Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδιά βλέπω όλοι που τα χετε βάλει είστε ον οφάδες και οι απόψεις σας διίστανται. Τα έχει βάλει κανείς σε μπάντιτ η κάτι αντίστοιχο να διαβάσω εντυπώσεις ;;; Κυρίως για τα dunlop ενδιαφέρομαι η όποια έχει δει καλή συμπεριφορά και κάποια σχετικά αντοχή στα χλμ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2012 από τον Jeronimo.G Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Παιδιά βλέπω όλοι που τα χετε βάλει είστε ον οφάδες και οι απόψεις σας διίστανται. Τα έχει βάλει κανείς σε μπάντιτ η κάτι αντίστοιχο να διαβάσω εντυπώσεις ;;; Κυρίως για τα dunlop ενδιαφέρομαι η όποια έχει δει καλή συμπεριφορά και κάποια σχετικά αντοχή στα χλμ ΒΤ023 βάλε στο ληστή... Σκληρό ελαστικό, που το χρειάζεσαι για να μη σου το φαγώνει με τα 12 κιλά ροπής. Πραγματικά βεντούζα, με διάρκεια πάνω από 15.000-20000χμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Παιδιά βλέπω όλοι που τα χετε βάλει είστε ον οφάδες και οι απόψεις σας διίστανται. Τα έχει βάλει κανείς σε μπάντιτ η κάτι αντίστοιχο να διαβάσω εντυπώσεις ;;; Κυρίως για τα dunlop ενδιαφέρομαι η όποια έχει δει καλή συμπεριφορά και κάποια σχετικά αντοχή στα χλμ τα εχει βαλει ο stef64 στο vfr 1200 του και νομιζω πως τα ειχε και ο Θειος Μητσος (dimitrisK72 ) στο bandit 1250 που ειχε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Παιδιά βλέπω όλοι που τα χετε βάλει είστε ον οφάδες και οι απόψεις σας διίστανται. Τα έχει βάλει κανείς σε μπάντιτ η κάτι αντίστοιχο να διαβάσω εντυπώσεις ;;; Κυρίως για τα dunlop ενδιαφέρομαι η όποια έχει δει καλή συμπεριφορά και κάποια σχετικά αντοχή στα χλμ Στο μικρο ληστη εχω τα PR3. Εχουν βγάλει 20000 και ακομα κρατανε σε στεγνο και βρεγμενο σχεδον οσο στην αρχη. Θα τα αλλαξω με τα ιδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 ΒΤ023 βάλε στο ληστή... Σκληρό ελαστικό, που το χρειάζεσαι για να μη σου το φαγώνει με τα 12 κιλά ροπής. Πραγματικά βεντούζα, με διάρκεια πάνω από 15.000-20000χμ. 'Oποτε έχω βάλει bridgestone έχω συχτιρίσει την ώρα και την στιγμή . Αργούν να ζεσταθούν πολύ και δεν μαρέσουν γενικά σε τίποτα πλην του ότι αντέχουν. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει αυτά που προτείνεις ούτε στο μπάντιτ απλά έλεγα μπας και έχει κάποιος με παρόμοια μηχανή να μας πει εντυπώσεις από τα dunlop η κάποια άλλα :think: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 'Oποτε έχω βάλει bridgestone έχω συχτιρίσει την ώρα και την στιγμή . Αργούν να ζεσταθούν πολύ και δεν μαρέσουν γενικά σε τίποτα πλην του ότι αντέχουν. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει αυτά που προτείνεις ούτε στο μπάντιτ απλά έλεγα μπας και έχει κάποιος με παρόμοια μηχανή να μας πει εντυπώσεις από τα dunlop η κάποια άλλα :think: Δες εδώ για τα ΒΤ και απόψεις χρηστών στο ΜΒ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Εγώ ο μλκας τελικά, θα είμαι ο μόνος που θα καταφέρω να τελειώσω νωρίς τα PR3. Όλο σβάρνα μπαίνω στις διασταυρώσεις και βγαίνω με μπαντιλίκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Εγώ ο μλκας τελικά, θα είμαι ο μόνος που θα καταφέρω να τελειώσω νωρίς τα PR3. Όλο σβάρνα μπαίνω στις διασταυρώσεις και βγαίνω με μπαντιλίκια Δεν σου ζεσταίνονται και βγαίνεις με μπαντιλίκια? Σε βλέπω να ξαναβάζεις exp..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Λοιπό τα Roadsmart II τα έβαλα στο Bandit 1250 μαζί με το Stef64 (VFR1200) τον Αύγουστο. Εγώ έκανα 3000 χλμ στο ταξίδι στους Δολομίτες (διπλός) και μετά πούλησα το Bandit οπότε δεν έχω εμπειρία από Ελληνική άσφαλτο και συνήθως όλα τα λάστιχα στην αρχή συμπεριφέρονται καλά . Εντυπώσεις: Σε σχέση με τα Μ5 που είχα, λόγω μάλλον γρηγορότερης κορώνας, ταχύτερο πλάγιασμα και ελαφρύτερη αίσθηση. Δεν γλίστρυσε ποτέ, και επίσης πολύ καλή συμπεριφορά σε βρεγμένο (Ιταλία γαρ) και πολύ μικρή φθορά. Στο VFR είχε στα ίδια χλμ πολύ μεγαλύτερη φθορά στο VFR παρότι ταξιδεύαμε συνέχεια μαζί. Το VFR1200 επέστρεψε οδικώς και τώρα με περίπου 5-6000 Ευρωπαικά χλμ έχει πλέον αρκετή φθορά. Δεν πιστεύω να ξεπεράσει τα 8-9.000 χλμ συνολικά, που είναι τα ίδια που του έβγαλε και το Μ5 που είχε πριν. Αν και στο Bandit έχει αντίστοιχη διάρκεια ζωής, εγώ θα έβαζα ξανά τα Μ5 που είναι πολύ μαλακότερο λάστιχο και καταλληλότερο για τους Ελληνικούς ποιοτικούς δρόμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Λοιπόν να πω κι εγώ που έχω βάλει απ΄τον Σεπτέμβριο πριν την πανελλήνια τα DUNLOP ROADSMART 2. Οι εντυπώσεις μου είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές σε σχέση με τα ΒΤ 023 που είχα μέχρι τώρα και βέβαια μόνο σε στεγνό που τα έχω δεί και μόνο σε ταξίδια είναι απλά ΑΠΑΙΧΤΑ. Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε όσους κατόχους ΟΝ ΟFF έχουν βάλει τα DUNLOP οι περισσότεροι έχουν θέμα κρατήματος. Προσωπικά αν και έχω κάνει μόνο περίπου 2500 χλμ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Περιμένω και εγω να δω τι θα κάνει στο βρεγμένο και πόση θα είναι η διάρκεια του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) ... Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι σε όσους κατόχους ΟΝ ΟFF έχουν βάλει τα DUNLOP οι περισσότεροι έχουν θέμα κρατήματος... Ίσως να μην της βγήκαν της dunlop οι μεγάλες διαστάσεις. Δεν έχω ακούσει παράπονο από κανέναν με 17"... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2012 από τον adel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σωστός Αλέξανδρε. Ίσως δεν ταιριάζει και με τον χαρακτήρα αυτών των μοτοσυκλετών. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2012 από τον FZMAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Δεν σου ζεσταίνονται και βγαίνεις με μπαντιλίκια? Σε βλέπω να ξαναβάζεις exp..... Μπα,το επιδιώκω για παιχνίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Μάλλον και εγώ για dunlop με βλέπω θέλω να τα δοκιμάσω αλλά από αρχές του χρόνου να περάσει ο χειμώνας μιας και τώρα κινούμε με το παπί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Εδώ και 2000Κμ φοράω στο fazer τα Dunlop Roadsmart 2 . Περίμενα να περάσει αυτό το διάστημα για να έχω αντικειμενική άποψη να καταθέσω , και να τα έχω οδηγήσει με όλες τις συνθήκες! Λοιπόν η μηχανή άλλαξε ! Εντελώς διαφορετικό πλάγιασμα , το μηχανάκι μπαίνει στις στροφές και σου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη νιώθεις ότι σε τραβάει να το πλαγιάσεις και άλλο!!! Τώρα μέσα στην πόλη έχω παραπονάκια το πίσω δεν ζεσταινεται μάλλον γρήγορα και έχω γλιστρήματα πίσω με ελαφριά φρεναρίσματα και λίγα χιλιόμετρα! Ειδικά την Τρίτη με την βροχή το πίσω εν κινήσει με ήπιες επιταχύνσεις από τα 30-40 κμ μέσα στην πόλη χόρευε στην βροχή και με τρόμαξε 2-3 φορές πολύ ! Στον δρόμο προς χαλκιδική το βράδυ με βροχή όπου ή άσφαλτος είναι ποιότητας εθνικής οδού οδηγούσα αριστερή λωρίδα με 130 σταθερά και που έδινε μεγάλη εμπιστοσύνη και σταθερότητα!!! Το δικό μου συμπέρασμα ! Φανταστικό λάστιχο για στρίψιμο και ταξίδι εκτός πόλης ! Θέλει ΠΟΛΥ προσοχή μέσα στην πόλη! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Εδώ και 2000Κμ φοράω στο fazer τα Dunlop Roadsmart 2 . Περίμενα να περάσει αυτό το διάστημα για να έχω αντικειμενική άποψη να καταθέσω , και να τα έχω οδηγήσει με όλες τις συνθήκες! Λοιπόν η μηχανή άλλαξε ! Εντελώς διαφορετικό πλάγιασμα , το μηχανάκι μπαίνει στις στροφές και σου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη νιώθεις ότι σε τραβάει να το πλαγιάσεις και άλλο!!! Τώρα μέσα στην πόλη έχω παραπονάκια το πίσω δεν ζεσταινεται μάλλον γρήγορα και έχω γλιστρήματα πίσω με ελαφριά φρεναρίσματα και λίγα χιλιόμετρα! Ειδικά την Τρίτη με την βροχή το πίσω εν κινήσει με ήπιες επιταχύνσεις από τα 30-40 κμ μέσα στην πόλη χόρευε στην βροχή και με τρόμαξε 2-3 φορές πολύ ! Στον δρόμο προς χαλκιδική το βράδυ με βροχή όπου ή άσφαλτος είναι ποιότητας εθνικής οδού οδηγούσα αριστερή λωρίδα με 130 σταθερά και που έδινε μεγάλη εμπιστοσύνη και σταθερότητα!!! Το δικό μου συμπέρασμα ! Φανταστικό λάστιχο για στρίψιμο και ταξίδι εκτός πόλης ! Θέλει ΠΟΛΥ προσοχή μέσα στην πόλη! Λογικό είναι στην πόλη να θέλει προσοχή μιας και είναι τουριστικό λάστιχο με την ανάλογη σκληρότητα του. Πάντως και πάλι πιστεύω ότι σε σχέση με τα ΒΤ-023 που φορούσα μέχρι πρόσφατα το DUNLOP ζεστένεται πιο γρήγορα ( μιλάω πάντα για την χρήση που του κάνω εγώ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Με αυτα που διαβαζω και αφου δεν υπαρχουν χρηματα θα ξαναγυρισω στην σιγουρη λυση rennsport. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Με αυτα που διαβαζω και αφου δεν υπαρχουν χρηματα θα ξαναγυρισω στην σιγουρη λυση rennsport. ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Γιωργο εννοω οτι με 220ευρ θα ξαναβαλω τα rennsport, για να καλυψω κ το κρατημα στην πολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Εδώ και 2000Κμ φοράω στο fazer τα Dunlop Roadsmart 2 . Περίμενα να περάσει αυτό το διάστημα για να έχω αντικειμενική άποψη να καταθέσω , και να τα έχω οδηγήσει με όλες τις συνθήκες! Λοιπόν η μηχανή άλλαξε ! Εντελώς διαφορετικό πλάγιασμα , το μηχανάκι μπαίνει στις στροφές και σου δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη νιώθεις ότι σε τραβάει να το πλαγιάσεις και άλλο!!! Τώρα μέσα στην πόλη έχω παραπονάκια το πίσω δεν ζεσταινεται μάλλον γρήγορα και έχω γλιστρήματα πίσω με ελαφριά φρεναρίσματα και λίγα χιλιόμετρα! Ειδικά την Τρίτη με την βροχή το πίσω εν κινήσει με ήπιες επιταχύνσεις από τα 30-40 κμ μέσα στην πόλη χόρευε στην βροχή και με τρόμαξε 2-3 φορές πολύ ! Στον δρόμο προς χαλκιδική το βράδυ με βροχή όπου ή άσφαλτος είναι ποιότητας εθνικής οδού οδηγούσα αριστερή λωρίδα με 130 σταθερά και που έδινε μεγάλη εμπιστοσύνη και σταθερότητα!!! Το δικό μου συμπέρασμα ! Φανταστικό λάστιχο για στρίψιμο και ταξίδι εκτός πόλης ! Θέλει ΠΟΛΥ προσοχή μέσα στην πόλη! Ευχαριστω φιλε με καλυψε τα μαλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Να συμπληρώσω ότι μετά από επικοινωνία που είχα με την αντιπροσωπεία της yamaha στη θεσσαλονίκη όπου και είχα περάσει τα λάστιχα μου είπαν να κατεβάσω πιέσεις και μου πρότειναν 32 μπροστά 36 πίσω ως τις ιδανικές πιέσεις για το 600άρι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Τελικά εμπιστεύτηκα και έβαλα τα michelin pilot road 3. Για να δούμε εντυπώσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Καλοταξιδα φιλε Περιμενουμε εντυπωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάλι έχω κάνει 10.000χλμ με τα roadsmart II και μπορώ να δηλώσω απογοητευμένος...Μακάρι να είχα ξαναβάλει τα bt-23... Νομίζω ήταν πιο σταθερά και ενέπνεαν περισσότερη εμπιστοσύνη σε όλες τις περιπτώσεις (βρεγμένο, στεγνό, πόλη, ταξίδι κτλ)... Με έφαγαν αυτά τα τέστ που έδειχναν οριακά καλύτερα τα dunlop!!! Whatever... Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2013 από τον Jo.Da. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2013 Για τα καινουργια EXP της METZELER κανενας καμια εμπειρια? Τα σκεφτομαι και ισως ειναι τα επομενα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες