slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 δε φταινε οι ανορθωτες απλα στο δρομο ειναι πιο γυαλιστεροι απο της hamaha και τους ματιαζουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ναι οσοι εχουν ρ6 να τα πουλησουν ειναι μαπα! Ειδικα τα 06 και μετα,πανω απο 1500 ευρω δεν πιανουν. Οποιος προλαβει ας πουλησει σε μενα τα εχω μετρητα! :lol:Honda καργα λεμε! Αν και εχω γιαμαχα παλι γιαμαχα θα επαιρνα η τριουμφ ! Ειμαι καλα? :lol: :lol: :lol: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είσαι απεγνωσμένος?! Ψάχνεις καινούριους φίλους?! Θέλεις 5-6 καινούριες κοινωνικές επαφές ?! ΥΠΑΡΧΕΙ λύση! ΔΕΝ είσαι μονος! Η CBR 600RR είναι εδώ για σένα! Η ΑΠΟΛΥΤΑ φιλική της συμπεριφορά, θα σε συναρπάσει! Θα έχεις ένα μαρσπιέ να γύρεις το κεφάλι σου στις δύσκολες ώρες! Λείπει η γυναίκα σου, και χρειάζεσαι στοργή?! CBR 600RR είναι η ΜΟΝΗ λύση! CBR 600RR & CBR 1000RR! Σχεσεις... στοRRγής... :crazy: Y.Γ. Και... μην ξεχνάς... στα... ''Φιλικά παιχνίδια, μπαίνουν τα καλύτερα τα γκόλ'' Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον Multijohn 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 χαχαχα φοβερος!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 δεν μπορει να ψηφισω μιας και δεν εχει κινεζος στην 2η επιλογη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 δεν μπορει να ψηφισω μιας και δεν εχει κινεζος στην 2η επιλογη τι θα ψήφιζες;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ε οχι ρε γιουτζιν.... τι ειναι αυτα που τσαμπουνας? Η ελλειψη χωματος σε εχει πειραξει... ΜΑ συγκρινεις το ΗΜ με το wrf? Αληθεια το αφρικα με το τενερε με βαση ποια κριτηρια; Σοβαρα ρωταω, με ενδιαφερει Αγαπητέ τρολλάκο, αποδέχομαι πλήρως ότι η κουλαμάρα μου δεν μου επιτρέπει να αντιληφθώ ή να αξιοποιήσω τις μικροδιαφορές που μπορεί να έχουν παρόμοια αγωνιστικά μηχανάκια επομένως σχεδόν μοναδικό κριτήριο επιλογής είναι το αντικειμενικότατο και επιστημονικότατο κριτήριο της αισθητικής. Με άλλα λόγια επιλέγω αυτό που επιλέγω γιατί έτσι μου γουστάρει! Ακόμα και όταν η επιλογή εκλογικεύεται κάπως, όπως φερ΄ειπείν στο δίλημμα CRE450R HM vs WR450F [ποιοτικότερες ΜΧ αναρτήσεις, χαμηλότερο βάρος], οι διαφορές παίζει να μην είναι καν αντιληπτές, πάλι θέμα γούστου και συναισθήματος καταλήγει να είναι η επιλογή, άρα αισθητικής. "Προτιμώ να αισθάνομαι ότι οδηγώ ένα ΜΧ μηχανάκι στημένο από Ιταλικό βελτιωτικό οίκο" και όχι "Το Ιταλικό Χόντα με βοηθάει να πάω πιο γρήγορα από το μαμά Γιαμάχα". Από εκεί και πέρα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει ο διαφορετικός προσανατολισμός που μπορεί να έχουν δύο μοτό της ίδιας κατηγορίας, και αυτό δεν είναι θέμα αισθητικής αλλά λειτουργικότητας. Στο δίπολο Africa - Super Tenere επιλέγω το πρώτο επειδή είναι [λίγο] πιο χωμάτινο, στο δίπολο WR250R - CRF250L επιλέγω δαγκωτό το πρώτο, πάλι επειδή είναι [απείρως] πιο χωμάτινο. Και πάλι όμως αρκετά συχνά η αισθητική υπερισχύει όπως για παράδειγμα στο δίπολο Dominator 650 - Tenere 660 όπου επιλέγω το δεύτερο γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αν και στο χώμα το Χόντα πρέπει να είναι αρκετά καλύτερο λόγω χαμηλότερου βάρους. ΥΓ1. Επιστρέφω λίγο στην επιλογή ανάμεσα σε CRE450R HM και WR450F που βλέπω ότι σε θορύβησε και ερωτώ σε: Θα προτιμούσες ένα YZ450F [ξέρεις, αυτό το πανάλαφρο με τον ανεστραμμένο κύλινδρο, τον ψεκασμό και το closed cartridge πηρούνι] εντουροποιημένο από την ΗΜ ή ένα μαμά WR450F [ξέρεις, αυτό το πολύ φιλικό αλλά λιγάκι βαρύ και με σουμιέδες αναρτήσεις]; ΥΓ2. Σε κάθε περίπτωση είμαι Χοντάκιας, το αποδέχομαι και δεν το κρύβω, κανείς δεν είναι τέλειος after all. Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 honda φυσικα! αφου ο κινεζος αγαπαει honda....μια ψηφο παρακαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 το μονο που δεν ακουσα εδω μεσα ειναι οτι τα κινεζικα ειναι καλυτερα απο τα χοντα τα οποια καινε ανορθωτες,πηνια,γενητριες,τεντωτηρες. το μονο που εμεινε να γραψετε οτι οποιος εχει χοντα ειναι μαλακας και ασχετος., αντε γραφτε το και αυτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_RR 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 η προθεση ψηφου ελεγε honda γιατι ειμαστε πισω παμε λιγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ποια η καλύτερη μεταξύ αυτών των δυο καμία Eσυ που ψηφισες εισαι Ηρακλάκιας υ.σ. Η μοτοσυκλέτα εκφράζει "ελευθερία-ανεξαρτησία" από BSA εως Sucks από Norton εως Royal Enfield από οποιαδήποτε yamaha εώς οποιαδήποτε Ηονδα. υ.σ2 εάν η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιηθεί ως μοχλός "εμπορικοποιημένου νεο-οπαδισμού" (ακριβώς όπως οι θρησκείες, πολιτική, ποδόσφαιρο)..τοτε για μένα θα κλείσει άλλο ένα τεράστιο κεφάλαιο ιδεολογικής ενασχόλησης. "μη τρώτε πρόλογο" 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Το προαιώνιο πρόβλημα του δεύτερου: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 δεν μπορει ω να ψηφισω μιας και δεν εχει κινεζος στην 2η επιλογη slaine,κρυφοχοντακιας ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Ποια η καλύτερη μεταξύ αυτών των δυο καμία και σοβαρά τώρα ... η αλήθεια είναι αυτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 slaine,κρυφοχοντακιας ειμαι in that case καταγγέλω το σάπιο γιαμαχοκατεστημένο που δεν επιτρέπει στον απλό λαό να ασκήσει τα φυσικά του δικαιώματα σύμφωνα με τη λογική και τα χρηστά έθιμα και να ψηφίσει βεβαίως βεβαίως χόντα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Κοιτα,αν ημουν χοντακιας και εβλεπα το tdm και το αντιστοιχο συχρονο χοντα ψηλο-στριτ Χ-ραννερ,τοτε θα ημουν λιγο απογοητευμενος. Αυτη ειναι η αληθεια. Μετα απο 10 χρονια δεν καταφεραν να μας δωσουν κατι κατα πολυ καλυτερο,οπως θα οφειλαν στα λεφτα που ζητανε. Επειδη τωρα μπηκα στο παιχνιδι τα διαβαζω ενα ενα απο την αρχη. Δεν μπορουμε να αρνηθουμε οτι το Crossruner εχει χάρες, το design ειναι υποκειμενικο. Αλλα το οτι δεν ειναι καλο μηχανακι δεν μπορει να το αρνηθει κανεις, απο κατω κρυβεται ενα VFR 800Vtec. Η τιμη βεβαια που το ζηταει ο Σαρακακης με την παρουσα κατασταση ΣΕ ΣΧΕΣΗ με την παρουσα τιμη του ΤΔΜ ,ναι ειναι μεγαλη. Δεν εχει περασει ομως πολυς καιρος που το ΤΔΜ τιμολογειτο στα 11,000 κατι ψηλα. Και αυτο απο το 2001 που βγηκε. Πιστευω οτι ειμαι αρκετα αμεροληπτος και δεν ειμαι ουτε Hondaκιας ουτε Yamahaκιας. Αντι-Σαρακακιας ειμαι........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ας παραθέσω κι εγώ τα επιχειρήματα μου: ΥAMAHA ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ :shoot: Μολις βγαλετε νικητη,ελατε να τα συγκρινετε με τα Καβα. Κάβα, σεβασμός. Η R6 δεν πάει βήμα! Είναι χρέπι! Οποιος το έχει, να το πετάξει γιατί θα τον αποκουλάνει εντελώς μιας και... για να έχει R6 είναι ήδη κουλός! Κάτσε να σε περιλάβει ο demplar που'ναι και ομόσταυλος σου.... το μονο που δεν ακουσα εδω μεσα ειναι οτι τα κινεζικα ειναι καλυτερα απο τα χοντα τα οποια καινε ανορθωτες,πηνια,γενητριες,τεντωτηρες. το μονο που εμεινε να γραψετε οτι οποιος εχει χοντα ειναι μαλακας και ασχετος., αντε γραφτε το και αυτο. 'νταξ, μην το χοντραίνεις. Αφού όλο το τόπικ, πάει χαβαλέ....... σlaine,κρυφοχοντακιας ειμαι Εσυ μωρη σουπιά, ασε τα πόστ + πρόσεχε μην φας καμμιά παντόφλα.... :lipssealed: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΠΕΡΑΣΕΙ 18'00' ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΒΓΑΛΤΕ ΑΦΟΒΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΤΖΑΤΖΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΚΟΜΟΔΙΝΑ, ΣΚΡΙΝΙΑ, ΧΕΣΤΡΕΣ, ΝΙΠΤΗΡΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΚΛΠ), ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΑ 20 ΤΟΝΝΩΝ ΚΟΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΕΚ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΗ.ΚΥ.Ο ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ''ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.....ΔΙΑΠΑΣΩΝ'' Τροποποιήθηκε Μάιος 26 , 2012 από τον innova 04 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ειτε ετσι,ειτε αλλιως.. γατακια και σκυλακια...:P πρωτη στην προτιμηση των καταναλωτων παραμενει η HONDA http://www.newsbeast.gr/car/arthro/350724/rekor-poliseon-pagosmios-gia-tis-motosukletes-tis-honda/ δεν μου δινει ποσοστα η χοντα(μακαρι να μου εδινε :D )ομως ειμαι ικανοποιημενος απο τα μοντελα της και με ορισμενα ερωτευμενος οπως: cbr250rr cb250 hornet nsr 250 xr250 ns400 rvf 400 vfr 400 nc30 cbr 400 nc23/nc29 xr 400 bros 400 cb400 super four kai to cb-1 cbr 600 f3 kai meta xr600/650 vfr rc 30 VFR 750 F RC36 RVF 750 RC45 το μοναδικο NR 750!! cbr 900/929/954 VTR 1000 SP1/2 cbr1000 cbr1100 +αλλα που εχω ξεχασει :popcorn: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΠΕΡΑΣΕΙ 18'00' ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΒΓΑΛΤΕ ΑΦΟΒΑ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΤΖΑΤΖΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΚΟΜΟΔΙΝΑ, ΣΚΡΙΝΙΑ, ΧΕΣΤΡΕΣ, ΝΙΠΤΗΡΕΣ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΚΛΠ), ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΑ 20 ΤΟΝΝΩΝ ΚΟΤΣΑΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΕΚ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΗ.ΚΥ.Ο ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ''ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ.....ΔΙΑΠΑΣΩΝ'' Ρε innovEμηδεντεσσερε να ρωτήσω έτσι πληροφοριακά... μήπως έχεις το τηλ, της παραπάνω ΜΗ ΚΥ.? Θα κάνω παράπονα! Μονος μου το γεμίζω το χρέπι τους το εικοσάτονο! Αμα βάλω μέσα το dt200, το και το Fiat, πάει γέμισε. Αναγκάζομαι να κρατήσω το ST. Θα περιμένω τα καρναβάλια μπας και το θέλει κανείς για άρμα! ειτε ετσι,ειτε αλλιως.. γατακια και σκυλακια... :P πρωτη στην προτιμηση των καταναλωτων παραμενει η HONDA http://www.newsbeast...etes-tis-honda/ δεν μου δινει ποσοστα η χοντα(μακαρι να μου εδινε :D )ομως ειμαι ικανοποιημενος απο τα μοντελα της και με ορισμενα ερωτευμενος οπως: cbr250rr cb250 hornet nsr 250 xr250 ns400 rvf 400 vfr 400 nc30 cbr 400 nc23/nc29 xr 400 bros 400 cb400 super four kai to cb-1 cbr 600 f3 kai meta xr600/650 vfr rc 30 VFR 750 F RC36 RVF 750 RC45 το μοναδικο NR 750!! cbr 900/929/954 VTR 1000 SP1/2 cbr1000 cbr1100 +αλλα που εχω ξεχασει :popcorn: ''Ολοκρηρη την γκάμα '' λέει ο κόσμος βρε! Μη παιδεύεσαι και σπάσεις κανα δάχτυλο απο το γράψιμο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 OK γραψε κ εσυ την αντιστοιχη της γιαμαπα σου... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 ειτε ετσι,ειτε αλλιως.. γατακια και σκυλακια... :P πρωτη στην προτιμηση των καταναλωτων παραμενει η HONDA http://www.newsbeast...etes-tis-honda/ δεν μου δινει ποσοστα η χοντα(μακαρι να μου εδινε :D )ομως ειμαι ικανοποιημενος απο τα μοντελα της και με ορισμενα ερωτευμενος οπως: cbr250rr cb250 hornet nsr 250 xr250 ns400 rvf 400 vfr 400 nc30 cbr 400 nc23/nc29 xr 400 bros 400 cb400 super four kai to cb-1 cbr 600 f3 kai meta xr600/650 vfr rc 30 VFR 750 F RC36 RVF 750 RC45 το μοναδικο NR 750!! cbr 900/929/954 VTR 1000 SP1/2 cbr1000 cbr1100 +αλλα που εχω ξεχασει :popcorn: Καλα ας ερχοταν ενα θεοσταλτο ρ6 εξω απο το σπιτι σου με το κλειδι πανω και θα σου ελεγα τι ωραιες κωλοτουμπες θα εκανες. Ξαφνου,θα περνουσες στο αλλο ακρο(περι φανταστικης γιαμαχα κλπ) Αναγνωριζεις τουλαχιστον ενα αλλο μηχανακι μιας αλλης εταιρειας,οτι μπορει,εστω μπορει να κοντραρει για λιγο ενα χοντα? Μπορει το ντεσμο ας πουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Καλα ας ερχοταν ενα θεοσταλτο ρ6 εξω απο το σπιτι σου με το κλειδι πανω και θα σου ελεγα τι ωραιες κωλοτουμπες θα εκανες. Ξαφνου,θα περνουσες στο αλλο ακρο(περι φανταστικης γιαμαχα κλπ) Αναγνωριζεις τουλαχιστον ενα αλλο μηχανακι μιας αλλης εταιρειας,οτι μπορει,εστω μπορει να κοντραρει για λιγο ενα χοντα? Μπορει το ντεσμο ας πουμε? παλι ακουω χοντραδες... εχεις διαβασει τιποτα απο τα προηγουμενα που εχω ποσταρει παραπανω? αν μου το εφερναν τζαπα κ γεματο βενζινη,γιατι οχι,αλλα θα ηταν λιγο ρισκο..φοβουμενος μην με αφησει απο κανενα βραχυκυκλωμα.. οχι οτι κ οτι ντεσμο,αλλα το 1098r ... :vv: τρελαινομαι για την βαβουρα που κανουν..τι χαρλευ κ μλκιες?ντουκατοηχος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Δεν τα εχω διαβασει γιατι εδω εχουν συμπληρωθει 20 σελιδες και οι 5 ειναι δικιες σου με σχολια που επαναλαμβανονται. Οποτε ταπεινα σου ζητω συγγνωμη και παω να κανω μια βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2012 Μήπως... σε λένε ΜΠΕΟ και σου αρέσουν τα στημένα?! Mήπως στο pro ή το fifa σου αρέσει να βάζεις γκόλ... απο στημένα?! Μήπως έχεις πρόβλημα ... στύσης?! Λατρεύεις οποια γκόμενα σε ΣΤΗΝΕΙ στα ραντεβού σου? Υπάρχει ΚΑΙ εδώ λύση: R6! Το παίρνεις και ξαφνικά γίνεσαι χεράς! Ο Rossi θα σε παρακαλάει να του πείς το στήσιμο της μηχανής σου! Ο Στόνερ δε θα ολοκληρώσει ΚΑΝ την χρονιά ενώ ο Λορεντζο αντί για γλυφειτζούρια θα ρουφάει... το αυγό του! Δεν έχεις καθόλου χέρια?! Φυτρώνουν! Η R6 είναι η μόνη λύση για να πάς τεζα! Να πιείς το μηχανάκι! Να μαστιγώνεις το γκάζι, να στίβεις τα φρένα, να βάζεις φωτιά στην άτασφρο να πηγαίνεις δίχως αύριο κι όλα αυτά... γιατι ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ λέμε το μηχανάκι! Το μηχανάκι είναι χαρτί! Το μηχανάκι είναι κροτίδα! Το μηχανάκι είναι πένα. Ναι ρε σΕ μιλλλλάω! Μη την ψάχνεις! R6. Πιο στημένο, πεθαίνεις! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες