Jump to content
HLIAS

Κοπή πίτας Αθηναίων myBike.gr Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Recommended Posts

ηταν πολυ ωραια χτες, κριμα που δε προλαβαμε να τα πουμε ολοι με ολους :cheers:

Ηλια Θανο και για οποιον ετρεξε για τη φαση :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

OK την επόμενη λοιπόν δεν θα έρθω με την Βίκυ κουφάλες.....θα έρθω με τις 2 αδερφές της! ΧΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

OK την επόμενη λοιπόν δεν θα έρθω με την Βίκυ κουφάλες.....θα έρθω με τις 2 αδερφές της! ΧΑ!

Είναι κι αυτές έτσι γκαντέμισες? :tooth:

Όχι τίποτ' άλλο, να σας αφήσουμε τη μια πίτα και να πάμε παραπέρα να κόψουμε μία μόνοι μας.... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι - ναι.... ! ! ! :dribble:

Πες μου οτι ειναι και διδυμες......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα σε καρφώσω, θα σε δώσω στεγνά βρε παλιόπαιδο ! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε τρωει ο κ@λο σου εσενα που ερχεσαι και με παρεα :bop:

εμεις οι νεοι με τον σαββα ειμαστε για αυτα

Τροποποιήθηκε από τον demplar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε τρωει ο κ@λο σου εσενα που ερχεσαι και με παρεα :bop:

Κάνει τουμπεκί ψιλικομμένο τώρα Διονύση, δεν μπορεί ! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mία για ορεκτικό. Ακολουθούν όοοοοταν δεήσει ο jimijo :P dslarάτες φωτό.

mybike031medium.jpg

Άντε και δυο τρεις ακόμα...

mybike027medium.jpg

mybike028medium.jpg

mybike035medium.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύς ο κόσμος, όμορφο το κλίμα της παρέας, σούπερ περάσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα γνωστά και μη εξαιρετέα ακούραστα παρδαλά αγόρια του mybike που 'διαχειρίστηκαν' την εκδήλωση και φυσικά στους χορηγούς των δώρων που προσέθεσαν μία αστραφτερή νότα.

Είχε τόσο κόσμο που αρκέστηκα περισσότερο να μιλάω με τις γνώριμες βρωμόφατσες, ο μικρός Νικόλας ας πούμε καθόταν 5 μέτρα μακριά μου και δεν κατάφερα όλο το βράδυ να του πω έστω ένα "Γεια σου μωρή παλιόγρια, καλή χρονιά". Κανονική κυκλοφοριακή συμφόρηση, χρειαζόμασταν τροχονόμους και φανάρια.

Πόσο μάλλον να κάνω νέες γνωριμίες..... Oh well, next time.

Να σημειώσω ότι κάμποσα μέλη, ονόματα δεν λέω, υπολήψεις δεν θίγουμε, με πιάνανε στο εμπιστευτικό και αρχίζανε τα "Λέω να αρχίσω κι εγώ λίγο χώμα, τι μηχανάκι να πάρω" και άλλα τέτοια.

Άντε και του χρόνου με περισσότερο κόσμο, περισσότερες πίτες και περισσότερα δώρα! :drunk:

ΥΓ1. Πολύ ποπκόρν έπεσε, σαφής ένδειξη ότι η δραστηριότητα στο φόρουμ τελικά όντως αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των περισσοτέρων μας.

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

ΥΓ2. Ο Θάνος στην παραπάνω φωτό αντιμετωπίζει με τρόμο τα πρακτικά της κοπής και διανομής ή μήπως σκανάρει την πίτα με την όραση του Σούπερμαν για να ανακαλύψει το φλουρί; :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον tzoutz

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύς ο κόσμος, όμορφο το κλίμα της παρέας, σούπερ περάσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα γνωστά και μη εξαιρετέα ακούραστα παρδαλά αγόρια του mybike που 'διαχειρίστηκαν' την εκδήλωση και φυσικά στους χορηγούς των δώρων που προσέθεσαν μία αστραφτερή νότα.

Είχε τόσο κόσμο που αρκέστηκα περισσότερο να μιλάω με τις γνώριμες βρωμόφατσες, ο μικρός Νικόλας ας πούμε καθόταν 5 μέτρα μακριά μου και δεν κατάφερα όλο το βράδυ να του πω έστω ένα "Γεια σου μωρή παλιόγρια, καλή χρονιά". Κανονική κυκλοφοριακή συμφόρηση, χρειαζόμασταν τροχονόμους και φανάρια.

Πόσο μάλλον να κάνω νέες γνωριμίες..... Oh well, next time.

Να σημειώσω ότι κάμποσα μέλη, ονόματα δεν λέω, υπολήψεις δεν θίγουμε, με πιάνανε στο εμπιστευτικό και αρχίζανε τα "Λέω να αρχίσω κι εγώ λίγο χώμα, τι μηχανάκι να πάρω" και άλλα τέτοια.

Άντε και του χρόνου με περισσότερο κόσμο, περισσότερες πίτες και περισσότερα δώρα! :drunk:

ΥΓ. Πολύ ποπκόρν έπεσε, σαφής ένδειξη ότι η δραστηριότητα στο φόρουμ τελικά όντως αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των περισσοτέρων μας.

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

laugh.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mybike035medium.jpg

Θάνος: Να την αρπάξω όλη και να φύγω νά 'μαι σίγουρος για το φλουρί, ή θα θεωρηθεί too much? :tooth: :P

Πού νά 'ξερε για την επέλαση του θηλυκού Ninja :plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή οργάνωση, όλα τέλεια και ευτυχώς προλάβαμε και ήπιαμε και μπύρα, καθώς καθόμουνα δίπλα στον Φρούκου... Η σερβιτόρα δεν τον προλάβαινε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλή οργάνωση, όλα τέλεια και ευτυχώς προλάβαμε και ήπιαμε και μπύρα, καθώς καθόμουνα δίπλα στον Φρούκου... Η σερβιτόρα δεν τον προλάβαινε...

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φορτηγό προμήθειας μπύρας έκανε παράδοση εκτάκτως τη νύχτα μετά από απεγνωσμένη παράκληση του καταστήματος....... :blow: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντάσου ότι έκανε και κρύο και που να τον δεις το καλοκαίρι τι κατεβάζει...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..........................

Εσύ πού ήσουνα μωρή Λουλού? Πήρες απουσία, το ξέρεις? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενημέρωση: Ο Jimijo, νομίζω δουλεύει τέτοιες ώρες, οπότε φωτογραφίες το βράδυ που θα πάει σπίτι του!

--

Όντως ήταν super, και τελικά όποιος είπε ότι έπρεπε να φωράμε καρτελάκια με το όνομα/username μας, είχε δίκιο... από εκεί που καθόμουν μόνο όσους ήξερα, και γνώρισα τον apisteftos, και τον νικόλα fmx με την γυναίκα του -με την πολύ ωραία βασιλίπιτα-... από εκει που καθόσασταν στον καναπέ, δεν γνώρισα κανέναν...

Δίσκολο να γίνουν γνωριμίες εκεί... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το χασα δεν πειραζει περασατε καλα αυτο μετραει επρεπε να παω καπου και μας πηρε η ωρα και του χρονου παιδια !!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ2. Ο Θάνος στην παραπάνω φωτό αντιμετωπίζει με τρόμο τα πρακτικά της κοπής και διανομής ή μήπως σκανάρει την πίτα με την όραση του Σούπερμαν για να ανακαλύψει το φλουρί; :tooth:

Θάνος: Να την αρπάξω όλη και να φύγω νά 'μαι σίγουρος για το φλουρί, ή θα θεωρηθεί too much? :tooth: :P

Πού νά 'ξερε για την επέλαση του θηλυκού Ninja :plaf:

Ηταν περιεργα τα πραγματα, το ομολογω! Εκοψα ολοκληρη πιτα, τι ζιγκ ζαγκ εκανα, τι μικρα κομματια εκοψα, τι μεγαλα, πουθενα το

τιμημενο το φλουρι... :rotfl: Το μαχαιρι μου δε το συναντησε πουθενα, ε μετα το μονο που εμενε να κανω ηταν να αρχισω να κοιταω

περιεργα μπας και δω τπτ....αλλα ΠΟΥ να φανταστω τι εστι Βικυ;;;; :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραια περασαμε χθες.δυστυχως και εγω δεν ετυχε να γνωριζω πολλα παιδια γιατι γινοταν λιγο πανικος.

μπραβο στον θανο και τον ηλια(τον εμαθε και η σερβιτορα μετα και τον φωναζε-Ηλιαααα ηλιααα- που ετρεχαν)

αντε καμια βολτιτσα τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτσε να ανοίξει ο καιρός ρε συ, και αν είναι κάνουμε καμία μονοήμερη στην Σαλαμίνα.. πάρεις και την κοπέλα σου, πάρουμε και κανένα λουκάνικο να ψήσουμε στο εξωχικό, και είμαστε άρχοντες! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ήταν! Πολλής κόσμος νέεοι και παλιοί καλά τα περάσαμε.

Λοιπόν την Κ.Δευτέρα θέλω κλήρωση Εντουρο θώρακα, το Πάσχα θέλω κλήρωση Εντουρομπότες και την Πρωτομαγια Εντουροκράνος.

Μην κάνετε τον κόπο να λάβετε μέρος θα εχω φέρει την Βίκυ, Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ Μπράβο ρε παίδες πάντα τέτοια, πραγματικά ήταν σούπερ φέτο(ς)

ε αμα φερεις την βικυ...δεν χρειαζεται κληρωση...κατευθειαν να στα φορτωσουν να τους πεις....χαρηκα πολυ για την γνωριμια παιδια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παιδάκια, άντε και του χρόνου!!!

2 ερωτήσεις: Κρύο έκανε καθόλου, πόσοι πήγαν με μηχανή και πόσοι με τουτού;

Ο ΦΡΟΥΚ ήρθε; Προλάβατε να πιείτε καθόλου μπύρα;;;

Εγώ πήγα με λεωφορείο. :P

Ωραία ήταν! Πολλής κόσμος νέεοι και παλιοί καλά τα περάσαμε.

Λοιπόν την Κ.Δευτέρα θέλω κλήρωση Εντουρο θώρακα, το Πάσχα θέλω κλήρωση Εντουρομπότες και την Πρωτομαγια Εντουροκράνος.

Μην κάνετε τον κόπο να λάβετε μέρος θα εχω φέρει την Βίκυ, Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ Μπράβο ρε παίδες πάντα τέτοια, πραγματικά ήταν σούπερ φέτο(ς)

:tooth: Τζόκερ παίξατε χθες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα...στα παιδια που επιμεληθηκαν το event.και του χρονου με υγεια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο και από εμένα για το τρέξιμο και την οργάνωση που έκαναν τα παιδιά, τους ευχαριστούμε, η πίτα ήταν η καλύτερη που έχω δοκιμάσει εδώ και χρόνια. Γελάσαμε όλοι πάρα πόλυ! Γνώρισα, σαν καινούριος που είμαι, και κάποια από τα μέλη. Άντε και του χρόνου με υγεία σε εμάς, στις οικογένειές μας και στα μηχανάκια μας, πολύ ευχάριστα χιλιόμετρα να έχουμε όλοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα