ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Μασαμπούκα στο Ναύπλιο (σσσσσ... μας έπιασαν τον ποπό κανονικά) Ξενοδοχείο Αμαλία (συμφορουμίτης ) Περισυλλογή πριν την ...καταιγίδα ...καλάαααααα Αχ τι καθαρή ήταν πριν (θα δείτε παρακάτω και το μετά) Μασαμπούκα στο Αμαλία Μια ...καλλιτεχνική Ναός επικούρειου Απόλλωνα Ρίο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Καρπενήσι Ιτέα τερματισμός Μες το μαύρο χάλι... και η μοτό και εγώ! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Πείτε μου ότι στις φωτό παραπάνω δεν είδα και σκούτερ και να ήτανε δεν θέλω να μου το πείτε..........δεν θέλω λέμε............. Άλλωστε που να πάω εγώ ο κ@λόγερος ? Εύγε φίλοι μου. άψογοι ! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Πολύ ωραίες φωτογραφίες ! Κι ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Πείτε μου ότι στις φωτό παραπάνω δεν είδα και σκούτερ και να ήτανε δεν θέλω να μου το πείτε..........δεν θέλω λέμε............. Άλλωστε που να πάω εγώ ο κ@λόγερος ? Εύγε φίλοι μου. άψογοι ! :vv: Αυτό το σκούτερ το είχα μπανίσει και σε άλλα 36ωρα(από φώτο), σίγουρα στο περσινό και είναι νομίζω το 800αρι της πιαντζιο. Σαν να είναι μέλος των Αστραχάν από ότι έχω καταλάβει. Ο οδηγός δε είναι ιδιαίτερα ευμεγεθής. Εντάξει Σάββα με το 300αρι σου έχεις δικαιολογία. Με 800αρι πάντως μπορεί και να το έβγαζες. Παλιά λέγανε ότι το εργαλείο κάνει τον μάστορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραίοι παίδες, συμμετείχατε σε άλλο ένα έπος βλέπω! Ευχαριστούμε για τις φωτό Karellen και Alx. Επειδή πουθενά δεν το αναφέρετε, πόσα ήταν τα χιλιόμετρα; Το μικρότερο μηχανάκι που έλαβε μέρος; Το μηχανάκι με την χειρότερη σέλα; [Ερωτήσεις παγίδες οι δύο τελευταίες, θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω με το κίτρινο χρέπι μου σε κάποια φάση.... ] Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Απανταω στο 2ο σκελος της ερωτησης σου. Κατα την αποψη μου το μηχανακι με την χειροτερη σελα που ελαβε μερος ηταν : ΑΥΤΟ.... και δεν ηταν μονο ενα.... αλλα μια παρεα με 2 απο δαυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 τα παλικάρια με τα RSV4 τερμάτισαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) τα παλικάρια με τα RSV4 τερμάτισαν; Στο τελος της πρωτης μερας που μιλησαμε μου ειπαν πως με το που εφαγαν βροχα γυρισαν πισω. Για την δευτερη μερα δεν γνωριζω... λιγο μετα τα καλαβρυτα δεν τους ξαναειδα. Ολοι με ss και δικαβαλα ηταν για μενα ΗΡΩΕΣ. Το τραγικο στην δικη μου υποθεση ηταν πως δεν πονεσα-πιαστηκα ουτε στον πισινο ουτε στην μεση ουτε στα ποδια ουτε στην πλατη..... .... αλλα απο τους καρπους και κατω ολα τα δαχτυλα εγιναν νταουλι απο το πρηξιμο της κουρασης. (Την κυριακη το βραδυ η βερα με το ζορι βγηκε απτο δαχτυλο.) Πρεπει να πατησα συμπλεκτη και φρενα πανω απο 1.000.000 φορες Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και 2 φωτο απο ελικοπτερο δανεισμενη απο το φορουμ των guzzαιων: Ναι ειχαν νοικιασει και ελικοπτερο οι απιστευτοι. Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2012 από τον patapios 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 ...φανταστικες και πανεμορφες φωτο απ ολους!...μπραβο σας παιδες!... :_rock-on: ...ηρωικο 36ωρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Μόλις επέστρεψα και εγώ , στην Κρήτη , το χαρηκα πολύ το 15ο , η μεγαλύτερη χαρα μου ηταν οταν τερμάτισα κανονικά με ολες τις φωτογραφιες και ολα τα χλμ κανονικά ......δεν περιγράφετε με λόγια αυτο που ζείς ακριβώς εκείνη την στιγμή που φωτογραφιζεσαι κατω απο την αψίδα του τερματισμού ,τα ξεχνάς ολα , θιες να φωναξεις , να ουρλιαξεις ...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΥΓ. φωτο και απο μενα μόλις ηρεμησω , γιατι ακόμα στριβω και ξαναστριβω !!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωχ εσενα δεν σε γνωρισα.... μαυρο tiger με mivv εξατμιση ησουν? Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
almeros 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 άντε τώρα να μετράω μέρες για το 16ο. η βροχή σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της στο φετινό 36ωρο. την 1η μέρα, οδήγηση 1 ώρα υπό καταρακτώδη βροχή και άλλη 1 ώρα σε βγεγμένο οδόστρωμα την 2η μέρα όμως της ξεφύγαμε. μας πρόλαβε μόνο 15χλμ πριν το Καρπενήσι όσον αφορά το χωμάτινο προς Κρυονέρια, ευτυχώς που το περάσαμε μέρα. απ' ότι άκουσα όσοι μπήκαν εκεί βράδυ, ζορίστικαν όπως είπε παραπάνω και ο συνοδοιπόρος Rory, όλη η κούραση και η ταλαιπωρία εξαφανίστηκε δια μαγείας από τον ήχο του κλείστρου της μηχανής του Γιάννη που μας απαθανάτιζε κάτω από την αψίδα του τερματισμού Καύλαααααααααααααααααααααααααααα!! να τελειώνεις πραγματικά μόλις τερματίζεις. είτε νωρίς είτε αργά, είτε πρώτος είτε τελευταίος. γιατί αυτοί που τερμάτισαν έχοντας ολοκληρώσει όλη την διαδρομή και έχοντας όλες τις φωτό είναι ήρωες. μπράβο σε αυτούς που τερμάτισαν για τα κότσια τους, μπράβο σε αυτούς που τερμάτισαν παρακαμπτοντας κάποια κομμάτια για την λογική τους σε αντίθεση με άλλους ολότροζους, μπράβο και σε αυτούς που εγκατέλλειψαν σε κάποιο σημείο για το θάρρος τους να βάλουν πρώτα την ασφάλεια τους και μετά την θέληση να συνεχίσουν. εύχομαι σε όλους καλή δύναμη στις καθημερινές δυσκολίες, οι οποίες είναι αύγκριτα μεγαλύτερες από του 36ωρου και να έχουμε όλη υγεία να πάμε και στο επόμενο στην Θράκη. ουπς, είδηση........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Μπραβο σε ολους οσους πηραν μερος!! Ωραιες φωτογραφιες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rory 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Ωχ εσενα δεν σε γνωρισα.... μαυρο tiger με mivv εξατμιση ησουν? Πορτοκαλί Tiger της κρητικής Αεροπορίας !!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Καλά έκανα και δεν διάβαζα το θέμα....... Του χρόνου θα'ρθω κι εγώ................................................ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!.................. :yahoo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Επειδή πουθενά δεν το αναφέρετε, πόσα ήταν τα χιλιόμετρα; Το μικρότερο μηχανάκι που έλαβε μέρος; [Ερωτήσεις παγίδες οι δύο τελευταίες, θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω με το κίτρινο χρέπι μου σε κάποια φάση.... ] Γύρω στα 1.600 Είδα ένα ΧΤ μπλε 600 ή 500, δεν είμαι σίγουρος και ένα KLR 650 με ένα μεγάλο κύριο να το οδηγεί. Το 'χρέπι' σου είναι μια χαρά, μόνο στις ευθείες θα έχεις λίγο πρόβλημα που θα θέλεις κι άλλο τελική.Στα στροφιλίκια θα είσαι άρχοντας,κοίτα το ΧΤΧ πλαγιάσματα στον κολοσούρτη (παρακάτω φωτογραφία του Πατάπιου) Και 2 φωτο απο ελικοπτερο δανεισμενη απο το φορουμ των guzzαιων: Κολοσούρτης ρε πστμ.Τον πέρασα Παρασκευή απόγευμα που πήγαινα Ναύπλιο ερχόμενος από Καλαμάτα και το Σάββατο το πρωί ήταν στο πρόγραμμα της διαδρομής ξανά.Και σαν να μην έφτανε αυτό ήταν ΚΑΙ στην πορεία της Κυριακής,έλεος Στροφιλίκια ωραία όμως σε φέρνουν στα όρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Καλά έκανα και δεν διάβαζα το θέμα....... Του χρόνου θα'ρθω κι εγώ................................................ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!!!!!!.................. :yahoo: Να έρθεις Ειρήνη. Η κυρία από κάτω (Θάλεια νομίζω) ήρθε με ένα Kawasaki W800,ατρόμητη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 ..................... και να έχουμε όλη υγεία να πάμε και στο επόμενο στην Θράκη. ουπς, είδηση........... Κάντε κάνα τέτοιο καλό 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Τριχωνίδα λίμνη 2o check point Στην αρχή όλες οι μηχανές γυάλιζαν! Αργότερα όμως... (Φραπεδούμπα στο Ρίο χαζεύοντας τη Γέφυρα Η νιρβάνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Αυτό το σκούτερ το είχα μπανίσει και σε άλλα 36ωρα(από φώτο), σίγουρα στο περσινό και είναι νομίζω το 800αρι της πιαντζιο. Σαν να είναι μέλος των Αστραχάν από ότι έχω καταλάβει. Ο οδηγός δε είναι ιδιαίτερα ευμεγεθής. Εντάξει Σάββα με το 300αρι σου έχεις δικαιολογία. Με 800αρι πάντως μπορεί και να το έβγαζες. Παλιά λέγανε ότι το εργαλείο κάνει τον μάστορα. GP 800 της GILERA πρέπει νάναι Μάκη ! Άρα καλά το μπάνισα, χμμμμμ ! Και τα μικρά κυβικά έχουν ψυχή βρέ, λεφτά δεν έχουν....... Εύγε και πάλι σε όλους και ευχαρισούμε που το μοιράζονται μαζί μας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Κάντε κάνα τέτοιο καλό καντε κανα τετοιο καλο !!!! :vv: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Λοιπον εφτιαξα ενα τσαϊ του βουνου γιατι αντεληφθην τι θα επακολουθουσε και πραγματικα με τετοιο καιρο μπραβο σε ολους για τον αθλο. Πραγματικα δυσκολες συνθηκες με βροχη, αλλα συμμετοχες με ψυχη και παθος για την μοτ/τα. :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 ΤΟ 36ΩΡΟ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΡΗ Παρασκευη απογευμα σκαω στο ξενοδοχειο και νοιωθω σαν παιδακι που μπηκε στις κουνιες. Μηχανακια παρεακια πειραγματα κτλ Το βραδακι παραλαβη του χαρτη της διαδρομης και κλασικα ολο το βραδυ αυπνοι απο την αγωνια της επομενης μερας. ΣΑΒΒΑΤΟ Εκκινηση απο τους τελευταιους. Αγχος τρελο και διαφορες σκεψεις στο μυαλο μου. Πως να οδηγησω? Ποτε να σταματησω? Θα βρεξει? και αλλα τετοια . Με το που κουμπωνει η πρωτη στο κιβωτιο ομως ολα σβηνουν και ξεκιναει η περιπετεια. Λαθος πρωτο με το καλημερα.... δεν στηριχτηκα στις δικες μου δυναμεις πλοηγησης και ειπα να εμπιστευτω καποιον να με "βγαλει" στην διαδρομη. Αποτελεσμα να φερνουμε γυρους μεσα στο Ναυπλιο για κανα 20λεπτο. Απο εκει και περα ειπα μεσα μου "Εισαι μονος σου" και εβαλα το κεφαλι κατω να καλυψω την χαμενη ωρα. Ολα κυλουσαν ομαλα, ο καιρος συννεφια και η διαδρομη πολυ σφιχτη με τα χιλιομετρα να "βγαινουν" δυσκολα. Καπου μετα το παιχνιδι αρχισε το γλεντι ομως. Βροχη χαλαζι κρυο και κουραση εδιναν και επερναν. Εκει εφαγα και καμια ωρα να γυρισω πισω να βαλω βενζινη στην Μεγαλοπολη. Αποφαση στην τελευταια φωτογραφια να εγκαταλειψω ... ηδη 11 ωρες πανω στην μηχανη... δεν ηθελα να ρισκαρω ουτε την ακαιρεοτητα μου ουτε την επομενη μερα. ΚΥΡΙΑΚΗ Μια αλλιωτικη μερα ξεκιναει. Παρεα με τον Alx χωρις να το εχουμε κανονισει από πριν ανηφοριζουμε τον αχλαδοκαμπο… ο καιρος τελειος, ο ρυθμος γρηγορος , η ψυχολογια τρελη, η παρεα εμπειρη. Πιανω τον εαυτο μου μερικες στιγμες να χαμογελαει μεσα απτο κρανος και να λεει ετσι πρεπει να είναι το 36ωρο. Ο γρηγορος ρυθμος και η πιο ανοιχτη διαδρομη κανει τα χιλιομετρα να φευγουν πιο γρηγορα και πιο ευχαριστα. Εκει μια πατατα που καναμε στο roadbook μας κανει να φαμε καμια ωρα και καμια 30αρια χιλιομετρα καπελο κανοντας το γυρο των Καλαβρυτων. Ο Alx οδηγαει σαν δαιμονισμενος και εχω καταλαβει ότι τα εχει παρει κρανα που χαθηκαμε . Εγω ακολουθω απολαμβανοντας τον ρυθμο μιας και το παιχνιδι για μενα ειχε τελειωσει από το σαββατο και το μονο που ηθελα ηταν να ευχαριστηθω να διασκεδασω και να δω τις αντοχες μου. Με τα πολλα φτασαμε Ριο περασαμε απεναντι ...με το που αρχισε το σφιχτο στροφιλικι οι καρποι μου υπενθυμισαν την χθεσινη κουραση και πως δεν ειναι η χρονια φετος που θα ολοκληρωσω το οδοιπορικο. Περνω εν τελη την σωστη οπως αποδειχτηκε αποφαση να εγκαταλειψω στο καρπενησι. Τις πρωτες ωρες που τελειωσε.... ελεγα ωραιο ηταν αλλα δυσκολο. Μετα απο 2 μερες εχει αρχισει να μου λειπει. Στοχος του χρονου ο τερματισμος????? ...to be continued 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες