karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Ουφ μόλις επέστρεψα στα πάτρια εδάφη μετά από 1.800 χιλιόμετρα πορεία και ένα χαμόγελο άλλο τόσο μεγάλο! Τι να πρωτοπεί κανείς γι αυτό το θεσμό του 36ώρου.Είναι σα να ανοίγεις μια κονσέρβα και να βγαίνει ολόκληρο το μοσχάρι από μέσα.Ακούγεται σαν ένας αγώνας συνηθισμένος και τελικά ξεδιπλώνεται η περιπέτεια,το ταξίδι στο άγνωστο,λίγο τύχη,αρκετή εξερεύνηση. Και τι δεν είχε το μενού: Διαδρομές μέσα από έλατα και πλινθόκτιστα μονοπάτια.Τοπία να εναλλάσονται από ορεινά σε θαλασσινά σε χρόνο dt και όλα αυτά υπό τη συνοδεία ήλιου ή καταρρακτώδους βροχής σε διαστήματα δεκαλέπτων! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Άφιξη στο 'Αμαλία' λίγο πριν από το Ναύπλιο τη Νέα Τίρυνθα.Συμπαθητικό ξενοδοχείο χτισμένο σε άπλετο χώρο με γύρω πορτοκαλιές ανθισμένες.Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από ένα ανοιξιάτικο σούρουπο και τις λεμονιές-πορτοκαλιές να μοσχοβολάνε,όνειρο.Any way.Οι πρώτοι επισκέπτες-αγωνιζόμενοι έχουν ήδη φτάσει και έχουν παρκάρει στις αριθμημένες θέσεις που μας έδωσαν με μειλ οι γκουζαίοι οργανωτές. Και η κούκλα του Γιώργου,μοναδικός συνδυασμός μεταλλικού πράσινου(?) με κόκκινο πλαίσιο. Το βράδυ της Παρασκευής κύλησε ήσυχα με πηγαδάκια,νέες γνωριμίες και μοτο-κουβέντες. Το πρωί του Σαββάτου εγερτήριο στις 6:30 για να προλάβουμε να ντυθούμε και να φάμε ένα πρωινό της προκοπής γιατί η μέρα προμηνυόταν εξαντλητική και δεν υπήρχαν χρονικά περιθώρια για ταβέρνες κλπ. Στις 7:30 -αν δεν κάνω λάθος- άρχισαν να φεύγουν τα γκρούπ,ανά 10λεπτο και άλλο γκρουπ μηχανών(δεν έφευγαν όλοι μπουλούκι για ευνόητους λόγους). Όπως θα δείτε στο χάρτη η διαδρομή του πρώτου σκέλους ξεκινούσε από Ναύπλιο και περνώντας από πολλά χωριά διαφόρων νομών κατέληγε στο φράγμα του Λάδωνα όπου εκεί θα μας δινόταν το road book. Φεύγοντας λοιπόν από το όμορφο Ναύπλιο και πηγαίνοντας παραλιακά στους Μύλους αρχίσαμε να ανεβαίνουμε τον παλιό δρόμο για Τρίπολη,τον κολοσούρτη για τους παλιούς Πριν την Τρίπολη αριστερά και ανάβαση στον Πάρνωνα. (συνεχίζεται).... 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Μπραβο Νικολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Δώστε πόνο λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Να και η λίστα με τα μέρη-χωριά που βρίσκουμε μπροστά μας (δεν είναι μόνο μια σελίδα,έχει κι άλλες δύο . ...συνεχίζω. Στον Πάρνωνα και στο χωριό Καστρί έπρεπε να βγάλουμε και φωτό. Ξέχασα να πω πως για να αποδείξει κάποιος ότι όντως πέρασε από τα μέρη της λίστας έπρεπε να τραβήξει φωτογραφία σε μέρος προκαθορισμένο από τους οργανωτές (μια πηγή,μια χαρακτηριστική πινακίδα,ένα μνημείο κλπ) και στη φωτό να φαίνεται η μοτοσυκλέτα με την πινακίδα καθαρά και το περιβραχιόνιο που μας είχανε δώσει. Να η πρώτη με check point την βρυσούλα-σας δείχνω μια άλλη για να πάρετε μια γεύση. Εν συνεχεία κατηφορίσαμε προς Άστρος με τη θέα να κόβει την ανάσα. Λίγο πορεία στα πεδινά και μετά πάλι ανάβαση Πάρνωνα (αυτό το βουνό με κυνηγάει εμένα ) για τη φωτό Νο 2 Ύστερα το πρόγραμμα περιελάμβανε και παιχνίδι,βεβαίως,paint ball παρακαλώ. Έπρεπε ο κάθε αγωνιζόμενος να πάει τρέχονταςστο σημείο που ήταν το όπλο και να ρίξει 5 βολές σε στόχο.Ένας κριτής μετρούσε το χρόνο του 'τρεξίματος' και τις εύστοχες βολές. Φεύγουμε από Αρκαδία και μπαίνουμε Μεσσηνία βορεινή.Γνωστά μου τα μέρη και οι δρόμοι, τσίτωσα λίγο παραπάνω τα γκάζια του ΧΤΧ .Όχι πως έχει καμμιά σημασία,δεν μετράει πόσο γρήγορα πας στο 36ωρο. Α η βροχή είχε ήδη αρχίσει κάμποση ώρα,μία ξεκίναγε,μία σταμάταγε δεν μπορούσες να αποφασίσεις αν θα βάλεις τα αδιάβροχα από πάνω ή όχι. Πάντως η άσφαλτος ήταν ανέλπιστα καλής ποιότητος και κράταγε αρκετά καλά. Συγκεκριμμένα με τα Rensport δεν περίμενα τέτοια συμπεριφορά (ακούς Πατάπιε; ) Εγκαταλείπουμε την πατρίδα και στα σύνορα με την Ηλεία είναι ο ναός του Επικουρείου Απόλλωνα όπου είναι να βγάλουμε την 3η φωτό στην πινακίδα δίπλα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Και εκει που καθομαι και πινω το καφεδακι στο χωριο...ΩΠΑ!!!Γνωστος αυτος...Και βλεπω τον Αλεξη(ALX)πρωτη μουρη να παρκαρει τη Μπεμπα του...και μετα και...ΩΠΑ...ο Virus....κι αλλος κι αλλος γνωστος...ωπα τι εγινε εδω...κι αλλος...και...ο χαμος εγινε στο χωριο...Χαρηκα που τα ειπαμε απο κοντα...Παντα τετοια μαγκες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TRAPATONI 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 :popcorn: άντε πάλι μας έφεξε και αυτήν την εβδομάδα . Θα έχουμε κάτι να βλέπουμε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Είμαι Σπιτι !! Τρελό πακέτο η διαδρομή και η βροχή . Οποιος καταφέρει και κάνει ΟΛΗ τη διαδρομή είναι ΑΡΧΩΝΤΑΣ . Θα καταλάβετε όταν γράψουν και οι υπόλοιποι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 ...Επιστροφή από το ναό και ξανά στη δημοσιά να πάρουμε την άγουσα για Ανδρίτσαινα. Ολιγόλεπτη στάση για ένα τσουρεκάκι και βενζίνη και φουλ για Καρύταινα. Αlarm που είσαι, είπα Καρύταινα! Πλέον είναι η σειρά του Μαινάλου να το ανεβούμε.Προορισμός το Λιμποβίτσι,ένα χωριουδάκι χαμένο μέσα στο δάσος και με ένα παράδρομο για κύρια πρόσβαση.Ευτυχώς ήταν ένα άτομο της λέσχης εκεί και περίμενε να μας δείξει τη στροφή για την 4η φωτογραφία ( Οι φωτό είναι με την παλιά ώρα προ ολίγου το είδα). Δυστυχώς η ώρα είχε αρχίσει να περνάει και το σούρουπο πλησίαζε ενώ μας περίμενε ακόμα μπόλικο πρόγραμμα. Έπρεπε να φύγουμε αέρα πατέρα για φράγμα του Λάδωνα όπου ΕΚΕΙ θα μας έδιναν το road book! Πλέον είχαμε μπει στην Εθνική Πύργου-Τριπόλεως που ένα μεγάλο κομμάτι της περνούσε ψηλά στο βουνό και τα χωριά ήταν πολύ γραφικά.Ειδικά τα Λαγκάδια ήταν το κάτι άλλο,τόχω σημειώσει να το επισκεφτώ υπό 'ηρεμότερες' συνθήκες. Με τα πολλά η πορεία έφτανε στη λίμνη του Λάδωνα αλλά επειδή μερικοί είχαν αργήσει πολύ ήταν πλέον πολύ δύσκολο να τους δοθεί ρόουντ μπουκ και να κάνουν άλλα 250 χλμ διασχίζοντας την Αχαϊα και την Κορινθία αυτή τη φορά και μέσα στο σκοτάδι. Εγώ το πήρα,πήγα μέχρι Κλειτορία-Καλάβρυτα και μετά επέστρεψα στο ξενοδοχείο κατά τις 11,μετά από 15 ώρες στη σέλλα. Το εστιατόριο του Αμαλία εκτάκτως γι αυτή την περίπτωση έμεινε ανοιχτό μέχρι τις 12 για τους ξεθεωμένους (και ξελιγωμένους). 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ξημέρωσε και Κυριακή! Έχετε παρατηρήσει πως στα ξενοδοχεία κάνεις και γ..μώ τους ύπνους; Είναι τα κρεββάτια ή μήπως η αίσθηση του φευγιού;Μάλλον το δεύτερο. Ώρα για μασαμπούκα γιατί το σημερινό πρόγραμμα είναι πιο αγγούρι. Για ζέσταμα το πιάτο έχει μια Τρίπολη σαν χτες και από κει Λεβίδι-Βλαχέρνα-Κλειτορία και κει αριστερά για ανάβαση στο Χελμό όπου είναι και η φωτογραφία της σημερινής μέρας. Μετά πορεία προς Καλάβρυτα (απ' έξω) και εν συνεχεία μέχρι Αίγιο, ένας ορεινός δρομάκος . Λάθος, κατσικόδρομος, με το ζόρι 2 μέτρα πλατύς,γεμάτος τρύπες,νεροφαγιές,καθιζήσεις και γκάβαλα από τα πρόβατα. Έλα όμως που σε ανεβάζει στα χίλια εφτακόσια τόσο και ακούς την ανάσα του Θεού στο σβέρκο σου. Εκει δεν θέλει μοτέρ,εξατμίσεις κλπ.Τα σβήνεις όλα και αφήνει τη ματιά να ταξιδεύει,από κάτω ο Σελινούντας ποταμός φαίνεται σαν ακίνητος. Μετά κατηφόρα μέχρι το ωραίο Αίγιο και από κει βουρ για Ρίο από παλιά εθνική.Τώρα έχω παρέα και το Δημήτρη από Αθήνα με ένα πορτοκαλί Tiger 1050 (άλλα στοιχεία δεν ξέρω,άμα διαβάζει mybike την καλημέρα μου). Στο Ρίο πριν τη γέφυρα ήταν οι κριτές και σφράγιζαν τις καρτέλλες των οδοιπόρων γιατί ο αγώνας μεταφέροταν πλέον στη Στερεά Ελλάδα! Απ' όλα έχει το μενού:Τη φανταστική Γέφυρα με κουρκούτι.Προυσσό λαδορίγανη.Λίμνη Κρεμαστών με σκορδάκι ψιλοκομμένο. Για κυρίως πιάτο πάρτε ένα Καρπενήσι στα κάρβουνα και πάει λέγοντας . Εύηνος ποταμός,όλα τα λεφτά Ας αφήσω όμως και κανένα άλλο φίλο να μας πει τη συνέχεια... ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ. Πρώτα-πρώτα ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει στα παιδιά της λέσχης Moto Guzzi που κάθε χρόνο αφιερώνουν χρόνο,κόπο,διάθεση για να μας προσφέρουν έναν αγώνα που κάνει τον κάθε αναβάτη να δοκιμάζει τα όριά του και την τεχνική του,τον κάνει να έρχεται πιο κοντά στη μοτοσυκλετα του και που δύο μέρες έιναι μόνο αυτός και αυτή. Επίσης μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω πολλά παιδιά προσωπικά πλέον και όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Πάει κι αυτό,τι άλλο; Α ο καιρός.Το Σάβατο τις πρώτες ώρες είχε μια αραιή συννεφιά χωρίς να γίνεται σκοτεινιά,ίσα να μας δροσίζει! Μετά ανοίξανε οι κρουνοί του ουρανού οπότε μοιραία το χρονοδιάγραμμα μεταφέρθηκε δύο ώρες αργότερα. Σε πολλά χωριά με το που πήγαινες να ρωτήσεις κάποιον μια πληροφορία για ένα χωριό,αυτός είχε την απάντηση έτοιμη προτού μιλήσεις καν.Τον είχαν ρωτήσει και νωρίτερα για το ίδιο! Επίσης σε πολλά χωριά τα πιτσιρίκια κάθονταν στην άκρη και φώναζαν όλα μαζί: Δώστου! σούζα! Σαν το ράλλυ Ακρόπολις. Αύριο τα υπόλοιπα γιατί κουτουλάω από τη νύστα... Τροποποιήθηκε Μάιος 13 , 2012 από τον karellen 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Ωραίος ο Νικος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskkk 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) 1η ΗΜΕΡΑ http://www.everytrai...44eac874279c3c0 2Η ΗΜΕΡΑ http://www.everytrai...b79877f3123cd50 Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον nikoskkk 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Καλως ορισατε 36ωριτες!!!! Περιμενουμε τις ιστοριες σας τις φωτο και τα βιντεο σας!! Ζηταω πολλα?? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μια εικονα χιλιες λεξεις λενε. ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες (εκτος του καιρου ολα ηταν αψογα) Πολλα συγχαρητηρια σε οσους τερματισαν (ειδικα την ακατορθωτη πρωτη μερα) Μεγαλο respect στους δικαβαλους. Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον patapios 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Μια εικονα χιλιες λεξεις λενε. ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΥ Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στους διοργανωτες (εκτος του καιρου ολα ηταν αψογα) Πολλα συγχαρητηρια σε οσους τερματισαν (ειδικα την ακατορθωτη πρωτη μερα) Μεγαλο respect στους δικαβαλους. Την πήρες την κούπα; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Την πήρες την κούπα; :P Οχι μου ξεφυγε για λιιιιγο. Μου υπολειπονται καμια 400αρια χιλιομετρα και κανα 8αρι ωρες οδηγησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Οχι μου ξεφυγε για λιιιιγο. Μου υπολειπονται καμια 400αρια χιλιομετρα και κανα 8αρι ωρες οδηγησης Μη μου πεις χάλασε πάλι ο τίγρης;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 πειτε καμια λεπτομερια ρε!! εχω το ποπκορν ετοιμο και δεν εχω με τι να το φαω? πρωτη μερα τι εγινε? ακουσα για σφαγη χειροτερη της περσινης! η βαθμολογια πως εβγαινε? το παιχνιδι τι ηταν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Μη μου πεις χάλασε πάλι ο τίγρης;; Και χωμα.... ο Τιγρης δεν χαλαει...... ΩΡΙΜΑΖΕΙ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 μπραβο σε όλους που τα καταφερατε! ALX που είσαι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 πωπω ρε κακομοίρη! Τι τραβήξατε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) το παιχνιδι τι ηταν? Το παιχνιδι ηταν ενας συνδυασμος τρεξιματος ανωμαλου δρομου 50 μετρων με τα ποδια (με οτι αυτο συνεπαγεται: μποτες κορντουρες κτλ) στην συνεχεια σκοποβολη paintball 5 βολες και επιστροφη αλλα 50 μετρα, ολα αυτα στον ελαχιστο δυνατο χρονο. ALX που είσαι??? Μετα απο τοσες ωρες με ωτασπιδες στα αυτια του παιζει να μην ακουει σημερα Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Εγώ και τι δεν έπαθα αυτό το διήμερο... (και ειδικά χτες) Θα σας τα πω αργότερα γιατί έχω κάτι δουλίτσες τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 λεω και γω...για να μην "εμφανιστείς" εσύ... "γκρίνιαξε" η γερμανίδα? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες