A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Αγαπητή μου μηχανή ζητω συγνωμη αλλα θελω σε πουλησω και να παρω αλλη!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Αγαπητή μου "μηχανή", δεν σε θεωρώ ΚΑΝ μηχανή... αλλά κασόνι με ρόδες!!! Μην ξεγελιέσαι ούτε από το σερβισάκι που σου κανα, ούτε απ τα λαστιχάκια που σου βαλα πριν κάνα 2μηνο, γιατί τα πλαστικά σου δεν πρόκειται να τα φτιάξω ΠΟΤΕ!!! Είναι πολύ ακριβά, και προτιμώ τα φραγκάκια να τα βάλω στην άκρη μπας και πάρω κανέναν αντικαταστάτη σου κάποτε γιατί δεν πας ΒΗΜΑ, παρά να τα Typhoonοποιήσω και αυτά Μην κοιτάς που στα χώνω, σε γενικές γραμμές σε πάω γιατί είσαι ΣΚΥΛΟΣ μαύρος, αλλά λιγάκι ψωραλέος και με βηματισμό πεκινουά... Γι αυτό ΤΟΥΜΠΕΚΙ και μην τολμήσεις να κάνεις ΚΙΧ, θα πάρεις τον μπ@@λο! Αγαπητή μου μηχανή που δεν πήρα ακόμα, .... με την όρεξη θα μείνεις γλυκιά μου!! Έτσι όπως παν τα πράγματα ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ.... Γι αυτό μπορείς αν θες να ψάχνεις σιγά σιγά τον μελλοντικό σου ιδιοκτήτη. Αν όλα πάνε καλά, πιστεύω με το καλό όταν πάρω το εφάπαξ θα μπορέσω να σε πάρω μεταχείρω (ούτε σε μεταχείρω φωτογραφία δεν θα υπάρχεις τότε αλλά οκ) Τι μας έμεινε... 80 - 19 = 61 χρονάκια και μετά... θα σε λιώσω στη βόλτα!!! ΣΟΥ ΦΕΞΕ ΡΕ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Αγαπητή μου μηχανη....τα έχεις όλα κι έμεινα νηστικός!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 αγαπητο wrf συγνωμη για τις απειρες ξαπλες χωρις λογο, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
miss.25 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Αγαπητη μου μηχσνη συγνωμη που σε κραζω συνεχεια επειδη δεν μπορεις να φτασεις τους αλλους...Αυτους που τρεχουν με τις μεγαλες μηχσνες τους....Μην στεναχωριεσαι σε κανα χρονο θα σε δωσω σε καποιον που θα σε εκτιμα πιο πολυ χαχα.Δεν εχεις παραπονω ομως σε φροντιζω οσο μπορω!"! Τιιιι? Τώρα έγινε χρόνος? Σεπτέμβρη είπες!!! Αγαπητό cbr του Toni shark, θέλουν να βάλουν τρικλοποδιά στον έρωτα μας... Ξέρω ότι σε χαλβάδιαζα τις προάλλες στην Πέραμο και υποσχέθηκα να σε περιμένω, αλλά σχέση από απόσταση για τόσο καιρό δε μπορώ να κάνω!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητή και αγαπημένη μου μηχανή, Είμστε χώρια 4 μέρες τώρα..... Σίγουρα ειναι δύσκολο για σένα στο στάντ του πόνου, αλλά θα περάσει. Τουλάχιστον έχεις καλή παρέα , είδα τουλάχιστον 2 Ιταλίδες 1098 δίπλα σου... Αλλα και για μένα ήταν δύσκολα καλή μου.... αυτο το ΣΚ όλες οι άλλες οι μηχανές όργωσαν τον τόπο.. Και γω αντι για χαρακίρι πήγα στη Τσαριτσάνη για να δω τον Ηρακλή μας.... Υπομονή λίγες ώρες έμειναν για να πάρεις εξιτήριο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητο μου σκουτερ θα σου πιω το αιμα απο Πεμπτη μεχρι και Δευτερα.Δεν νομιζω να σε πειραζει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Ποιο κοριτσι ρε Μαθο,ο παλαιστής του Σουμο............................... Fat bitches need love too! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπημενη μου υπερταχεία. Ολοι σε χλευαζουν γιατι λενε οτι καις ανορθωτες,εισαι παλιας τεχνολογιας,δεν εχεις 200 αλογα,και οτι εισαι αχρωμη,αγευστη,και κρυοκωλη. Παρ'ολα αυτα,εγω δεν τους ακουω αυτους τους κακοπροαιρετους,και πλεον δεν σε πουλαω πλεον..... -_- Κανε υπομονη,και σε μερικες μερες θα πας για εγχειριση στα μπροστινα σου καλαμια,οπου θα φωλιασουν νεα μοσχευματα ευρωπαϊκης τεχνολογιας,και νεα λιπαντικα για τις αρθρωσεις σου,γιατι εχεις συμβατικο πηρουνι,και τα υπολοιπα παιδακια λενε οτι εισαι μπαναλ,και επικινδυνη μηχανη..... :( Επισης επειδη ερχεται Πασχα,σαν καλος καβαλαρης σου αγορασα ενα ζευγαρι παπουτσακια,τα οποια ειναι ελαφρυτερα κατα ενα κιλο το καθενα,εχουν σεξυ σολες με μαλακη γομα και θα κουραζεσαι λιγοτερο πλεον να γερνεις στις στροφες,γιατι τα αλλα παιδια με κοροϊδευουν,και μου λενε οτι μονο εγω γερνω πανω σου και εσυ εισαι ορθια..... Αντε και επειδη ηρθε η ανοιξη,θα σου βαλω και τακακια στα σαγωνια σου,γιατι παλι τα αλλα παιδακια με κοροιδευουν,και μου λενε οτι δεν εχεις αισθηση στα φρενα.Τι πραγμα εισαι και εσυ μωρε??? Να φρεναρεις με ενα δαχτυλο στη μανετα,και να πιανει και το πισινο σαγωνι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητή μου μηχανή, Τώρα τελευταία το έχεις καβαλήσει το καλάμι γιατί όπου πας σε χαζεύουν... Γιαυτό θα καθυστερήσω την λιγάκι την αλλαγή των λαδιών στις αναρτήσεις σου και στο μοτέρ σου... Θα καθυστερήσω και την ρύθμιση των βαλβίδων σου... Θα καθυστερήσω και την αλλαγή της αλυσίδας σου... Θα καθυστερήσω και την αλλαγή των γραναζιών σου... Θα καθυστερήσω γ@μώ το κέρατό μου και την αλλαγή των ελαστικών σου!! Σκ@τά! όλα καθηστερημένα! Που θα πάει αυτή η κατάσταση!;!; Κατάλαβέ με αλλά ξέρω ότι δεν χαλάς δεν σπας δεν κάνεις κιχ! Και ότι σου λένε για την πάρτη σου, μην τα ακούς, επίτηδες τα λένε γιατί σε ζηλεύουν! Κυρίως κάτι γιαπωνέζοι με χοντρές κυρίες!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Κυρίως κάτι γιαπωνέζοι με χοντρές κυρίες!! :lol: Λες ψεμματα παλιοκαραγκιοζη. Ξερεις οτι με αρεσει η ραπτομηχανη σου,και οτι εκτιμω βαθυτατα τα κατασκευασματα απο το Mattighofen.... Απλα ειναι μηχανακι ειδικευμενης χρησης,και ο χοντρος πισινος μου,δεν αντεχει στο κοντρα-πλακε που εχεις για σελα. Τρανη αποδειξη το dreambike μου..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται! Ποιος μίλησε για σένα ρε; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητη μου μηχανη..... εεε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xamogelo 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Άγριο Χαμόγελό μου, ξέρω ότι σου έχω υποσχεθεί σουπερ προβολάκια εδώ και καιρό, αλλά ακόμα δεν..... Ελπίζω να δεις το φως σου, σύντομα!!!! Με εκτίμηση, το xamogelo σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 αγαπητη μου μηχανη, Σταματα να πινεις τοσο πολυ , γιατι μου εχει κοστισει πολυ αυτο σου το παθος!!! ελπιζω να το κανεις απο αντιδραση που σε εχω απλυτη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητή μου μηχανή, 1) Συγνώμη που σ' έχω βάλει για πώληση. Μην το παίρνεις προσωπικά, απλά δεν είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου και νομίζω δεν τραβάει μια σκέση έτσι. :D Το ξέρεις σε κάθε βόλτα ότι χαλβαδιάζω άλλες, όπως εκείνη τη χαμηλοκώλα τη Σιμπιεφούλα και εκτιμώ το ότι δε μ' έχεις πετάξει ακόμα απ' το σαμάρι σου πάνω στα νεύρα σου. Παρόλα αυτά εσύ κάνεις ό,τι μπορείς για να με κερδίσεις ολοκληρωτικά και μπορώ να πω ότι είσαι σε καλό δρόμο.... Μου δείχνεις έναν άλλον εαυτό που άλλα παιδάκια δεν έχουν γνωρίσει και δεν φαντάζονται καν ότι υπάρχει, :P αφού "δεν πίνεις, δεν καπνίζεις", κι έτσι η βόλτα μαζί σου συμφέρει τόσο που μπορεί και να σε κρατήσω τελικά. Ας όψεται η κρίσις. :lol: 2) Συγνώμη που σε βγάζω σπάνια για βόλτα, αλλά βλέπεις πάνε πια τα ανέμελα χρόνια που ζούσα και δούλευα μόνο για τον μοτοαγκαλίτσα. Τώρα με περιμένει μια γυναίκα σπίτι και σε λίγους μήνες και μια κόρη..... οπότε όσο βγήκες, βγήκες. Τα τιμόνια μέσα τώρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητη μου ντομι ξερω οτι σε παραμελησα αρκετο καιρο αλλα καταλαβαινεις .... ξερω οτι εφτασε η ανοιξη και ακομα εισαι κλεισμενη μεσα και περιμενεις πως και πως τη στιγμη που θα βγουμε οι 2 μας εξω ξερω οτι δε σου φτανει το 10 λεπτο που θα σε βαλω μπροστα ετσι για να σε ακουσω ... Αλλα το καλο αργει ..... κανε υπομονη οπως και εγω ..... (βεβαια εσυ δε μπορεις να αρχισεις τα χαπια οπως εγω γιατι βλεπω ομορφο καιρο εξω και τρελαινομαι που πρεπει να παρω το αμαξι οποτε υπομονη...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Joey... Συγγνώμη για όλα... Και σε ευχαριστώ για όλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Λοιπόν σε συνέχεια αυτών που σου προείπα: Σε πήγα σήμερα στο μαστοράκο να δει τι σκατά έχεις (ούτε εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις, γυναίκα γαρ). Μου είπε ότι σε έγιανε και ότι όλα από δω και πέρα θα πάνε περίφημα. Το καλό που σου θέλω, γιατί εγώ διαζύγια και άλλα τέτοια πολιτισμένα δεν δίνω ούτε και κάνω, θα σε πάρω και θα σε περάσω κολάρο στο κεφάλι του μάστορα. Αυτά προς το παρόν και εις άλλα με υγεία και πολλά ευχάριστα χλμ...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 αγαπημενη μηχανη ...........μου εφαγες ολα τα λεφτα αυτο το διμηνο ......................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητό μου ΧΤάκι. Σταμάτα να μου κάνεις μούτρα κάθε φορά που χαζεύω το Dorsoduro του γείτονα και μη μιλάς τόσο δυνατά 'κάργια,ψηλομύτα' κλπ γιατί θα μας πάρει χαμπάρι και είναι κρίμα. Επίσης δεν είναι σωστό να αποκαλείς 'μωρή αχλάδω' τη Breva του Στέλιου γιατί είναι φίλος. (Έννοια σου πλησιάζει το 36ωρο και θα ξεδώσεις από το χειμωνιάτικο πήξιμο). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητό και λατρεμένο μου ζωντανό το ξερώ ότι σε έχω ξεντερίσει στα χιλιόμετρα. Αναγνωρίζοντας την αφοσίωση και την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκες για την ευχαρίστηση μου αγόγγυστα όλα αυτά τα απαιτητικά χρόνια, σου πήρα ένα αδελφάκι ομοσταβλο για να σου κάνει παρέα να σε προσέχει και να αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων σου. Έφτασε η ώρα να ξεκουραστείς και εσύ λίγο, δούλεψες σκληρά και το έχεις κερδίσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Αγαπητέ μου αναβάτη,σου μιλάει η μηχανή σου... Ήθελα καιρό να σου το πω αλλά τώρα μου δίνεται η ευκαιρία.....πόσο μεγάλο κουλάδι είσααιαιαιαιαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Σκουτεράκι μου καλό δεν με πειράζει πούσαι μικρό γιατί με κάνεις πάντα και χαμογελώ όπως αλλιώς και να το πώ δεν θα γίνει κατανοητό να σ' αλλάξω δε, ποτέ εγώ ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες