lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Μετά από ένα καταπληκτικότατο μπάσιμο του 2012 που η 1η του χρόνου με βρήκε να κοπανάω κόσμο και αμολάω "ευχές", ήρθε και το σημερινό να μου ανεβάει το ηθικό ρε παιδί μου, να μου δείξει τι όμορφα που θα πάει και αυτή η χρονιά.... Το μόνο καλό της υπόθεσης είναι ότι πέρα από τον παράμεσο του δεξιού χεριού που έχει γίνει τούμπανο δεν έχω γρατσουνιά.... Α ναι ξέχασα...έχει και άλλο καλό! Είναι η πρώτη μαμημένη φορά στα 12 χρόνια που καβαλάω που προκάλεσα ατύχημα στον δρόμο και έφταιγα! Ναι ναι!!!! Είπα να πέσω και εγώ μια φορά ρε παιδάκι μου να το ευχαριστηθώ και να πω ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ! (btw...είναι περίεργο συναίσθημα, ούτε τσαντίλα, ούτε νεύρα, μόνο ηρεμία και αποδοχή της παπαριάς μου) Δεν χτύπησε κανείς, δεν θα μπορούσε αλλωστε γιατί πήγαινα με 20χάω? άντε να το παίξω γρήγορος και θα πω 25...κατέβαινα την Ιφιγενείας στο Ν.Ηράκλειο πουρνό πουρνό και έχοντας φάει την κίνηση της αρκούδας αποφάσισα να προσπεράσω τα σταματημένα αμαξια από δεξιά ( τι μαλάνγκα είσαι...τόσα χρόνια δεν το κάνεις το έκανες σήμερα...βλήμα ε βλήμα). Και που πήγαινα στην ευθεία τσουλόντας με νεκρά ανέμελος και κασάτος από το κρύο....ακούσα ένα μπαμ....μετά άλλο ένα.....και μετά ένα μπουμ....και βρέθηκα να κάθομαι πάνω στο καπάκι του μοτέρ και όχι στην σέλα... Legend: 1ο μπαμ....καθρεφτης παρκαρισμένου (αν και ορκίζομαι οτι το γαμημένο το τιμόνι δεν βρήκε....τότε τι σκατά βρήκε?) 2ο μπαμ....καφρέφτης αμαξίδου στα αριστερά μου.... Μπουμ.....δεξί φτερό του αμαξίου που ήταν μπροστά από το 2ο μπαμ.... Σηκώθηκα....άναψα τσιγάρο....μου σήκωσαν το μοτοσακό, άκουσα λίγο καντήλι και κανά 2 είσαι εντάξη από τους υπόλοιπους οδηγούς....τροχαίες και ασφαλιστηκές ήρθαν είπα ναι εγώ είμαι τιμωρήστε με! και όλα κομπλε... Την μηχανή την είδα όταν ήρθαν οι ασφάλειες....δεν ασχολήθηκα καν από την ξενέρα μου και όταν την είδα ξενέρωσα περισσότερο. Με μια πρώτη εκτίμηση έχω δεξί φέρινκ κομμάτια, γρατσουνισμένο μανιτάρι, στραβωμένο τιμόνι, στραβωμένες βάσεις ζελατίνας, στραβωμένη ζελατίνα, στραβωμένο πλαστικό των οργάνων, στραβωμένη βάση φαναριού...γενικά η μηχανή στράβωσε από το ντεπόζιτο και μετά :P....Από την ξενέρα ούτε σε συνεργείο δεν πήγα, θα την πάω μάλλον αύριο. Οδηγικά είναι κομπλέ πάντως, δεν δείχνει να έχει "παρει" το μπροστινό που ηταν αυτό που με έκαιγε περισσότερο. Αυτά τα ολίγα....... Άντε καλή χρονιά να έχουμε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Τουλάχιστον δεν χτύπησες πολύ, αυτό μετράει... Άλλωστε ένας Νίντζα δεν θα έπεφτε ποτέ σε αυτό το επίπεδο... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Περαστικα και να ειναι το τελευταιο.. Τα ματια μας 1000 στον δρομο παιδια, εδω πεφτουν οι νιντζα.. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2012 από τον John The Son 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 πωωωωω ρε φιλε! περαστικα! αλλα τα λεω εγω...οι γ@#$νοι οι καλικατζαροι φταίνε! (και σε εμενα κατι τετια μου εφερε ο νεος χρονος! τελειαααααα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Oχι ρε Αντρίκο,γαμώτο...Πτούσου καντεμιά. Σου μπήκε καλά το 2012... Αφού όμως εσύ είσαι, καλά...όλα τα άλλα φτιάχνονται και αυτό μετράει.. Το τηλ. μου το έχεις, πάρε με αν πιστεύεις,ότι μπορούμε να το << λύσουμε - δέσουμε >> άνευ συνεργείου, για να γλιτώσεις λεφτουδάκια.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 πωωωω.... τι να πω... σε ματιάσανε μου φαίνεται! περαστικά κι αγύριστα να είναι... ευτυχώς δεν έπαθες εσύ κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 αφου εισαι εσυ καλα τα πλαστικα φτιαχνονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικα ρε φιλε,αφου εισαι εσυ καλα το μηχανακι θα φτιαχτει.Ωραια σου μπηκε ο χρονος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 ρε αντρικο σε ματιασανε. αλλα αφου δεν επααθες τιποτα ολα καλα. η μοτορα φτιαχνεται. ευκαιρια να της παρεις κανα δωρακι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Αντρίκο, μπας και πρέπει να ξαναπάρεις DRZ? Δε σε πάει το Versys μου φαίνεται. Περαστικά κι αγύριστα. ^_^ Α, και καλή υπόλοιπη χρονιά :) έχει ψωμί ακόμαααα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Νιντζαρε περαστικά! Ώστε πέφτουν και τα βέρσυς? Χμ, να αρχίσω να φοβάμαι? Ωωωωωπ! Οκ το 12 μπήκε μια χαρά, εμένα να δεις που ξύπνησα 1η μέρα του χρόνου και τρέχαν τα ταβάνια νερά από σπασμένη σωλήνα αποχέτευσης...λες να μαζεύω διαρροές όοοοολη τη χρονιά? Άντε περαστικά και πάλι και σε σένα και στο εργαλείο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 η αληθεια ειναι οτι με το drz δεν θα εβρισκες καθρεφτες :) Περαστικα και ποτε ξανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικά και ποτέ ξανά. Αλλά κι εσύ μου φαίνεσαι λίγο πιεσμένος. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να σκεφτείς πως υπάρχουν και χειρότερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Μαμω της γης τον αξονα ! Οχι ρε νιντζακο, ελπιζω να σου βγει φτηνα η δουλεια και γρηγορα ,αφου εισαι καλα ολα θα γινουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Περαστικά Αντριους, συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους Νιντζα μια στιγμή απροσεξίας φτάνει. Αφού δεν χτύπησες όλα καλά όλα ανθηρά, την ξενερα θα την ξεχάσεις μόλις επανέλθει το versus στην πρότερα κατάσταση. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2012 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το βλέπω να αργεί το πράμα......μόνο με αυτά που υπολόγισα στα γρήγορα στην αντιπροσωπία το φτάνω το 700άρι αέρα.....μόνο το φέριγνκ έχει 190 ευρά.... Eυτυχώς τα όργανα και το φανάρι δεν έπαθαν τίποτα.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2012 από τον lavazutra Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικά και μπράβο που παραδέχεσαι το λάθος σου. Όλα καλά θα πάνε, ευτυχώς ούτε μεγάλες σωματικές, ούτε το μηχανάκι σου έπαθε πολλά...και συνεχίζουμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Herzblut 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Περαστικά φίλε! Και πολλά συγχαρητήρια για την όλη στάση σου απέναντι στο συμβάν και τότε και τώρα. Cheers και πάντα όρθιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 even a ninja can not see himself do that... :D sorry ρε φίλε αλλά έπρεπε να το γράψω. περαστικά και εύχομαι να είναι το τελευταίο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 οχι ρε Αντρικο ,κριμα ρε συ ,ευτυχως βεβαια ηταν "ψιλο" κ εσυ εισαι οκ ,αν και το καημενο το kawasaki το μαμησες... αντε ρε και καλη χρονια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Αφού σου έχω πει πάνω από 10 χλμ/ώρα να μην πιάνεις γιατί το τιμόνι ξεκινάει και κοσκινίζει λόγω της μεγάλης ταχύτητας! Α ρε έχουμε κάνει συμβόλαιο με την γκαντεμιά ΜΕ φαίνεται... :P Το νου σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Κρίμα ρε φίλε για το μοτόρι σου, αλλά τουλάχιστον εσύ είσαι γερός. Αν μου επιτρέπεις, από κάποια ποστ σου τον τελευταίο καιρό φαίνεται οτι είσαι ζορισμένος γενικότερα. Μάλλον ήσουν αφηρημένος και στον κόσμο σου, γι' αυτό την πάτησες. Προσπάθησε να βρεις ένα τρόπο να χαλαρώσεις man, γιατί δεν θέλουμε να ακούσουμε για κανα χειρότερο. Θα σου έλεγα να έρθεις σε καμιά βόλτα, αλλά τώρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 あなたのような本当の忍者、、何かそのような小さなのない列は....* Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 :surrender: :surrender: :surrender: Περαστικα ρε Νιντζακο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2012 Σε παει καλα φετος ε; Περαστικα ρε και μην το βαζεις κατω..... ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες