makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικά,εσύ να είσαι καλά...δεν μου λες έπαιζες μπίλιες μικρός....άφησες κανένα αμάξι να μην το χτυπήσεις....περνάς και από αγίας γλυκερίας....αν είναι να αρχίσω να το παρκάρω αλλού...αν οδηγάς χρόνια...βάση πιθανοτήτων όλο και κάποιο ατύχημα θα έχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικα ρε νιντζα, μην το βαζεις κατω.. Παντως εκανες καλη δουλεια, οχι μλκιες! :lol: Αφου ομως εσυ εισαι καλα, χεστηκες για το Λαβασακι. Σιγα σιγα θατα φτιαξεις ολα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικά και αγύριστα Ανδρέα. Από την στιγμή που δεν χτύπησε κανείς σοβαρά να μην σε νοιάζει! Τα πεσίματα αυτά είναι μαθήματα που μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να σε σώσουν από πολύ κλάμα. Και πάλι περαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
indi 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 αντρικο μην μασας...αφου εισαι ορθιος ...ολα τα αλλα.... εξαλλου οι νιτζα...δεν κολλανε σε αυτα... Υ.Γ.......το σπαθι βρηκε αντρεα...κ σου ειπα...τι το κουβαλας καθε μερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 dax r file afu dn boreic ok...apla lew oti eim neos thelw ligh voithia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 dax r file afu dn boreic ok...apla lew oti eim neos thelw ligh voithia Τι μπορούμε να κάνουμε για εσένα. Καταρχάς γράφουμε ελληνικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικά κι αγύριστα! Τουλάχιστον είσαι σωματικά καλά. Ψυχικά, ίσως αργήσεις μερικές μέρες αλλά είσαι νίντζα, δεν σε φοβάμαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 ....άναψα τσιγάρο...... Κοφτο σε χαλαει... Αντρεα περαστικα στο πεσμενο σου ηθικο και για το ματοσακο ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καλυτερο απο πριν :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Πεφτουν οι νιντζα ωρε???? Αντρικο ψιλοπραγματα και ευτυχως που εισαι εσυ καλα. Περαστικα στο Lavasaki και να ξερεις μολις το κανεις θα ξεξενερωσεις. Μακαρι να'ναι το τελευταιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αδερφέ, αφού είσαι καλά εσύ όλα μια χαρά! Τα Versάκια δε μασάνε! Θα φτιάξεις! Ομορφααααααααααααααααααααααααααααααααααντρα μου!!!! :D ΥΓ. Ποτέ ξανά! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2012 από τον funk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Αντρέα, περαστικά και στα 2 σας! να φέρω πορτοκάλια ? Ξέρεις ΠΟΣΕΣ πορτοκαλιές υπάρχουν όξω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Οι γείτονες σου οι Σαολίν θα σου τα έχουν κάνει μπαλόνια με παρόμοιες σοφίες αλλά εμένα αυτό μου έρχεται να σου πω Ανδρέα. Συγχώρεσε τον εαυτό σου [γενικότερα] και άσε τις πληγές να κλείσουν [γενικότερα]. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Αντρεα, μην τρελνεσαι για το μηχανακι. 1-2 χρονια εκανα εγω για να φτιαξω το δικο μου. Σιγα σιγα φτιαχνε και απο ενα κομματι. Δεν ειναι αναγκη να τα φτιαξεις ολα μαζι. Εν τελη δεν ειναι αναγκη να αλλαξεις και την τελευταια βιδα. Το καλο ειναι πως εισαι εσυ μια χαρα. Τα υπολοιπα με λιγες θυσιες παραπανω φτιαχνονται νιτζα φιλε μου ! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Κουράγιο, υπομονή και ανοιχτό μυαλό (όχι ανοιχτό κεφάλι - μην παρεξηγηθούμε - ε ??) χωρίς σκοτούρες σου εύχομαι.... για το νέο χρόνο... Μακάρι αυτό περνάς τώρα να είναι το μόνο πρόβλημα που θα έχεις το 2012.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικά Νίντζα! Ωραία περιγραφή κάνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικα Ninjaρε και αλλο κακο να μη σε βρει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 あなたのような本当の忍者、、何かそのような小さなのない列は....* * Ενας πραγματικός ninja , όπως εσύ, δεν κολώνει σε κάτι τέτοια μικρά.... Αφου είσαι οκ θα το ξεχάσεις μπαμ μπαμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Ααα ρε Αντρίκο..μάζεψε τα καταραμένα τα κατάνα και μην οδηγάς με την στολή..στο είπα,δεν σε βλέπουν!!! Περαστικά αγορίνα μου... btw..το κατάνα κομμάτια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Ευχαριστώ παίδες αλλά παρόλη την αναποδιά που με κυνηγάει τα τελευταία 2 χρόνια (έχω μαμηθεί να πέφτω πια και εγώ! βασικά να με ρίχνουν... σήμερα ξεπαρθενιάστηκα και έπεσα μόνο μου :P ) ποιο στα τέτοια μου δεν παίζει να είμαι....δεν με ένοιαξε καθόλου ούτε το ατύχημα ούτε που είδα την μότα λες και την έδειρε ο τσακ νόρις.....καμία μα καμία αίσθηση λέμε... πέραν της ξενέρας του τύπου ΤΙ ΕΚΑΝΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!????, στο ίσιωμα με 20χαω σαβούρδα....νταξ έλεος. Βέβαια υπόθέτω ότι όταν μάθω την λυπητερή θα με τσούξει, αλλά μέχρι εκεί. Εδώ δεν σκάω για άλλα...για 200 κιλά σιδεριά θα σκάσω? Γραψαρχιδόλ....κάνει θαύματα! ΥΓ να ναι καλά οι τράπεζες που θα μου ισιάξουν το μοτοσακό....και ΑΝ έχω...δίνω...αν ΔΕΝ έχω....στα @@ μου...ο πρώτος θα μαι η ο τελευταίος.....το πολύ πολύ να γίνω κολλητός με τον Παλαιοκώστα και να με πηγαίνει βόλτες με το ελληνικόπτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Αντρέα, περαστικά. Αφού δεν χτύπησες εσύ, πάλι καλά. Όσο για την μοτ-τα, είναι τα καλορίζικα, δυστυχώς, της τύχης. Εγώ με την δικιά μου στο τρίμηνο με ρίξανε. Από κει και πέρα ουδέν. Ξέρω , ο ψυχικός πόνος είναι δύσκολος, να βλέπεις λαβωμένο το "άλογό σου¨. Περαστικά και πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Περαστικα και αγυριστα πανισχυρε μεγιστανα των ΝΙντζα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 με το που άκουσα Ιφιγενείας το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το γυαλί που έχει για άσφαλτο και σκέφτομαι έφυγε σούμπιτος! Εντάξει μην ξενερώνεις...ότι έγινε έγινε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Αφού ρε μ@λακαντρέα το έδωσες το καγκουρομηχανάκι, τι τις θες τις καγκουριές, άστα αυτά για αυτούς που ξέρουν Πλάκα κάνω, περαστικά "θεια νίντζα" και πάμε για άλλα...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 H νεκροψία σήμερα έδειξε ίσια καλάμια, φανάρι και όργανα άθικτα.... Χρειαζομαι μόνο το αριστερό φέρινγκ....την βάση των φέρινγκ, αριστερή βάση ζελατίνας και ζελατίνα....αναμένω τιμές από kawasaki να μάθω την λυπητερή. Τα υπόλοιπα είναι κομπλέ ούτε καν σημάδια δεν έχουν....η μότα μοιάζει σπαράλια επειδή πήρε μπόσικα η βάση των φέρινγκ που στηρίζει όλο το μούτρο της. Μικρό το κακό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Πάλι καλά!Κουράγιο, υπομονή και τα σίδερα όπως και τα...πλαστικά φτιάχνονται ρε συ Άντριου! Μη μασάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες