patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Προβλεπω σαγιοναρα βερμουδα και πετσετα παραλιας στα απαραιτητα του φετινου 36ωρου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Προλαβαίνω να εκπονήσω καμμιά πατέντα για road book holder στο ΧΤ... Ο ανθρωπος σου: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Κρύβε λόγια... Ανακοίνωση. Μιας και οι εκλογές ορίστηκαν τελικά για τις 6 Μάη, το 36ωρο μεταφέρεται στις 12-13 Μαΐου. 12-13 θα γινουν επαναλληπτικες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 12-13 θα γινουν επαναλληπτικες Όξω ρεεεεε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ρε Αλεξανδρε, δεν αφινεις το 36 και να ερθεις μαζι μας λεω εγω. Θα σου ερθει και πιο φθηνα και θα ευχαριστηθεις βολτα -_- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε Αλεξανδρε, δεν αφινεις το 36 και να ερθεις μαζι μας λεω εγω. Θα σου ερθει και πιο φθηνα και θα ευχαριστηθεις βολτα -_- περυσι ειχαμε τον Θανο.... φετος θα εχουμε εσενα? :popcorn: Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον patapios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Φέτος το 36ωρο έχει...άλλα κόλπα και δεν θέλω να τα χάσω. Ελπίζω μόνο μην στραβώσει τίποτα. 12-13 θα γινουν επαναλληπτικες Δεν παίζουν επαναληπτικές σε βουλευτικές... Αν δεν βγει κυβέρνηση, βουλευτικές θα ξαναγίνουν το λιγότερο σε ένα μήνα από τις 6 Μαΐου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Φέτος το 36ωρο έχει...άλλα κόλπα και δεν θέλω να τα χάσω. Ελπίζω μόνο μην στραβώσει τίποτα. Ti εννοαεις???????????????????? :wallbash: Γ@μω την κριση μου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 I cannot speak further αλλά θα τα μάθετε όταν φτάσει ο καιρός ή όταν επιστρέψουμε. Εξαρτάται πότε θα τα 'μολογήσουν οι Guzzαίοι. Πάντως κρίμα που δεν έρχεσαι Παναγιώτη. Μου χάλασες και την ομάδα που έλεγα να φτιάξουμε φέτος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Ασε ρε φιλε και ηδη το μετανοιωνω, οχι οτι νρηκα χρημα αλλα ρε γμτ......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Άστα... το χρήμα φέτος είναι μια πονεμένη ιστορία. Εγώ τελευταία στιγμή πήρα την απόφαση να δηλώσω συμμετοχή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα μέχρι τις 11 του άλλου μήνα. Έτσι που τρέχουν οι εξελίξεις, όλα τα περιμένω. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2012 Άστα... το χρήμα φέτος είναι μια πονεμένη ιστορία. Εγώ τελευταία στιγμή πήρα την απόφαση να δηλώσω συμμετοχή, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα μέχρι τις 11 του άλλου μήνα. Έτσι που τρέχουν οι εξελίξεις, όλα τα περιμένω. Μακάρι φίλε μου να τα καταφέρεις να πας γιατί ξέρω πόσο σημαντικό είναι για εσένα αυτό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 θελω και εγω Γ@μω τα φραγγα μου, αλλα ας οψεται το μωρο που ερχεται. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2012 θελω και εγω Γ@μω τα φραγγα μου, αλλα ας οψεται το μωρο που ερχεται. Αυτό είναι χίλιες φορές καλύτερο! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Έλα να ζεσταινόμαστε!!! http://player.vimeo.com/video/40502979 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Ζηλευωω!!!! :wallbash: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Τα βιντεάκια των παιδιών πάντα τα σπάνε!! Εγώ δεν ζηλεύω γιατί κι εγώ περιμένω σύντομα απόγονο οπότε πήρε προτεραιότητα για φέτος και εκεί θα χρειαστώ περισσότερη αντοχή για την ώρα!! Όμως το ζω το 36ωρο όπως πέρισυ έστω και μέσα απο τα μάτια φίλων δεν πειράζει. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Τα βιντεάκια των παιδιών πάντα τα σπάνε!! Εγώ δεν ζηλεύω γιατί κι εγώ περιμένω σύντομα απόγονο οπότε πήρε προτεραιότητα για φέτος και εκεί θα χρειαστώ περισσότερη αντοχή για την ώρα!! Όμως το ζω το 36ωρο όπως πέρισυ έστω και μέσα απο τα μάτια φίλων δεν πειράζει. Με το καλο ο απογονος!!!!!! :) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 θελω και εγω Γ@μω τα φραγγα μου, αλλα ας οψεται το μωρο που ερχεται. κατσε με την οικογενεια εσυ...εχεις παρει αδεια απο τη σημαια!χαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 20 + σήμερα ρεεεεε....!!! Θα πάμε να μαυρίσουμε την προηγούμενη εβδομάδα τους εθνοσωτήρες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και μετά με καθαρή συνείδηση θα πάμε να κάνουμε αυτό που προσπάθησαν να μας πάρουν! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 19 λεμε.... εχω ξενερωσει με τις εκλογες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Πάρε και μια άσκηση για το σπίτι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Aυτο δεν ειναι ασκηση... αυτο ειναι γριφος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 ωρε παιχνιδι που παιζουν οι guzzaioi Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Η κόκκινη γραμμή είναι τα 1000μ; Στις Άλπεις θα πάμε; Γουστάρωωωωωω! :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες