Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τώρα είδα ότι είχα ψηφίσει χόνδα τότε. Άμα ήμουν τζαπανέζος θα'χα αυτοξεκοιλιαστεί τώρα. Χαχαχαχα.... Ελα μη φοβασε... Πες το, αφου εισαι Χοντοφιλος!!! Θέλει επίσκεψη Σαλόνικα και να κόψουμε το κεφάλι του φιδιού ! :crazy: Πρπει να το οργανώσουμε αυτο... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2015 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Χαχαχαχα.... Ελα μη φοβασε... Πες το, αφου εισαι Χοντοφιλος!!! Ζω για να με δω με NC700 DCT ABS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Ζω για να με δω με NC700 DCT ABS. Γιατι το 700? Αφου υπαρχει και 750...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Γιατι το 700? Αφου υπαρχει και 750...? Με το 700άρι είχε γίνει το μπατιρντί, είναι cult classic πλέον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Πρπει να το οργανώσουμε αυτο... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Ο Αντώνης νεκρόφιλος βασικά είναι με αυτά που παίρνει αλλά το καλύπτει κοσμίως ! :crazy: Εσύ τοιμάσου, δεν θα μας ξεφύγεις και θα μας ταΐσεις και θα μας ποτίσεις ! :mB_kalo_e: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Ο Αντώνης νεκρόφιλος βασικά είναι με αυτά που παίρνει αλλά το καλύπτει κοσμίως ! :crazy: Ντάξει, να το δεχτώ για το θωρηκτό και το βιράγκο, αλλά το κλε για 500άρι έσπερνε. Δεν σταματούσε βέβαια αλλά έσπερνε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Τι έσπερνε? Κόλυβα ? :rotfl: Άντε την κάνω ομορφούληδες, καληνύχτα και καλό ξημέρωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 Κάτι τρανσαλπ κτλ τα είχε το κλε. Άλλωστε το μόνο καλό που'χε αυτή η μηχανή ήταν το gpzομοτέρ του. Τα του Καίσαρος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) και τελικα ο νικητης στην αιωνια κοντρα, ειναι η χοντα(φυσικα) με 409 ψηφους Βρέθηκαν πολλά αλάνια με glx 856mm απ' ότι φαίνεται Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2015 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 LOL, εχω λιωσει με τα οσα διαβαζω :D ρε παιδια που ειναι ο φιλος μου ο γιαμαχακιας666? μονο 2 χρονια ειχα να συνδεθω και οι περισσοτεροι εξαφανιστηκαν.. :/ αυτο που παρατηρω ειναι πως λειπει και μια τριτη επιλογη στην ψηφοφορια,για ποιο πραγμα μιλαω? για τα λεφτα φυσικα! αναμεσα στα 3 το καλυτερο ειναι τα λεφτα, αν εχεις παιρνεις οτι θες και δεν ασχολεισαι με το ποιος κατασκευαστης ειναι πιο αξιοπιστος,πιο καλος, πιο καινοτομος και αλλες τετοιες χαζομαρες..χωρις χρηματα για σερβις και ανταλακτικα, τα παντα ολα χαλανε και σπανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εδω ειμαι....!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2015 από τον Torakusu Yamaha 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Εδω ειμαι....!!! ελα ρε χρησταρα, αλλαξες nick ρε gamwto :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Τώρα ήρθε με τον τενεκέ πούχει μην τον παρεξηγείς..το παλεύει αλλά....... :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Τώρα ήρθε με τον τενεκέ πούχει μην τον παρεξηγείς..το παλεύει αλλά....... :crazy: οχι και τενεκες τα japanομαξια..τουλαχιστον παραμενει πιστος στους ιαπωνες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Σωστόοοοος ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Ε ρε ολοι με Triumph και ΚΤΜ θα γυρνατε και θα ειστε και πανευτυχης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Ε ρε ολοι με Triumph και ΚΤΜ θα γυρνατε και θα ειστε και πανευτυχης δεν θα με χαλαγαν καθολου αλλα οι ιαπωνες ειναι αλλιως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Ναι καλά εγώ πάντως σίγουρα.....θα; γυρνάω με στριγκάκια κλπ ζαρζαβατικά τώρα στα γεράματα.... :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Ναι καλά εγώ πάντως σίγουρα.....θα; γυρνάω με στριγκάκια κλπ ζαρζαβατικά τώρα στα γεράματα.... :crazy: Εσυ θειε Σαββα μην μιλας την εχεις λερωμενη την φωλια σου :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Εσυ θειε Σαββα μην μιλας την εχεις λερωμενη την φωλια σου :lol: Πάψε βρε μικρέ Μάτσα, απλά έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αρχαιολογικά μνημεία..... :tooth: Ξέρεις ποιός είναι ο Μάτσας στις παλιές Ελληνικές ταινίες ε ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2015 Πάψε βρε μικρέ Μάτσα, απλά έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αρχαιολογικά μνημεία..... :tooth: Ξέρεις ποιός είναι ο Μάτσας στις παλιές Ελληνικές ταινίες ε ? Κατι ψηλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Έτσι για να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά και με χιουμοριστική διάθεση, ορμώμενος από το θέμα "TDM850 Κουσούρια" και το post που λέει περί κατανάλωσης 150ml /100km. Έκανα λοιπόν κάποιες πράξεις (waaaay too much time in my hands, FML). Ένα μέσο-φθηνό λάδι κοστίζει ~8€/lt. To TDM850 επομένως καίει 1,20€/100km λάδι. Με την κατανάλωση να είναι περίπου 7.4lt/100km και το τεπόζιτο 20lt η αυτονομία είναι 270km. Δηλαδή σε κάθε φουλάρισμα απαιτούνται 405ml συμπλήρωμα λαδιού, δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα τενεκεδάκι coca-cola! Μα κάτσε ρε παιδί μου, αυτό θυμίζει εποχές διχρονίλας. ΤZR250, ομόσταυλο. Οι κύριοι εδώ μιλάνε για 30:1 αραίωση λαδιού. H κατανάλωση βενζίνης του δίνεται ως 33mpg -->8.6lt/100km Άρα σε λάδι 286ml/100km, λιγότερα από τα διπλά δλδ Αποδεικνύεται επομένως οτι το TDM είναι υβρίδιο, ημι-δίχρονο :grin: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 Αποδεικνύεται επομένως οτι το TDM είναι υβρίδιο, ημι-δίχρονο :grin: Συμπέρασμα............. Το TDM είναι ο αντικαταστάτης του.... TDR250 :lol: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2015 :rotfl: :rotfl: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες