ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2012 ok ευχαριστω,εχει ανακλαστικές ταινιες εξωτερικα η ζωνη και μπερδευτικα ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Σήμερα είχε πάλι γάντια μηχανής με 20 ευρώ (και κράνος ανοιγώμενο μάρκας crivit κάτι τέτοιο και ισοθερμικά). Τα πρόλαβε κανείς; Αξίζουν τα λεφτά τους; Είχε πολλά Medium και δε μου έκαναν σε ένα lidl που πέρασα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Demis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 ελεος ρε παιδια, πατε και δινεται λεφτα σε μη πιστοποιημενα πραγματα που στο φιναλε θα ειναι αυτο που θα σας σωσει σε μια κακια στιγμη?? κρανος-γαντια-μπουφαν εκτος οτι δεν ξερει κανεις απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα δεν κανουν ουτε για να τα βαλεις πανω σε ποδηλατο ποσο μαλλον σε μηχανακι-μηχανη οτι πληρωσεις παιρνεις αυτο ξερω και δεν μιλαμε για θεμα γνησιοτητας ή ομορφιας μιλαμε για θεμα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,,, τα συγκεκριμενα δεν κανουν ουτε για καβατζα σε πατινι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 ελεος ρε παιδια, πατε και δινεται λεφτα σε μη πιστοποιημενα πραγματα που στο φιναλε θα ειναι αυτο που θα σας σωσει σε μια κακια στιγμη?? κρανος-γαντια-μπουφαν εκτος οτι δεν ξερει κανεις απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα δεν κανουν ουτε για να τα βαλεις πανω σε ποδηλατο ποσο μαλλον σε μηχανακι-μηχανη οτι πληρωσεις παιρνεις αυτο ξερω και δεν μιλαμε για θεμα γνησιοτητας ή ομορφιας μιλαμε για θεμα ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,,, τα συγκεκριμενα δεν κανουν ουτε για καβατζα σε πατινι Για γάντια μιλάμε, φίλος. Που ακόμα και τα ακριβά δεν είναι τίποτα άλλο από μια περασιά σκληρό δέρμα/συνθετικό στον καρπό και γειά σας. Είπαμε να είσαι γουστάρεις ποιότητα, αλλά μην γίνεσαι θύμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Ένα τσάι το ''παραλήρημα του Κούγια'' κερασμένο από εμένα στο χρήστη Demis. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Demis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 εχω την εντυπωση οτι το θυμα ειναι οταν πας στο πρωτο μαγαζι που μπαινεις και βρισκεις πχ τα γαντια 50 ευρο και τα τσιμπας ενω στο ακριβως απεναντι μαγαζι το ιδιο πραγμα μπορει να εχει και 30 ευρο.. προφανως δεν εχεις δει σε πτωση και συρσιμο στο οδοστρωμα τι ασφαλεια θα σου προσφερει ενα καλο και αξιοπιστο γαντι ανεξαρτητου μαρκας απο ενα τυχαιο γαντι με μια συραφη που θα παρεις με 15-20 ευρο απο ενα lidl.. οποτε σε αυτη την περιπτωση ποιο θα ειναι το θυμα? δικα σας ειναι τα λεφτα και οτι θελετε τα κανετε μαγκες,οπως δικο σας ειναι και το κεφαλι και αν θελετε βαζετε και μια μπαντανα αντι για κρανος, ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορειτε να συγκρινεται πραγματα που ειναι πιστοποιημενα για ασφαλεια με πραγματα που φτιαχτηκανε σε μια τυχαια αποθηκη ενος μαγαζιου-σουπερ μαρκετ... τα παραδειγματα χιλιαδες και δεν ειναι το σωστο θεμα για να τα αναλυσουμε φιλε Μανωλη δυστυχως δεν μαρεσει το τσαγακι,ισως σε 30-40 χρονια αν ζουμε να το εχω με μια φρυγανουλα για παρεα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Απο το να κυκλοφορει καποιος μπαρμπας ή πιτσιρικος με το παπι ξεκρανωτος ειναι προτιμοτερο να εχει ενα κρανος ακομα και απο περιπτερο, το ιδιο και για τα γαντια. Το σωστοτερο ειναι να εξοπλιζομαστε αναλογα και με τη χρηση που κανουμε στη μηχανη μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Τα γαντάκια μια χαρούλα είναι απ'όσο πρόλαβα να δω αλλά σήμερα που πήγα να τα τσιμπήσω δεν είχε μείνει ούτε για δείγμα εδώ. Αν βρω πουθενά θα τα πάρω και θα πέσει review. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) εχω την εντυπωση οτι το θυμα ειναι οταν πας στο πρωτο μαγαζι που μπαινεις και βρισκεις πχ τα γαντια 50 ευρο και τα τσιμπας ενω στο ακριβως απεναντι μαγαζι το ιδιο πραγμα μπορει να εχει και 30 ευρο.. προφανως δεν εχεις δει σε πτωση και συρσιμο στο οδοστρωμα τι ασφαλεια θα σου προσφερει ενα καλο και αξιοπιστο γαντι ανεξαρτητου μαρκας απο ενα τυχαιο γαντι με μια συραφη που θα παρεις με 15-20 ευρο απο ενα lidl.. οποτε σε αυτη την περιπτωση ποιο θα ειναι το θυμα? δικα σας ειναι τα λεφτα και οτι θελετε τα κανετε μαγκες,οπως δικο σας ειναι και το κεφαλι και αν θελετε βαζετε και μια μπαντανα αντι για κρανος, ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορειτε να συγκρινεται πραγματα που ειναι πιστοποιημενα για ασφαλεια με πραγματα που φτιαχτηκανε σε μια τυχαια αποθηκη ενος μαγαζιου-σουπερ μαρκετ... τα παραδειγματα χιλιαδες και δεν ειναι το σωστο θεμα για να τα αναλυσουμε φιλε Μανωλη δυστυχως δεν μαρεσει το τσαγακι,ισως σε 30-40 χρονια αν ζουμε να το εχω με μια φρυγανουλα για παρεα To κυρίως punishment σε μία πτώση θα το φάει το τζάκετ και το μποτάκι, μαζί με το παντελόνι. Τα γάντια είναι περισσότερο αξεσουάρ άνεσης (κρύο, υγρασία στους μαρσιπιέδες) παρά ασφάλειας. Κανένα γάντι δεν θα σε σώσει από σπασμένα δάχτυλα. Η "προστασία" του ανάγεται με τα πολλά σε προστασία του plexus στο χέρι, άντε και τα knuckles. Κάθε γάντι με ψιλοσκληρά υλικά θα κάνει την ίδια δουλειά σε εγκαύματα και προστασία χεριού, μην τρελένεσαι. Ακριβώς όπως λες τα λεφτά μας να τα σκάμε εκεί που πρέπει, τα δικά σου λεφτά πρέπει επίσης να τα φυλλάς από άσκοπες παγίδες κατασκευαστών που σου πουλάνε ιστορία. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 από τον Agouri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Κανένα γάντι δεν θα σε σώσει από σπασμένα δάχτυλα αυτο το ξερεις η το πετας ετσι ναχουμε να λεμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Κανένα γάντι δεν θα σε σώσει από σπασμένα δάχτυλα αυτο το ξερεις η το πετας ετσι ναχουμε να λεμε? Τα σκληρά και άκαμπτα υλικά τους είναι στις αρθρώσεις της γροθιάς. Δεν έχω δει ποτέ στην αγορά γάντι με υποστήριξη στα δάχτυλα, ακόμα και σ'αυτά των πιο πάνω τιμών. Το δερματάκι που σου κοτσάρει στα πλαινά του αντίχειρα είναι για τριψίματα και καψίματα. Σκάσε εσύ στην άσφαλτο με ανοιχτή γροθιά και πες μου πόσα δάχτυλα σου έσωσε το γάντι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 αρα ολοι εχουμε κανει μ@λ@κια που πηραμε καλα γαντια...ολοι στο λιντλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 αρα ολοι εχουμε κανει μ@λ@κια που πηραμε καλα γαντια...ολοι στο λιντλ... Σαφώς και όχι, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου σαν 12χρονο. Τα χειμερινά μου είναι Alpinestars των 90 ευρώ, και τα λατρεύω. Αλλά αναγνωρίζω ότι στα 90 ευρώ πλήρωσα στυλ και μάρκα. Δεν έχεις το δικαίωμα, έτσι, να κρίνεις έναν που επέλεξε να αγοράσει τα γαντάκια των Lidl που στην τελική βγάζουν τραγικά κοντινή απόδοση σε σχέση με τα δικά μας, και κόστισαν το ένα δέκατο της τιμής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Από το τίποτα ή σαν "Δεύτερα" για ώρα ανάγκης τα γάντια είναι ΟΚ. Για το κράνος όμως ούτε λόγος ρε παιδιά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Σαφώς και όχι, μη βάζεις λόγια στο στόμα μου σαν 12χρονο. Τα χειμερινά μου είναι Alpinestars των 90 ευρώ, και τα λατρεύω. Αλλά αναγνωρίζω ότι στα 90 ευρώ πλήρωσα στυλ και μάρκα. Δεν έχεις το δικαίωμα, έτσι, να κρίνεις έναν που επέλεξε να αγοράσει τα γαντάκια των Lidl που στην τελική βγάζουν τραγικά κοντινή απόδοση σε σχέση με τα δικά μας, και κόστισαν το ένα δέκατο της τιμής. δε κρινω κανεναν αλλωστε στι τσεπη του καθενος δε μπωρω να κανω κουμαντο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Απο το να κυκλοφορει καποιος μπαρμπας ή πιτσιρικος με το παπι ξεκρανωτος ειναι προτιμοτερο να εχει ενα κρανος ακομα και απο περιπτερο, το ιδιο και για τα γαντια. Το σωστοτερο ειναι να εξοπλιζομαστε αναλογα και με τη χρηση που κανουμε στη μηχανη μας. Το σωστοτερο ειναι να εξοπλιζομαστε με βασει το ποσο κοστολογουμε τη ζωη μας και τον εαυτο μας γενικοτερα. Τωρα, τα μεχρι την πολη παω τι να το κανω το ακριβο το κρανος πηρα nova, ειναι 3,14πες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδιά το κουράσαμε! Προσωπικά αν έβρισκα large θα τα έπαιρνα για δεύτερα όσο πχ θα στέγνωναν τα ΄΄κανονικά'' μου χειμερινά alpinestars. Αν έβγαιναν μούφα οκ τι να κάνουμε , 20 ευρώ έχουν. Το αν κάποιος άλλος τα θέλει για πρώτα του, καλά κάνει! Τόσα μπορεί να διαθέσει και παίρνει γάντια lidl. Τα medium που είδα (και που δε μου έκαναν) πάντως, δεν έμοιαζαν με γάντι των 20 ευρώ από άποψη ποιότητας. Και ναι σίγουρα το γάντι των 100+ ευρώ δε θα είναι το ίδιο με αυτό των 20. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!! Επίσης αυτονόητο είναι πως σε πτώση πάντα θα βάλουμε τα χέρια από αντανακλαστική αντίδραση. Άρα το γάντι/χέρι θα την ακούσει. Το ξέθαμα του θέματος έγινε από μέρους μου ώστε να μας πουν οι χρήστες που τα αγόρασαν πέρυσι αν αξίζουν. Αν είναι Value for money. Calm down.. Και ζητώ συγνώμη αν με το τελευταίο μου σχόλιο αναφορικά με τον Denis πυροδότησα τη flame υπερχείλιση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 από τον Di_Manolio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apegnas 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Έχεις δίκιο για την κοστολήγηση τη ζωής, αλλά όταν πήρα αρκετά ακριβά μπουφαν γνωστής εταιρείας και έλεγε με ξεκάθαρα γράμματα MADE IN CHINA, μπορώ να πω, πως με κακοφάνηκε πολύ. Θα μου πείς μετά ότι το εργοστάσιο στην Κίνα της μεγάλης εταιρείας έχει πιοτικά πρότυπα. Ίσως να ναι κ έτσι. Συμπερασματικά θέλω να πω ότι οι γνωστές εταιρείες πλέον πουλάνε μούρη ( όπως ένα ακριβό ρούχο) αλλά σε ποιότητα δεν νομίζω ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Demis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Ακριβώς όπως λες τα λεφτά μας να τα σκάμε εκεί που πρέπει, τα δικά σου λεφτά πρέπει επίσης να τα φυλλάς από άσκοπες παγίδες κατασκευαστών που σου πουλάνε ιστορία. φιλος σου ειπε κανεις οτι κανω promotion σε καποια εταιρεια και θελω να βγαλω κερδος?? ή μηπως σου ειπα οτι καθομαι και πιστευω τον καθε καταστηματαρχη που θελει να μου πουλησει οτι εχει στοκ σε τρελες τιμες? αν διαβασεις τα μνμτα μου ειπα οτι δεν πρεπει να βαζουμε στο ιδιο καλαθι τα γαντια-κρανος-μπουφαν του Lidl με τον εξοπλισμο που πουλανε στα μαγαζια ή στο ιντερνετ ο οποιος εχει σχεδιαστει για ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ με πιστοποιημενες ετικετες και στανταρ δοκιμες αντοχης. για πες μου το lidl που εχει κανει δοκιμες αντοχης και ασφαλειας στον εξοπλισμο των μηχανων που πουλαει?? δεν εχω κανενα προβλημα με το εν λογω μαγαζι αλλα οχι οτι φερνει και καλο εξοπλισμο μην τρελαθουμε τελειως επισης δεν σου υποδειξα ουτε εσενα ουτε σε κανεναν τι να παρει, εξεφρασα την γνωμη-αποψη μου για τα εν λογω προιοντα του συγκεκριμενου μαγαζιου πανω στην ασφαλεια που κανονικα θα επρεπε να σου παρεχει απο τη στιγμη που το αγοραζει καποιος,ασχετα αν δινεις 1 ευρο ή αν δωσεις 1000.. η ασφαλεια ειναι ασφαλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Αν έχεις τσίμα τσίμα για τα γάντια του lidl και φας τα μούτρα σου κάτι παραπάνω θα γλιτώσεις απ'ότι αν δεν φορούσες τίποτα. Αυτό είναι όλο. Μην το τραβάμε απ'τα μαλλιά και πόσα σκάει ο καθένας και τι γράφει πάνω και και και. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 φιλος σου ειπε κανεις οτι κανω promotion σε καποια εταιρεια και θελω να βγαλω κερδος?? ή μηπως σου ειπα οτι καθομαι και πιστευω τον καθε καταστηματαρχη που θελει να μου πουλησει οτι εχει στοκ σε τρελες τιμες? αν διαβασεις τα μνμτα μου ειπα οτι δεν πρεπει να βαζουμε στο ιδιο καλαθι τα γαντια-κρανος-μπουφαν του Lidl με τον εξοπλισμο που πουλανε στα μαγαζια ή στο ιντερνετ ο οποιος εχει σχεδιαστει για ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ με πιστοποιημενες ετικετες και στανταρ δοκιμες αντοχης. για πες μου το lidl που εχει κανει δοκιμες αντοχης και ασφαλειας στον εξοπλισμο των μηχανων που πουλαει?? δεν εχω κανενα προβλημα με το εν λογω μαγαζι αλλα οχι οτι φερνει και καλο εξοπλισμο μην τρελαθουμε τελειως επισης δεν σου υποδειξα ουτε εσενα ουτε σε κανεναν τι να παρει, εξεφρασα την γνωμη-αποψη μου για τα εν λογω προιοντα του συγκεκριμενου μαγαζιου πανω στην ασφαλεια που κανονικα θα επρεπε να σου παρεχει απο τη στιγμη που το αγοραζει καποιος,ασχετα αν δινεις 1 ευρο ή αν δωσεις 1000.. η ασφαλεια ειναι ασφαλεια Μην παραφράζεις. Για τα γάντια μιλούσαμε, για τα γάντια σου απάντησα. Η ασφάλεια no-name γαντιών έχει ελάχιστα να ζηλέψει σε αντίστοιχα ίδιας κατηγορίας με αυτά που βρίσκεις χωρίς μάρκα. Gaunlet της Alpinestars με 20 ευρώ gaunlet από κινεζική εταιρία διαφέρει σε ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ στην ασφάλεια που θα σου προσφέρει. Ίσως διαφέρει σε άνεση, σε ζέστη, σε υγρασία, δεν ξέρω εγώ οπουδήποτε αλλού. Αλλα σε προστασία κατά πτώση θα κάνει ελάχιστη διαφορά από ένα "καλό". Και τα δύο μια σκληρή επιφάνεια ανάμεσα στην παλάμη σου και την άσφαλτο είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Το σωστοτερο ειναι να εξοπλιζομαστε με βασει το ποσο κοστολογουμε τη ζωη μας και τον εαυτο μας γενικοτερα. Τωρα, τα μεχρι την πολη παω τι να το κανω το ακριβο το κρανος πηρα nova, ειναι 3,14πες Δε με καταλαβες, εννοω οτι αν ενας κατοχος SS θελει να παει στο περιπτερο δε χρειαζεται να φορεσει τη δερματινη στολη του που την εχει για Track Days, οταν παω με το δικο μου στο περιπτερο δε φοραω θωρακα, μποτες και προστασια για γονατα, βαζω ενα κρανακι παω 100 μετρα πιο κατω και γυριζω. Η κοστολογισης της ζωης ειναι αλλο θεμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 Δε με καταλαβες, εννοω οτι αν ενας κατοχος SS θελει να παει στο περιπτερο δε χρειαζεται να φορεσει τη δερματινη στολη του που την εχει για Track Days, οταν παω με το δικο μου στο περιπτερο δε φοραω θωρακα, μποτες και προστασια για γονατα, βαζω ενα κρανακι παω 100 μετρα πιο κατω και γυριζω. Η κοστολογισης της ζωης ειναι αλλο θεμα. Θα το πάμε αλλού γιατί παίζουν πόσες ιστορίες από ανθρώπους που χάθηκαν στα 100 μέτρα από το σπίτι τους και τους δρόμους τους ήξεραν απ'έξω αλλά 1) είμαστε off topic, 2) και εγώ την ίδια άποψη έχω με σενα και ας λέω τι είναι το σωστό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Και ναι σίγουρα το γάντι των 100+ ευρώ δε θα είναι το ίδιο με αυτό των 20. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!! Επίσης αυτονόητο είναι πως σε πτώση πάντα θα βάλουμε τα χέρια από αντανακλαστική αντίδραση. Άρα το γάντι/χέρι θα την ακούσει. κι όμως αγαπητέ φίλε δεν είναι καθόλου αυτονόητο. Η ποιότητα Α από την ποιότητα Β για το εργοστάσιο στην Κίνα είναι ίσως λίγα ευρώ (μονοψήφιο νούμερο). Η διαφορά των 80 ευρώ στο παράδειγμά σου είναι κατά 99% κέρδη εμπόρων και μεσαζόντων, το βαρύ όνομα της εταιρείας, πιθανόν πιο προσεγμένη-γκλαμουράτη συσκευασία και φόροι. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2013 από τον Phorever 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες