Jump to content
karellen

36ωρο 2012 - Εντυπώσεις & Περιγραφές

Recommended Posts

πλήρωσα πριν αρκετό καιρό την συμμετοχη μου χωρίς να ξέρω αν θα έχω χρήματα για βενζίνες...χωρίς να ξέρω αν θα είναι έτοιμη η μηχανή ώστε να το ευχαριστηθώ στο έπακρο

μικρή σημασία για μένα πάντα έχει το αν θα το κάνω ολόκληρο-σωστά...

Εγώ φέτος θα το ήθελα αλλά δεν έβγαινε χωρίς πολλές ώρες βραδυνής οδήγησης. Το είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν το θέλαμε αυτό :rtfm: (καμμένοι)

τι μου αρέσει στο 36 ωρο...

το ότι γνωρίζεις ανθρώπους με το ίδιο πάθος

το να βρίσκεσαι στο δρόμο και να συναντάς συνεχεια μηχανές να σε ρωτούν και να ρωτάς αν κάτι ,θέλεις,θέλουν...(αν και αυτο φετος ηταν μειωμενο λογο σχεδιασεις της διαδρομης

το ότι ξεφεύγεις για λίγο από την καθημερινότητα (λιγο δυσκολο αυτο φετος)

το ότι πας σε μέρη που μονος σου μάλλον δύσκολα θα πας...

+1 σε όλα. Ακόμα και να συναντάς χωρίς να μιλάς αρκεί. Μιλούν τα μάτια.

το ότι συνάντησα το θείο μού στη πλατεία του χωριου :D που είχα να τον δωωωω ουυυυ

Δεν έπρεπε να φύγω εκεί. Τυχεροί ήμασταν που ξαναβρεθήκαμε πολύ σύντομα φιλαράκι.

δυο λόγια για το συγκεκριμένο 36 ωρο

θεωρώ ότι ήταν πιο δύσκολο από το περσινό

Ναι, αλλά όπως το κάναμε εμείς, για εμάς δηλαδή, ήταν ποιό εύκολο. Αν το προηγούμενο ήταν survivor φέτος ήταν 2 φορές αλλά δεν ένοιωσα ποτέ να μπαίνω σε mode επιβιώσης.

Αυτό βοήθησε τον καλό ύπνο το Σάββατο, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα.

o mesastou μαστερ της πλοηγησης...

ανεχτηκε το ροχαλητο μου και γενικως με ανεχτηκε :grin:

τον ευχαριστω!!

Ροχαλήτο; Ποιό ροχαλητό :crazy: (δεν άκουσα τίποτα, εσύ; )

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια για την πλοήγηση. Έκατσα κάπου 1ώρα+ την Παρασκεύη να περάσω την διαδρομή στο gps ... χωρίς να πονηρευτώ ... :kaaaala: για κλεψίματα.

Ευτυχώς το gps δεν έχει κάτι τελίκα, (όλη την Κυριακή ήταν off αρχίζοντας από το Σάββατο απόγευμα), απλά για κάποιον λόγο έπεσε η φόρτιση. Ψάχνομαι ακόμα...

Ταιριάξαμε καλά οι δύο μας, δεν περιγράφεται με λόγια η ασφάλεια και όχι μόνο που σου δίνει η παρέα. Ταυτόχρονα ο ρυθμός μας ήταν πολύ κοντά , μια πυροβολούσε ο ένας, μία ο άλλος :shoot:

... και σε πολύ λίγα σημεία με ... περίμενες :yawn: .. για λίγο.

Το πήγαμε χαλαρά λοιπόν αυτό το "36ώρο μπουφέ" ακόμα και για πολύ ορεξάτους χωρίς να μας πέσει βαρύ.

Μια πικρή αλήθεια: Δεν έχω ακόμα αποφασίσει αν θα ξανακάνω 36ώρο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

GP 800 της GILERA πρέπει νάναι Μάκη !

Άρα καλά το μπάνισα, χμμμμμ !

Και τα μικρά κυβικά έχουν ψυχή βρέ, λεφτά δεν έχουν.......

Εύγε και πάλι σε όλους και ευχαρισούμε που το μοιράζονται μαζί μας ! :grin:

O Σπυρος με το gp800 ειναι συνοδοιπορος μελος των Dalton's και της λεσχης που αυτη την φορα επερνε μερος στο ατομικο και αυτο ηταν το 4ο 36ωρο του....στο δε 14ο πηραμε την δευτερη θεση στο ομαδικο...φετος ηθελε να δοκιμασει μονος του αλλα ηταν ατυχης....μετα την δευτερη φωτο αναγκαστηκε να εγλαταλειψη μιας και ειχε προβλημα με την μεταδοση....την δευτερη ημερα εκανε μονο ενα μερος της διαδρομης....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O Σπυρος με το gp800 ειναι συνοδοιπορος μελος των Dalton's και της λεσχης που αυτη την φορα επερνε μερος στο ατομικο και αυτο ηταν το 4ο 36ωρο του....στο δε 14ο πηραμε την δευτερη θεση στο ομαδικο...φετος ηθελε να δοκιμασει μονος του αλλα ηταν ατυχης....μετα την δευτερη φωτο αναγκαστηκε να εγλαταλειψη μιας και ειχε προβλημα με την μεταδοση....την δευτερη ημερα εκανε μονο ενα μερος της διαδρομης....

Ένα σκούτερ δηλαδή και έμεινε ? :wallbash:

Του χρόνου θάρθω με τον σχιστομάτη φούλ προσεγμένο με τα χεράκια μου και θα τερματίσω να αποκαταστήσω την τιμή των σκούτερ ! :tooth:

Πλάκα κάνω ε? :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα νομίζω ότι στην Κρήτη στο 13ο τερμάτισε ένα sym300 ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων (η μόνη κατηγορία που δεν τραβάω είναι τα σκούτερ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην με πριζώνεις Μάκη είπαμε, πές όπως λές ότι δεν τα τραβάς ότι θα καεί ότι θα εκραγεί ότι θα πέσει ,πές κάτι βρε αδερφέ να βοηθήσεις και σύ ότι δεν πάει, μη μούρθει καμμιά τρελή ιδέα και ξέρεις ε?

Ο γέρος ή από χέσιμο πάει ή από πέσιμο ! :tooth::rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην με πριζώνεις Μάκη είπαμε, πές όπως λές ότι δεν τα τραβάς ότι θα καεί ότι θα εκραγεί ότι θα πέσει ,πές κάτι βρε αδερφέ να βοηθήσεις και σύ ότι δεν πάει, μη μούρθει καμμιά τρελή ιδέα και ξέρεις ε?

Ο γέρος ή από χέσιμο πάει ή από πέσιμο ! :tooth::rotfl: :rotfl:

Καλά θυμόμουν

Σ. Ι. KYMCO X-CITING R 300 SCOOTER CLUB HELLAS

Το πιο ταξιδιάρικο 300αρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά θυμόμουν

Σ. Ι. KYMCO X-CITING R 300 SCOOTER CLUB HELLAS

Το πιο ταξιδιάρικο 300αρι.

Με την γνωστή στους σκουτεράδες προβληματική του μετάδοση που προφανώς ο κάτοχος δεν ξέρει το φάρμακο και τα πίσω φρένα που τερματίζει η μανέτα μετά από άνοιγμα στα 110-120 και επανέρχεται μετά 3-4-5 πατήματα ? :whistling:

Δεν θα τόλεγα ούτε ταξιδιάρικο ούτε δείγμα αξιοπιστίας φίλε μου :lac: αλλά εδώ δεν είναι το θέμα για σκουτεροπεριπέτειες οπότε απλά θα πώ ότι το δείγμα ήταν παντελώς ατυχές, άμα έρθει κανά σοβαρό σκούτερ το ξανασυζητάμε ! :winking:

Συγγνώμη για το όφ τόπικ φίλοι μου .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα έχω μάθει να πιστεύω στην πράξη και όχι στην θεωρία. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το μόνο σκούτερ που έχει τερματίσει, σε αυτόν τον πιο σκληρό αγώνα αντοχής, είναι το xciting 300. Τα άλλα με το συμπάθειο δηλαδί αλλά τα ακούω βερεσέ :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προς ενημέρωσιν:

1ον το 36ώρο ΔΕΝ είναι αγώνας.

2ον το 36ώρο της κρήτης δεν είναι ενδεικτικό 36ωρο όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας και την καταπόνηση οχημάτων/οδηγών που ήταν αρκετά χαμηλότερη απ' τα άλλα.

Τροποποιήθηκε από τον kavadias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kavadia εσυ εισαι που μας πετυχες με τον Αλχ να βαζουμε αδιαβροχα σε ενα υποστεγο κοντα στον Προυσσο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτήσω κάτι? βλέπω το βίντεο και σκέφτομαι ότι αυτό δεν μου κάνει και πολύ για ασφαλή-συνετή οδήγηση. κάνω λάθος? μπορεί και να οφείλεται στην δική μου απειρία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kavadia εσυ εισαι που μας πετυχες με τον Αλχ να βαζουμε αδιαβροχα σε ενα υποστεγο κοντα στον Προυσσο?

ναι παλλίκαρε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι παλλίκαρε

:thumbsup1: εισσσσσσσωραίος!!!

να ρωτήσω κάτι? βλέπω το βίντεο και σκέφτομαι ότι αυτό δεν μου κάνει και πολύ για ασφαλή-συνετή οδήγηση. κάνω λάθος? μπορεί και να οφείλεται στην δική μου απειρία.

Τα χουμε ξαναπει αυτα.... στα βιΔεα διαστρεβλωνεται λιγο η οπτικη η ορατοτητα και η ταχυτητα.

Η πραγματικοτητα ειναι διαφορετικη... οχι οτι πηγαιναμε και χαλαρα... αλλα σιγουρα οχι επικινδυνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέψου δηλαδή και να τρέχαμε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι διαθέσιμο αυτό το βίντεο λέει ο ποιητής.

Γυμνάσια μας κάνεις Ταπταπη? :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που να δεις ρε Πετραν 2 (τυχαιους) συμφορουμητες βορειους γληγορους να κυνηγιουνται σε κανα βουνο εδω πανω ...θα σε καψουν το κεφαλι :lol:

παντα με ασφαλεια και συνεση ομως :P (εννοειται πως απεχω απ ολα αυτα )

ο alx με τον patapio τουριστηκα πηγαινανε :pimp:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως αν δεν ειχε το κοντερ θα πιστευα οτι πηγαινατε με τα διπλα απ οτι εγραφε στην πραγματικοτητα..

Πολυ ομορφα μαγκες και εις αλλα με υγεια!!! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα διαπιστωνω πως ηταν πολλα μελη του mybike στο 36 ωρο.... ρε γαμωτο επρεπε να μαζευτουμε-γνωριστουμε .

Λυπαμε που δεν γνωρισα αρκετους

MrD respect για το δικαβαλο... καποιες στιγμες διασταυρωθηκαν οι δρομοι μας αλλα δεν θυμομουν οτι ειχες smt για να σου μιλησω.

Τα συγχαρητηρια στην γυναικα σου που συνεχισε και μετα απο πτωση ...ΗΡΩΙΔΑ.

Ηρωιδα δεν λες τιποτα...

και ναι , πολους βλεπω εδω οτι ηρθαν...next time ας πιουμε μια μπυριτσα ρε αδερφε πριν την εναρξη :drunk:

κλάιν του χρόνου

α και πουσε τώρα το θυμήθηκα, θενκς για τη σαλάτα :crazy::mB_kalo_e: :lol:

αμ πως ! χαμενη να παει η σαλατουλα!!...η Ηρω με ειχε πρηξει, μιλα με τον Τασο να πατε μαζι του χρονου , εχετε ιδιο ρυθμο ( μονοκαβαλος εννοειτε)...εχει ανησυχησει που δηλωσα σολο την επομενη φορα και θελει να μου βρει παρεα!!! χαχαχα

Χαιρετώ κ εγω κ μπράβο σας μέχρι εκεί που φτάσατε δικάβαλο.

ΠΣ: Τα λέγαμε Κυριακή βράδυ στο Καρπενήσι που σταματήσατε για φαγητό.

:).... και εσεις δεν τραβηξατε λιγα με αυτο το κολοβροχο που φαγατε στο τελος και μετα γυρισμο !!! ευγε παιδες παντα τετοια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποτελέσματα 15ου.

http://www.motoguzzi...ta-15ou-36orou/

Ο Μπάμπης πάλι το ''Τζιβόγλου'' ! Σταθερός. :afro:

web_IMGP8533.jpg

φωτό απο απονομή. http://s593.photobucket.com/albums/tt15/ptzebetzis/Aponomi%2015ou%2036orou/?start=all

Μπράβο πάλι σε όλους !

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποτελέσματα 15ου.

http://www.motoguzzi...ta-15ou-36orou/

Ο Μπάμπης πάλι το ''Τζιβόγλου'' ! Σταθερός. :afro:

web_IMGP8533.jpg

φωτό απο απονομή. http://s593.photobuc...orou/?start=all

Μπράβο πάλι σε όλους !

Mπράβο του!!! Αλλά του χρόνου παίρνει άλλος σειρά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα