Jump to content
ALX™

36ωρο εν μέσω κρίσης. (15ο οδοιπορικό αντοχής)

Recommended Posts

γειά σου Χρηστάρα! Μπράβο, βλέπω θα πας φέτος. Είχε κόσμο σήμερα?

Γεια σου Βαγγελη,ναι χαμος γινοταν,φετος θα το κανω περσυ το εχασα για λογους υγειας της συζυγου,εσυ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σου Βαγγελη,ναι χαμος γινοταν,φετος θα το κανω περσυ το εχασα για λογους υγειας της συζυγου,εσυ?

Ναι Χρήστο μου το θυμάμαι.

Φέτος εγώ δεν θα συμμετάσχω δυστυχώς καθότι έχω κάτι επαγγελματικά που τρέχουν και έχω και πολλά πολλά έκτακτα έξοδα λόγω αναμονής τέκνου οπότε ήταν ολίγον πολυτέλεια για φέτος!

Για του χρόνου να μαστε καλά!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

250άρια πάνε? :hunter:

Ή δεινοπαθούνε?

Θα έλεγα όπως το κόβω ειδικά το φετεινό ένα μηχανάκι σαν το δικό σου αν δεν είσαι τρεχαλίτσας είναι μια χαρούλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

110 συμμετοχές έφυγαν την πρώτη μέρα εγγραφών!!! Αύριο είναι η δεύτερη μέρα και προβλέπεται να φύγουν πάλι αρκετές. Δεν βλέπω να προλαβαίνω όπως πάει. :( Πρέπει να πληρωθώ πρώτα, να βγάλω τα έξοδα, να δω τι μένει και βλέπουμε αν μείνουν για την συμμετοχή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λες βρε ALX, τόσο στενά τα πράγματα ... :lipssealed:

... κρίμα. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλά βλέπω τις συμμετοχές να συμπληρώνονται την Δευτέρα 2/4 ... οπότε ... πρέπει να κάνω και εγώ

... τις συζητήσεις μου :shoot:(ευτυχώς δεν φοράει τσόκαρα :peep: )

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς έτσι είναι. Όταν η σύζυγος έχει να δει μισθό 12 μήνες και τα έξοδα τρέχουν, δεν βγαίνεις εύκολα με ένα μισθό έχοντας νοίκι και δυο παιδιά.

Θα το παλέψω πάντως όσο πάει γιατί δεν μου αρέσει να τα παρατάω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαί επίσημα πλέον , η 4η σερί συμμετοχή μου στο 15ο 36ωρο , με αναμεικτα συναισθήματα , χαρας και λύπης , γιατί δεν θα ερθει ο καλός μου φίλος και συνοδοιπόρος μου , τα τελευταία 3 χρόνια ο Paitos !!!!!!!

Γιά οσους καλούς φίλους δεν ερθουν , απλά να πώ οτι θα ειναι εκει μαζί μας , στην σκέψη μας , θα ειναι εκει στην εκκίνηση , θα είναι στις δυσκολες ωρες και θα εχουν ενα τεραστιο χαμόγελο στον τερματισμό

Paito μην στεναχωριέσε ρεεεεεεεεεεεεε το κύπελο για μένα , ειναι απλα η φιλια μας και οι χιλιαδες χλμ που εχουμε διανυσει μαζι !!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαί επίσημα πλέον , η 4η σερί συμμετοχή μου στο 15ο 36ωρο , με αναμεικτα συναισθήματα , χαρας και λύπης , γιατί δεν θα ερθει ο καλός μου φίλος και συνοδοιπόρος μου , τα τελευταία 3 χρόνια ο Paitos !!!!!!!

Γιά οσους καλούς φίλους δεν ερθουν , απλά να πώ οτι θα ειναι εκει μαζί μας , στην σκέψη μας , θα ειναι εκει στην εκκίνηση , θα είναι στις δυσκολες ωρες και θα εχουν ενα τεραστιο χαμόγελο στον τερματισμό

Paito μην στεναχωριέσε ρεεεεεεεεεεεεε το κύπελο για μένα , ειναι απλα η φιλια μας και οι χιλιαδες χλμ που εχουμε διανυσει μαζι !!!!!!!!

Μπράβο ρε Νικόλα. Έτσι είναι. Είναι πολύ άσχημο να μην μπορείς να συμμετάσχεις σε κάτι που αγαπάς για τους λόγους που μας δημιουργήσανε αυτοί που μας κυβερνάνε. Μας πήγαν την βενζίνη στο Θεό... δημιούργησαν ανεργία, μείωσαν μισθούς, αύξησαν την ακρίβεια.

Μια φορά το χρόνο είναι αυτό το event και πολλοί θα το χάσουν ή θα καταφέρουν τελευταία στιγμή και με 1000 ζόρια να το κάνουν και γι' αυτό φταίνε όλοι οι παραπάνω λόγοι.

Ελπίζω να τα πούμε στην εκκίνηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

250άρια πάνε? :hunter:

Ή δεινοπαθούνε?

Πέρυσι το έβγαλε αναβάτης με Yamaha YBR-125. Πρόπερσι είδα Piaggio MP3 και KLR -250 (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, δε θυμάμαι καλά). Αν η μοτοσυκέτα είναι σε καλή κατάσταση λογικά δεν θα εχεις πρόβλημα. Αντε λίγη παραπάνω δουλειά με το συμπλέκτη και τις ταχύτητες να χρειαστείς.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρυσι το έβγαλε αναβάτης με Yamaha YBR-125. Πρόπερσι είδα Piaggio MP3 και KLR -250 (για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος, δε θυμάμαι καλά). Αν η μοτοσυκέτα είναι σε καλή κατάσταση λογικά δεν θα εχεις πρόβλημα. Αντε λίγη παραπάνω δουλειά με το συμπλέκτη και τις ταχύτητες να χρειαστείς.

Ναι τον θυμαμαι και εγω τον τυπο με το YBR.Την πρωτη μερα τον πετυχα το απογευμα στην παραλαβη του 2ου road book.

Μια χαρα το πηγαινε.Αν αντεχουν τα μαλακα σου μορια :grin: δεν εχεις προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες πήγα από τη λέσχη.... έτσι για να πάρω μια μυρωδιά 36ώρου.... και να δω γνωστές φάτσες.... γκουζαίους αλλά και τους συμμετέχοντες που θα πήγαιναν να γραφτούν. Πήγα κατά τις 9:30 και έφυγα...στις 01:00! Πιάσαμε την κουβέντα αργά με τα παραλειπόμενα των παλαιότερων 36ώρων και είχαμε λυθεί στο γέλιο. Δεν μου έκανε καρδιά να φύγω!

Τέσπα... το ρεζουμέ είναι πως χτες 2η μέρα εγγραφών, οι συμμετοχές έφτασαν τις 140+

Δευτέρα και Τετάρτη που θα έχουν πέσει και τα μισθά στους περισσότερους, πιστεύω θα υπάρξει κύμα εγγραφών. (λογικό γιατί αρκετοί θα περίμεναν να πληρωθούν καθώς είναι τέλος του μηνός)

Άντε να δούμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες πήγα από τη λέσχη.... έτσι για να πάρω μια μυρωδιά 36ώρου.... και να δω γνωστές φάτσες.... γκουζαίους αλλά και τους συμμετέχοντες που θα πήγαιναν να γραφτούν. Πήγα κατά τις 9:30 και έφυγα...στις 01:00! Πιάσαμε την κουβέντα αργά με τα παραλειπόμενα των παλαιότερων 36ώρων και είχαμε λυθεί στο γέλιο. Δεν μου έκανε καρδιά να φύγω!

Τέσπα... το ρεζουμέ είναι πως χτες 2η μέρα εγγραφών, οι συμμετοχές έφτασαν τις 140+

Δευτέρα και Τετάρτη που θα έχουν πέσει και τα μισθά στους περισσότερους, πιστεύω θα υπάρξει κύμα εγγραφών. (λογικό γιατί αρκετοί θα περίμεναν να πληρωθούν καθώς είναι τέλος του μηνός)

Άντε να δούμε....

ΟΙ συνολικες θεσεις ποσες ειναι ΑΛΧ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα ξερνα τα παντα .......

Έχω ένα προβληματισμό με την ημερομηνία εκλογών !!!

Aπ' ό,τι φαίνεται, μάλλον θα παίξει στις 12-13 Μάη, αφού όλα δείχνουν ότι τις εκλογές θα τις πάνε στις 6 Μαΐου.

Κατά τ' άλλα που περιμένεις ν' ακούσεις... δεν υπάρχουν νέα.

ΟΙ συνολικες θεσεις ποσες ειναι ΑΛΧ?

Φαντάζομαι καμιά 250αριά, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε να δούμε....

110 την Δευτέρα, 30 την Τετάρτη. Έπεσε πολύ ο ρυθμός και ίσως δεν συμπληρωθούν φέτος οι συμμετοχές. Από την άλλη λογικό και αυτό που γράφεις ... Για να δούμε.

Εγώ θα ήθελα να κατεβάσω και την οικογένεια κάτω στο Ναύπλιο να πάρει και αυτή μυρωδιά με κίνδυνο να κολλήσει ο ιός τον ιό :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα για εγγραφή είμασταν 5-6 άτομα. Τελευταίος εγώ και νούμερο 147 ή 148 αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει αρκετός χώρος ακόμα για όσους το αποφασίσουν τελευταία στιγμή. Μην το πολυσκέφτεστε παίδες, έτσι σκατά όπως έχουν γίνει τα πράγματα ίσως να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Εγώ έτσι την είδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και να σκεφτείς οτι πέρισυ με πάλι πολλά προβλήματα σε 3 μερες είχαν εξαντληθεί οι θέσεις.

Την κρίση μου μέσα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.... Μην το πολυσκέφτεστε παίδες, έτσι σκατά όπως έχουν γίνει τα πράγματα ίσως να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Εγώ έτσι την είδα...

Α γειά σου.

Κι εγώ ήμουν στην κόψη, να πάω να μην πάω.

Τελικά δήλωσα συμμετοχή για τον απλούστατο λόγο πως αν δεν πήγαινα,θα χτύπαγα μετά το κεφάλι μου για ένα χρόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα ξερνα τα παντα .......

Έχω ένα προβληματισμό με την ημερομηνία εκλογών !!!

Νικ εσυ?? ο Παναης??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα για εγγραφή είμασταν 5-6 άτομα. Τελευταίος εγώ και νούμερο 147 ή 148 αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει αρκετός χώρος ακόμα για όσους το αποφασίσουν τελευταία στιγμή. Μην το πολυσκέφτεστε παίδες, έτσι σκατά όπως έχουν γίνει τα πράγματα ίσως να είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Εγώ έτσι την είδα...

:clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικ εσυ?? ο Παναης??

ναι ρε αγόρι.......... Παρασκευή πρωί αναχωρουμαι!! θα τα πούμε Ναύπλιο έτσι??? :biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...