Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 ηταν πολυ ωραια χτες, κριμα που δε προλαβαμε να τα πουμε ολοι με ολους Ηλια Θανο και για οποιον ετρεξε για τη φαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 OK την επόμενη λοιπόν δεν θα έρθω με την Βίκυ κουφάλες.....θα έρθω με τις 2 αδερφές της! ΧΑ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 OK την επόμενη λοιπόν δεν θα έρθω με την Βίκυ κουφάλες.....θα έρθω με τις 2 αδερφές της! ΧΑ! Είναι κι αυτές έτσι γκαντέμισες? Όχι τίποτ' άλλο, να σας αφήσουμε τη μια πίτα και να πάμε παραπέρα να κόψουμε μία μόνοι μας.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 OK την επόμενη λοιπόν δεν θα έρθω με την Βίκυ κουφάλες.....θα έρθω με τις 2 αδερφές της! ΧΑ! Ναι - ναι.... ! ! ! Πες μου οτι ειναι και διδυμες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ναι - ναι.... ! ! ! Πες μου οτι ειναι και διδυμες...... Θα σε καρφώσω, θα σε δώσω στεγνά βρε παλιόπαιδο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι - ναι.... ! ! ! Πες μου οτι ειναι και διδυμες...... σε τρωει ο κ@λο σου εσενα που ερχεσαι και με παρεα εμεις οι νεοι με τον σαββα ειμαστε για αυτα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 σε τρωει ο κ@λο σου εσενα που ερχεσαι και με παρεα Κάνει τουμπεκί ψιλικομμένο τώρα Διονύση, δεν μπορεί ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Mία για ορεκτικό. Ακολουθούν όοοοοταν δεήσει ο jimijo :P dslarάτες φωτό. Άντε και δυο τρεις ακόμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολύς ο κόσμος, όμορφο το κλίμα της παρέας, σούπερ περάσα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα γνωστά και μη εξαιρετέα ακούραστα παρδαλά αγόρια του mybike που 'διαχειρίστηκαν' την εκδήλωση και φυσικά στους χορηγούς των δώρων που προσέθεσαν μία αστραφτερή νότα. Είχε τόσο κόσμο που αρκέστηκα περισσότερο να μιλάω με τις γνώριμες βρωμόφατσες, ο μικρός Νικόλας ας πούμε καθόταν 5 μέτρα μακριά μου και δεν κατάφερα όλο το βράδυ να του πω έστω ένα "Γεια σου μωρή παλιόγρια, καλή χρονιά". Κανονική κυκλοφοριακή συμφόρηση, χρειαζόμασταν τροχονόμους και φανάρια. Πόσο μάλλον να κάνω νέες γνωριμίες..... Oh well, next time. Να σημειώσω ότι κάμποσα μέλη, ονόματα δεν λέω, υπολήψεις δεν θίγουμε, με πιάνανε στο εμπιστευτικό και αρχίζανε τα "Λέω να αρχίσω κι εγώ λίγο χώμα, τι μηχανάκι να πάρω" και άλλα τέτοια. Άντε και του χρόνου με περισσότερο κόσμο, περισσότερες πίτες και περισσότερα δώρα! ΥΓ1. Πολύ ποπκόρν έπεσε, σαφής ένδειξη ότι η δραστηριότητα στο φόρουμ τελικά όντως αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των περισσοτέρων μας. :popcorn: ΥΓ2. Ο Θάνος στην παραπάνω φωτό αντιμετωπίζει με τρόμο τα πρακτικά της κοπής και διανομής ή μήπως σκανάρει την πίτα με την όραση του Σούπερμαν για να ανακαλύψει το φλουρί; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Πολύς ο κόσμος, όμορφο το κλίμα της παρέας, σούπερ περάσα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα γνωστά και μη εξαιρετέα ακούραστα παρδαλά αγόρια του mybike που 'διαχειρίστηκαν' την εκδήλωση και φυσικά στους χορηγούς των δώρων που προσέθεσαν μία αστραφτερή νότα. Είχε τόσο κόσμο που αρκέστηκα περισσότερο να μιλάω με τις γνώριμες βρωμόφατσες, ο μικρός Νικόλας ας πούμε καθόταν 5 μέτρα μακριά μου και δεν κατάφερα όλο το βράδυ να του πω έστω ένα "Γεια σου μωρή παλιόγρια, καλή χρονιά". Κανονική κυκλοφοριακή συμφόρηση, χρειαζόμασταν τροχονόμους και φανάρια. Πόσο μάλλον να κάνω νέες γνωριμίες..... Oh well, next time. Να σημειώσω ότι κάμποσα μέλη, ονόματα δεν λέω, υπολήψεις δεν θίγουμε, με πιάνανε στο εμπιστευτικό και αρχίζανε τα "Λέω να αρχίσω κι εγώ λίγο χώμα, τι μηχανάκι να πάρω" και άλλα τέτοια. Άντε και του χρόνου με περισσότερο κόσμο, περισσότερες πίτες και περισσότερα δώρα! ΥΓ. Πολύ ποπκόρν έπεσε, σαφής ένδειξη ότι η δραστηριότητα στο φόρουμ τελικά όντως αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των περισσοτέρων μας. :popcorn: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Θάνος: Να την αρπάξω όλη και να φύγω νά 'μαι σίγουρος για το φλουρί, ή θα θεωρηθεί too much? :P Πού νά 'ξερε για την επέλαση του θηλυκού Ninja Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Πολύ καλή οργάνωση, όλα τέλεια και ευτυχώς προλάβαμε και ήπιαμε και μπύρα, καθώς καθόμουνα δίπλα στον Φρούκου... Η σερβιτόρα δεν τον προλάβαινε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Πολύ καλή οργάνωση, όλα τέλεια και ευτυχώς προλάβαμε και ήπιαμε και μπύρα, καθώς καθόμουνα δίπλα στον Φρούκου... Η σερβιτόρα δεν τον προλάβαινε... Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φορτηγό προμήθειας μπύρας έκανε παράδοση εκτάκτως τη νύχτα μετά από απεγνωσμένη παράκληση του καταστήματος....... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Πολύ καλή οργάνωση, όλα τέλεια και ευτυχώς προλάβαμε και ήπιαμε και μπύρα, καθώς καθόμουνα δίπλα στον Φρούκου... Η σερβιτόρα δεν τον προλάβαινε... Φαντάσου ότι έκανε και κρύο και που να τον δεις το καλοκαίρι τι κατεβάζει...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 .......................... Εσύ πού ήσουνα μωρή Λουλού? Πήρες απουσία, το ξέρεις? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ενημέρωση: Ο Jimijo, νομίζω δουλεύει τέτοιες ώρες, οπότε φωτογραφίες το βράδυ που θα πάει σπίτι του! -- Όντως ήταν super, και τελικά όποιος είπε ότι έπρεπε να φωράμε καρτελάκια με το όνομα/username μας, είχε δίκιο... από εκεί που καθόμουν μόνο όσους ήξερα, και γνώρισα τον apisteftos, και τον νικόλα fmx με την γυναίκα του -με την πολύ ωραία βασιλίπιτα-... από εκει που καθόσασταν στον καναπέ, δεν γνώρισα κανέναν... Δίσκολο να γίνουν γνωριμίες εκεί... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Το χασα δεν πειραζει περασατε καλα αυτο μετραει επρεπε να παω καπου και μας πηρε η ωρα και του χρονου παιδια !!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 ΥΓ2. Ο Θάνος στην παραπάνω φωτό αντιμετωπίζει με τρόμο τα πρακτικά της κοπής και διανομής ή μήπως σκανάρει την πίτα με την όραση του Σούπερμαν για να ανακαλύψει το φλουρί; Θάνος: Να την αρπάξω όλη και να φύγω νά 'μαι σίγουρος για το φλουρί, ή θα θεωρηθεί too much? :P Πού νά 'ξερε για την επέλαση του θηλυκού Ninja Ηταν περιεργα τα πραγματα, το ομολογω! Εκοψα ολοκληρη πιτα, τι ζιγκ ζαγκ εκανα, τι μικρα κομματια εκοψα, τι μεγαλα, πουθενα το τιμημενο το φλουρι... Το μαχαιρι μου δε το συναντησε πουθενα, ε μετα το μονο που εμενε να κανω ηταν να αρχισω να κοιταω περιεργα μπας και δω τπτ....αλλα ΠΟΥ να φανταστω τι εστι Βικυ;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Πολυ ωραια περασαμε χθες.δυστυχως και εγω δεν ετυχε να γνωριζω πολλα παιδια γιατι γινοταν λιγο πανικος. μπραβο στον θανο και τον ηλια(τον εμαθε και η σερβιτορα μετα και τον φωναζε-Ηλιαααα ηλιααα- που ετρεχαν) αντε καμια βολτιτσα τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Κάτσε να ανοίξει ο καιρός ρε συ, και αν είναι κάνουμε καμία μονοήμερη στην Σαλαμίνα.. πάρεις και την κοπέλα σου, πάρουμε και κανένα λουκάνικο να ψήσουμε στο εξωχικό, και είμαστε άρχοντες! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 και κανα κεικακι να εχουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGELOFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Ωραία ήταν! Πολλής κόσμος νέεοι και παλιοί καλά τα περάσαμε. Λοιπόν την Κ.Δευτέρα θέλω κλήρωση Εντουρο θώρακα, το Πάσχα θέλω κλήρωση Εντουρομπότες και την Πρωτομαγια Εντουροκράνος. Μην κάνετε τον κόπο να λάβετε μέρος θα εχω φέρει την Βίκυ, Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ Μπράβο ρε παίδες πάντα τέτοια, πραγματικά ήταν σούπερ φέτο(ς) ε αμα φερεις την βικυ...δεν χρειαζεται κληρωση...κατευθειαν να στα φορτωσουν να τους πεις....χαρηκα πολυ για την γνωριμια παιδια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Καλημέρα παιδάκια, άντε και του χρόνου!!! 2 ερωτήσεις: Κρύο έκανε καθόλου, πόσοι πήγαν με μηχανή και πόσοι με τουτού; Ο ΦΡΟΥΚ ήρθε; Προλάβατε να πιείτε καθόλου μπύρα;;; Εγώ πήγα με λεωφορείο. :P Ωραία ήταν! Πολλής κόσμος νέεοι και παλιοί καλά τα περάσαμε. Λοιπόν την Κ.Δευτέρα θέλω κλήρωση Εντουρο θώρακα, το Πάσχα θέλω κλήρωση Εντουρομπότες και την Πρωτομαγια Εντουροκράνος. Μην κάνετε τον κόπο να λάβετε μέρος θα εχω φέρει την Βίκυ, Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ Μπράβο ρε παίδες πάντα τέτοια, πραγματικά ήταν σούπερ φέτο(ς) Τζόκερ παίξατε χθες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGELOFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα...στα παιδια που επιμεληθηκαν το event.και του χρονου με υγεια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2012 Μπράβο και από εμένα για το τρέξιμο και την οργάνωση που έκαναν τα παιδιά, τους ευχαριστούμε, η πίτα ήταν η καλύτερη που έχω δοκιμάσει εδώ και χρόνια. Γελάσαμε όλοι πάρα πόλυ! Γνώρισα, σαν καινούριος που είμαι, και κάποια από τα μέλη. Άντε και του χρόνου με υγεία σε εμάς, στις οικογένειές μας και στα μηχανάκια μας, πολύ ευχάριστα χιλιόμετρα να έχουμε όλοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες