βρεγμενο,ζεσταινονται γρηγορα,στριψιμο σε επαρχιακο αριστα και στη πιστα παλι το ιδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 ΔΕΝ τα στιβω και τα πιο πολλά χιλιομετρα ( πανω απο 80% ) γινονται σε ανοικτους δρομους , εθνικες και επαρχιακους. ΑΝ βγαλουνε 10Κ χωρίς πτωση αποδοσης θα ειμαι ευχαριστημενος δλδ 2 πίσω και 1 μπροστα τον χρόνο περίπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Προχώρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα bridgestone γενικά έχουν την ιδιότητα να κρατούν πολύ καλά μέχρι και τα τελειώματά τους. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Ειναι κριμα ομως να βαλεις τα S20 αν τα περισσοτερα χιλιομετρα σου ειναι στην εθνικη οδο . Την ιδια συζυτηση ειχα με τον ξαδερφο μου που εχει τωρα το tiger που ειχα εγω με τα S20 επανω, του λεω να βαλει καλυτερα τα metzeler sportec M7 που κανουν αυτην την δουλεια λιιιγο καλυτερα .Οι διαδρομες του περιλαμβανουν πολυ εθνικη οδο σε αντιθεση με εμενα που την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι.Θα χασεις λιγο σε προσφυση στον επαρχιακο . Τα S20 θα φαγωθουν γρηγορα στο κεντρο ειδικα στο bandit 1250 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Φιλικη συμβουλη ΕΙναι η δευτερη φορα που φοραω το συγκεκριμενο λαστιχο και ειναι ισως το καλυτερο λαστιχο που εχει φορεσει η ξηχανη ΑΛΛΑ... Εαν ειναι να κανεις χιλιομετρα σε ΕΟ, και γενικα σε ευθειες ΜΗΝ το βαλεις. ΤΟ πισω λαστιχο την πρωτη φορα μου κρατησε 17000χλμ με συντηρητικη οδηγηση. και το μπροστινο λαστιχο 22000χλμ. Εχω βαλει και παλι το S20 γιατι ξερω οτι θα με κρατησει μεχρι Μαριο Απριλιο με τα χλμ που κανω. Αρκει να σου πω οτι απο 1/10 που αλλαξα το πισω λαστιχο σε λιγοτερο απο 2 μηνες αλλαξα και το μπροστινο μετα απο 5500χλμ. Γι αυτο επειδη κανω χιλιομετρα θα παω σε πιο τουρισταδικο γιατι αν και με την ασφαλεια που μου παρεχει ακι ειμαι 1000% ευχαριστημενος θα πρεπει να αλλαζω 2 φορες το χρονο! Σκεψου το... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν τα βαλω λιγο πριν με μαξιμουμ εως το Πασχα θα με βγαλουν εως καλοκαιρι(3-4χλμ) + να γυρισω απο εξωτερικο(επαρχιακους~6,500χλμ. )αν πανε ολα καλα οπως και περυσι. Συνολο 10ρικο περιπου Επειδη εχω ακουσει πολλα με ΜΟΝΟ μειον τα χλμ που βγαζουν αναλογα με οδηγο βεβαια θελω να τα βαλω. Ολοι υπολοιποι με το ιδιο με μενα αλλα σε 650 ειναι ευχαριστημενοι με το Pr3 και θα βαλουν το 4. Εμένα από την αρχή δεν μου άρεσε . +++ Ο Ksino επιμενει ΜΟΝΟ σε αυτο πολλες φορες :lol: Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 από τον Jeronimo.G Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Κι εγω επιμενω εαν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαζεται το λαστιχο 1-2 φορες το χρονο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Κι εγω επιμενω εαν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαζεται το λαστιχο 1-2 φορες το χρονο! Θα τα βαλω 1 φορα για να εχω κι εγω αποψη στις τοσο καλες κριτικες 2 πισω 1 μπροστα οπως ολοι ενα χρονο θα βγαλουν Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 από τον Jeronimo.G 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2014 Οντως εαν το θες μονο για εθνικη ισως να δεις κατι λιγο πιο τουρισταδικο. παντως το οτι κρατανε μεχρι το τελους τους ισχυει. ειχε φαγωθει ολο και γλιστραγε λιγο παραπανω στο κεντρο αλλα στις στροφες βεντουζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες