makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 alfa 2001 με 115κ χλμ..δηλαδη 10κ χλμ ετησιως..ωραιο αυτοκινητο,αλλα πολυ λιγα χλμ..ας παρουμε ενα καρινα που εχουμε στην οικογενεια που σε 12 χρονια εκανε 380κ χλμ(κ τα τελευταια 4 ετη,αλλα 20κ χλμ,λογο μικρων αποστασεων)..ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ας αγοραζετε εσεις ευρωπαικα για την αξιοπιστια τους.. ειπαμε,να μιλησουμε για εμφανιση,να μιλησουμε για επιδοσεις κ οδικη συμπεριφορα,να μιλησουμε για ασφαλεια σε παλαιοτερα μοντελα,οκ,το δεχομαι..αλλα οχι κ να λεμε οτι ηταν αξιοπιστη η αλφα γενικοτερα,οταν το δειγμα που δινεις εκανε 10κ χλμ ετησιως..ουτε 1κ χλμ μηνιαιως φιλικα παντα.. υ.γ. εχεις ενα ετος μπροστα σου για να φτασεις τα χλμ του καρινα.δλδ να κανεις σε ενα ετος 280κ χλμ..για να εχει κ την αντιστοιχη φθορα-χρηση με το καρινα!κ αν δεν βγαλει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,το παραδεχομαι με κατεβασμενα χερια! Ρε c.l.a.b εγώ είπα ότι είναι αξιόπιστα και δεν χαλάνε, δεν είπα ότι κάνουν και για ταξί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Αν έχεις μάθει να οδηγείς σε προσθιοκίνητα και πιάσεις στα χέρια σου πισωκούνα σου φαίνεται μπανιέρα και μπορεί να το χάσεις. Άλλο στυλ άλλα κρατήματα, άλλες αντιδράσεις, αλλά και άλλη αίσθηση το καθένα. Κατά την γνώμη μου είμαι τυχερός που ξεκίνησα να οδηγώ με μια Alfa gtv, τρελή φάση, όμως αν το έπιανε άλλος στα χέρια του τράβαγε 2 εγκεφαλικά από το σοκ. Cuore sportivo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 αν ειναι να μιλησουμε για αξιοπιστια, τοτε να πουμε για Nissan! υποψιν η φωτο ειναι περσινη και χμ παραπανισια i love nissan, i love japan :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Ρε παίδες με τα 10.000 χιλιόμετρα τον χρόνο που κάνει ο μέσος έλληνας θέλει 50 χρόνια για να τα κάνει αυτά. Άσε που δεν έχω σκοπό να έχω το ίδιο αμάξι μέχρι τα 80. Αξιοσέβαστο αυτό, δεν λέω αλλά χρειάζεται τέτοια αξιοπιστία? Μόνο τα αναλώσιμα που έχεις αλλάξει στα 500.000 χιλιόμετρα, είναι ίσα με 2 φορές την αξία του αυτοκινήτου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Αυτό ακριβώς είναι η σπορτ συμπεριφορά. Για τους υπόλοιπους υπάρχει και η mercedes. Δε συμφωνώ... Αυτό είναι ντρίφτ. Δεν είναι σωστή οδηγική συμπεριφορά αυτοκινήτου. Και χωρίς τα ηλεκτρονικά, η μπάντα συνεχίζεται και βγαίνεις και στα χώματα όπως είπα. Σωστή οδηγική συμπεριφορά είχαν (και έχουν ακόμα και τώρα) πολλά Ευρωπαϊκά, εν αντιθέσει με τα συγκεκριμένα 2 που από κρατήματα, είναι το λιγότερο, μαλθακές. Οι αναρτήσεις του RX8 είναι μεν σκληρές αλλά αυτό το καταλαβαίνεις μόνο στις λακούβες και στις ανωμαλίες. Στις στροφές, η συνολική γεωμετρία του αυτοκινήτου, προφανώς, είναι για πέταμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis v2 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 τα japan μονο για επαγγελματικα οχηματα κανουν.περα απο αξιοπιστια ολα τα υπολοιπα ειναι για κλαματα. λιγα ειναι αυτα που αξιζουν πραγματικα. εχω ταξι toyota D και εχει 850.000χιλ.σκυλι μαυρο το ατιμο.μονο σερβακια και μια τρομπα. ομως κοιτας την ωρα να βγεις απο αυτο το κουτι οσο πιο γρηγορα μπορεις. οταν το πηρα το ταξι,ειχα και την εχω φυσικα ακομα την alfa156. τα λογια ειναι περιττα πιστευω οπου και να κανεις συγριση. και ευτυχως που εχουν κακο ονομα τα romeo για να τα περνουμε εμεις η μ@λ@μ@κες φτηνα και να πηγαινουμε καθε μερα συνεργειο το ιδιο φυσικα ισχυει και στα μηχανακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δε συμφωνώ... Αυτό είναι ντρίφτ. Δεν είναι σωστή οδηγική συμπεριφορά αυτοκινήτου. Και χωρίς τα ηλεκτρονικά, η μπάντα συνεχίζεται και βγαίνεις και στα χώματα όπως είπα. Σωστή οδηγική συμπεριφορά είχαν (και έχουν ακόμα και τώρα) πολλά Ευρωπαϊκά, εν αντιθέσει με τα συγκεκριμένα 2 που από κρατήματα, είναι το λιγότερο, μαλθακές. Οι αναρτήσεις του RX8 είναι μεν σκληρές αλλά αυτό το καταλαβαίνεις μόνο στις λακούβες και στις ανωμαλίες. Στις στροφές, η συνολική γεωμετρία του αυτοκινήτου, προφανώς, είναι για πέταμα. Κατα την άποψη μου είσαι 100% λάθος. Α. Στον δρόμο σημασία έχει η αίσθηση και η ικανοποίηση. Η ικανοποίηση δεν έρχεται από το να μπεις σε μια στροφή με χ χιλιόμετρα, με το αυτοκίνητο στα όρια της πρόσφυσης και τα ηλεκτρονικά να κάνουν τα δικά τους. Υπάρχει το σπορ στήσιμο υπάρχει και το αγωνιστικό. Στο σπορ δεν σε ενδιαφέρει η απόλυτη πρόσφυση αλλά η ικανοποίηση. Όταν μιλάμε για παιχνίδι στον δρόμο, δεν μιλάμε για πρόσφυση, ούτε γι απόλυτους χρόνους. Β. Αν δεις μετρήσεις του drive και των 2 στις σέρρες, είναι και τα 2 γύρω στο 1,38. Παίζουν με πολύ δυνατότερα και τουρμπάτα των 200+ αλόγων και 30+κιλών ροπής. Το οποίο σημαίνει ότι υπερέχουν μακράν αυτών στις στροφές, οπότε και ζύγισμα έχουν και αναρτήσεις και πάνω από όλα η ρυθμισημότητα και η αίσθηση μετράει και μέσα στην πίστα. Το ότι αποτελούν και τα 2 πρότυπα σπορτ οδικής συμπεριφοράς δεν είναι δική μου άποψη αλλά του τύπου εδώ και 22 χρόνια (για το mx5). Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά είναι ο φονιάς της οδικής ευχαρίστησης. Μάλλον για κάτι άλλο μιλάς. Όταν διάβαζα κάτι συγκριτικά gt 3.2v6 με rx8cosmo και έχανε η alfa παταγωδώς σε όλες τις συγκρίσεις που έχουν να κάνουν με την οδική συμπεριφορά δεν μπορούσα παρά να λυπάμαι και να αγανακτώ με τους ιταλούς. Κρίμα που χρειάζονται την βοήθεια των εξ ανατολάς. Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ικανότητα αλλά και την οδηγική ικανοποίηση,δεν νομίζω ότι πλέον κατηγοριοποιούνται οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε ευρωπαικές και ιαπωνικές. Τα mitsubishi και τα subaru ιαπωνικά είναι. Τα πιο πολλά mazda της τελευταίας 10ετίας είναι ανώτερα οδηγικά από το 95% των ευρωπαικών. Ακόμα και τα supercars τους συναγωνίζονται επάξια τα αντίστοιχα ευρωπαικά. Αυτό που δεν μπορούν να πάρουν είναι την παράδοση και την ψυχή που έχουν κάποιες ευρωπαικές εταιρίες. Τα υλικά πάντα μπορούσαν και τα αντέγραφαν και τα αναπαρήγαγαν με ανώτερες προδιαγραφές οι ιάπωνες. Τα άυλα έχουν να κάνουν με την κουλτούρα μας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας και αυτά δεν αντιγράφονται γιατί είναι πηγαία. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2012 από τον makisp 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Αυτές τις γενικεύσεις ρε παιδιά που κάνουν κάποιοι δεν τις καταλαβαίνω.. Τα Japan κάνουν μόνο για επαγγελματικά. Ενώ τα Skoda, Mercedes Που είναι τα περισσότερα ταξί είναι γιαπωνέζικα!! Δηλαδή αυτοκίνητα όπως Skyline, 350Z, S2000, integra, lancer evo, impreza, nsx, Supra και πολλα άλλα είναι έτοιμα για ταξί.. Ενώ αντίστοιχα η Ευρώπη βγάζει μόνο Supercars.. Ξερεις Fiat Panda, Renault Scenic και τέτοια.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κατα την άποψη μου είσαι 100% λάθος. Α. Στον δρόμο σημασία έχει η αίσθηση και η ικανοποίηση. Η ικανοποίηση δεν έρχεται από το να μπεις σε μια στροφή με χ χιλιόμετρα, με το αυτοκίνητο να μην κουνιέται. Υπάρχει το σπορ στήσιμο υπάρχει και το αγωνιστικό. Στο σπορ δεν σε ενδιαφέρει η απόλυτη πρόσφυση αλλά η ικανοποίηση. Όταν μιλάμε για παιχνίδι στον δρόμο, δεν μιλάμε για πρόσφυση, ούτε γι απόλυτους χρόνους. Β. Αν δεις μετρήσεις του drive και των 2 στις σέρρες, είναι και τα 2 γύρω στο 1,38. Παίζουν με πολύ δυνατότερα και τουρμπάτα των 200+ αλόγων και 30+κιλών ροπής. Το οποίο σημαίνει ότι υπερέχουν μακράν αυτών στις στροφές, οπότε και ζύγισμα έχουν και αναρτήσεις και πάνω από όλα η ρυθμισημότητα και η αίσθηση μετράει και μέσα στην πίστα. Το ότι αποτελούν και τα 2 πρότυπα σπορτ οδικής συμπεριφοράς δεν είναι δική μου άποψη αλλά του τύπου εδώ και 22 χρόνια (για το mx5). Όταν διάβαζα κάτι συγκριτικά gt 3.2v6 με rx8cosmo και έχανε η alfa παταγωδώς σε όλες τις συγκρίσεις που έχουν να κάνουν με την οδική συμπεριφορά δεν μπορούσα παρά να λυπάμαι και να αγανακτώ με τους ιταλούς. Κρίμα που χρειάζονται την βοήθεια των εξ ανατολάς. Όσον αφορά τα ηλεκτρονικά είναι ο φονιάς της οδικής ευχαρίστησης. Μάλλον για κάτι άλλο μιλάς. Κάτσε κάτσε. Μπάστα (Όχι την Σάσα :P ) Πώς γίνεται να είμαι λάθος; Α. Στο δρόμο έχει σημασία η αίσθηση και η ικανοποίηση σε τι; Στο να κάνεις ντρίφτ και να παίρνεις τις στροφές με μπάντες; Με τέρμα καγκουράμαξο που το απεχθάνομαι γιατί είναι ακριβώς αυτό: καγκουράμαξο του Έλληνα, το Σάξο ικανοποιήθηκα πιο πολύ από το MX5 και το RX8 σε στροφές. Και ας ήταν και λιγότερα άλογα και ας ήταν και λιγότερα στημένο (από αναρτήσεις κλπ όπως λες). Αν γνωρίζεις από αυτοκίνητα θα καταλάβεις το γιατί. Στο αφήνω πάνω σου. Σύμφωνα με ποιανού αίσθηση και ικανοποίηση λοιπόν μιλάς; Με τη δική σου μπορεί. Εγώ πάντως θέλω όταν ένα αμάξι το στρίβω. Να στρίβει. Να μην χρειάζεται να κάνω 200 διορθώσεις πάνω στη στροφή για να μείνει μέσα και να μην φύγει στα κατσάβραχα. Β. Συγγνώμη αλλά σε πολλά θέματα εδώ μέσα, όταν λες σαν "επιχείρημα" το τάδε περιοδικό είπε το τάδε, το άλλο είπε το άλλο, βγαίνει ο κάθε ένας ξερόλας και σου λέει: Ρε φίλε μην ακούς τα περιοδικά και τις μετρήσεις τους. Εσύ το έχεις οδηγήσει;;; Πες μου ένα λόγο να μην το κάνω κι εγώ εδώ. Τα περιοδικά, μέχρι και ότι τα παίρνουν από εταιρίες έχει ακουστεί. Αλλά μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό που μόλις είπες και χωρίς να πω το παραπάνω "ξερόλικο" τρόπο του στυλ "έχω οδηγήσει τα πάντα, παντού, άρα ξέρω και τα περιοδικά δε μου λένε τίποτα..." . Έχουμε και λέμε, μιλάς για το ότι και τα δύο παίζουν στο 1,38 στις Σέρρες. ΟΚ. Θα σου απαντήσω αντίστοιχα. Κι εγώ ξέρω Ιταλικό, μπροστοκούνητο αυτοκίνητο, μανίσιο εννοείται, με λιγότερα κυβικά, λιγότερα άλογα να κάνει καλύτερους χρόνους στις Σέρρες. Στο δρόμο είναι κορυφή για την κατηγορία του, αλλά αφού μίλησες για πίστα σου είπα και εγώ για πίστα. Μπορείς να πάρεις είτε FIAT Punto, είτε FIAT 500 Abarth. Αλλά ειλικρινά, πες μου ένα λόγο να μην απαντήσω και εγώ έτσι... Γράφει ο άλλος σε άλλο post, το Ducati Panigale πχ είναι καλύτερο από το τάδε Yamaha R1 γιατί όπως λέει το τάδε site ή το Moto πχ, κάνει καλύτερους χρόνους και από ότι λένε οι δημοσιογράφοι έχει καλύτερα φρένα και καλύτερες αναρτήσεις. Και πετάγεται ο άλλος και λέει, ναι ναι μάπα το R1, δε στρίβει... άσε μας ρε φίλε... το έχεις πάρει βόλτα είτε το ένα είτε το άλλο και μιλάς;;; Αλλά εδώ πέρα μου το δίνεις σαν επιχείρημα ρε συ Μάκη... Εγώ τι να σου απαντήσω δηλαδή; Να σου πω ότι έχω πάρει βόλτα RX8 και κόντεψα να βγω από το δρόμο; Και στο καπάκι μπήκα στο FIAT Coupe φίλου που είναι και 20 χρονών αυτοκίνητο και το κράτημα του στις στροφές και η οδηγική του συμπεριφορά ήταν τουλάχιστον 1 κλικ πάνω από το RX8; Βεβαίως και μπορείς να μου απαντήσεις, και που ξέρω εγώ ότι δεν είσαι εσύ κάνας κουλός ρε συ Schumi; Ε δεν γίνεται να είμαι κουλός με το ένα που είναι καινούργιο με συστήματα τεχνολογικά 2008 και το άλλο με τεχνολογία 1990 και να είμαι κουλός στο ένα και μια χαρά στο άλλο. Τα παραπάνω δεν θέλω να τα εκ λάβεις ως επιχειρήματα ενάντια σε αυτά που έγραψες, αλλά σαν απάντηση στο ότι εγώ μπορεί να λέω αυτό, εσύ αυτό και γενικότερα ότι δηλώσεις είσαι σε αυτό τον τόπο... Το Α. και το Β. σου λοιπόν μπορώ να πω ότι δεν μου λένε τίποτα... Όσων αφορά τα ηλεκτρονικά, είναι αυτά που για σένα είναι ο φονιάς την οδικής ευχαρίστησης, αλλά μπορεί να είναι ο άγγελος από τον ουρανό για τον γιό σου, πχ μετά από χρόνια σε κάποια δύσκολη στιγμή... Εγώ αυτό που καταλαβαίνω πάντως από αυτά που γράφεις είναι ότι μπερδεύεις την οδηγική ευχαρίστηση, με την οδηγική συμπεριφορά. Είναι άσχετα μεταξύ τους. Η οδηγική ευχαρίστηση είναι κάτι του καθενός. Μπορεί να ευχαριστιέσαι να οδηγάς εσύ φορτηγό και εγώ Ferrari. Δεν έχει να κάνει. Οδηγική συμπεριφορά όμως, και μάλιστα σπορ οδηγική συμπεριφορά όπως είπες, αλλά πολύ κυριότερα οδηγική συμπεριφορά δρόμου, δεν είναι το δίπλωμα του αυτοκινήτου με τις πόρτες, οι μπάντες, οι πλαγιολισθήσεις και τα ντρίφτ. Οδηγική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου είναι όταν το στρίβεις να έχει απόκριση το τιμόνι και να πηγαίνει εκεί που το λες. Κι όχι όπως προείπα να χρειάζεται να κάνεις διορθώσεις μέσα στη στροφή γιατί ο Γιαπωνέζος μου έβαλε πίσω κίνηση, και βάρος μύγας που ούτε καν ήξερε πως να το κατανομήσει σωστά. Όταν πατάς φρένο να πατάει και να μην χρειάζεται να κάνεις κατεβάσματα για να κόψει το αυτοκίνητο λες και έμεινε από τακάκια... Τέλος πάντως, σύμφωνα με τον κάθε έναν εδώ μέσα (λογικά σωστό, όπως φαίνεται σε πολλά threads), στο αυτό λοιπόν. Έχεις οδηγήσει στο όριο, σε στροφές και γενικότερα να μπορείς να σχηματίσεις μία γνώμη για το RX8 ή για το MX5 που να λέει ότι, πρόσεξε, η οδηγική τους συμπεριφορά είναι καλή; Η οδηγική τους συμπεριφορά όμως. Όχι η οδηγική ευχαρίστηση. Γιατί όπως προείπα το δεύτερο είναι λίγο πολύ υποκειμενικό. Άλλος κ@υλώνει με τις μπάντες, άλλος με τις τελικές, άλλος με τα στροφιλίκια. Εκτός αυτού να σου πω, όσων αφορά την πίστα που έγραψες, ότι η μόνη οδηγική εμπειρία μου από αυτοκίνητα σε πίστα ήταν με ένα Seat Leon Cupra. Δεν είμαι λοιπόν ούτε κάνας χεράς, ούτε και κάνας Νικολάκης. Προσπαθώ να μιλάω εκ μέρους του μέσου οδηγού πάντα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2012 από τον Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οκ ρε Schumi, είναι σαφές ότι διαφωνούμε και ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του. Δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο σε αυτά που μου λες για τα περιοδικά. Προσωπικά ποτέ δεν έχω πάρει αυτήν την θέση, του ότι τα περιοδικά είναι πουλημένα, οι δημοσιογράφοι άσχετοι κλπ. Διαβάζω περιοδικά ανελλιπώς 28 χρόνια, οδηγάω 25 και αν μην τι άλλο έχω την κρίση να καταλαβαίνω πότε διαβάζω ή ακούω μπαρούφες. Σαφώς λοιπόν δεν συμμερίζομαι αυτήν την άποψη και οποτεδήποτε έτυχε να οδηγήσω κάποιο όχημα ουδέποτε έπεσα έξω στην εντύπωση που είχα σχηματίσει διαβάζοντας τα περιοδικά. Το ίδιο συνέβηκε και με το guzzi που είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Σε ότι είχα διαβάσει όχι από ένα έντυπο αλλά συνδιαστικά από διάφορα, ήξερα ακριβώς τι να περιμένω και είχαν πέσει μέσα. Μπορεί να παίζει και παρασκήνιο αλλά ελεγχόμενα και μεμονωμένα γιατί οι αναγνώστες δεν είναι κουτοί. Πολλές φορές λέω την άποψη μου εδώ μέσα που είναι από την εντύπωση που έχω από ότι έχω διαβάσει. Δηλαδή αν πω ότι η hayabusa είναι πιο sport από το zzr1400 πρέπει να το πω από ιδία εμπειρία? Και άντε και τα έχω οδηγήσει και τα 2, είμαι σε θέση να τα κρίνω σε τέτοιο επίπεδο? Ποιος είμαι ο μπούστας? Γενικά υπάρχει η βιωματική και η θεωρητική γνώση. Συνήθως η βιωματική είναι μικρό μέρος της συνολικής γνώσης. Αυτό είναι από τα σημαντικότερα αγαθά της εποχής μας, η πρόσβαση στην γνώση. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 1 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Οκ ρε Schumi, είναι σαφές ότι διαφωνούμε και ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του. Δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο σε αυτά που μου λες για τα περιοδικά. Προσωπικά ποτέ δεν έχω πάρει αυτήν την θέση, του ότι τα περιοδικά είναι πουλημένα, οι δημοσιογράφοι άσχετοι κλπ. Διαβάζω περιοδικά ανελλιπώς 28 χρόνια, οδηγάω 25 και αν μην τι άλλο έχω την κρίση να καταλαβαίνω πότε διαβάζω ή ακούω μπαρούφες. Σαφώς λοιπόν δεν συμμερίζομαι αυτήν την άποψη και οποτεδήποτε έτυχε να οδηγήσω κάποιο όχημα ουδέποτε έπεσα έξω στην εντύπωση που είχα σχηματίσει διαβάζοντας τα περιοδικά. Το ίδιο συνέβηκε και με το guzzi που είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Σε ότι είχα διαβάσει όχι από ένα έντυπο αλλά συνδιαστικά από διάφορα, ήξερα ακριβώς τι να περιμένω και είχαν πέσει μέσα. Μπορεί να παίζει και παρασκήνιο αλλά ελεγχόμενα και μεμονωμένα γιατί οι αναγνώστες δεν είναι κουτοί. Πολλές φορές λέω την άποψη μου εδώ μέσα που είναι από την εντύπωση που έχω από ότι έχω διαβάσει. Δηλαδή αν πω ότι η hayabusa είναι πιο sport από το zzr1400 πρέπει να το πω από ιδία εμπειρία? Και άντε και τα έχω οδηγήσει και τα 2, είμαι σε θέση να τα κρίνω σε τέτοιο επίπεδο? Ποιος είμαι ο μπούστας? Γενικά υπάρχει η βιωματική και η θεωρητική γνώση. Συνήθως η βιωματική είναι μικρό μέρος της συνολικής γνώσης. Αυτό είναι από τα σημαντικότερα αγαθά της εποχής μας, η πρόσβαση στην γνώση. Είσαι ωραίος. Με κάλυψες και με το παραπάνω με αυτό που είπες για τα περιοδικά. Και το ίδιο γίνεται και με τα site. Γι αυτό σου είπα να μην τα πάρεις σαν επιχειρήματα πάνω σε αυτά που έγραψες. Πολλές φορές μπορεί να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου, ξέρωντας βέβαια πιο είναι το σωστό, αλλά έτσι παίρνεις σημαντικές πληροφορίες από την απάντηση του συνομιλητή σου για τον ίδιο. Πολλές φορές το κάνω και στις live συνομιλίες μου. Προφανώς, όμως, οι απόψεις μας είναι διαφορετικές για το οδηγικό κομμάτι και για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Ξεκολλάτε ρε παιδιά από τα άλογα. Μπορείς να βγάλεις γούστα και με λίγα, αρκεί να είναι καλοστημένα. Άμα ζητάμε 170, τότε μιλάμε για δίλιτρα μοτέρ, και τότε δεν μπορούμε ούτε να τα ταΐσουμε, ούτε ονειρευτούμε. 120 καλοστημένα πισωκούνητα αλογάκια με κιβώτιο transaxle (από τις Alfetta) για κατανομή 50/50, μια γρήγορη κρεμαγιέρα, αυτά. Κοίτα αντικειμενικά άμα είναι 1200 κιλά και 170 άλογα από 1400άρι μοτέρ τούρμπο βλέπε Mito δεν νομίζω να είναι απαγορευτικό... Την ατμόσφαιρα την έχουμε ξεχάσει πλέον.. Πάνε αυτά.. Από την άλλη εγώ είμαι ικανοποιημένος κ με μία καρότσα 950 κιλά 130 άλογα.. Αλλά είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο... Γενικά και το πρώτο το βλέπω απίθανο πλέον. Οι εταιρείες νομίζουν πως δίνοντας άλογα αδυνατίζει το αμάξωμα ενώ θα έπρεπε να κοιτάνε το ανάποδο.. Και ότι λέγεται γενικά για Ιταλικά - Ιαπωνέζικα στο θρεντ έχω να πω απλά αυτός που μπορεί να εκτιμήσει αυτό που δίνει το ρομέο ας το πάρει.. Όποιος δεν το εκτιμήσει και θέλει πολλά σίγουρα και απροβλημάτιστα ξενέρωτα χιλιόμετρα υπάρχουν χιλιάδες αμάξια να πάρει εκτός από ρομέο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Άμα είναι να βάλουν τον κινητήρα του MiTo, καλύτερα να βάλουν και το σήμα της Fiat στην μασκα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Αντε,με το καλο και με μοτερ βανκελ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mak 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Schumi χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας, από τα λεγόμενά σου προκύπτει πως έχεις παντελή άγνοια πανω στο θέμα στο οποίο εκφέρεις άποψη. Πίστεψέ με, αν είχες ασχοληθεί στοιχειωδώς με το ζήτημα "αυτοκίνητο" θα έπρεπε να ξέρεις ότι και τα δύο (MX-5 και RX-8) θεωρούνται πρότυπα οδικής συμπεριφοράς. Και αυτό είναι γεγονός, δεν προκύπτει επειδή το λέω εγώ ή ο makisp ή το drive. Είναι αυτοκίνητα παγκοσμίως καταξιωμένα κυρίως γι'αυτό το λόγο, των οποίων η κατασκευή τους βασίστηκε στο σκοπό αυτό (να είναι οδηγικά άρτια). Στην προκείμενη περίπτωση λοιπόν, με το να αναγάγεις τα προσωπικά σου βιώματα σε αξιώματα καταλήγεις σε λάθος συμπεράσματα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω το πως και το γιατί τα RX-8 και MX-5 καταφέρνουν να είναι από τα κορυφαία του είδους σε αυτό το τομέα, απλά θα παραθέσω δύο ενδεικτικά βίντεο που αφορούν την ετήσια δοκιμή ενός από τα μεγαλύτερα περιοδικά των ΗΠΑ. Εκεί κάθε χρόνο συγκεντρώνουν στη πίστα τα 10 καλύτερα (οδηγικά) αυτοκίνητα, ανεξαρτήτώς κόστους και κατηγορίας με σκοπό να προκύψει το καλύτερο. Υπάρχουν άπειρες πηγές στο internet αν θες να πληροφορηθείς κάτι παραπάνω είτε για το ένα είτε για το άλλο για να αναθεωρήσεις. :) http://www.youtube.com/watch?v=O4LIXUHgidw Και κάτι άλλο, ειπώθηκε παραπάνω ότι η Mazda ανήκει στη Ford. Αυτό δεν ισχύει και είναι λάθος. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται εδώ και δεκαετίες. Η Ford κάποια στιγμή είχε αποκτήσει(σταδιακά) το ~33% της Mazda και η Mazda αντίστοιχα ένα μικρό(τερο) ποσοστό της Ford. Aπο το 2008 και έπειτα η Mazda πήρε πίσω το ~30% και πλέον η Ford έχει το 3% αυτής. Όσον αφορά την συνεργασία με την Fiat(Alfa Romeo) καλύτερα ας κρατάμε μικρό καλάθι. Η υπογραφή του μνημονίου αφορά την πρόθεση συνεργασίας. Υπήρξαν και άλλα τέτοια μνημόνια στο (πρόσφατο) παρελθόν από τη Fiat που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Η τελική συμφωνία θα υπογραφεί, αν υπογραφεί το φθινόπωρο. Μην ξεχνάμε πως η ανακοίνωση δεν αναφέρει κάτι πολύ βασικό και αυτό είναι τα ανταλλάγματα που θα λάβει η Mazda από την Fiat. Δεν θα μοιραστεί αναίμακτα η Mazda το πιο επιτυχημένο roadster παγκοσμίως Τροποποιήθηκε Ιούνιος 5 , 2012 από τον mak 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Μην ξεχνάς ότι η ford δανείστηκε την πλατφόρμα του fiat 500 για να δημιουργήσει το ford ka (αφού βελτίωσε το στήσιμο και την κρεμαγιέρα αφάνταστα) και η alfa 159 χρησιμοποίησε μοτέρ της general motors (1.9 & 2.2) όταν αυτή είχε το 20% της fiat. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Schumi χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας, από τα λεγόμενά σου προκύπτει πως έχεις παντελή άγνοια πανω στο θέμα στο οποίο εκφέρεις άποψη. Πίστεψέ με, αν είχες ασχοληθεί στοιχειωδώς με το ζήτημα "αυτοκίνητο" θα έπρεπε να ξέρεις ότι και τα δύο (MX-5 και RX-8) θεωρούνται πρότυπα οδικής συμπεριφοράς. Και αυτό είναι γεγονός, δεν προκύπτει επειδή το λέω εγώ ή ο makisp ή το drive. Είναι αυτοκίνητα παγκοσμίως καταξιωμένα κυρίως γι'αυτό το λόγο, των οποίων η κατασκευή τους βασίστηκε στο σκοπό αυτό (να είναι οδηγικά άρτια). Στην προκείμενη περίπτωση λοιπόν, με το να αναγάγεις τα προσωπικά σου βιώματα σε αξιώματα καταλήγεις σε λάθος συμπεράσματα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναλύσω το πως και το γιατί τα RX-8 και MX-5 καταφέρνουν να είναι από τα κορυφαία του είδους σε αυτό το τομέα, απλά θα παραθέσω δύο ενδεικτικά βίντεο που αφορούν την ετήσια δοκιμή ενός από τα μεγαλύτερα περιοδικά των ΗΠΑ. Εκεί κάθε χρόνο συγκεντρώνουν στη πίστα τα 10 καλύτερα (οδηγικά) αυτοκίνητα, ανεξαρτήτώς κόστους και κατηγορίας με σκοπό να προκύψει το καλύτερο. Υπάρχουν άπειρες πηγές στο internet αν θες να πληροφορηθείς κάτι παραπάνω είτε για το ένα είτε για το άλλο για να αναθεωρήσεις. :) http://www.youtube.c...h?v=O4LIXUHgidw Και κάτι άλλο, ειπώθηκε παραπάνω ότι η Mazda ανήκει στη Ford. Αυτό δεν ισχύει και είναι λάθος. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται εδώ και δεκαετίες. Η Ford κάποια στιγμή είχε αποκτήσει(σταδιακά) το ~33% της Mazda και η Mazda αντίστοιχα ένα μικρό(τερο) ποσοστό της Ford. Aπο το 2008 και έπειτα η Mazda πήρε πίσω το ~30% και πλέον η Ford έχει το 3% αυτής. Όσον αφορά την συνεργασία με την Fiat(Alfa Romeo) καλύτερα ας κρατάμε μικρό καλάθι. Η υπογραφή του μνημονίου αφορά την πρόθεση συνεργασίας. Υπήρξαν και άλλα τέτοια μνημόνια στο (πρόσφατο) παρελθόν από τη Fiat που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Η τελική συμφωνία θα υπογραφεί, αν υπογραφεί το φθινόπωρο. Μην ξεχνάμε πως η ανακοίνωση δεν αναφέρει κάτι πολύ βασικό και αυτό είναι τα ανταλλάγματα που θα λάβει η Mazda από την Fiat. Δεν θα μοιραστεί αναίμακτα η Mazda το πιο επιτυχημένο roadster παγκοσμίως Χωρίς πρόθεση αντιδικίας λοιπόν, θα προτιμήσω να πιστέψω τα χέρια μου και τα βιώματά μου, παρά τα βίντεο που βλέπουν όλοι οι πιτσιρικάδες στο ίντερνετ και νομίζουν ότι τώρα τα έμαθαν όλα. Δεν βλέπω να μου δίνεις κανένα αποδεικτικό στοιχείο, κανένα σαφέστατο συμπέρασμα, ή κάποιο σωστό επιχείρημα πάνω στην αντίθεσή σου πάνω σε αυτά που είπα για τα 2 αυτά αυτοκίνητα. Έχω οδηγήσει το ένα, συνεπιβάτης στο άλλο και δεν μου άρεσαν. Αν εσύ τα έχεις οδηγήσει και λες ότι τα κρατήματα των 2 αυτών αυτοκινήτων είναι άρτια, όπως και η οδήγησή τους, όπως είπες, τότε έχεις διαφορετικά κριτήρια. Και για να ξεκαθαρήσουμε κάτι. Αν από τα βίντεο και τις μετρήσεις περιοδικών, έβγαιναν καλύτερα τα αυτοκίνητα, τότε ένα FIAT 500 Abarth είναι καλύτερο από ένα Subaru Impreza WRX, διότι σε μετρήσεις του Top Gear, το Φιατάκι είναι πιο γρήγορο, με καλύτερους χρόνους στην πίστα χωρίς τα Brembo τους να κουράζονται. Υπάρχουν και τα βίντεο, αλλά δεν κάνω το ίδιο λάθος να τα παραθέσω για να επιβάλλω την γνώμη μου, λέγοντας ότι αυτός που έχει αντίθετη άποψη από εμένα έχει παντελή άγνοια κλπ... Αφού λοιπόν τα αυτοκίνητα αυτά είναι άρτια και παγκοσμίως καταξιωμένα (γελάει ο κόσμος), keep them for you. Μπορεί να έχουν καλά μοτέρ, να είναι άσπαστα, με καλούτσικες ροπές για τη κατηγορία τους αλλά κρατήματα, φρένα, απόκριση τιμονιού, είσοδο σε στροφή και μερικά πράγματα ακόμα, τα αυτοκίνητα είναι πάτος. Εσύ πίστευε τα βίντεο. Α και χωρίς πρόθεση αντιδικίας έτσι... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον Schumi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Βρήκες ρε συ schumi και εσύ το σοβαρό προσθιοκίνητο. Η abarth έχει να βγάλει σοβαρά στημένο αυτοκίνητο από την εποχή του ritmo και του 131. Βάλε κανένα renault clio iii,megane sport, κανένα mazda mps ή ford rs.To rx8 του ρίχνει μέσα στην πίστα 4 δεύτερα (μετρήσεις top gear) και το subaru ΄που αναφέρεις έχει εντελώς πολιτικές αναρτήσεις. Στην τελευταία έκδοση του wrx, η subaru έχει δόσει οικογενειακό προσανατολισμό. Για κοίτα τον χρόνο του sti, να καταλάβεις την χαοτική διαφορά στο στήσιμο.http://www.fastestlaps.com/tracks/top_gear_track.html Εντάξει σου αρέσει προφανώς η μπροστινή κίνηση απλά η άποψη σου έρχεται σε αντίθεση με όλο το αυτοκινητιστικό στερέωμα. Αν σε ακούσει ο φίλος σου ο Jeremy θα βγάλει καντήλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δυστυχώς, η εδώ και τρεις δεκαετίες μαζική στροφή στην μπροστινή κίνηση, έχει στερήσει και τις νεότερες γενιές από την επαφή με την πίσω κίνηση (με αποτέλεσμα να θεωρείται κακοστημένο όποιο αμάξι κουνάει λίγο κώλο), αλλά και από εμάς τους παλιότερους την χαρά των επιλογών προσιτών πισωκούνητων αμαξιών. Επίσης ένα πολύ συχνό λάθος που γίνεται είναι ή σύγχυση μεταξύ στησίματος και κρατήματος. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το κράτημα είναι εύκολη δουλειά, το στήσιμο είναι που θέλει τέχνη, εμπειρία και φινέτσα. Είναι κάτι που το είχαν οι Γάλλοι παλαιότερα στα περισσότερα αμάξια που έφτιαχναν (αλλά τώρα το ψάχνεις απεγνωσμένα και μόνο σε ειδικές εκδόσεις), κάτι που το είχαν και οι Ιταλοί σε αρκετά καλό βαθμό, και κάτι που απεγνωσμένα το έψαχναν (και δεν το έχουν βρεί ακόμα) Γερμανοί και Ιάπωνες. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως η Ζ-1 και το ΜΧ-5, (για το RX-8 έχω και εγώ τις ενστάσεις μου), αλλά δυστυχώς η γενικότερη τάση είναι "ανώδυνα - αποστειρωμένα - αδιάφορα" οχήματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Schumi, μην είσαι τόσο απόλυτος. Απλά δεν ταιριάζει στο οδηγικό σου στυλ. Άλλοι οδηγοί γουστάρουν υπερστροφή (ποπό), άλλοι υποστροφή (μούτρα) και άλλοι quattro (τα πάντα όλα με τα τέσσερα). Σίγουρα ένα αμάξι με κινητήρα στο κέντρο και κίνηση πίσω πχ θα φανεί στην πλειοψηφία απρόβλεπτο και νευρικό, αλλά στα κατάλληλα χέρια....ξυρίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δυστυχώς, η εδώ και τρεις δεκαετίες μαζική στροφή στην μπροστινή κίνηση, έχει στερήσει και τις νεότερες γενιές από την επαφή με την πίσω κίνηση (με αποτέλεσμα να θεωρείται κακοστημένο όποιο αμάξι κουνάει λίγο κώλο), αλλά και από εμάς τους παλιότερους την χαρά των επιλογών προσιτών πισωκούνητων αμαξιών. Επίσης ένα πολύ συχνό λάθος που γίνεται είναι ή σύγχυση μεταξύ στησίματος και κρατήματος. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το κράτημα είναι εύκολη δουλειά, το στήσιμο είναι που θέλει τέχνη, εμπειρία και φινέτσα. Είναι κάτι που το είχαν οι Γάλλοι παλαιότερα στα περισσότερα αμάξια που έφτιαχναν (αλλά τώρα το ψάχνεις απεγνωσμένα και μόνο σε ειδικές εκδόσεις), κάτι που το είχαν και οι Ιταλοί σε αρκετά καλό βαθμό, και κάτι που απεγνωσμένα το έψαχναν (και δεν το έχουν βρεί ακόμα) Γερμανοί και Ιάπωνες. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όπως η Ζ-1 και το ΜΧ-5, (για το RX-8 έχω και εγώ τις ενστάσεις μου), αλλά δυστυχώς η γενικότερη τάση είναι "ανώδυνα - αποστειρωμένα - αδιάφορα" οχήματα. Συμφωνω απολυτα για ττην ταση για αποστειρωμενα και αδιαφορα οχηματα. Εδω εχουν αρχισει τον εκφυλισμο της μοτοσικλετας, που παντα ηταν ενα οχημα για γουστα, για κ@υλα, που το ονομα της ηταν συνυφασμενο με την ελευθερια και την ευχαριστηση που προσφερει στον αναβατη, δεν θα εκφυλισουν το αυτοκινητο που παντα ειχε και χαρακτηρα "αναγκαιο" για την καθημερινοτητα; Για την μεταφορα της οικογενειας κλπ κλπ; Δυστυχως η γενια μου δεν θα γνωρισει αυτοκινητα προσιτα, που να μιλανε στην καρδια του οδηγου..Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα δεν το νομιζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Όχι ρε παιδιά, χαλαρώστε. Το παράδειγμα με το Abarth ούτε εγώ το πιστεύω. Απλά δείχνω ότι αυτό που έκανε το παιδί παραπάνω, είναι λάθος. Να παραθέσει βίντεο δηλαδή για να μου αποδείξει ότι ένα αυτοκίνητο είναι καλοστημένο. Δεν με ενοχλεί η πίσω κίνηση. Δεν είμαι ούτε της μπροστά, ούτε της πίσω. Μ'αρέσει απλά να οδηγάω και αυτό που οδηγάω να πηγαίνει εκεί που το πάω. Όχι εκεί που θέλει αυτό, ή εκεί που θέλει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου λόγω κακού στησίματος. Μάκη, αυτό λέω κι εγώ ρε φίλε. Δεν μπορείς να πεις από ένα βίντεο ότι ένα αμάξι είναι καλό. Αν και διαφωνώ για τα τωρινά Abarth, φυσικό κι ακόλουθο είναι ένα WRX STi να πηγαίνει καλύτερα, αλλά ορίστε που υπήρχε διαφορά. Δεν κάνει το Abarth καλύτερο αυτοκίνητο από το Impreza... Παναγιώτη, είμαι 26 χρονών, και κοντεύω τα 27. Το Schumi το έχω σαν nick μόνο. Δεν είμαι αυτός. :P Στα χρόνια που οδηγάω αυτοκίνητα, έχουν περάσει κάμποσα από τα χέρια μου, Έμαθα να οδηγάω με πίσω κίνηση αν και νέος. Ο παππούς μου είχε ένα FIAT 131 SuperMirafiori με δίλιτρο μοτέρ. Και μετά από αυτό με ένα Alfa Romeo 75. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η πίσω κίνηση. ίσα ίσα. Αλλά άλλο ένα πισωκίνητο του στυλ Mazda MX5/RX8 και άλλο πισωκίνητο του στυλ BMW M3. Η απόκριση του τιμονιού της E46 που έχω οδηγήσει σε συνδυασμό με κάποια στοιχειώδη γνώση στην οδήγηση πίσω κίνησης σου επιτρέπει να κάνεις τρελά πράγματα. Τώρα θα μου πεις τι συγκρίνεις... Το ένα έχει 340 άλογα και το άλλο 190... Με τα πολλά όμως είναι και δυσκολότερο. Θα συμφωνήσω για τα παλιά Γαλλικά. Renault 5 turbo κι άγιος ο θεός... @gilles, Είναι σίγουρα το οδηγικό στυλ. Αυτό που δεν άρεσε σε εμένα, μπορεί στον άλλον να αρέσει. Αυτό έλεγα και πριν. Δεν είναι όμως ότι και η πίσω κίνηση δεν μου αρέσει όπως ξαναείπα. Είναι ότι το RX8 ειδικότερα που το έχω οδηγήσει, εκτός από νευρικό, το τιμόνι του ήταν πολύ ασαφή, τα κρατήματά του ήταν κάτω των προσδοκιών και τα φρένα του επίσης. Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι κορυφαίο αυτό το αυτοκίνητο. Εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει τόσο ντόρος γύρω και από αυτό και από τον προκάτοχό του, αλλά στα στέκια των πειραγμένων και των κοντράκηδων. Το αμάξι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που πιστεύει κάποιος όταν πάει να το αγοράσει. Χώρια οι καταναλώσεις, το λάδι και λοιπά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Alfa 75 FTW ρεεεεε!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ρε Σούμι τόσο καιρό μας δουλεύεις; Και εγώ που ήμουν περήφανος που είχαμε τον Σουμάχερ μέλος.............. :P Προσωπικά είμαι λάτρης των καλοστημένων αυτοκινήτων, απλά για να βρείς καλοστημένο πισωκούνητο πρέπει να πουλήσεις ένα νεφρό. Δυστυχώς η απόλαυση πρόσφεραν κάποτε τα προσιτά NSU 1200TT, Fiat 124 abarth, Alfa Romeo Junior και BMW 2002 ti είναι πλέον άγνωστη στο ευρύ κοινό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ρε Σούμι τόσο καιρό μας δουλεύεις; Και εγώ που ήμουν περήφανος που είχαμε τον Σουμάχερ μέλος.............. :P Προσωπικά είμαι λάτρης των καλοστημένων αυτοκινήτων, απλά για να βρείς καλοστημένο πισωκούνητο πρέπει να πουλήσεις ένα νεφρό. Δυστυχώς η απόλαυση πρόσφεραν κάποτε τα προσιτά NSU 1200TT, Fiat 124 abarth, Alfa Romeo Junior και BMW 2002 ti είναι πλέον άγνωστη στο ευρύ κοινό. Τι θέλει να πει ο ποιητής;;; :P Αυτό για το νεφρό που λες ισχύει. Αλλά και τι να κάνουμε; :P Κρίση έχουμε. Όσο για αυτά τα αυτοκίνητα που παρέθεσες, δεν έχω οδηγήσει κανένα και δεν ξέρω. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι FIAT 131 Mirafiori > BMW 2002 ti. :devil: Πλάκα κάνω εννοείται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες