ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 :tooth: Τρέμετε καλικάντζαροι και τελώνια, η μέρα έρχεται ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Τρέμετε καλικάντζαροι και τελώνια κοτόπουλα, η μέρα έρχεται ! Fixed!!! :_thumbsup: :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 να σε πάω εγώ βόλτα...χωρίς τιμόνι θα σε πηγαίνω!!! :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Μόνο σούζες;;; :P Ξέρω κι εγώ στο έτσι άμα είναι ρε... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 αυτά είναι!!!! :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Ωραίο το dreambike σου έτσι;;; Ε;; Δεν μπορείς να πεις. Την καλύτερη φωτό σου φύλαξα, μπαγάσα!!! :P :P :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 χαχαχαχ μεταξύ μας όποιο και απο τα δυο να είχα δεν θα με χαλούσε.σσσσσσςςςς είναι μυστικό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Ούτε εμένα. :P Αυτό έλεγα σήμερα στην καταδρομική των βορείων. Για ένα RR του '07 δεν θα έλεγα όχι, δεν θα έβγαζα κιχ για την ακρίβεια. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 δικός μου είσαι συ!! και έχει το φιλαράκι μου ένα κ9 600... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2014 Π.χ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4074741/ Και είναι και κάτσε καλά το μηχανάκι. Πάω να το βάλω και στις ωραίες αγγελίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 :mB_kalo_e: Αυτο ρε που βλεπεις, αμα θες να ξερεις, ειναι ομηρος απο μια μαχη με Yamahaκια και το πηρα λαφυρα, να το εχω να το βασανιζω παραδειγματικα μπροστα στα ματια τους μεχρι να αλλαξοπιστησουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Αυτο ρε που βλεπεις, αμα θες να ξερεις, ειναι ομηρος απο μια μαχη με Yamahaκια και το πηρα λαφυρα, να το εχω να το βασανιζω παραδειγματικα μπροστα στα ματια τους μεχρι να αλλαξοπιστησουν xa0ax00a0xa0xa0x εγραψες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 Μόνο σούζες;;; :P Ξέρω κι εγώ στο έτσι άμα είναι ρε... :P μαλλον θα ηταν κατω απο τους διδυμoυς πυργους το 2001 και εσπασε ετσι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 εξω απο το εργοστασιο του χαμαματσοου ηταν.. στη καλυτερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 εξω απο το εργοστασιο του χαμαματσοου ηταν.. στη καλυτερη. με αυτα που ακουγε προτιμησε να κανει χαρακίρι! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2014 ηταν προγραματισμενο να σπασει δηλαδη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 ΗΟΝDA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Σκατά στον Απίστεφτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Μόνο σούζες;;; :P Ξέρω κι εγώ στο έτσι άμα είναι ρε... :P Εν πάσει περιπτώσει... (για όσους βλέπουν) Την απαράμιλλη ποιότητα Φουβούκι δεν την έχει κανένα: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Σκατά........στην.......!! ξέρετε εσείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Εν πάσει περιπτώσει... (για όσους βλέπουν) Την απαράμιλλη ποιότητα Φουβούκι δεν την έχει κανένα: Εκτίθεσαι... Είπαμε... Στο γκουκλ βρίσκεις ότι θες. Όσο σπάνε τα Σουζούκι σπάνε και τα Χόντα. Το πήρες χαμπάρι από την πάνω φωτογραφία ή να κάνω και κακά. Ξεκολλήστε και βγάλτε τις παρωπίδες επιτέλους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Σκατά........στην.......!! ξέρετε εσείς... ΣΟΥΖΟΥΚΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Εκτίθεσαι... Εκθέτω, κύριος Είπαμε... Στο γκουκλ βρίσκεις ότι θες. Σπασμένα Σουζούκι σε υπερβολική αφθονία Όσο σπάνε τα Σουζούκι σπάνε και τα Χόντα. Πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι. Με χόντα, για να φτάσεις. Το πήρες χαμπάρι από την πάνω φωτογραφία ή να κάνω και κακά. Ξεκολλήστε και βγάλτε τις παρωπίδες επιτέλους... Περίμενε Η φωτό είναι από το εξής μηχανάκι: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 Εκθέτω, κύριος Σπασμένα Σουζούκι σε υπερβολική αφθονία Πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι. Με χόντα, για να φτάσεις. Περίμενε Η φωτό είναι από το εξής μηχανάκι: Ναι εκθέτεις τις παρωπίδες δημοσίως. Σπασμένα Χόνδα σε αντίστοιχη αφθονία... Και όχι μόνο πλαίσια... Αλλά και μοτέρ, μπιέλες, πιστόνια, μπορώ να δείξω άπειρα. Αλλά οι παρωπίδες σου, θα τα βλέπουν για Σουζούκι... Αν πάω στην γωνία με Πόρδα, δεν θα προλάβω... Όλο και κάνα πηνίο ή ανορθωτής θα μου καεί... Για να μην πω ότι θα βαρέσει και καμιά μπιέλα το παπαροεργαλείο το Πόρδα. Δεν περιμένω τίποτα... Θες κι άλλο Πόρδα; Έλα τ'αγόρι μου για να μην έχεις παράπονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas954 374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναι εκθέτεις τις παρωπίδες δημοσίως. Δικές μου είναι ό,τι θέλω τις κάνω! Σπασμένα Χόνδα σε αντίστοιχη αφθονία... Και όχι μόνο πλαίσια... Αλλά και μοτέρ, μπιέλες, πιστόνια, μπορώ να δείξω άπειρα. Αλλά οι παρωπίδες σου, θα τα βλέπουν για Σουζούκι... Για πλαίσια μιλάμε.. θες και όλα τα υπόλοιπα τώρα; Το πλαίσιο δεν σου φτάνει να κοπεί; Τι να την κάνεις τη μπιέλα χωρίς πλαίσιο; Τα πιστόνια; Δείξε μου ό,τι θες, τι να το κάνω; Αν πάω στην γωνία με Πόρδα, δεν θα προλάβω... Όλο και κάνα πηνίο ή ανορθωτής θα μου καεί... Για να μην πω ότι θα βαρέσει και καμιά μπιέλα το παπαροεργαλείο το Πόρδα. Τουλάχιστον θα γυρίσεις πίσω με δόντια, πόδια και χέρια στη θέση τους Δεν περιμένω τίποτα... Θες κι άλλο Πόρδα; Έλα τ'αγόρι μου για να μην έχεις παράπονο... Πφ.. αυτό δεν είναι τίποτα, χωρίστρα του έκανε ο ιδιοκτήτης ρε. Ή μήπως μου συγκρίνεις αυτό το ράγισμα τώρα που ποιός ξέρει τι είναι και πως έγινε, με τον κρητικό ντάκο της σουζούκι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2014 από τον kostas954 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες