spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Ρε κανα καφε θα πιουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Ίσως παίξει κανένας Κήπος το απόγευμα. Stay tuned :D Να μιλήσω με τους άλλους πρώτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Εγω δεν μπορω. Καλα να περασετε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έκτακτονννν!!!! Σε κανά 30λεπτο, καφεδάκι στη καφετέρια "Κήπος" στη πλ. Αγ. Γεωργίου επί της Γερμανού. Χάρτηηηηςςςςς Τροποποιήθηκε Ιούνιος 25 , 2014 από τον kouler Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2014 Στο παρά 5' το είδα..... Σε λίγο θα είμαι εκεί! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Κώστα ήρθε ο εκ Αθηνων ορμώμενος επισκεπτης ??? Να στρωσω κοκκινο χαλι το απογευμα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Αντωνη ηρθε αλλος επισκεπτης, η αφεντομουτσουναρα μου. Ραντεβου στις 20:00 στο ντονατσαδικο απαντες :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Αντωνη ηρθε αλλος επισκεπτης, η αφεντομουτσουναρα μου. Ραντεβου στις 20:00 στο ντονατσαδικο απαντες :) που ειναι αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 που ειναι αυτο? Special Donut και καφές, από τα χεράκια του Πάτερ Σουζόβιου Αντώνιου! Κλικ μι για χάρτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Τωρα ξεκαθαριζω κατι...αν και τον ειχα ξαναδει αυτο το χαρτη μες στο τοπικ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Ο Αντώνης θα είναι εκεί να μας βάλει το κλιματιστικό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Τωρα ξεκαθαριζω κατι...αν και τον ειχα ξαναδει αυτο το χαρτη μες στο τοπικ Τι ξεκαθαρίζεις δηλαδής? Για πες μας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Φήμες λένε ότι ο Πάτερ εφοδιάστηκε με Milko αποκλειστικά για τον klab! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Δεν ειχα παρατηρησει οτι η διευθηνση που εψαξες ειναι πανω αριστερα,απλα εβλεπα το χαρτη και το κυκλακι....Εν το μεταξυ μενω στο διπλανο στενο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Έχεις κάνει πρόσκοπος ε; Σκέτη πυξίδα είσαι αδερφάκι μου χα,χα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2014 Φτουυυυυυ...Δεν μπηκα σημερα ρε telephoner να δω οτι κανονισατε ρε φιλε..ειστε και γρηγοροι να πουμε!! ;) Ειμαι πατρα εως Σαββατο πρωι..λογικα την επομενη φορα που θα κανονισετε θα το δω..!Το wolfaki πηγα το ειδα αλλα με ψιλοπροβληματισε...θα ξαναπαω αυριο μεθαυριο για μια δευτερη βιοψια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Θα κανονιστεί λογικά για Παρασκευή στο ίδιο μέρος ;) Να έρθεις να σε γνωρίσουμε αρχικά και να σου πουν την γνώμη τους οι πιο ειδικοί του θέματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) θα παιξει καννα καφεδακι σημερα? η παρασκευη παλι? κλαμπ σου ετοιμαζω επισκεφτη που ερχαιτε για τα ματια σου.. καρντια μου. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον Denzo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 θα παίξει κανένα καφεδάκι κάτω υπό την δροσιά του χωριού των Σελλών;;;Ή θα παίξετε Πάτρα;Να ξέρω μήπως προλάβω να έρθω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Καφεδόνι σήμερα 02/07/2014 στης 19:00 υπό τη σκιά των δέντρων στη καφετέρια ''κήπος'' επί της Γερμανού. Ωραίο κλίμα, ωραίο πέρασμα και φθηνός καφές!! Άντε ελάτεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! :D :D Και Χάρτη σας έχω....... Και φώτο σας έχω........ Τι άλλο θέλουτε πια? Άντε ελάτεεεεεεεεεε!! :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 θα πάει κανένας νωρίτερα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 7 νταν!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 θα πάει κανένας νωρίτερα; Υψηλές απαιτήσεις έχετε κύριε Πάνο. Τόσο γρήγορα είναι τα ΚΤΜ πια? Χαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚΟΥΤΑΚΙΑΣ 181 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παλιοδουλειες....Καλα να περασετε!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2014 από τον ΑΝΔΡΕΑΣ-ΧΤΖ750 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2014 Για να ειμαι ειλικρινης εγω που το ειδα πριν λιγο εχω ενα παραπονο που πηγατε εκει κατω....! Δεν εχω ιδεα πως να ερθω γρηγορα γτ μενω Κοντα ατην πλατεια Αγιας Σοφιας..! :/ Next time probably... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες