zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Έγω δεν χρειάζομαι τίποτα, αλλά θέλω σαν τρελός ένα παιδί. Και όταν έρθει, θα αρκεί ένα βλέμα για να μου δίνει κάθε μέρα ότι χρειάζομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Να πουλησω το δικο μου και να παρω ενα Hyosung GTR 250.. Δεν μπορω αλλο με το motard. Θελω street!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 κάνε υπομονή και πάρε κάτι άλλο και πιο μεγάλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Τετραπίστονες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 κάνε υπομονή και πάρε κάτι άλλο και πιο μεγάλο Κανω υπομονη 1 χρονο τωρα.. Ποσο ακομα? Το διπλωμα θα αλλαξει σε 2 χρονια σχεδον. Δεν αντεχω αλλο. Δεν μου αρεσει η πλαγιολισθηση.. Ουτε τη βρισκω με παντες. Και στις σουζες λυπαμαι τη μηχανη γιατι ανεβαζει πολλες στροφες, οποτε και δεν κανω. Με λιγα λογια εχω ενα μεσο μετακινησης αυτη τη στιγμη και οχι κατι το οποιο με κανει να χαιρομαι.. Θελω να βγαζω γονατακι και να πεταω το κωλομερι μου εξω. Το κανω με το μοταρντ και ειναι αστειο..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Metall 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 σωληνακια υψηλης και μια δυνατη τρομπα φρενων μια ψηλοτερη ζελατινα ελαφρως φιμε xenon μπροστα διοτι στην επαρχια το βραδι στα στροφιλικα χωρις διαχωριστικη γραμμη κατω και χωρις φωτα ειναι ...κλαφτα Χαραλαμπε... μποτες και γαντια που να μην παιρνουν νερο ουτε να μουσκευουν ουτε να σπαει το δερμα εκει που λυγιζει , ουτε να ανοιγουν οι ραφες στα γαντια 10 gps tracker με μεταβλητο αλγοριθμο 256bit και αντι gps jammer συναγερμο τοποθετημενα επιμελως πανω στη μηχανη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Θέλω να δώσω τη μαυρούλα και να πάρω κάτι με μεγαλύτερες ρόδες, μεγαλύτερες διαδρομές στις αναρτήσεις, ψηλότερο, να ταξιδεύει, να μην πίνει, να έχει τουλαχιστον 4 φορες τα κυβικά μου, να έχει τριβαλιτσο, γέφυρα μέχρι το Μαρμαρίς(Τουρκιά), 1 μήνα άδεια και γεμάτη την χρεωστικη με χρήματα για τις βενζινες... Αυτά νομιζω είναι αρκετά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 xenon μπροστα διοτι στην επαρχια το βραδι στα στροφιλικια χωρις διαχωριστικη γραμμη κατω και χωρις φωτα ειναι ...κλαφτα Χαραλαμπε... Γιατι στριβει το hayabusa? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχουμε και λεμε.. Δισκοφρενο μπρος, τακακια μπρος πισω, ρουλεμαν πισω αναρτησης, πισω λαστιχο, 2 λιτρα ημισυνθετικο 10-40, φιλτρο λαδιου, 1/4 λιτρου ασταρι για το σκελετο και τελικο μοτναρισμα. Ποναω.... Α... και ενα σωληνακι υψηλης για το μπροστινο φρενο + υγρα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2013 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Να πουλησω το δικο μου και να παρω ενα Hyosung GTR 250.. Δεν μπορω αλλο με το motard. Θελω street!! μου φαινετε οτι βιαζεσαι να μεγαλωσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Να πουλησω το δικο μου και να παρω ενα Hyosung GTR 250.. Δεν μπορω αλλο με το motard. Θελω street!! Στις λακουβες θα αναπολεις το καβασακι :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Τίποτα δεν χρειάζεται, καινούριο το'κανα το KLE! Αυτό που χρειάζομαι είναι να το δώσω για καμιά μεγαλύτερη που είμαι 95% δικάβαλος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι: 1)Καρμπυρατέρ εφαρμοστό. 2)Μπουζόπιπα. 3)Γάντια. 4)Κοντέρ. 5)Σαμπρέλα. 6)Ηλεκτροκόλληση. 7)Λάμα μεγάλη για την πίσω ανάρτηση. 8)Δίπλωμα. 9)Μηχανή. και πολλά άλλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1)ζαντολαστοιχα sm(οποιος ενδιαφερεται για ανταλλαγη με αντιστοιχα enduro εδω ειμαι) 2)φτερο μπροστα sm 3)καινουργια γκριπακια(το δερμα του προηγουμενου εχει γινει ενα με το δικο μου ) 4)χουφτες 5)αυτοκολλητα επικαλαμιδων 6)αυτοκολλητα πηρουνιου 7)καπακι μανετας αποσυμπιεστη(λειτουργει αλλα ειναι σπαστικο) 8)αυτο το πραγματακι που βλεπει αν εχει μεσα νεκρα η οχι 9)καθρεπτες που δε θα βαλω επειδη ειναι ακριβοι και στην πιλοτη μου τους εχουν βουτηξει ΟΛΟΥΣ Budget: 150 ευρω. Τι λετε το χω? . Ευτυχως κανενα απο αυτα δεν ειναι οντως απαραιτητο Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2013 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 ενα τετοιο αμεσα !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2013 1)καινουρια λαστιχα απο εχθες 2)δευτερο κρανος γιατι δινω το δικο μου οποτε περνω καποιον 3)βενζινη γιατι ενω το δικο μου δεν καιει τιποτα εφτασα να χρειαζομαι 20 ευρα το 3ημερο.. (δεν θα παρω μεγαλυτερο ποτε γιατι δεν θα εχω βενζινα ποτε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Metall 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Γιατι στριβει το hayabusa? Κι ομως...στριφογυριζει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 μου φαινετε οτι βιαζεσαι να μεγαλωσεις... Παιζει και αυτο? Λες να θελω μοταρντ σε 4-5 χρονια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Καλοκαιρινό Μπουφάν/Παντελόνι(Τα ήθελα άμεσα αλλα αφου πέρασε το καλοκαίρι τα αφήνουμε για την άνοιξη) Χειμερινό Παντελόνι(Άμεσα μέχρι τέλη Οκτωβρίου) Χειμερινά Γάντια(Ομοίως) Σετ Αδιάβροχα(Άμεσα) Λάδια(Σε κάνα 3μηνο) Τανκ μπαγκ κ Σαμάρια(Άμεσα) Ένα ΚΛΧ για οικονομία και εντουροβόλτες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisjj 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2013 Καινούριο κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες