Jump to content
ALX™

Χρώμα μοτοσυκλέτας

76 ψήφοι

1. 1. Ποιο χρώμα προτιμάτε στη μοτοσυκλέτα που αγοράζετε?

• Μαύρο
      31
    • Άσπρο
      16
    • Κόκκινο
      12
    • Πράσινο
      1
    • Μπλε
      11
    • Κίτρινο
      1
    • Χρυσαφί
      3
    • Ασημί
      7
    • Πορτοκαλί
      5
    • Μαύρο ματ
      5
    • Συνδυασμό κάποιων από τα παραπάνω
      17
    • Εντελώς παρδαλό με πολλά χρώματα
      1
    • Επετειακά χρώματα
      4
    • Βαφές ρέπλικα αγωνιστικών μοτοσυκλετών
      4
    • Custom χρώματα ή αερογραφίες
      2
  2. 2. Αν δεν πάτε για καινούριο, ψάχνετε για μοτοσυκλέτα με το χρώμα που σας αρέσει?

• Ναι πάντα.
      25
    • Όχι ιδιαίτερα (μόνο αν κάτσει)
      29
    • Όχι. Αν είναι καλή η μοτό, το χρώμα δεν παίζει ρόλο.
      18
  3. 3. Τι χρώμα είναι η νυν κύρια μοτοσυκλέτα σας?

• Μαύρη
      22
    • Άσπρη
      11
    • Κόκκινη
      7
    • Πράσινη
      1
    • Μπλε
      10
    • Κίτρινη
      1
    • Χρυσαφί
      1
    • Ασημί
      10
    • Πορτοκαλί
      2
    • Μαύρο ματ
      2
    • Συνδυασμό κάποιων από τα παραπάνω χρώματα
      4
    • Εντελώς παρδαλά χρώματα
      0
    • Επετειακά χρώματα
      0
    • Βαφή ρέπλικα
      1
    • Όλη με αερογραφίες
      0

Recommended Posts

Γιατρέ μου, :P το πρώτο κάντο πολλαπλής επιλογής. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Υπαρχει κατι πιο ωραιο απο ενα χαρουμενο και φωτινο μαυρο ???

Οχι !

Οσον αφορα ενα μεταχειρισμενο δε θα λαβω και πολυ υποψειν το χρωμα , πλαστικα ειναι και αλλαζουν στη τελικη !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα γυμνα με τραβαει πολυ το ασπρο ενω στα εντουροειδες μαυρο η μπλε..

Στα υπολοιπα οτι μου κανει κλικ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επρεπε να εχει μια επιλογη,αναλογα με την μηχανη.δεν νομιζω οτι σε ολες τις μηχανες πανε τα ιδια χρωματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επρεπε να εχει μια επιλογη,αναλογα με την μηχανη.δεν νομιζω οτι σε ολες τις μηχανες πανε τα ιδια χρωματα!

συμφωνω και επαυξανω

μια φορα ειχα δει ενα TDM βαμμενο ολο μα ολο μπλε σαν εκεινο που βαφουν τα πατζουρια στα νησια ηταν εκτρωμα πραγματικα

http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%B5+%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1&um=1&hl=el&sa=N&biw=1680&bih=878&tbm=isch&tbnid=dHo-3hIEJ0Z-5M:&imgrefurl=http://www.kufomagusto.gr/ukdyn/index.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D13%26Itemid%3D22%26lang%3Del&docid=nTA1NqSNXgtTgM&imgurl=http://www.kufomagusto.gr/ukdyn/images/stories/KufomagustoImages/PANTZOYRIA/me/pantzoyri%252520dif%252520galliko%252520fil%252520mple.jpg&w=425&h=800&ei=JkTDT-vPGMeEOp3p7dsJ&zoom=1&iact=hc&vpx=269&vpy=108&dur=1087&hovh=308&hovw=163&tx=110&ty=152&sig=103951831728052294363&page=1&tbnh=165&tbnw=86&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:1,s:0,i:69 να τετοιο περιπου χρωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτιμώ μάυρα/μαμύρα ματ, αλλά ψωνίζω με μοναδικό κριτήριο την κατάσταση, σε συνδυασμό με το ποσό που υποθετικά θα χρειαστώ για να την κάνω στο μέλλον μαύρη. Π.χ. το f4i το πήρα καναρινί πέρλα με μαυρογκρι κομμάτια και γκρι κώλο (βλ τη φώτο / άβαταρ) αλλά σε άριστη κατάσταση (τα πλαστικά δείχνουν να βγήκαν από το εργοστάσιο χτες, το μοτέρ γυαλίζει μέσα ) και τιμή καλή για την κατάστασή του. Έβρισκα και μαύρο με 500ε παραπάνω, για το οποίο όμως και πάλι ήθελα ξαναβάψιμο γιατί είχε μικρογρατσουνίτσες + μια δυό καλές, άρα πήρα το καναρινί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δε γουστάρω μαυρίλα... οπότε οτιδήποτε μαύρο αποκλείεται από κάθε αναζήτηση καινούριου και μεταχειρησμένου. Κάνω παραπάνω χρόνο να βρω αυτό που θέλω (όταν μιλάμε για μεταχειρησμένο) αλλά δεν πειράζει. Περνάει ωραία ο καιρός της αναζήτησης :)

Κι έχω χρυσαφιά μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ξαναγράψει......

Δεν θα αγόραζα ποτέ, οποιοδήποτε όχημα μου, σε μαύρο (αν και κάποτε είχα ένα bandit 400 μαύρο). Για εμένα είναι το χειρότερο χρώμα, στα μάτια μου χάνονται σημαντικές λεπτομέριες του σχεδιασμού και είναι και το ποιό δύσκολο από άποψη χρηστικότητας. Ακόμη κι αν μόλις το έχεις πλύνει, πάλι βρώμικο θα είναι. Με τον ήλιο ζεματάει το σύμπαν. Άσε που σε μαύρο είναι όλα ίδια (υπερβολή).

Γενικά είμαι άνθρωπος που του αρέσουν τα χρώματα, έχω βαρεθεί αυτήν την μυζέρια της καθημερινότητας και ο ρόλος του χρώματος μου δίνει μια ανάσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολες μου οι μοτοσυκλέτες ήταν μαύρες.

Μόνο ετούτο εδώ το μπλέ με έπεισε να αλλάξω.

dsc01094be.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά είμαι λάτρης του μαύρου, λευκού και των ματ αποχρώσεων τους. Ειδικά αν συνδυαστούν με χρυσές (ή άλλες, ανάλογα με την μοτο) πινελιές τότε τρελαίνομαι!!!!

Παρόλα αυτά δεν είμαι καθολικός στα παραπάνω χρώματα. Αν σε μια μηχανή μου κάνει κλικ οποιοδήποτε άλλο χρώμα τότε κανένα πρόβλημα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα