v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 kawa και απο εμένα αν και.....τεσπα ας μη μιλήσω! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AdamLTR 3.060 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 στην κατηγορια των κοπρων, η σουζουκι ειναι 1η με αρκετη διαφορα απο την επομενη που ειναι η γιαμαχα! για την καβασακι, ενα βημα πριν τα κινεζικα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 στην κατηγορια των κοπρων, η σουζουκι ειναι 1η με αρκετη διαφορα απο την επομενη που ειναι η γιαμαχα! για την καβασακι, ενα βημα πριν τα κινεζικα! χαχαχαχαχαχα,θεος!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Οδηγιες παραλαβης της νεας σας σουζουκι μοτοσυκλετας. 1. Παραλαβετε τα κλειδια απο την αντιπροσωπία. 2. Ασφαλειστε το οχημα σας. 3.Πλησιαστε το κοντινοτερο συνεργιο για τοποθετηση αναρτησεων και φρενων. Εναλλακτικα,κρατατε μαζι σας αγκυρα μεσσαιου μεγεθους. Ειστε ετοιμοι. Παντα ορθιοι. ΥΓ.Πριν απο καθε βολτα,ελεγχετε διεξοδικα το πλαισιο σας για τυχουσες ρωγμες. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Οδηγιες παραλαβης της νεας σας σουζουκι μοτοσυκλετας. 1. Παραλαβετε τα κλειδια απο την αντιπροσωπία. 2. Ασφαλειστε το οχημα σας. 3.Πλησιαστε το κοντινοτερο συνεργιο για τοποθετηση αναρτησεων και φρενων. Εναλλακτικα,κρατατε μαζι σας αγκυρα μεσσαιου μεγεθους. Ειστε ετοιμοι. Παντα ορθιοι. ΥΓ.Πριν απο καθε βολτα,ελεγχετε διεξοδικα το πλαισιο σας για τυχουσες ρωγμες. :rotfl: Απαιχτος!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Οδηγιες παραλαβης της νεας σας σουζουκι μοτοσυκλετας. 1. Παραλαβετε τα κλειδια απο την αντιπροσωπία. 2. Ασφαλειστε το οχημα σας. 3.Πλησιαστε το κοντινοτερο συνεργιο για τοποθετηση αναρτησεων και φρενων. Εναλλακτικα,κρατατε μαζι σας αγκυρα μεσσαιου μεγεθους. Ειστε ετοιμοι. Παντα ορθιοι. ΥΓ.Πριν απο καθε βολτα,ελεγχετε διεξοδικα το πλαισιο σας για τυχουσες ρωγμες. Ενώ τα Kawa ας πούμε... Άγκυρες... :rotfl: Και οι Αναρτήσεις τους... Η Ohlins ακόμα κλαίει... :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lukhash 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Κάποιος είπε για σχεδίασμό ~ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Κάποιος είπε για σχεδίασμό ~ :puke: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 θεωρώ ότι η ''κόντρα'' αυτή δεν υφίσταται και θα παρακαλούσα να κλειδωθεί. Όλοι ξέρουμε ότι τα καλύτερα είναι τα suzuki γιατί απλά είναι suzuki. Πια kawasaki τώρα?? το θρεντ θεωρώ ότι είναι ειρωνικό. Παρακαλώ να κλειδωθεί 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Kawa με διαφορα!!!! Ειδικα αν το παμε στα SS, που τα τελευταια δενξερωποσαχρονια τα GSX-R ειναι ανουσια, αχρωμα και περιγελος... Ειδικα το τελευταιο 1000ρι, ειναι ΕΚΤΡΩΜΑΑΑ!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Ενώ τα Kawa ας πούμε... Άγκυρες... :rotfl: Και οι Αναρτήσεις τους... Η Ohlins ακόμα κλαίει... :rotfl: Aσ'τον να λεει . Οτι περιγραφει ειναι ακριβως οι αλλαγες που εχει κανει στο kawasaki του !!!! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 Ακριβώς. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 για να σας φυγει η καψα, ενας συμφορουμιτης κατοχος suzuki που ακουει στο ονομα ghostkon εχει την πιο σωστη υπογραφη η οποια λεει οτι ολοι οι ινδιανοι στην ιδια φυλη ανηκουν.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAOK4ANTIFASCIST 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 εγω ο ταπεινος εχω σκουτερακι αλλα οι kawasaki ειναι monica belluci και οι suzuki βανα μπαρμπα τωρα τελευταια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 SUZUKI και ξερό ψωμί!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Ενώ τα Kawa ας πούμε... Άγκυρες... :rotfl: Και οι Αναρτήσεις τους... Η Ohlins ακόμα κλαίει... :rotfl: Οδηγησε μαμα Er6n και μαμα Gladius. Φαινονται ακριβως τα ιδια. Ιδια φρεν,ιδια ψαλιδια,μιδια και στρειδια. Μετα ελα πες μου αν δεν σου φανηκε το Ερ να εχει ολινς!! Μετα,οδηγησε οποιαδηποτε εκδοση Bandit. Μετα ζητα απο καποιον ''μπλε'' να αλλαξεις την ψηφο σου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οδηγησε μαμα Er6n και μαμα Gladius. Φαινονται ακριβως τα ιδια. Ιδια φρεν,ιδια ψαλιδια,μιδια και στρειδια. Μετα ελα πες μου αν δεν σου φανηκε το Ερ να εχει ολινς!! Μετα,οδηγησε οποιαδηποτε εκδοση Bandit. Μετα ζητα απο καποιον ''μπλε'' να αλλαξεις την ψηφο σου. Nαι , αλλα γιατι αλλαξες στο ER ελλατηρια ? Γιατι ηθελες το κατι παραπανω, ετσι? Ε γι'αυτον τον ιδιο λογο θα αλλαξεις ελατηρια και στο Gladius . Ιδια "λυση" στο ιδιο "προβλημα" . Απο την αλλη ξερω πολλα ατομα που τα πανε "ταπα" ολα (ΕR,Gladius,Bandit) χωρις να εχουν προβει σε καμια αλλαγη . Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Δεν εχω αλλαξει ελατηρια στο Ερ. Αλλαξα μπροστινο κομπλε. Εξαλλου,τα ελατηρια μπροστα,κατα 99% δεν δινουν το αποτελεσμα που υποσχονται,πλην σε περιπτωσεις πολυ κακου μπροστινου και εκει παιζεται το θεμα. Απο κει και περα,το θεμα δεν ειναι πως παει καποιος ταπα ενα μηχανακι,αλλα ποσο καλυτερα παει ο ιδιος ενα μηχανακι καλυτερο απο το προηγουμενο. Γενικα,πολλα σουζουκια ευρειας παραγωγης(sv,vstrom,bandit) πονανε σε συγκεκριμενους τομεις. Υπερεχουν σε αλλους. Αν θελετε να μπουμε σε συγκρισεις για τα ΤΩΡΙΝΑ μηχανακια στην γκαμα καθε εταιρειας,νομιζω οτι τελικα η ζυγαρια κλεινει προς την καβα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μπορουμε να συγκρινουμε μονο σε σχεση τιμης προς αποδοση . Οταν π.x το Gladius κοστιζει περιπου 5800 και το ER απο περιπου 7500 , δεν ξερω ποιο πρεπει να αισθανεται μειονεκτικοτερα για αυτα που προσφερει "μαμα". Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ας γραψω κι εγω! Καταρχην η kawa δεν ενδιαφερεται σε πωλησεις. Δεν την νοιαζει ο ανταγωνισμος, απλα ειχε χρονο και χρημα η θυγατρικη και αποφασισε οτι περα απο τα ηλεκτρονικα και πυραυλικα συστηματα, θα αρχισει να φτιαχνει μηχανες! Οτι χαλανε, χαλανε. Οχι σαν καποιες αλλες εταιριες, αλλα και αυτα ειναι επιρρεπη σε προβληματα. Ο,τι δεν εχει ταφους, δεν εχει. Ναι, καποια μοντελα δεν ειναι τοσο γρηγορα, αλλα δεν μπορουν να χαρακτηριστουν ταφοι. Και τελος, σαν εταιρια, κατεχει το καλυτερο κοψιμο μεταλλων μιας και εδω βαζει το χερακι της η θυγατρικη. Ποιοτητα κοψιματος και μεταλλων δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερο απο καπου αλλου. (παντα μηχανες εμποριου, μην πεταξετε καμια εταιρια που εχει βγαλει 200μηχανακια σε ολο τον κοσμο..) Οσον αφορα την Suzuki, αρκετα καλη ποιοτητα συνολου με ενα θεμα στην ποιοτητα των καλωδιοσεων. Σωστος συνδιασμος τιμης-ποιοτητας-αξιοπιστιας. Απο τις λιγες εταιριες που η τιμη συμβαδιζει με την ποιοτητα. Αν ηθελα να τρεχω με την ταυτοτητα στο στωμα παντου και να ειμαι le kangoorel τοτε θα τσιμπαγα σιγουρα καβλασακι. Αν ηθελα να ειμαι ηρεμος εως γρηγορος αλλα αμα μου την βιδωνε να το ανοιγα κοφτες και να ηξερα οτι δεν θα μου μεινει στα χερια, τοτε σουτζουκι. Προσωπικα, δεν νομιζω οτι μπορω να αποφασισω αναμεσα τους τοσο γενικα και αοριστα. Αν ομως μου δινατε 3-4 μοντελα θα ηταν πιο ευκολο! Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2013 από τον Technician J 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Εγω παλι, για να ξεκαθαρισω και την θεση μου προς αποφυγη παρεξηγησεων , δεν ειμαι "οπαδος" καμιας εταιρειας . Υπαρχουν μοντελα , απο ολες τις εταιρειες που νομιζω οτι μου ταιριαζουν την συγκεκριμενη στιγμη τη ζωης μου για εκανα καρο διαφορετικους λογους υποκειμενικους και αντικειμενικους . Ειλικρινα θα ηθελα να μπορω να τα οδηγησω ΟΟΟΟΛΛΛΛΑΑΑ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΡΗΤΗ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Kawasaki ή Suzuki;; Και οι δύο είναι σαμουράι! Αυτό έχει σημασία, όποια μηχανή και απο τσι δυό εταιρίες να μου'δινες, δε θα έλεγα όχι σε καμία! Αντί για εμφύλιο (japan-japan), προτιμώ τον πόλεμο (europe-japan) !! Αλλά θα μου πείς, υπάρχει ευρωπαική εταιρία να τη συγκρίνεις με ιάπωνες;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Μπορουμε να συγκρινουμε μονο σε σχεση τιμης προς αποδοση . Οταν π.x το Gladius κοστιζει περιπου 5800 και το ER απο περιπου 7500 , δεν ξερω ποιο πρεπει να αισθανεται μειονεκτικοτερα για αυτα που προσφερει "μαμα". Aν το συγκρινεις με το Ερ του 06-08 (βαση σχεδιασης κ τεχνολογιας) τοτε εχουν την ιδια τιμη,μην πω οτι το Ερ ειναι πιο φθηνο. Αν μιλας για το καινουριο Ερ(αυτο το κουκλι το ζωγραφιστο) εκει εχουν διαφορα στα χρηματα,αλλα και σε πολλα αλλα. Φρεσκαδα,Ντιζαιν,κλπ. ΥΓ.Εσυ εισαι απο τα ατομα που μπορει καποιος να κανει πλακα,να μιλησει σοβαρα,να εκφρασει αποψη χωρις να χλευαστει. Εισαι ο ιδανικος συμφορουμιτης,για αυτο και οποτε βλεπω ποστ δικο σου μπαινω να πω και εγω την μ@λακια μου,γιατι ευχαριστιεμαι την συζητηση μαζι σου. ΥΓ2.Οι φημες που λενε οτι σε καλοπιανω για να παρω μια βολτα το μπουσα κρινονται αναληθεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Το πιο γρηγορο 1000ρι Zx10.τελος.και ποιοτητα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες