Jump to content
A7XBilly

Honda CBR 125R! Οι ιδιοκτήτες Παρακαλώ να μαζευτούν εδώ!

Recommended Posts

ότι τα χιλιόμετρα είναι γυρισμένα

αυτο αρχιζω και πιστευω και εγω. γτ δεν γινετε καινουργιο μηχανακι με τοσα χλμ να καιει τοσο πολυ λαδι

αν και το ειχε στον κοφτη απο οτι ειδα ο αλλος που το πηρα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το χω ξαναπει και θα το ξαναπω, πρεπει καποιος να ειναι μεγαλο βλημα και σιδεροφαγος, για να καταφερει να κανει το μοτερ αυτο να καιει λαδια.

Τωρα οσο για το προβλημα σου πολλα μπορει να ειναι, καλο ειναι να μην καταπιαστεις μονος σου, παντο κι σ ενα μηχανικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το χω ξαναπει και θα το ξαναπω, πρεπει καποιος να ειναι μεγαλο βλημα και σιδεροφαγος, για να καταφερει να κανει το μοτερ αυτο να καιει λαδια.

Τωρα οσο για το προβλημα σου πολλα μπορει να ειναι, καλο ειναι να μην καταπιαστεις μονος σου, παντο κι σ ενα μηχανικο

δεν ξερω φιλαρακι μου απλα πιστευω οτι εκανα μεγαλο λαθος που το πηρα το συγκεκριμενο γτ 1ον τον ειδα απο μακρια που ερχοταν και το βαρουσε κοφτες γτ εκεινος με το εφερε... απο βεροια καβαλα πορεια.. τι θελεις να κανει το μηχανακι!! δεν θα καιει λαδια .. το θεμα ηταν οτι με ειπε αν ερθει δεν γινετε να ξανα παω πισω θα το παρεις 100% δλδ αλλα τρ το εκανα ολα τα λεφτα το μηχανακι το εβαψα το εκανα επισκευη αλλα το μονο προβλημα ειναι αυτο με το Injection και δεν προκειτε να το δωσω..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει πρωτο σου μηχανακι, καταλαβαινω την καυλα σου κι εγω ετσι ημουν, αλλα, μια χαρα μπορουσες να αρνηθεις να το αγορασεις κι αν ηθελε αυτος ας το αφηνε εδω. Το Βεροια-Καβαλα να ξερεις δεν ειναι ο λογος που καιει, εγω πηγαινοερχομουν Θεσσαλονικη καθε βδομαδα κι ακομα δεν εχει κανει κιχ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει πρωτο σου μηχανακι, καταλαβαινω την καυλα σου κι εγω ετσι ημουν, αλλα, μια χαρα μπορουσες να αρνηθεις να το αγορασεις κι αν ηθελε αυτος ας το αφηνε εδω. Το Βεροια-Καβαλα να ξερεις δεν ειναι ο λογος που καιει, εγω πηγαινοερχομουν Θεσσαλονικη καθε βδομαδα κι ακομα δεν εχει κανει κιχ.

εννοειται ρε φιλε απλα μου αρεσε και ηθελα επειγοντως ενα.. !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 60.000χλμ που ειναι το '04 μου δεν καιει σταγονα.Και δεν ειμαι ο πιο τυπικος στα σερβις,βαλβιδες 2 φορες κτλ.Αλλα δεν του χεζω τη μανα στο γκαζι.Τωρα τα λαδια του μπροστινου πρεπει να τα αλλαξω κι εγω.Δεν ειχα μπει στη διαδικασια να ρωτησω καν και δεν ηξερα οτι ειναι τοσο φτηνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλία ποσό το πήρες σαν επιτρέπεται,και ποσό σου έχει φτάσει μεχρι τώρα?

λιγα το πηρα στην αρχη με το αφησε απο 1000 στα 900 και μετα ο πατερας μ τον ειπε 850 ,,, κοιτα γυρο στο 100αρικο βαψιμο αλλα 150 επισκευη τωρα αλλα 100 λαστιχα και αλλα 50 γραναζια συν μανετες τακακια συν 60 Εξατμιση γυρο στα 1360 ευρο μπορει και κατι παραπανω μεχρι στιγμης

αλλα εγινε παρα πολυ ωραιο το μηχανακι ..

Τροποποιήθηκε από τον iliasCbr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τις προαλλες εκανα καποιες μετρησεις με gps και τα αποτελεσματα ηταν 0-100 σε 12s και vmax 135, μια χαρα για 125 θεωρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τις προαλλες εκανα καποιες μετρησεις με gps και τα αποτελεσματα ηταν 0-100 σε 12s και vmax 135, μια χαρα για 125 θεωρω

Πρόσεξες τι έγραφε το κοντέρ όταν το gps έδειχνε 135;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας που λέτε για τελικές, το καρμπυρατεράτο μπορεί να γράψει στο κοντέρ 155. Αν υποθέσουμε δηλαδή πως το βάζουμε σε σταντ και τερματίσουμε την 6η, διότι στον δρόμο αυτό είναι μάλλον αδύνατον. Είναι η λεγόμενη θεωρητική τελική.

Βέβαια εγώ το ξέρω γιατί το κατάφερα στον δρόμο σε ελαφρώς κατηφορική γκρεμίλα με ούριο αεράκι 7 μποφόρ. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ 155 δεν έχω δει, αλλά δεν το χώρο δοκιμάσει κιόλας. Σε ευθεία μέχρι 145 έχω δει κοντερίσια (καρμπυρατέρ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η 6η μου εμενα κοφτιαζει στα 145 κοντερ, το εχω παει μεχρι 160 βεβαια στην κατεβασια στο Δερβενη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

130-35 σταθερα πορεια ευθεια και 145+ σε ελαφρια κατηφορα και ειμαι και 95 κιλα αγορι.

2004 μοντελο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ποιο σημείο είναι ο δείκτης της θερμοκρασίας εντός και εκτός πόλης;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά,ρε παιδια, εγώ αυτά τα χλμ ούτε σε γκρεμό δεν τα βλέπω!2008 μοντέλο 120 πάει και είμαι 81 κιλά.Τι παίζει;Φταίει ο κόφτης;Ποιος κοφτης;Που τον έχει το ρημαδι;Τι γρανάζια φορατε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα το καρμπυρατεράτο είχε βγάλει μέχρι 130 με +2 δόντια στο πίσω γρανάζι , με το μαμά γρανάζομα δεν είχε δύναμη για να πάει πάνω από 120.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα