Jump to content
HLIAS

Kawasaki vs Suzuki. Οι αλλοι 2 αιωνιοι εχθροι.

329 ψήφοι

1. 1. Ποια η καλύτερη μεταξύ αυτών των δυο

2. 2. Eσυ που ψήφισες παραπάνω έχεις

Recommended Posts

στην κατηγορια των κοπρων, η σουζουκι ειναι 1η με αρκετη διαφορα απο την επομενη που ειναι η γιαμαχα!

για την καβασακι, ενα βημα πριν τα κινεζικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

στην κατηγορια των κοπρων, η σουζουκι ειναι 1η με αρκετη διαφορα απο την επομενη που ειναι η γιαμαχα!

για την καβασακι, ενα βημα πριν τα κινεζικα!

χαχαχαχαχαχα,θεος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδηγιες παραλαβης της νεας σας σουζουκι μοτοσυκλετας.

1. Παραλαβετε τα κλειδια απο την αντιπροσωπία.

2. Ασφαλειστε το οχημα σας.

3.Πλησιαστε το κοντινοτερο συνεργιο για τοποθετηση αναρτησεων και φρενων. Εναλλακτικα,κρατατε μαζι σας αγκυρα μεσσαιου μεγεθους.

Ειστε ετοιμοι. Παντα ορθιοι.

ΥΓ.Πριν απο καθε βολτα,ελεγχετε διεξοδικα το πλαισιο σας για τυχουσες ρωγμες.

:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3.Πλησιαστε το κοντινοτερο συνεργιο για τοποθετηση αναρτησεων και φρενων. Εναλλακτικα,κρατατε μαζι σας αγκυρα μεσσαιου μεγεθους.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Απαιχτος!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ τα Kawa ας πούμε... Άγκυρες... :rotfl: :rotfl:

Και οι Αναρτήσεις τους... Η Ohlins ακόμα κλαίει... :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θεωρώ ότι η ''κόντρα'' αυτή δεν υφίσταται και θα παρακαλούσα να κλειδωθεί. :thumbsdown:

Όλοι ξέρουμε ότι τα καλύτερα είναι τα suzuki γιατί απλά είναι suzuki. Πια kawasaki τώρα?? το θρεντ θεωρώ ότι είναι ειρωνικό.

Παρακαλώ να κλειδωθεί :lock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawa με διαφορα!!!! Ειδικα αν το παμε στα SS, που τα τελευταια δενξερωποσαχρονια τα GSX-R ειναι ανουσια, αχρωμα και περιγελος... Ειδικα το τελευταιο 1000ρι, ειναι ΕΚΤΡΩΜΑΑΑ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aσ'τον να λεει .

Οτι περιγραφει ειναι ακριβως οι αλλαγες που εχει κανει στο kawasaki του !!!!

:P :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να σας φυγει η καψα, ενας συμφορουμιτης κατοχος suzuki που ακουει στο ονομα ghostkon εχει την πιο σωστη υπογραφη η οποια λεει οτι ολοι οι ινδιανοι στην ιδια φυλη ανηκουν.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ο ταπεινος εχω σκουτερακι αλλα οι kawasaki ειναι monica belluci και οι suzuki βανα μπαρμπα τωρα τελευταια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδηγησε μαμα Er6n και μαμα Gladius. Φαινονται ακριβως τα ιδια. Ιδια φρεν,ιδια ψαλιδια,μιδια και στρειδια.

Μετα ελα πες μου αν δεν σου φανηκε το Ερ να εχει ολινς!! :mB_kalo_e:

Μετα,οδηγησε οποιαδηποτε εκδοση Bandit.

Μετα ζητα απο καποιον ''μπλε'' να αλλαξεις την ψηφο σου. :secret:

:tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδηγησε μαμα Er6n και μαμα Gladius. Φαινονται ακριβως τα ιδια. Ιδια φρεν,ιδια ψαλιδια,μιδια και στρειδια.

Μετα ελα πες μου αν δεν σου φανηκε το Ερ να εχει ολινς!! :mB_kalo_e:

Μετα,οδηγησε οποιαδηποτε εκδοση Bandit.

Μετα ζητα απο καποιον ''μπλε'' να αλλαξεις την ψηφο σου. :secret:

:tooth: :tooth:

Nαι , αλλα γιατι αλλαξες στο ER ελλατηρια ? Γιατι ηθελες το κατι παραπανω, ετσι?

Ε γι'αυτον τον ιδιο λογο θα αλλαξεις ελατηρια και στο Gladius .

Ιδια "λυση" στο ιδιο "προβλημα" .

Απο την αλλη ξερω πολλα ατομα που τα πανε "ταπα" ολα (ΕR,Gladius,Bandit) χωρις να εχουν προβει σε καμια αλλαγη .

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω αλλαξει ελατηρια στο Ερ. Αλλαξα μπροστινο κομπλε.

Εξαλλου,τα ελατηρια μπροστα,κατα 99% δεν δινουν το αποτελεσμα που υποσχονται,πλην σε περιπτωσεις πολυ κακου μπροστινου και εκει παιζεται το θεμα.

Απο κει και περα,το θεμα δεν ειναι πως παει καποιος ταπα ενα μηχανακι,αλλα ποσο καλυτερα παει ο ιδιος ενα μηχανακι καλυτερο απο το προηγουμενο.

Γενικα,πολλα σουζουκια ευρειας παραγωγης(sv,vstrom,bandit) πονανε σε συγκεκριμενους τομεις. Υπερεχουν σε αλλους. Αν θελετε να μπουμε σε συγκρισεις για τα ΤΩΡΙΝΑ μηχανακια στην γκαμα καθε εταιρειας,νομιζω οτι τελικα η ζυγαρια κλεινει προς την καβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορουμε να συγκρινουμε μονο σε σχεση τιμης προς αποδοση .

Οταν π.x το Gladius κοστιζει περιπου 5800 και το ER απο περιπου 7500 , δεν ξερω ποιο πρεπει να αισθανεται μειονεκτικοτερα για αυτα που προσφερει "μαμα".

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας γραψω κι εγω! Καταρχην η kawa δεν ενδιαφερεται σε πωλησεις. Δεν την νοιαζει ο ανταγωνισμος, απλα ειχε χρονο και χρημα η θυγατρικη και αποφασισε οτι περα απο τα ηλεκτρονικα και πυραυλικα συστηματα, θα αρχισει να φτιαχνει μηχανες!

Οτι χαλανε, χαλανε. Οχι σαν καποιες αλλες εταιριες, αλλα και αυτα ειναι επιρρεπη σε προβληματα. Ο,τι δεν εχει ταφους, δεν εχει. Ναι, καποια μοντελα δεν ειναι τοσο γρηγορα, αλλα δεν μπορουν να χαρακτηριστουν ταφοι. Και τελος, σαν εταιρια, κατεχει το καλυτερο κοψιμο μεταλλων μιας και εδω βαζει το χερακι της η θυγατρικη. Ποιοτητα κοψιματος και μεταλλων δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο απο καπου αλλου. (παντα μηχανες εμποριου, μην πεταξετε καμια εταιρια που εχει βγαλει 200μηχανακια σε ολο τον κοσμο..)

Οσον αφορα την Suzuki, αρκετα καλη ποιοτητα συνολου με ενα θεμα στην ποιοτητα των καλωδιοσεων. Σωστος συνδιασμος τιμης-ποιοτητας-αξιοπιστιας. Απο τις λιγες εταιριες που η τιμη συμβαδιζει με την ποιοτητα.

Αν ηθελα να τρεχω με την ταυτοτητα στο στωμα παντου και να ειμαι le kangoorel τοτε θα τσιμπαγα σιγουρα καβλασακι.

Αν ηθελα να ειμαι ηρεμος εως γρηγορος αλλα αμα μου την βιδωνε να το ανοιγα κοφτες και να ηξερα οτι δεν θα μου μεινει στα χερια, τοτε σουτζουκι.

Προσωπικα, δεν νομιζω οτι μπορω να αποφασισω αναμεσα τους τοσο γενικα και αοριστα. Αν ομως μου δινατε 3-4 μοντελα θα ηταν πιο ευκολο!

Τροποποιήθηκε από τον Technician J

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παλι, για να ξεκαθαρισω και την θεση μου προς αποφυγη παρεξηγησεων , δεν ειμαι "οπαδος" καμιας εταιρειας .

Υπαρχουν μοντελα , απο ολες τις εταιρειες που νομιζω οτι μου ταιριαζουν την συγκεκριμενη στιγμη τη ζωης μου για εκανα καρο διαφορετικους λογους υποκειμενικους και αντικειμενικους .

Ειλικρινα θα ηθελα να μπορω να τα οδηγησω ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑ !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawasaki ή Suzuki;;

Και οι δύο είναι σαμουράι! :katana: Αυτό έχει σημασία, όποια μηχανή και απο τσι δυό εταιρίες να μου'δινες, δε θα έλεγα όχι σε καμία!

Αντί για εμφύλιο (japan-japan), προτιμώ τον πόλεμο (europe-japan) :shoot::kill::2guns:!! Αλλά θα μου πείς, υπάρχει ευρωπαική εταιρία να τη συγκρίνεις με ιάπωνες;...

:popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορουμε να συγκρινουμε μονο σε σχεση τιμης προς αποδοση .

Οταν π.x το Gladius κοστιζει περιπου 5800 και το ER απο περιπου 7500 , δεν ξερω ποιο πρεπει να αισθανεται μειονεκτικοτερα για αυτα που προσφερει "μαμα".

Aν το συγκρινεις με το Ερ του 06-08 (βαση σχεδιασης κ τεχνολογιας) τοτε εχουν την ιδια τιμη,μην πω οτι το Ερ ειναι πιο φθηνο.

Αν μιλας για το καινουριο Ερ(αυτο το κουκλι το ζωγραφιστο) εκει εχουν διαφορα στα χρηματα,αλλα και σε πολλα αλλα. Φρεσκαδα,Ντιζαιν,κλπ.

ΥΓ.Εσυ εισαι απο τα ατομα που μπορει καποιος να κανει πλακα,να μιλησει σοβαρα,να εκφρασει αποψη χωρις να χλευαστει. Εισαι ο ιδανικος συμφορουμιτης,για αυτο και οποτε βλεπω ποστ δικο σου μπαινω να πω και εγω την μ@λακια μου,γιατι ευχαριστιεμαι την συζητηση μαζι σου.

ΥΓ2.Οι φημες που λενε οτι σε καλοπιανω για να παρω μια βολτα το μπουσα κρινονται αναληθεις. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα