μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Τεταρτη 19.00 στο γνωστο πλεον στεκι ΝΕΟΝ στην 3ων Ναυαρχων.... Καφεδακι φυσικα...μπανηστηρι φυσικα αφου τα αλογα ειναι πολλα Γιωργο...κους κους και κοτσομπολιο εννοειται...πειραγματα φουλ... ΑΛΛΑ'!!! ...σε αυτη τη συναντηση θα εχουμε και δυο σοβαροτερους λογους να ειμαστε: 1.Οργανωση και συζητηση για την 1η μεγαλη βολτα του πατρινου Team την Ανοιξη...Που ποσοι ποτε; Θα τα πουμε εκει... 2.Επιτελους και μπλουζακια Patrasso myBike Team...οπου και θα ερθει σχεδιακι με τα μπλουζακια που θα παιξουν για οσους επιθυμουν... Πλεροφοριες εντος... Be there be all :) Υ.Γ.1 Ο Φωτης να μην ξαναερθει με μπλουζακι ΚΚΕ...δεν ταιριαζει με την καγκουρομηχανη σου Υ.Γ.2Αν "τσιμπησουμε" κατι να το πεις απο τωρα(ξερεις εσυ ποιος.... )για να κανω νηστεια απο σημερα... Υ.Γ.3 Πατερ...φερε και ζαρτιερες μαζι...η βολτα την Ανοιξη θα ειναι ακρως σεξουαλικη Υ.Γ.4 ηρθε η δωρεααν οδικη βοηθεια για τα Τριουμφ της παρεας...επιτελους δεν θα ξαναπαρετε ΤΑΧΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Υ.Γ.3 Πατερ...φερε και ζαρτιερες μαζι...η βολτα την Ανοιξη θα ειναι ακρως σεξουαλικη Αν καταφέρω να έρθω ..... Έχω κανονίσει ραντεβού με υποψήφιο πελάτη την Τετάρτη. Δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσω. Αν σας προλάβω έχει καλώς .... αν όχι ... σου έχω πλήρη εμπιστοσύνη για την βόλτα. Περιμένω νέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Καλά αν έχω γυρίσει από την εντουρο-βόλτα μου την Τετάρτη, θα σας επισκεφθώ..........νηστικός !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Πω πω... κοσμοσυρροή έφτιαξες ρε άτιμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Πω πω... κοσμοσυρροή έφτιαξες ρε άτιμε... Μη μασας...ετσι κανουν ολες και στο τελος παιζουμε ταβλι με ενα πουλι στο χερι ο καθενας...τοσες πολλες....ουουου ο Μπαρκουλης Βατραχος! (και το πούλι τονιζεται σωστα και οχι στην ληγουσα...παλιοχαρακτηρα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Αυτό σκεφτόμουν, βάλε κανένα τόνο ρε άνθρωπε........μούμπλε, μούμπλε και δεν εννοώ Rio Mare εξυπνάκια (Σε πρόλαβα χα,χα,χα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Ειπα κι εγω...τονο ο φιλος μου...τοοοοσο ξεπεσαμε ντε...απο τα ποικιλλιοδουλα σε...ψαρικο;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Προτιμούσες ψαρονέφρι...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Αυτός ο μπάκακας από πάνω μου αρέσει, δεν τον κατεβάζεις Πάτρα καμιά μέρα να τον γυρίσουμε μοτο-βόλτα στις ταβέρνες, να του δείξουμε πως κάνουμε High-side στην πιατέλα με τα παϊδάκια ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Name the place λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Word definition for Greeks. A highsider or highside is a type of motorcycle eating accident characterized by sudden & violent rotation around the long axis of the motorcycle fork in the direction of travel. lamb chops. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Word definition for Greeks. A highsider or highside is a type of motorcycle eating accident characterized by sudden & violent rotation around the long axis of the motorcycle fork in the direction of travel. lamb chops. Κατουριέμαι :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Να το κοιτάξεις αυτό. Στην ηλικία σου θερίζει ο δάκος και η μουχρίτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Δε με προλαβαίνει ούτε ο δάκος ούτε η μουχρίτσα. Μουσίτσα, ε μουσίτσα :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Βατραχε...ανοιχτο γραμμα εχεις...σημειωσε το πότε και ασε το που...δικη μας υποθεση! Οι λοιπες πατρινιες....Τεταρτη θα τα πουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Λογικά ναι, θα τα πούμε από κοντά!! Αύριο, 7 (απόγευμα), στο Νέον. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 μεσα στην μασαααααααααααα.................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 αν προλαβω θα πεταχτω μετα τι σχολη. θα σας φερω και προκηρυξεις. επισης, το καπιταλιστικο μοτορι μου ειναι Μαυροκοκκινο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 δυστηχως δουλευω αυριο απογευμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Καλά αν έχω γυρίσει από την εντουρο-βόλτα μου την Τετάρτη, θα σας επισκεφθώ..........νηστικός !!! εντουροβολτα με το cb? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 εντουροβολτα με το cb? Πρωτη φορά θα ειναι ??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 ειστε pshyco...xaxaxaxaxaxaxaxa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Πρωτη φορά θα ειναι ??? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ......ΕΥΓΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΕΥΓΕ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ......ΕΥΓΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΕΥΓΕ...... εδω θα μου πειτε ο αλαρμιος το εκανε dakar το cbr...o klab θα το αγησει ετσι? εδω θα μου πειτε ο αλαρμιος το εκανε dakar το cbr...o klab θα το αφησει ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες