ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Που θα πας ρε Σπυρο.............θα χιωνιζει. Βρε Μάνο άμα χιονίζει ποιός θα πάει δηλαδή? Άντε βρε ξεκουνήσου και έλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Τι θα γίνει άμα χιονίζει ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Έννοια σου και θα πάρω παρουσίες...... εμ ποιος αλλος θα το εκανε αυτο.Αγαπουλααα...την κουκουλα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 αμα χιονίσει μας βλέπω για Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Βρε Μάνο άμα χιονίζει ποιός θα πάει δηλαδή? Άντε βρε ξεκουνήσου και έλα. Με τιποτα φιλε.Δεν βολευει και ειμαι ταγμενος εχθρος του κεντρου. Αθηνα μονο σε περιπτωση αναγκης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 αμα χιονίσει μας βλέπω για Το 'χω δει αυτο... σοκ και δεος.. :dribble: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Είσαι προληπτικός? Έχεις να πας σε κοπή πίτας και είδες ότι θά 'ναι εκεί κι ο Μοτοβροχούλης? Αισθάνεσαι γκαντέμης? Έχεις δηλώσει ήδη συμμετοχή και δε θέλεις να την ακυρώσεις επειδή φοβάσαι τον κατσικοπόδαρο? Σκέφτεσαι με τί όχημα θα πας ώστε να μην είσαι off-topic, αλλά να μη γίνεις και παπάρα? Είσαι και λίγο κουλάδι εδώ που τα λέμε και φοβάσαι μη σαβουριαστείς με το 2τροχο? Μαζί με όλα αυτά είσαι και κάποιας ηλικίας και θέλεις και την άνετη σέλα σου, με υποβραχιόνια και τέτοια? Υπάρχει λύση βρε κουτό, μη στενοχωριέσαι. Το Βροχομηχανάκι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Α χα χα χα χα χα χα , πεθαίνωωωωωωωωωωωω ! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Τι λες τώρα;;;;;; Ήδη δουλεύω πάνω σε αυτό για το πως μπορεί να μπει στο Hondaκι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι λες τώρα;;;;;; Ήδη δουλεύω πάνω σε αυτό για το πως μπορεί να μπει στο Hondaκι μου! Γιατί ρε μητσο ....μήπως είσαι μερικά από τα παραπάνω που αναφέρονται απο τον αγαπητό Μοτοβροχουλη ? χαχαχαχαχ :crazy: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2012 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Κοίτα, να το πάρουμε σοβαρά; Δεν ξέρω τι αντίκτιπο θα είχαν τα επιπλέων σίδερα σε ένα παλιό μηχανάκι, και επίσης χαλάει και τελείως η "αεροδυναμική", αλλά δεν βρέχεσαι και δεν κρυώνεις......!!!!!!!!!!! Έχω ψηθεί άγρια!!!! PS: Δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά που είπε ο Αγαπούλας! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Σοβαρέψουυυυυυυυυυυυ χαχαχα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Το %#@$#^# στο σπαμ! :D Οκ, να πω αλήθεια; Σκέψου ότι η πάπια με α΄φήνει κάπου και βρέχει (σε ένα απόμερο μέρος!) γιατί να γίνω σκ@τ@, ενώ μπορώ απλά να περιμένω να έρθουν να με μαζέψουν, στεγνός; xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Κοριτσι του φορουμ, παρουσα....απλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να παρευρεθω γιαυτο δεν λαλαω....Θυμαμαι περιπου που ειναι το Zoo αλλα αν μου πει καποιος απο αττικη οδο ποια εξοδος ειναι, θα με διευκολυνει.( ερχομενη απο περιφερειακο υμηττου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Κοριτσι του φορουμ, παρουσα....απλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να παρευρεθω γιαυτο δεν λαλαω....Θυμαμαι περιπου που ειναι το Zoo αλλα αν μου πει καποιος απο αττικη οδο ποια εξοδος ειναι, θα με διευκολυνει.( ερχομενη απο περιφερειακο υμηττου) αν δεν κανω λαθος εισαι νοτια προαστια ...καμια σχεση με αττικη... υμηττου-μεσογειων και σε καπιο φαναρι που γραφη παβιλιον αριστερα ... βαλε χαρτη Ηλια για οσους δεν ξερουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) αν δεν κανω λαθος εισαι νοτια προαστια ...καμια σχεση με αττικη... υμηττου-μεσογειων και σε καπιο φαναρι που γραφη παβιλιον αριστερα ... βαλε χαρτη Ηλια για οσους δεν ξερουν Προτιμω να παω απο αττικη γιατι με το που βγαινω στην εξοδο κανω δεξια και ειναι εκει το μαγαζι, απλα δε θυμαμαι σε ποια εξοδο. Οποτε εχει σχεση η αττικη οδος :) Απο χαλανδρι μεσα ξερω να βγω αλλα δε θελω να μπλεξω. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2012 από τον Soichiro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Εγώ πάντως θα έρθω με λεωφορείο για να κάνω εντύπωση. :P Δε θα ήθελα να ζήσω το "πού να βρω να παρκάρω ρε γαμώτο;" :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Κοριτσι του φορουμ, παρουσα....απλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να παρευρεθω γιαυτο δεν λαλαω....Θυμαμαι περιπου που ειναι το Zoo αλλα αν μου πει καποιος απο αττικη οδο ποια εξοδος ειναι, θα με διευκολυνει.( ερχομενη απο περιφερειακο υμηττου) Νομιζω δυο ειναι οι επιλογες, ή απο Δουκισσης Πλακεντιας και κατεβαινεις προς την Παπανικολη ολο ευθεια ή στην εξοδο Παπαγου και πιανεις την Αναστασεως για να βγεις Μεσογειων... Zoo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) χαχαχαχαχα....καλα, εγω ακομη εχω αμφιβολιες για το αν θα ερθουν ολα τα παιδια που εχουν δηλωσει.... Nα φοβάσαι αυτούς που ΔΕΝ έχουν δηλώσει! ποιος ελεγε να παρει την πιτα με χταποδια στο μοτο?? Πίτα παγωτό... εεεεε πρώτη φορά στο κόσμο! μητσοτακης? Mητσοκωστάκης ρε, βάλτε ότι να 'ναι και ελάτε!!! αν χιονίσει, με τα πόδια θα έρθω!!! ο ήχος που ακούγεται΄όταν πατάς το φρέσκο χιόνι, είναι μαγικό!!! μπρτ, μπρτ, μπρτ, μπρτ... Γεια σου ρε συνονόματε! Ο άνθρωπος που βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2012 από τον ALX Γιατί...έτσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 βαλε χαρτη Ηλια για οσους δεν ξερουν Χαρτης υπαρχει στη πρωτη σελιδα στην λεξη ΖΟΟ με κοκκινα γραμματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 A μπράβο...! Μην πάει κανένας στο Αττικό πάρκο και ψάχνει για mybikers Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 αρκετα εμεινα απεξω λογω @@*&&δουλειας 01. HLIAS 02. Θανος 03. Patapios 04. Dant3 05. Wolfering 06. angelofd 07. bikeholic 08. midnek 09. virus 10. demplar 11. dim_gal 12. Μοτοαγαπούλης + Μοτοαγαπούλα 13.ax_ena_honda 14. Dirty Harry 15. john400v 16. JimKarvo 17. Μικρος Νικολας 18. tzoutz 19. ΚΤΜΑΚΙΑΣ 20. Alarm 21. R6άκιας 22. okourkoulos 23. pantheman 24. Pappous Vatraxos + Ντία ( θα είναι κι άλλες... ) 25. Raven FR 26. adel 27. Μενιδιάτης 28. xourafis 29. giorgos_drz 30. Σμιας 31.MANOLITO (με κάθε επιφύλαξις.... ) 32. Lava Black Ninja Jesus Version 33. Σάββας 34.Fasarias 35.giwrgos-or-hayas 36.FZMAN 37.on the road 38.Danielos 39. Jimijo 40.ibar132 41.Apisteftos 42. ΑLX 43. AlexOne (99%) (δεν θυμάμαι και το δρόμο..1 φορά έχω πάει μόνο) 44. A.k.A. sonic + BOU αλλα επειδή δεν είναι σίγουρο ... μήν με υπολογίσετε στα κομμάτια της πίτας κατα 80% θα έρθουμε 45. Moustardas + 80% διπλός (ότι ώρα σχολάσω μετά τις 9 σίγουρα) 46 ΚωσταςΤ 47.nikolakiss 48.Al_Bandy 49....ΦΡΟΥΚ 50. taksidiara psuxh 51.}{aPpy' 52. indi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Soichiro 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Νομιζω δυο ειναι οι επιλογες, ή απο Δουκισσης Πλακεντιας και κατεβαινεις προς την Παπανικολη ολο ευθεια ή στην εξοδο Παπαγου και πιανεις την Αναστασεως για να βγεις Μεσογειων... Zoo Ναι εχετε δικιο τελικα, εγω μιλαγα για αλλο μαγαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 Παίδες.. σορρυ αλλά δεν θα μπορέσω τελικά να έρθω.. θα λείπω... ξέρω ξέρω.. κάποιού θα τρίβουν τα χέρια τους.. περισσότεροι πίτα... χαχαχα!! 01. HLIAS 02. Θανος 03. Patapios 04. Dant3 05. Wolfering 06. angelofd 07. bikeholic 08. midnek 09. virus 10. demplar 11. dim_gal 12. Μοτοαγαπούλης + Μοτοαγαπούλα 13.ax_ena_honda 14. Dirty Harry 15. john400v 16. JimKarvo 17. Μικρος Νικολας 18. tzoutz 19. ΚΤΜΑΚΙΑΣ 20. Alarm 21. R6άκιας 22. okourkoulos 23. pantheman 24. Pappous Vatraxos + Ντία ( θα είναι κι άλλες... ) 25. Raven FR 26. adel 27. Μενιδιάτης 28. xourafis 29. giorgos_drz 30. Σμιας 31.MANOLITO (με κάθε επιφύλαξις.... ) 32. Lava Black Ninja Jesus Version 33. Σάββας 34.Fasarias 35.giwrgos-or-hayas 36.FZMAN 37.on the road 38.Danielos 39. Jimijo 40.ibar132 41.Apisteftos 42. ΑLX 43. _____________ 44. A.k.A. sonic + BOU αλλα επειδή δεν είναι σίγουρο ... μήν με υπολογίσετε στα κομμάτια της πίτας κατα 80% θα έρθουμε 45. Moustardas + 80% διπλός (ότι ώρα σχολάσω μετά τις 9 σίγουρα) 46 ΚωσταςΤ 47.nikolakiss 48.Al_Bandy 49....ΦΡΟΥΚ 50. taksidiara psuxh 51.}{aPpy' 52. indi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το κομμάτι του αλέξανδρου πάει σε εμένα.... Edit: Δεν θέλω %$##%$#! Το πρόλαβα.... ούτε μα, ούτε μου, ούτε τίποτα!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2012 από τον JimKarvo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες