atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Αν ετρεμε πολυ, θα θελει ευθυγραμμιση. Πηγαινε το να στο τσεκαρουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagotes 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 πήγα στο παιδί που έβαλα τα λάστιχα και μου είπε ότι φταίει το κουτί.πρέπει να το ξανατσεκάρω αφού έχω βγάλει το κουτί.σήμερα πήγα για το πρώτο service.άλλαξαν λάδια,φίλτρο λαδιού,τέντωσαν την αλυσίδα και τσεκάρισαν κάτι βίδες.τιμή 72,60.τι έχετε να πείτε;εμένα μου φάνηκαν πολλά.επίσης μου είπαν να το ξαναπάω στις 4000χλμ,μετά στις 8000χλμ,δηλαδή ανά 4000χλμ,ενώ το βιβλίο λέει κάθε 5000χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 @Panagotes σε ποιο συνεργείο πήγες για service; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Το συνεργειο που πηγες μαλλον δικαιολογια εδωσε. Πηγα ηρθα Αθηνα, δικαβαλος, με σαμαρια, με tankbag και με βαλιτσα πισω, και δεν ετρεμε σε οτι ταχυτητα και πηγα. Μονο το κουτι σε τετοια ταχυτητα δεν μπορει να το προκαλεσει αυτο. Εδω δεν ετρεμε το 125cc scooter με κουτα 45 λιτρα που ειχα βαλει καποια στιγμη σε αυτες τις ταχυτητες. Για του λογου το αληθες, ετσι ταξιδεψα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 atpapadi, έχουμε την ίδια μπαγκαζιέρα. GIVI TECH E370 Τα πλαϊνά πόσο τα έβαλες μαζί με τις σιδεριές; Το δεύτερο άτομο πίσω κάθεται άνετα; Εγώ πάντως 135χλμ/ώρα με την μπαγκαζιέρα γεμάτη διαπίστωσα ότι η μηχανή γενικά δεν έτρεμε και κυρίως το τιμόνι, σήμερα το πρωί. Ευτυχώς που είναι δικύλινδρο το Inazuma. Panagotes, βγάλε το κουτί και δες...και αν κάνει πάλι τα ίδια (που είναι σχεδόν βέβαιο) να δούμε τι θα σου πει; Αν και η ευθυγράμμιση είναι το πρώτο που έπρεπε να σκεφτεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Τα πισω τα εχω χωρις βασεις, ειναι πολυ ποιοτικα και στεκονται καλα με τους ιμαντες που εχουν. Κοστος πλαινων 99€, tankbag 60€, και μου εδωσαν και μια πλατης ειδικη για μηχανη δωρο με τα παραπανω. Αν θυμαμαι καλα, η καθε μια φτανει μεχρι και τα 32 λιτρα, ενω πλατης ειναι μικρη σχετικα. Αν βαλεις καλα τις πισω, καθεται οπως και χωρις αυτες. Στν φωτο τις εχω πολυ μπροστα γιατι λυπηθηκα τα φλασακια πισω. Στη πρωτη σταση που τις εκανα λιγο πισω, δεν ενοχλουσαν καθολου.Συμπληρωνω πως πηγα με κοπελα για μια εβδομαδα Παρο, και η πισω βαλιτσα ειχε και δυο τζετ κρανη για τις βολτες μας στο νησι!!! :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Τα ζήλεψα πολύ τα πλαϊνά σου, από ποιο shop τα πήρες; Θα πάω Θάσο το Παρ/Σαβ/Κυρ κι έλεγα να τσιμπήσω κανένα πλαϊνό. Αλλά φοβόμουν μήπως η γυναίκα μου δεν βολευόταν. Από αεροδυναμική και βάρος τι λέει; Ο ιμάντας που έχεις πίσω για τα πλαϊνά, μέχρι πόσα κιλά αντέχει; Tzi Tzi είναι το Inazuma σου, καλοτάξιδο φίλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Απο θεμα αεροδυναμικης δεν καταλαβα να επηρρεαζει. Απο θεμα βαρους δεν γνωριζω. Οι ιμαντες ειναι της βαλιτσας, και ειναι αρκετα χοντροι και με μεγαλο πλατος ωστε να μην κοβουν τη σελα. Η αγορα εγινε απο motorshop.gr πριν το Πασχα. Σχεδον οτι εχω παρει, απο εκει ειναι. Το πισω κιτρινο ειναι πετσετα για ευαισθητα οπισθια. :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Ειλικρινά, αναρωτιόμουν τι είναι αυτή η πετσέτα. Xxaxaxa τι άλλο θα βγάλουν. Πάντως χρειάζεται. Ήδη παραπονιέται το "μωρό" μου ότι κουράζεται πίσω. Λες να θέλει να καβαλήσει τη μηχανή και να προβάλλει δικαιολογίες; Κι εγώ από το ίδιο shop τα πήρα. Ως πρώτη εμπειρία από αυτούς, έμεινα ευχαριστημένος, γρήγορη εξυπηρέτηση και αποστολή την ίδια μέρα. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα spam εδώ μέσα. Τώρα που θα φύγω άντε να βγάλω καμιά φώτο το κουκλί να σας το ποστάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 Ειλικρινά, αναρωτιόμουν τι είναι αυτή η πετσέτα. Xxaxaxa τι άλλο θα βγάλουν. Πάντως χρειάζεται. Ήδη παραπονιέται το "μωρό" μου ότι κουράζεται πίσω. Λες να θέλει να καβαλήσει τη μηχανή και να προβάλλει δικαιολογίες; Κι εγώ από το ίδιο shop τα πήρα. Ως πρώτη εμπειρία από αυτούς, έμεινα ευχαριστημένος, γρήγορη εξυπηρέτηση και αποστολή την ίδια μέρα. Ελπίζω να μην έχουμε θέμα spam εδώ μέσα. Τώρα που θα φύγω άντε να βγάλω καμιά φώτο το κουκλί να σας το ποστάρω. Διευκρινιση.. η πετσετα ειναι δικη μας πατεντα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagotes 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2014 γεια σας παιδιά.δεν ξέρω αν μπορώ να γράψω σε ποιο συνεργείο πήγα.πάντως πήγα σε κεντρικό από εκεί που αγόρασα και την μηχανή.πήγα και στο μαγαζί που έβαλα τα λάστιχα και μου είπε ότι όλα είναι εντάξει με τα λάστιχα.απλώς συμπλήρωσε λίγο αέρα.θα βγω εθνική και θα το τσεκάρω χωρίς το κουτί.δεν ξέρω αν έφταιγε ο αέρας.είχε πάρα πολύ αέρα και ήμουνα μόνος μου.βέβαια το πήγαινα με 70 χλμ,γιατί το έστρωνα.δεν ξέρω θα δω και θα σας πω.η τιμή για το πρώτο service 72,60 πως σας φάνηκε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2014 Ορίστε και το κουκλί μου... χθεσινές φωτογραφίες στο πάρκινγκ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Αναφέρω κάποια στατιστικά για το Inazuma όσον αφορά την κατανάλωση, από ένα ταξίδι που έκανα στη Θάσο, με τη γυναίκα μου και με αποσκευές. Συνολικό βάρος του Inazuma, περίπου 380 κιλά (βάρος μηχανής + 2 άτομα + μπαγκάζια + παρελκόμενα και άλλα βάρη. Θεσσαλονίκη - Κεραμωτή = 197 Χλμ - Μέση Ταχύτητα 125 χλμ/ώρα = 8,98 λίτρα με τιμή γεμίσματος βενζίνης 1,67Ε/λίτρο = 15 Ευρώ Θάσος (γύρα στο νησί) = 250χλμ - Μέση Ταχύτητα 65 χλμ/ώρα = 6,54 λίτρα με τιμή γεμίσματος βενζίνης 1,68Ε/λίτρο = 11 Ευρώ (Eco Οδήγηση -μόνο αναβάτες και μπαγκαζιέρα) Κεραμωτή - Θεσσαλονίκη = 201 Χλμ - Μέση Ταχύτητα 100 χλμ/ώρα = 7,78 λίτρα με τιμή γεμίσματος βενζίνης 1,67Ε/λίτρο = 13 Ευρώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagotes 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 μια χαρά είναι από κατανάλωση.στις πόσες στροφές το πήγαινες;εμένα μου είπαν να το πηγαίνω γύρω στις 9000 στροφές σε ταξίδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 8.000 - 9.000 στροφές σε ταξίδι... 5.000 - 6.000 στροφές σε επαρχία... Ναι οικονομικό...θέλω να βάλω 100άρα να δω αν έχει καμιά μεγάλη διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 8.000 - 9.000 στροφές σε ταξίδι... 5.000 - 6.000 στροφές σε επαρχία... Ναι οικονομικό...θέλω να βάλω 100άρα να δω αν έχει καμιά μεγάλη διαφορά. 100αρα που δοκιμασα, λογω του οτι η shell την εχει καθε Τριτη ιδια τιμη με την απλη εκει που πηγαινω, και οποτε μπορω βαζω, το μονο που παρατηρησα ειναι πολυ λιγο περισσοτερο ροπη στα χαμηλα. Δεν νομιζω πως αξιζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 Μια φορά ενώ είχα μισό ρεζερβουάρ 95άρα πήγα και το γέμισα 100άρα... αλλά δεν είδα κάποια διαφορά. Γι' αυτό ήθελα να βάλω εξολοκλήρου 100άρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagotes 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2014 για το service που μου είπαν να το πηγαίνω κάθε 4000χλμ ισχύει ή το λένε για τα φράγκα;γιατί δεν χρεώνουν και λίγα.φαντάσου λίγο λάδι έριξαν στην αλυσίδα και το χρέωσαν δύο ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Στο manual λέει κάθε 5000 χλμ και πάλι εξαρτάται τι χρήση το κάνεις. Πάντως συνίσταται να ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Επίσης κάποια πράγματα μπορείς να τα κάνεις και μόνος εάν ξέρεις, π.χ.λάδι στην αλυσίδα, φίλτρα λαδιού, λάδια μοτέρ, κ.τ.λ. Εκτός αν θες να έχεις υπογραφή από εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Ότι χρεώνουν κάμποσα...εννοείται. Σκέψου, εάν ανά 4.000 χλμ, που λένε αυτοί, δίνεις 75Ε τότε όταν θα έχεις 40.000 = θα έχεις δώσει συνολικά 750 Ευρώ τουλάχιστον. Και λέω τουλάχιστον γιατί θα έχεις και άλλα έξοδα συντήρησης, π.χ. αλυσίδα, ελαστικά, ευθυγραμμίσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2014 Εμενα ο μαστορας μου ειπε σε 6.000 χλμ να παω. Εγω θα το παω μεθαυριο στα 6.000 χλμ, δλδ 5.000 χλμ μετα το πρωτο service των 1.000 χλμ. Τι θα παρουν... μονο αυτοι ξερουν. Θα σας ενημερωσω. Αλυσιδα δεν ακουμπησαν. Τη καθαριζω μονος μου ετσι και αλλιως με παραφινελαιο και γρασαρω με motorex. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Σε εξουσιοδοτημένο της Suzuki θα πας ή σε κάποιον δικό σου μάστορα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Σε εξουσιοδοτημενο, εχουν καλο μαστορα εχω ακουσει, απλα λογω αντιπροσωπειας, ειμαι επιφυλακτικος στο τι χρεωνουν και τι πραγματικα κανουν. Δεν θα μπορω να ειμαι μπροστα. Μου ζητα να κρυωσει πριν το πιασει και εγω δεν μπορω να περιμενω με τις ωρες εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaeron 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2014 Έτσι είναι. Άσε που αν περιμένεις εκεί, μπορεί να το πιάσουν μετά από κανένα 3ωρο 4ωρο. Χαμένος χρόνος αλλά και τι να κανεις... εκτός αν έχεις κάποιο άτομο δικό σου και τον χώσεις για κάνα 3ωρο να λύνει sudoku εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atpapadi 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 http://www.crservice.dk/Suzuki_mc/GW250/GW250L3_01E.pdf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2014 http://www.moto-choice.com/gr/Press-Releases/366/a-full-faired-suzuki-inazuma-gsr250f-is-on-the.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες