George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2012 Συμφωνώ σε όλα εκτός της πρώτης πρότασής σου. Δεν έχουν καμία σχέση στην πόλη τα δύο αυτά μοτόρια. Μα καμία απολύτως. Εάν οδηγήσεις ΤΑ650 και ανέβεις μετά στο καπάκι σε ένα στρώμα θα το διαπιστώσεις. Επίσης, καμία σχέση δεν έχουν σε στριφτερό επαρχιακό επαρχιακό δίκτυο, εκεί που το στρώμα δεν μπορεί εύκολα να αλλάξει πορεία λόγω μακρού μεταξονίου κλπ. Δεν του αρέσει να στρίβει γενικότερα, παρά μόνο εάν βγει στον ανοικτό δρόμο όπου εκεί δίδει ρέστα.... Franky οπως τα λεει ο Γιωργαρος ειναι τα πραματα,κ κοιτωντας το θεμα που ανεβασες για την αναζητηση ΟΝ-ΟΦ εισαι σε καλο δρομο με την επιλογη ΤΑ. προσπαθησε να βρεις κ τα δυο για δοκιμη,θα σε βοηθησει πολυ στην αποφαση σου.αν ησουν εδω θα σου εδινα το δικο μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Ψήφισα 650 . Ο λόγος δεν είναι πως το έχω στην κατοχή μου αλλά ότι εμφανισιακά με "γεμίζει περισσότερο" . Το 700 σίγουρα είναι καλύτερο τεχνολογικά και είναι το επόμενο βήμα της εξέλιξης (που είχε αργήσει) του 650 . Στην εμφάνιση όμως με κερδίζει το 650 γιατί μου αρέσει πιο πολύ ο όγκος και το "μπούγιο" . Με ξένισε το γεγονός ότι μείωσαν αισθητά τον όγκο και το έχουν κάνει τόσο μαζεμένο σε σχέση με το 650 . Δεν μπαίνω στην διαδικασία σύγκρισης της ποιότητας κατασκευής και των συμπεριφορών τους γιατί εκεί οι ανάγκες των αναβατών ποικίλουν και δεν μπορεί να υπάρχει μια ξεκάθαρη γνώμη . Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα ,πάλι το 650 θα έπαιρνα και δεν το μετανιώνω στιγμή (μόνο που ζηλεύω τις 6 ταχύτητες του 700,το ABS και το injection :P ) .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 αρχειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 (μόνο που ζηλεύω τις 6 ταχύτητες του 700,το ABS και το injection :P ) .. Και το 700 5αρι σασμαν φοραει ,μην ζηλευεις τσαμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harry 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Και το 700 5αρι σασμαν φοραει ,μην ζηλευεις τσαμπα! Σωστός .... Αν έχεις το μυαλό σου συνέχεια την TDM αυτά παθαίνεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Και το 700 5αρι σασμαν φοραει ,μην ζηλευεις τσαμπα! Μπορεί να ζηλέψει τον ψεκασμό, πάντα υπάρχει κάτι να ζηλέψει κανείς σε μια άλλη μοτοσυκλέτα. :P Οπως κι εμείς οι 700άρηδες ζηλεύουμε τον 21άρη τροχό όταν περνάμε από χώμα :D Ωραία είναι και τα δυό, ρε παιδιά. Χρόνο και χρήμα να 'χουμε για να τα ταξιδεύουμε κι από κει κι έπειτα όλα καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Στην Πανελλήνια που είχαμε κάνει κάποτες Λίμνη Πλαστήρα, είχα νοικιάσει ένα 700άρι. Έκανα μαζί του καμμιά 800αριά χλμ και σε εθνική και σε επαρχιακό. Με εξέπληξε ευχάριστα με την έννοια ότι στα στροφιλίκια ήταν σίφουνας βοηθούμενο απ' τα πολύ καλά φρένα του και τον μαζεμένο όγκο. Στην Εθνική ταξίδευα με 150άρες συνέχεια και στο κοντέρ είδα αρκετές φορές και 170. Σ' αυτήν την ταχύτητα βέβαια τα πράγματα θέλουν πολλή προσοχή λόγω ελαφρού κοσκινίσματος και δεν είναι για παραπάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Λόγω του ότι τότε "λεφτά υπήρχαν" δεν έδωσα σημασία στην κατανάλωση, την οποία ούτε και μέτρησα για να σου πω. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο που θα πεις ουάου, αλλά είναι πολύ τίμιο και θα σε πάει παντού απροβλημάτιστα. Επειδή είχα και το CBF-600, φοβάμαι ότι θα σου λείψει η αίσθηση και η δύναμη του street, αν και το CBF στα χαμηλά είναι ψοφίμι, μετά τις 4500-5000 στροφές αρπάζει. Μέχρι εκεί τίποτις αξιόλογο (τουλάχιστον το πρώτο και καρμπυρατεράτο του '04 που είχα). Κοίτα μην ξενερώσεις με το on-off.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2012 Ενω την πρωτη φορα που ειδα το ΤΑ700 κοροϊδεψα ασυστολα το φαναρι του, μετα το ερωτευτηκα ομως, ο λογος ειναι οτι σε αρκετες εξοξους μου για καφε εβλεπα παρκαρισμενο ενα χρυσαφι σε ενα συγκεκριμενο σημειο που ππερνουσα και αυτο επαιξε καταλυτικο ρολο στην εκδηλωση του ερωτος! Εκτιμω επισης οτι ειναι συμαζεμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2012 Στηρίζω, ψηφίζω ΤΑ700. Λίγο δυνατότερο μοτέρ, ψεκασμός, C-ABS. Και έχει όλα τα καλά που έχει και το ΤΑ650. Προφανώς η μικρότερη μπροστινή ρόδα πόσο μπορεί να επιρεάσει τον μέσο αναβάτη στις χωμάτινες διαδρομές του? Ίσα ίσα που βελτιώνει την συμπεριφορά του ΤΑ στην άσφαλτο που εκεί λιώνει τα λάστιχά του. Όλα τα παραπάνω βέβαια εφόσον υπάρχει το μαρούλι για ΤΑ700. Το ΤΑ650 ως μεταχειρισμένο μπορεί να βρεθεί σε πολύ χαμηλές τιμές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2012 Παρε με κλειστα ματια το 700...Το εχει ο κολλητος μου και τα μονα μειονεκτηματα ειναι οτι δεν παει "βημα"(πιο γρηγορο απο το 650 φυσικα...) και οτι καταναλωνει σαν 1000... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παρε με κλειστα ματια το 700...Το εχει ο κολλητος μου και τα μονα μειονεκτηματα ειναι οτι δεν παει "βημα"(πιο γρηγορο απο το 650 φυσικα...) και οτι καταναλωνει σαν 1000... Καταναλώνει σαν 1000? Καλά, πού το 'χει δει αυτό ο κολλητός σου? 4,3 λίτρα / 100 χλμ. στο ταξίδι 5,8 λίτρα / 100 χλμ. στην πόλη. Πραγματικές μετρήσεις από εμένα με δικάβαλη χρήση. Αλλού είναι τα μειονεκτήματα του 700. Θα στα πω έξω από τα δόντια, όπως κάνω πάντοτε. Απουσία 5ης σχέσης, ποιότητα βαφής και πλαστικών σε κάποια σημεία, καζανάκι στο κάτω μέρος που είναι εκτεθειμένο στα χτυπήματα, απουσία τηλεπροφόρτισης του αμορτισέρ, μέτριας ποιότητας αναρτήσεις, κι ας είναι της Showa. Αυτά είναι τα σοβαρά "πλην" του. Στην κατανάλωση, στα φρένα και στην άνεση είναι πολύ ψηλά το μηχανάκι και στο λέω εγγυημένα. Κι όσο για το ότι "δεν παει βημα" ένα έχω να πω: με 60 ονομαστικούς ίππους (55 δυναμομετρημένοι στον τροχό) και με ροπή στις μεσαίες στροφές στα ίδια ακριβώς επίπεδα με το πολύ δυνατότερο V-Strom (από το οποίο όμως χάνει στις ψηλές στροφές) το μηχανάκι πάει μια χαρά για το σκοπό που προορίζεται. Μιλάμε για ένα μεσαίο on-off με τουριστικές ικανότητες. Ούτε σπορ χαρακτήρα έχει ούτε κατσίκι για τα βουνά είναι. Αν το συγκρίνουμε φυσικά με τον ανταγωνισμό των 800 κυβικών, εκεί χάνει κατά κράτος αλλά μιλάμε για άλλη κατηγορία κυβισμού και τιμής. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 @Κωστα 6η ηθελες να πεις υποθετω...? μακαρι ολες οι εταιρειες να εβγαζαν (εστω κ ενα ανα 20ετια) μηχανακια οπως τα ΤΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos Pallikaras 347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Φιλε γεια χαρα! Εχωντας ακομα και τωρα ενα ΤΑ650 στην κατοχη μου το συνιστω ανεπιφυλακτα σαν μια μοτο με τεραστια αξιοπιστια οικονομια και καλο γκαζακι για τα κυβικα της! ταξιδι φορτομενο 130 μαξ! το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν οταν τρυπησαν τα ψυγεια! κατα τα αλλα ολα οκ...εμενα εχει 150000κμ....και ειναι σαν να μην περασε μια μερα απο πανω του.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Φιλε γεια χαρα! Εχωντας ακομα και τωρα ενα ΤΑ650 στην κατοχη μου το συνιστω ανεπιφυλακτα σαν μια μοτο με τεραστια αξιοπιστια οικονομια και καλο γκαζακι για τα κυβικα της! ταξιδι φορτομενο 130 μαξ! το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ηταν οταν τρυπησαν τα ψυγεια! κατα τα αλλα ολα οκ...εμενα εχει 150000κμ....και ειναι σαν να μην περασε μια μερα απο πανω του.. στα ποσα χιλιαδες χιλ τρυπησαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Φορτωμένα με 130 μαξ? Αυτό εμένα γιατί μου θυμίζει απόδοση XT 600 ? Δε λέω ότι δεν μπορεί κάποιος να ταξιδέψει αυτή την ταχύτητα αλλά νομίζω πως το 700άρι είναι κάπως πιο εργατικό! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Φορτωμένα με 130 μαξ? Αυτό εμένα γιατί μου θυμίζει απόδοση XT 600 ? Δε λέω ότι δεν μπορεί κάποιος να ταξιδέψει αυτή την ταχύτητα αλλά νομίζω πως το 700άρι είναι κάπως πιο εργατικό! :) κ τα δυο ειναι σαφως πιο εργατικα,απλα μετα απο εκει στο 650 ρουφαει πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) @Κωστα 6η ηθελες να πεις υποθετω...? μακαρι ολες οι εταιρειες να εβγαζαν (εστω κ ενα ανα 20ετια) μηχανακια οπως τα ΤΑ... Οντως, Γιώργο, απουσία 6ης σχέσης ήθελα να πω. Φαντάζεσαι να έλειπε και η 5η? Σαν παπάκι θα ήταν! Α, και για να ολοκληρώσω τα μείον όλων των Transalp, να προσθέσω και το σιδερένιο ψαλίδι. Μην το συζητάμε, θα έπρεπε να είναι αλουμινένιο. Δε θεωρώ όμως μείον (κι ας διαφωνούν πολλοί με αυτό) το σιδερένιο πλαίσιο, καθώς πιστεύω ότι σε ένα "ονοφάκι" είναι προτιμότερο ένα πιο "γλυκό" πλαίσιο με ελαφρά ενδοτικότητα (κάτι που το κάνει και πιο άνετο) παρά ένα πλαίσιο - βράχος, που ταιριάζει σε ... "σουπερσπόρια". Για τις επιδόσεις και το χαρακτήρα των Transalp λοιπόν, το πλαίσιο αυτό είναι μια χαρά, εκτός κι αν στην Υλίκη ξυπνάει μέσα σου ο κοιμώμενος ... Rossi και είσαι και φορτωμένος με τον 100 κιλών χοντροξάδελφο και τριβάλιτσο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Επειδη το ζω καθημερινα το μηχανακι επιμενω...Δεν εχει καμια σχεση σε γκαζι με το βστρομ αφου θες ευθεια αντιπαραθεση...Για τα κυβικα του παντα ειναι ψοφημι...σερνεται....Απο ανεση σταθεροτητα ευχρηστια κλπ κλπ ειναι τελειο!Α και οι καταναλωσεις που αναφερεις πρεπει να ειναι με 5η και 90 κμ την ωρα μαλλον....Μεσα στην πολη και σε γοργους ρυθμους εκτος αυτης καει σχεδον το ιδιο με το δικο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 Επειδη το ζω καθημερινα το μηχανακι επιμενω...Δεν εχει καμια σχεση σε γκαζι με το βστρομ αφου θες ευθεια αντιπαραθεση...Για τα κυβικα του παντα ειναι ψοφημι...σερνεται....Απο ανεση σταθεροτητα ευχρηστια κλπ κλπ ειναι τελειο!Α και οι καταναλωσεις που αναφερεις πρεπει να ειναι με 5η και 90 κμ την ωρα μαλλον....Μεσα στην πολη και σε γοργους ρυθμους εκτος αυτης καει σχεδον το ιδιο με το δικο μου! φιλε,αλλο να το ζεις κ αλλο να εισαι κατοχος...αγαντα λιγακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 καλα εχεις δικιο....Οταν το αγορασω ξαναγραφω...Τα ιδια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2012 καλα εχεις δικιο....Οταν το αγορασω ξαναγραφω...Τα ιδια!!!! ειδες που συμφωνουμε τελικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_36 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 10 χρόνια πέρασα με το ΤΑ 650!ΟΚ δέν είναι dream bike αλλα την δουλεία του την κάνει άνετα!!Άπειρα ταξίδια μόνος ,δικάβαλος & τριβάλιτσος!!Πάει παντού ταχύτητα ταξιδίου γύρο στα 130 -140 χλμ.Για το τα 700 δεν ξέρω τπτ!Οσο αφόρα το στρομα που διάβασα παραπάνω πολλή φασαρία το μοτερ του,καβάλησα κάποια στιγμή ενα 1000νόμιζα οτι είχε πέτρες το μοτερ στα ποσα χιλιαδες χιλ τρυπησαν? Τα δικά μου ψυγεία τρύπησαν κοντα στα 120000 χλμ μετά απο 9 χρόνια μετα την πρώτη του επαφή με τους ελληνικούς δρόμους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Το 700άρι πάει δικάβαλο-τριβάλιτσο με 140 χαω με την κατανάλωση στα 4,5 l/100km, μετρημένο από μένα. Μετά από'κει θέλει παρέα ένα βυτιοφόρο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Το 700άρι πάει δικάβαλο-τριβάλιτσο με 140 χαω με την κατανάλωση στα 4,5 l/100km, μετρημένο από μένα. Μετά από'κει θέλει παρέα ένα βυτιοφόρο Εάν πάει δικάβαλο-τριβάλιτσο με 140χαω και καίει 4,5, τότε πόσο θα σου καίει με 90 σταθερά μονοκάβαλο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2012 Εάν πάει δικάβαλο-τριβάλιτσο με 140χαω και καίει 4,5, τότε πόσο θα σου καίει με 90 σταθερά μονοκάβαλο??? Δεν ξέρω πόσο αλλά σίγουρα θα σε οδηγήσει στην αυτοκτονία απ'τη βαρεμάρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες