Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 και γαμω τα θεματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Εγώ προσωπικά είχα ένα lifan 100cc δεν μου είχε πάθει τίποτα μόνο πηνίο είχε κάψει μετά την αλλαγή τίποτα. Μετά πάω και παίρνω έναν παπιο daytona μόλις είχαν βγει πρόβλημα κανένα. Μετά παίρνω ένα Kawasaki zzr 400 κόλλησε. Τώρα έχω το cb 400. Τίποτα ακόμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Τα είπε όλα ο Μουστάρδας! Κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα στερεότυπα για κάποιες συγκεκριμένες φίρμες! Νομίζω πώς εν έτη 2015 δεν θα έπρεπε να συζητάμε καν το θέμα της αξιοπιστίας διότι υπάρχει σε αρκετά μεγάλο βαθμό σε όλες τις εταιρίες. Από τη στιγμή που γίνεται σωστά η συντήρηση, δεν έχει να φοβάται κανείς τίποτα για οποιοδηποτε μηχανάκι καβαλάει! και μετά ήρθαν οι μέλισσες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 και μετά ήρθαν οι μέλισσες... οσο υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν οτι τα ελατηρια πανε πακετο με τα λαδια , τοτε συνεχεια θα ερχονται οι μελισσες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 και μετά ήρθαν οι μέλισσες... Θες να μας πεις λιγο τι μηχανακια εχεις αλλαξει και για ποιον λογο η αποψη σου εχει περισσοτερη βαρυτητα απο καποιου αλλου, ωστε να εισαι και ειρωνικος; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KRS 65 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Στα lc4 ούτε αλλαγή λαδιού δεν ήξεραν πώς γίνεται... Τύπος που πήρε lc4 μετά από xt '89αρι όταν του 'πα ότι έχει 2 φίλτρα, ότι βάζεις 600ml στο σκελετό και ότι πρέπει να κάνεις και εξαέρωση με κοίταζε λες και του μίλαγα σουαχίλι... Σίγουρα δεν θα βγάλει τα χλμ του xt, θέλει περισσότερη συντήρηση αλλά δεν είναι και για να σπάει συνέχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Ηόνδα έχεις αγαπητέ Γιάννη ? μα γι αυτο ψηφισα χοντα, αφου χαλασε κ δεν χαλαει συναμα τοτε χοοοντα καβαλαω !!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 μα γι αυτο ψηφισα χοντα, αφου χαλασε κ δεν χαλαει συναμα τοτε χοοοντα καβαλαω !!!! :rotfl: Σε βρίσκω όμως λίγο μπερδεμένο...κόψε την κολεξιόν της αποτέτοιας να βρεις την υγιά σου...... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 :rotfl: Σε βρίσκω όμως λίγο μπερδεμένο...κόψε την κολεξιόν της αποτέτοιας να βρεις την υγιά σου...... :tooth: αποτετοια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Ντουκατι φυσικα.και ΚΤΜ απριλια μπεμβε τραιομφ.ολα τα ευρωπαικα σπανε Ασε που γκρινιαζουν κιολας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyroscrete 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πολυ θα ηθελα να δω ενα transalp που ειναι σκυλι ποσο καιρο θα αντεξει αν το παρει ενας καγκουρας και το πηγαινει ταπα οπως ενα 640 !!! ολο σουζα και παντηλικι καρφωτες , και να το εχει πειραξει να βγαζει οσα αλογα !!!! μπορει ! ή να το πω αλλιως , ενα xt600 με 55 αλογα ποσο καιρο θα αντεξει ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2015 από τον kyroscrete Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 an μου επιτρέπετε να πω αλλη μια γνώμη ............ ολα τα μηχανάκια με σωστή συντήρηση κ οδήγηση αντέχουν στον χρόνο ......... θέλουμε δεν θέλουμε ...................η κορυφαία εταιρεία ειναι η χόντα ...............σε ποιότητα κ αξιοπιστία ........ εχουμε VFR 750 94 .........ΜΕ 100.000 ΚΜ .................. ΤΟ kTM 400 exc 2002 ειναι απο τα ποιοτικότερα εντούρο ολων των εποχών .............λάδια στις 1.000 κμ κ βαλβίδες κάθε 2.000 χλμ δεν με αφησε ποτέ ........... τα τρικολόρε τα αγαπάω αλλά δεν θα ξαναγοράσω.........ποτέ το ΚΤΜ 250 ΕΧC mε κιτ 350 κε κ αυτό ηταν αξιόπιστο αλλα σπ@στ@ρχίδικο στη οδήγηση ......... το πλαίσιο στα πορτοκαλί ,τις αναρτήσεις κ τα φρένα δεν θα τα πετύχουν ποτέ οι σχιστομάτηδες ................. μοτοσυνταξιούχος πλέον ειμαι ευτυχής στην σέλα ενος 300 r klx k με αυτό θα τελειώσει η καριέρα μου .............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexia90 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θες να μας πεις λιγο τι μηχανακια εχεις αλλαξει και για ποιον λογο η αποψη σου εχει περισσοτερη βαρυτητα απο καποιου αλλου, ωστε να εισαι και ειρωνικος; Eχει πλακα αυτο με της μελισσες...οτι ναναι που λενε στο χωριο μου.. Σκεψου να καβαλησει κανενα ευρωπαικο, να δεις πως θα αλλαξει τροπο σκεψεις.. εμενα ο φιλος μου εχει ενα ΚΤΜ adv 990 και δεν το αλλαζει με τιποτα , μας παει 3 χρονια παντου εχουμε γυρισει ολη την ελλαδα , χωρις προβληματα και ειναι αψογο .. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2015 από τον alexia90 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Δε μπορω να καταλαβω γιατι ΚΤΜ με τοσο πολυ προβαδισμα, Aprilia δαγκωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Δε μπορω να καταλαβω γιατι ΚΤΜ με τοσο πολυ προβαδισμα, Aprilia δαγκωτο! Τι δεν μπορεις να καταλαβεις? Δεν εχεις παρει χαμπαρι την "προκαταληψη"¨γυρω απ'τα κτμ θες να πεις? Η Aprilia χαλια μαρκα αστα, μακρια, δεν εχουμε δει ουτε pegaso με 250.000χλμ+, ουτε Capo να οργωνουν τους Ευρωπαικους δρομους, τα RSV δεν εχουν απο τις καλυτερες επιδοσεις σε στροφιλικια και πιστες με το στησιμο τους, αυτα τα tuono απ'την αλλη χαλια σκορπιζουν απο δω κι εκει με τοσα αλογα που εχουν, τα SXV κι MXV δεν ειναι απ'τα δυνατοτερα μοταρντ παραγωγης, και dreambike πολλων SMαδων, (μεχρι κι ο Rossi) επαιζε με ενα τετοιο, και τα shiver χαλι μαυρο κι αυτα... Αλλα ναιιιιιιιιιιιιιι ξεχασααααα, πολλα απο αυτα επαιρνε υγρασια το καντραν και θολωνε, ρε κοιτα να δεις τι σου κανει ενα καντραν, χαλια τα Aprilia χαλια... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 εμενα ο φιλος μου εχει ενα ΚΤΜ adv 990 και δεν το αλλαζει με τιποτα , μας παει 3 χρονια παντου εχουμε γυρισει ολη την ελλαδα , χωρις προβληματα και ειναι αψογο .. Να αλλη μια αποδειξη οτι ο φιλος σου σου λεει ψεματα... :thumbsdown: :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Το πρόβλημα με την υγρασία όπως κ με την δυσκολία εκκίνησης τον χειμώνα ειναι υπαρκτό πάντως.στα Απρίλιος αναφέρομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Η πλάκα είναι ότι αν υπολογίσει κανείς το κόστος ζημιών των γιαπωνέζικων και τα αντίστοιχα των ευρωπαϊκών, τα Τζαπάν κοστίζουν περισσότερο. Αλλά εκεί για κάποιο λόγο πέφτει μούγκα! Για να μην πω και για το τι τεχνολογία προσφέρει το καθένα... Αλλά αυτό είναι οφ τόπικ. Καλά..... λίγο υπερβολικό σε κόβω εδώ μεταξύ μας...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Προσωπική εμπειρία με ΚΤΜ είναι ότι μοντέλα πριν το 2006 και γενικότερα με τον παλιό LC4 όντως είχαν πολλά θέματα ιδίως με αρούγκανους ιδιοκτήτες που οι λέξεις σερβις/ζεσταμα ήταν άγνωστες. Οι LC8 όμως και οι καινούργιοι LC4 δεν έχω ακούσει να κάνουν κιχ. Θέματα που παραμένουν με την ΚΤΜ είναι περιφερειακά και ψιλολοίδια ηλεκτρονικά. Εντάξει δν λέει να χεις ΚΤΜ και να μη χαλάσει κάτι :P Αρχίζεις να ανησυχείς μήπως πήρες imitation. Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει τρόμπα φρένου και ένα όργανο Υ.Γ. Οι περισσότεροι πιστεύω ψηφίζουν βάσει το τι έχουν ακούσει και όχι του τι έχουν δει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Νταξει μην τα ξαναλεμε, ειναι γνωστο οτι τα Lc4 τα μαυρομοτερα ειχαν θεμα, τα αποφευγουμε, κι ως εκει, η ΚΤΜ διορθωσε τα πραγματα με τα επομενα μοτερ, τα αποφευγουμε και ολα καλα. Κι αλλες εταιριες ειχαν αποτυχιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Καλά μην αρχίσω να λέω για το δικό μου γιατί θα πάρετε την κτμ με τις πέτρες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 οσο υπαρχουν ανθρωποι που θεωρουν οτι τα ελατηρια πανε πακετο με τα λαδια , τοτε συνεχεια θα ερχονται οι μελισσες Είπε κανείς ότι πάνε πακέτο; η απορία μου ήταν αν τα συγκεκριμένα έχουν καλύτερη συμπεριφορά με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις, καθώς πακέτο πήγαν στην αγορά τους. Θες να μας πεις λιγο τι μηχανακια εχεις αλλαξει και για ποιον λογο η αποψη σου εχει περισσοτερη βαρυτητα απο καποιου αλλου, ωστε να εισαι και ειρωνικος; Ρε παιδιά, μην αρπάζεστε από το παραμικρό και μην ξεκινάτε με την υπόθεση ότι ο άλλος είναι κακοπροαίρετος. Το να λέει κάποιος πως όλα αξιόπιστα είναι είναι αν μη τι άλλο ευσεβής πόθος! Αν δεις ποιο είναι το dreambike μου θα καταλάβεις πως δεν έχω κόλλημα με μόνο Japan ή κάτι τέτοιο. Απλά το να λες πως δεν υπάρχουν διαφορά στην αξιοπιστία, είναι κατά την άποψη μου λάθος. Και δεν χρειάζεται να έχεις κάποια μηχανή για να έχεις άποψη, καθώς ακόμα και τότε θα είχες άποψη μόνο για την μία συγκεκριμένη και όχι για το σύνολο. Η άποψη διαμορφώνεται από το περιβάλλον σου, τα βιώματα σου και τις εμπειρίες σου. Η δική μου λοιπόν άποψη είναι πως σε καμία περίπτωση τα KTM πχ δεν είναι το ίδιο αξιόπιστα με τα Honda πχ... αλλά πως επίσης καμία σχέση δεν έχει το στήσιμο και τα περιφερειακά ή η γκαύλα στην οδήγηση του ενός με το άλλο. Όταν θες να πάρεις μια μηχανή, όλα αυτά τα βάζεις σε μια ζυγαριά και βλέπεις τι μετράει περισσότερο ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Υπάρχουν όμως και ορισμένες σταθερές... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ συντήρηση, την ίδια χρήση κλπ κάποιες μάρκες είναι πιο επιρρεπής σε βλάβες είτε αυτές είναι μικρές είτε πιο μεγάλες. Αυτό είναι η αξιοπιστία, το κατά πόσο δηλαδή θα βγάζει αυτές τις βλάβες... Δεν είναι όλες οι μηχανές το ίδιο. Εξού και το σχόλιο μου το οποίο είχε χιουμοριστικό τόνο, και όχι ειρωνικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 Αρχικα δεν αρπαχτηκα, σοβαρα και ηρεμα ρωτησα. Επισης κ εγω δεν πιστευω οτι η KTM ειναι εξισου αξιοπιστη με την HONDA, αλλα οταν απαντας με τετοιο τροπο, ο οποιος μονο ειρωνεια δειχνει, φαινεσαι εντελως προκατειλημμενος και εναντιος σε κατι (τα ευρωπαικα εδω). Και στην τελικη τετοιο θεμα που ανοιξες ειναι βεβαιο οτι θα προκαλεσει διαμαχες και με τετοια ποστ τις βοηθας να ξεκινησουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ο λόγος που έβαλα το link είναι για να δεις ότι αρκετοί θεωρούν ότι υπάρχει omerta. . Μόνο για τα δικά μου μηχανάκια μπορώ να μιλήσω και το έκανα και το κάνω πάντα χωρίς φόβο και πάθος. Θεωρείς δλδ οτι υπάρχει όρκος σιωπής, επειδή δεν προχώρησε το θέμα εδώ μέσα ? Να ξαναδιαβάσω 3 άχρηστες σελίδες γιατί ? Για να διαβάσω 2-3 σοβαρές απαντήσεις, 15 σπαμαρίσματα, 2 δικές σου απαντήσεις άσχετες από το θέμα (το θέμα έχει τίτλο omerta για τα bmw κι εσύ μπήκες για να γράψεις για την αναβάθμιση που έκανες?) Βρέθηκε ένας, δύο, δέκα που τους έβγαλε πρόβλημα η μηχανή κι επειδή αυτοί δεν μίλησαν, υπάρχει όρκος. Έλα τώρα... Το ανέφερα και το ξαναλέω για να το εμπεδώσεις : αν μπεις σε ΚΤΜ-ΒΜW-Ducati forum θα δεις όλα τα προβλήματα. Όποια μηχανή κι αν έχει πρόβλημα και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του αναβάτη, όλοι θα κράξουμε. Είτε είναι bmw, είτε όχι. Τώρα αυτά τα, "ξέρω τί λεω, αλλά δεν μπορώ να το πω", εμένα μου κάνουν αντίστοιχα το: "έχω μια γκομενα στο χωριό, αλλά δεν μπορώ να σου πω". Ξέρεις τί κάνεις πολλές φορές ? Γράφεις μόνο για να γράψεις. Τα ίδια κι εδώ Το σέβομαι πάντως ότι δεν θες να μιλήσεις. Απλά θα μείνω με την εύλογη και δικαιολογημένη περιέργεια πλέον. Αγαπητέ φίλε, σύντροχε, μοτοσυκλετιστή Κώστα, πες μου σε παρακαλώ όμως, γιατί ενώ απαντάω για την φήμη των ΚΤΜ, μπαίνεις και μου γράφεις για BMW. Είπαμε είμαι περίεργος. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2015 από τον Moustardas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ συντήρηση, την ίδια χρήση Ιδια συντηρηση, ιδια χρηση, σημαινει ιδιας φιλοσοφιας μοτερ, ιδιος τυπος μηχανης.... Ουτοπικα πραγματα οταν συγκρινεις ευρωπαικο με japan. Σταματηστε ρε να συγκρινετε μηλα με πορτοκαλια, αμαν... Τι μανια ειναι αυτη... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 9 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες