Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Ευγε και απο μενα... Θελω το sp παρακαλω... εστω για 10 μετρα....εστω να δουλευει στο ρελαντι και απλα να κατσω στην σελα..... :_w00t: Μπά, ο υπέρμαχος της Γιαμάχα εκλιπαρεί βόλτα με ένα Honda........ Πρώτα θα κάνεις εξορκισμό και μετά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΞΕΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) για αλλη μια φορα εκανες τρομερη δουλεια!!! :D πραγματικα αξιοζηλευτο το αποτελεσμα!! με την τροποποιηση που εκανες στο μοτερ να υποθεσω πως δεν εχει πλεον κοφτη στα 53 αλλα στα 59 αλογα ισως ομως και παραπανω αναλογως τις παρεμβασεις που εχεις κανει... φανταζομαι οτι το εργαλειο θα πυροβολαει με τον κινητηρα του rvf ... χαιρομαι οταν βλεπω τετοιες μηχαναρες να κυκλοφορουν σε κατασταση βιτρινας... στις μερες μας ,το να βρεις αυτο το μοντελο σε αυτα τα γραφικα ειναι εξαιρετικα σπανιο,τα χρωματα του φαινονται λες και δεν εχει κυκλοφορησει ποτε με αυτο το κουστουμι...σιγουρα αυτος που το ειχε ,πρεπει να ηταν τρελα ερωτευμενος και δικαιολογημενα...!!!τοσο αρτια κατασκευασμενες μηχανες,δυστυχως δεν θα ξαναβγουν ποτε... Μπά, ο υπέρμαχος της Γιαμάχα εκλιπαρεί βόλτα με ένα Honda........ Πρώτα θα κάνεις εξορκισμό και μετά. :lol: +250 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 πολλα μπραβο για τη δουλεια σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
supernova400 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Μπράβο φίλε μου, πολύ καλά έκανες και το σένιαρες το 400άρι!!! Αντε να το ακούσουμε πως δουλεύει!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Ρε Μιχάλη, ρε Μιχάλη................ γιατί μας τα κάνεις αυτά μεσημεριάτικα; Γιατί πασάκα μ' δεν κάθεσαι στα αυγά σου; Όταν κατέβω Αθήνα, το SP2 ..................... Κατω τα χερια απο το SP !!!Εσυ τσιμπησες υπερτουμπανο απο το Γκερμανια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το είχα διαβάσει και πιο παλιά το θέμα αλλά δεν είχα σχολιάσει. Πολύ καλή δουλειά και το αποτέλεσμα φαίνεται πως σε δικαίωσε, όπως είπαν και πιο πριν να χαίρεσαι ολόκληρο το γκαράζ σου. Μια απορία μόνο επειδή η μηχανή σου είναι μεγαλύτερης ηλικίας από εμένα, τετράχρονο είναι ή δίχρονο το VFR; EDIT: Τετράχρονο βλέπω πως είναι. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2012 από τον GeorgeSlayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Ζηλια ψωρα ζηλια ψωρα..... Να την χαιρεσαι τυχερουλη. Καταπληκτικο μηχανημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2012 Εισαι αξιος θαυμασμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Μπράβο και για το πρότζεκτ, μπράβο και για όλα σου τα μηχανήματα απόλαυσης, μηχανάκια και αυτοκίνητο! Υ.Γ. Πόσω χρεώνεις τη διανυκτέρευση στο γκαράζ σου; Μόνο να κοιμάμαι (στο πάτωμα, δε με νοιάζει) και να χαζεύω τις κούκλες τριγύρω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2012 Πανέμορφο εργαλείο !!!! να το χαίρεσαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 έχω οδηγήσει πιτσιρικάς το vfr400 του αδερφού μου!!βέβαια ήταν με την άσπρη την ζάντα και διαφορετικα χρώματα(γκρι-κόκκινο-μαύρο νομίζω)!!καταπληκτικός ήχος και απίστευτη δύναμη για 400άρι!!κάτι αδερφάκια cbr400 τότε θυμάμαι πως τα είχε για πλκάκα!! αν δεν κάνω λάθος εκτός από την V διάταξη των κυλίνδρων,εξαιρετικό ήταν και το μονόμπρατσο ψαλίδι του!! αυτό το μηχανάκι δεν ήταν παραεισαγωγής?? τέλος πάντων ,εύχομαι κάποια στιγμή να το ξυπνήσουμε απο τον μακρύ του ύπνο στο γκαράζ μας!! όντως, αν και δεν είμαι γνώστης ,έχετε κάνει τρομερή δουλειά(οπτικά τουλάχιστον)!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 εύχομαι κάποια στιγμή να το ξυπνήσουμε απο τον μακρύ του ύπνο στο γκαράζ μας!! Δλδ παίζει VFR400nc30 που δεν το θέλετε για την ώρα; Μπας και το πουλάτε; Σε τι φάση είναι; Φωτό παίζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 παίζει ακόμα,ναι!!είναι σκεπασμένο καμια 10αριά χρόνια με κουκούλα!! έχει πρόβλημα με τα πλαστικά(σπασίματα,γδαρσίματα) του ύστερα απο τροχαίο αλλά μηχανικά είναι αρκετά καλό(μπαταρία και ανορθωτή θέλει σίγουρα)!! βέβαια θα έχουν προκύψει ίσως και άλλα από την ακινησία ! για φωτό στο μέλλον ,ναι, για πώληση προς το παρόν δεν ξέρω διότι δεν είναι δικό μου!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Δεν ρίχνεις μια ερώτηση στον ιδιοκτήτη-αδερφό σου; Που ξέρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2013 με αφορμη το αλλο τοπικ που ρωταει το παιδι αν αξιζει να ασχοληθει, ειδα το τοπικ σου μπραβο φιλε για το μερακι και την υπομονη, αν εχεις καμια gopro τραβηξε κανα βιντεο και δωσε μας λινκ οσοι βλεπαμε τα μηχανακια αυτα οταν ειμασταν πιτσιρικαδες και μας τρεχανε τα σαλια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Για όσους αρέσει για φόντο οθόνης, εδώ σε 1920*1080 και μικρή συμπίεση jpeg, από σχετικά ήρεμη πρόσφατη σουνιάδα, με το αδερφάκι του. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Απαγορεύεται η δημοσίευση θεμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο καθώς και δημοσίευση συνδέσμων (links) ή παραπομπών σε ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο. Το παρόν forum είναι ανοικτό σε πρόσωπα ανεξαρτήτως ηλικίας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Μιχάλη από VTR SP2 ξέρεις τίποτα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μιχάλη από VTR SP2 ξέρεις τίποτα; Ξέρω ότι όταν δείξει 299 μετά ανεβάζει άλλες 500 rpm ακόμα χωρίς να αλλάζει το 299. Κλασσικό χαλασμένο Honda :P Πάντως του τοποθέτησα πολύ πρόσφατα ένα κοντεράκι ακριβείας, και θα δούμε πόσα είναι στην πραγματικότητα.... Τροποποιήθηκε Μάιος 1 , 2013 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Μολις κατεβασα την φωτογραφια σου για να την εχω στο πισι....... Πραγματικα κουκλα τα εργαλειο σου.....να το χαιρεσαι......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Ξέρω ότι όταν δείξει 299 μετά ανεβάζει άλλες 500 rpm ακόμα χωρίς να αλλάζει το 299. Κλασσικό χαλασμένο Honda :P Πάντως του τοποθέτησα πολύ πρόσφατα ένα κοντεράκι ακριβείας, και θα δούμε πόσα είναι στην πραγματικότητα.... 300ρίζει το VTR; Ρε 'συ, άμα μπορείς κάνε ένα θέμα για το VTR1000SP2. Ένα αναλυτικό αφιέρωμα όσο πιο γεμάτο γίνεται, από άχρηστες μέχρι σπάνιες και άγνωστες τεχνικής φύσεως και μη πληροφορίες. Όοοοοοο,τι ξέρεις δηλαδή! Το λατρεύω αυτό το μηχανάκι αλλά δεν ξέρω σχεδόν τίποτα γι αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 να μας πεις ποτε βγαινεις βολτα να ερθουμε να τα δουμε απο κοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 να μας πεις ποτε βγαινεις βολτα να ερθουμε να τα δουμε απο κοντα Απλά φροντίστε να νοικιάσετε κάνα τέτοιο για να μπορείτε να ακολουθείτε................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 Απλά φροντίστε να νοικιάσετε κάνα τέτοιο για να μπορείτε να ακολουθείτε................ Για το SP2 λες μάλλον γιατί το 400 το ακουλουθάς για πλάκα ακόμα και με αυτό :tooth: Άσχετο, αλλά πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα το Χ2, γλυτώνει όλη την πολυπλοκότητα και το υψηλότατο κόστος του στροφείου των ελικοπτέρων, μπορεί να πετάξει με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες, και να σταθεί ακίνητο στον αέρα-προσγειωθεί-απογειωθεί σχεδόν κάθετα σαν να ήταν ελικόπτερο. Το έχω σκεφτεί κι εγώ σαν ιδέα εδώ και πολλά χρόνια, και απορώ γιατί δεν επικρατεί η διάταξη αντί του ελικόπτερου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες