Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Καλησπέρες σε όλους πολύ καλή η συνάντηση και οι μπυρίτσες μας, άντε και του χρόνου ναούμ να μαζευτούμε ακόμη περισσότεροι. BEST OF..........(THIS IS IT) 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Δε βλέπωωωωω φωωωωωωςςςς. :knuppel2: B) τώρα φαίνονται ???? :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπον, αφου σε καφεδες δεν και βολτες δεν παμε, εγω λεω να κανουμε το κοπη τη πιτα καθε εβδομαδα Το δωρο του Στεφανου ηταν ενα κερασμα μπυρας απο μενα, τα δυο μας ομως καπου πιο ρομαντικα..... Υπηρχε και μια 2η βεβαιως βεβαιως πιτα πολυ νοστιμη ομολογω, της οποιας το φλουρι το βρηκα εγω. οπως ειπε ο ΑΛΧ, πηρα απο τα 3 το μακρυτερο Βεβαια η αληθεια ειναι πως το δωρο μου θα το εχει την επομενη παρασκευη στο μαγαζι ΒΑΓΓΓΕΕΕΛΑΑΑ ΑΚΟΥΕΙ ? Νικολα !!!!!! Ευχαριστω πολυ για την κινηση, αλλα για λογους ασφαλειας ειπα να αρκεστω σε ενα ποτηρι. Σε ενα καφεδακι δεν θα πω ποτε οχι και ας μην ειναι κερασμενο ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ... ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΙΘΕΙΤΕ ! ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Χαρηκα πολυ που ειδα τοσο κοσμο και γνωρισα νεα ατομα (ασχετα αν δεν θα τα θημαμαι :P ) . Γιωργο (ναι εσυ με το 1100) χαιρομαι που εισαι καλα και σε ειδα μετα απο τοσο καιρο κοντα μας B) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον Alarm 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Λοιπον, αφου σε καφεδες δεν και βολτες δεν παμε, εγω λεω να κανουμε το κοπη τη πιτα καθε εβδομαδα Βεβαια η αληθεια ειναι πως το δωρο μου θα το εχει την επομενη παρασκευη στο μαγαζι ΒΑΓΓΓΕΕΕΛΑΑΑ ΑΚΟΥΕΙ ? Ποιο δωρο? το κρασι δεν το κερδισες εσυ? Μονο με εξουσιοδοτηση απο τα κεπ απο το παλικαρι που το κερδισε θα στο δωσω.. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Καλά έχω πεθάνει. Μητσάρα φωτογράφε είσαι αρχηγός ! Δεν βλέπω λέμε από το γέλιο ! Ρε νάμαστε καλά, έχουμε την φάση λέμε !!!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Θανος (Θ), Ηλιας (Η) Θ: Οχι ρε μ@λακα, βρηκα το φλουρι Η: πλακα κανεις.... Θ: Το επιασε το μαχαιρι σου λεω Η: Καλα κανε τον ανηξερο τωρα μην την ψιλιαστουν.... Τελικα δεν ηταν εκει..... :rotfl: Υ.Γ: Ρε αθλιε Θανο.... και ελεγα και εγω κατσε να σηκωθω γιατι δεν χωραω εδω, και εσυ ειχες καθισει και με ανοιχτα τα ποδια ρε τζογλανε;Να λειπουν τα σχολια ε; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έλα μεταξύ μας τώρα.........πείτε την αλήθεια .......... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 τον ρωταει μην και δεν εχει φλουρι!!!!!!! στανταρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηλια η πιτα απο τον ΣΩΒΟΛΟ ειναι? η καλυτερη πιτα της αθηνας!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ναι Βαγγ:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Τα σχόλια δικά σας ...................... Έννοια σου, πιάνουμε αμέσως δουλειά. :lol: Η "κοπελιά" εδώ με το πράσινο μπλουζάκι, ποιά είναι? Κόματος φαίνεται..... Δημητράκη, ωραίο το γκαρσονάκι έτσι? Όλως τυχαίως όλο στο πλάνο είναι.... Μαστοριά!!! The Best of all ......... Ωπ, τί έγινε? 50ευρω είχε μέσα η πίτα? Λάδωμα μυρίζομαι....... ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ... ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΙΘΕΙΤΕ ! ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 και εσυ ειχες καθισει και με ανοιχτα τα ποδια ρε τζογλανε; Ε να δειξει ποιος ειναι ο αντρας και ποιος η νυφη τον ρωταει μην και δεν εχει φλουρι!!!!!!! στανταρ. Η "κοπελιά" εδώ με το πράσινο μπλουζάκι, ποιά είναι? Κόματος φαίνεται..... Ελα μου ντε. Ποια ? :vv: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τελείως τυχαία στο πλάνο το κορίτσι Κώστα :secret: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ρε Βαγγέλη... ακριβώς το ίδιο πήγα να κάνω όταν είδα την φωτό. Nα βάλω το βίντεο Ζετέμ.... λέμε!!! Η γαμήλια τούρτα και οι νεόνυμφοι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ρε Βαγγέλη... ακριβώς το ίδιο πήγα να κάνω όταν είδα την φωτό. Nα βάλω το βίντεο Ζετέμ.... λέμε!!! Η γαμήλια τούρτα και οι νεόνυμφοι :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) το κοριτσακι με το πρασινο μπλουζακι?ο αλαρμιος ειναι..... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 το κοριτσακι με το πρασινο μπλουζακι?ο αλαρμιος ειναι..... εμμμμμμ....ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αναρωτιεμαι...αραγε απο ποιους απο εσας στις φωτογραφιες εχω διαβασει στο φορουμ τις θεσεις σας η ακομη παραπερα εχουμε διασταυρωσει τις αποψεις μας. ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον jimparac Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 φασαρια .....τη μηχανη ειναι η μινιατουρα που πηρες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, θα σας μπαναρω ολους ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ... ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΙΘΕΙΤΕ ! ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Μωρυ κυρια αμεσως εσυ, μη χασεις....καλα, θα σε φτιαξω εγω... Θανος (Θ), Ηλιας (Η) Θ: Οχι ρε μ@λακα, βρηκα το φλουρι Η: πλακα κανεις.... Θ: Το επιασε το μαχαιρι σου λεω Η: Καλα κανε τον ανηξερο τωρα μην την ψιλιαστουν.... Τελικα δεν ηταν εκει..... :rotfl: Υ.Γ: Ρε αθλιε Θανο.... και ελεγα και εγω κατσε να σηκωθω γιατι δεν χωραω εδω, και εσυ ειχες καθισει και με ανοιχτα τα ποδια ρε τζογλανε; Να λειπουν τα σχολια ε; αααααχαχαχαχαχα....ακριβως ετσι, το ειχα ξεχασει αυτο το σκηνικο που σου το ελεγα εκεινη την στιγμη.....χαχαχαααχα.... υ.γ. λιγα με το πως καθομαι Έλα μεταξύ μας τώρα.........πείτε την αλήθεια .......... Και εσυ βρε βρουτε;;;; τον ρωταει μην και δεν εχει φλουρι!!!!!!! στανταρ. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... Ρε Βαγγέλη... ακριβώς το ίδιο πήγα να κάνω όταν είδα την φωτό. Nα βάλω το βίντεο Ζετέμ.... λέμε!!! Η γαμήλια τούρτα και οι νεόνυμφοι Ου ρε, ου ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, πορνογεροι ολοι σας... Ρε Δημητρη, midnek, ετσι ρε;;;;;;χαχαχαχαα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ρε Δημητρη, midnek, ετσι ρε;;;;;;χαχαχαχαα Ναι sorry, τα άλλα είχαν συναίσθημα... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Και εσυ βρε βρουτε;;;; Αααααα μου τη λες και από πάνω ......ο λαός ήθελε φωτογραφίες και της πήρε ...... :crazy: Εγώ φταίω που τα κάνατε έτσι ρε ........ :tease: Υ.Γ. Πολύ καλή η φωτό πάντως ....σας πέτυχα σε απίστευτο στιγμιότυπο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες